Mno, potom plechovka našla v PvP svého pokořitele (ne že by jich měla málo) : )Spot a listen mama oskouseny. To funguje na ty prirozene schovany.
Jsou videt na vetsi vzdalenost. Ale u SD archera ti to moc nepomuze.
Pokud je namaxovanej, tak te rozemele. Veme si rychlost.
Slehne po tobe dva sipy, schovase, presune, a znova.

Žádost prosba snad i dohoda
Odesláno 20.11.2006 19:46
Odesláno 20.11.2006 19:59
Bánší je taková ječící ženská,co zabijí ve velkém rozsahu všechny,kteří nemají imku na smrt nebo mají malou výdrž
Odesláno 20.11.2006 20:06

Odesláno 21.11.2006 09:34
zadnou pevnost a klice
Odesláno 21.11.2006 10:45

Bye Bye
#43 Host_Ariadna_*
Odesláno 21.11.2006 15:31
....budeme se snažit, aby byla zábava na obou stranách
Hehe. Me se dycky libi, jak ten, kdo zabiji jinym postavy to podpira RP a tim, ze se snazi, aby byla zabava na obou stranach a ze se pritom vlastne vsichni dobre bavi.

pak mi nejak unika, proc vam lidi, ktere zabijete pisou, abyste si jich nevsimali, kdyz ste je pritom tak dobre pobavili ? Ze by to byli takovi nevdecnici ?
Odesláno 21.11.2006 15:49
Hehe. Me se dycky libi, jak ten, kdo zabiji jinym postavy to podpira RP a tim, ze se snazi, aby byla zabava na obou stranach a ze se pritom vlastne vsichni dobre bavi.
![]()
![]()
![]()
pak mi nejak unika, proc vam lidi, ktere zabijete pisou, abyste si jich nevsimali, kdyz ste je pritom tak dobre pobavili ? Ze by to byli takovi nevdecnici ?
nemluv tak moc obecně....ještě mi nikdo nic nevytýkal...nejsem Vici ani Taha a spol.;)
Odesláno 21.11.2006 15:56
Odesláno 21.11.2006 16:24

Odesláno 21.11.2006 17:41

voodoo: kdybys mi řekl jméno postavy,budu vědět, o co šlo a proč tě to nebavilo;)
#51 Host_Josifek_*
#53 Host_Josifek_*
Odesláno 22.11.2006 00:55
Odesláno 22.11.2006 09:43
mno a ja si zas myslim ze true see neni rentgen see, takze bys nemel videt hranicare schovanyho za stromem mno ale to uz se tu resilo a tradicne nevyresilo...ono se to ani vyresit neda, protoze plechovky vidi dycky prd tem je to jedno, magove jsou pro to aby vieli vse a plazilove zas proto aby ts nevidelo nic takze je to zacarovanej kruhco se týče TSka a co s ním vidím a bla bla bla...já mám názor,že už je to odvozené od názvu True See...tedy Pravdivé vidění....vidím to, co tam je, vidím to, co bych jinak neviděl, protože je to jakýmkoliv způsobem skryto
Bánší je taková ječící ženská,co zabijí ve velkém rozsahu všechny,kteří nemají imku na smrt nebo mají malou výdrž
Odesláno 22.11.2006 09:54
mno a ja si zas myslim ze true see neni rentgen see, takze bys nemel videt hranicare schovanyho za stromem mno ale to uz se tu resilo a tradicne nevyresilo...ono se to ani vyresit neda, protoze plechovky vidi dycky prd tem je to jedno, magove jsou pro to aby vieli vse a plazilove zas proto aby ts nevidelo nic takze je to zacarovanej kruh
už jsme trochu někde jinde, ale budiž....nevím, jestli jsou tu hráči natolik ztělesněním RP, aby hráli to, že nevidí postavu za stromem nebo když je k ní zády...tady prostě hráč vidí na monitoru určitou část lokace a bez TS nebo bez určitého spotu tě nevidí a s tím tě prostě na monitoru vidí....kdybys to chtěl hrát až tak moc "extrémně RP", tak mě můžeš oběhnout a napadnout zezadu kdykoliv, ale jako hráči se mi to nebude moc zamlouvat, když o tobě vlastně vím, i když jsem k době zády
P.S. magii neoblafneš tím, že se zamaskuješ;)
Odesláno 22.11.2006 10:24
K tomu mi ale zase nesedi HIPS , ktore ma skor znaky magie.
Takze ak HIPS tak TS ako je, ak by HIPS nebolo tak TS bez videnia hidnutych.
Nieco take ako vplyv prostredia (slnecny den na prazdnom namesti vs hide) uz tam vobec nepletiem

Odesláno 22.11.2006 10:47
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních