Stin te pohlti
Odesláno 14.08.2008 18:51
Kdyz ne zlo z jihu, tak zlo ktere ovlada tela tech nebozaku co chtej vydelat nejsnas a nejlepe uchvatit vladu nad Alicii.Rebelove, odpadlici ci jak je nazvat, delaji vedsi problemi nez jsem cekal.Youkai, udajny vudce te chatry , je chladny a vypocitavi. Ale ma moc horkou hlavu a to mu bude nakonec osudny.
Zatim se stal Youkai osudnym pro Alicii.S jeho prichodem jako by se tu premnozili taci jako je on.Uz nekolikrat mel na male ,ale vzdy spravedlivemu trestu unikl.
Snad se sevsim vyporadame driv nez nam to preroste prez hlavu.
Odesláno 21.08.2008 08:48
Je cas udelat dalsi kroky.Rebelie polevila po poprave Youkaie ale z hrozby z Jihu uz mam strach.Uz me kontaktoval i Gozer skrze divne jednani Arena.Pry si ho pozval na hrad a tam mu vyhrozoval odebranim hradu nebo ze musi zaplatit pul truhly.Pry na vyzvbrojeni vojska proti Jihu.
Youkai pred svou smrti mlel neco o tom ,ze si ho Aren chtel najmout na zavrazdeni Lady.
Zda se mi ze se chce zbavit vsech kolem sebe kdo by ho mohli nejak ohrozit. Proto svolam vsechny ochrance Alicie abychom byli pripraveni a nesedeli jen s rukama v kline.
Berana jse mi nepodarilo najit asi opravdu povesil remeslo na hrebik..Mozna by tu byl jeste jednen co se dokaze vetrit vsude.Stary znami Skald.Asi by to nebylo levne , ale ta nevedomost zda Aren opravdu neco chysta me drasa.
Kolik mame asi casu.
Odesláno 01.09.2008 17:59
Podivne to setkani.Sel jsem za Lady promluvit si o hrozbe ktera sili.Kdyz jsem dorazil do prijimaciho salu hradu ,Lady jiz hovorila s tajemnym cizincem a vypadala dost rozrusene.Nechtel jsem rusit , ale tajemny cizinec svedl rec i na mne a tak jsem radsi zustal.Na to ze nechtel prozradit sve jmeno se choval dost povisene.Mluvil spis jak nase svedomi a dost seredne napadal Lady. Cizinec mel divnou masku pod kterou jsem mohl zahlednout jen dva rude plaminky.Prebehl mi mraz po zadech kdyz jsem je zahledl poprvi.Z celeho naseho rozhovoru me vyplynulo ze Alicie ma opravdu nakahanku a ze on je posledni moznou zachranou, pokud bariera nevydrzi.Pak zmizel.
Pokud by melo byt nasi posledni moznosti uchylit se do pevnosti Rudeho Draka v moci toho cizince. To radsi zemru mezi hradbami Alicie.
Doufam ze se tak nestane.
Odesláno 04.09.2008 20:16
To co se stalo, predcilo me ocekavani.Cesta dorazila a prorazila.Nebyl jsem u toho kdyz se to stalo ,ale staci mi ten pohled ktery cesta skyta nyni.Jako nuz bodnuty do srdce ,ktere stale bije.Ten pocit bezmoci. Co zmuzem my, kdyz magie selhala. Co zmuze kov proti temnote.Muzeme vubec neco delat. Zacinam to vzdavat. Ma vubec smysl udelat pruzkumnou vypravu na planinu.
Mozna ze ma.Treba najdem odpoved.
Nebo smrt.
Odesláno 18.09.2008 20:35
Temna cesta svim smradem dava stale navedomi svou pritomnost. Ikdyz mnozi si zvikli, nekteri zacali jednat. Prvni vyprava proti demonum byla neuspesna. Upozornoval jsem je ze je to sebevrazda.V skrytu duse jsem doufal ze se milim.
Nemilil jsem se.
Me plany o pruzkumu planiny to vsak nezmenilo spis me utvrdilo ze se tam neda dostat nepozorovane.Ale pustil jsem se do toho a je treba udelat to co je spravne.
Pokusit se o dalsi vpad ale s malou skupinkou.Pokusit se najit odpovedi.
Mozna najdu odpovedi v te knize co mi zapujcila Akria.Ale ma hlava na to nestaci.
Nestacila na to Lady a ani magove.Uz jsme vycerpali vsechny moznosti jak rozlustit zpravu ukrytou v cislech,ktera nam ma rict jak se ubranit..Snad jen. Co ten tajemny muz co nabyzel ochranu Aliciskym v pevnosti.Co skusit jeho zda neco nevi.Bude to posledni pokus prijit na to jak se ubranit demonum , predtim nez vyrazime na tu sebevrazednou vypravou.
Vse zavisi jen na nasem utajeni cele vypravy.
Odesláno 16.10.2008 21:48
Proc se sakra doposud nikomu nepodarilo tu sifru z knihy rozlustit.Tak trochu jsem doufal ze dostanem odpovedi na nase otazky driv nez dam ochrance dohromady.
Za panem neznamim do pevnosti jsem nezasel neb me odradila reakce Rana.Poklabosili jsme o starych casech. A ze on zazil i to co ja se docetl.Vyptaval jsem se ho na praveho pana pevnosti a takovou vystrasenou reakci a vyhybavou odpoved jsem necekal.Moc jsem to neresil ,ale stacilo mi to na to abych se myslenkou navstevi pevnosti Rudeho Draka nadale nezatezoval.Spis me trapilo kdo bude posledni clen vypravy.Nastesti tu byl ten turnaj ktery nadherne ukazal kdo je jak dobry ale take jakym spusobem bojuje,kdo si v tom libuje a kdo pouziva srdce.
Kruh se uzavrel, vsichny ktere jsem oslovil my na vypravu kyvli.Bude to opravdu mala skupinka dobrodruhu tak doufam ze si nas nikdo nevsimne a ani Demoni nepostrehnou nas maly vpad.Jeden clen vypravy ma pochyby a radsi by pouzil jyny spusob jak se dostat za branu.Nevim.Trochu me to nahlodalo a uz si tolik neverim.Vsichni kyvli na to ze se mnou pujdou .Co kdyz se neco pokazi.Co kdyz je zavedu na smrt.
Selhat je tak lehke, uspet tezke ,nemozne?
Odesláno 11.11.2008 21:48
Pripadam si jako ve zlem snu.Hrozba kterou jsme s Lady brali na lehkou vahu se stala skutecnosti.Lady je mrtva.Nemohu, nechci, nemuzu tomu uverit.Mrtva.To preci Olios nemohl dopustit.
Ne neverim Arenovi.Ma v tom jiste prsty. Vse k tomu smerovalo.Meli jsme informace ze k tomu ma dojit, ale necekal jsem ze se to stane . Cekal jsem ze se neco zvrtne , ze udela chybua ,ze ho dokazem usvedcit.
Sakra neni mozny ze by mu vse vychazelo bez chyby.
Nejvic si vycitam ze jsem nebyl poblis kdyz me Lady potrebovala.Jako ochrance jsem sklamal.
Co bude dal.
Odesláno 12.11.2008 23:25
Jedna polovicka meho ja veri ze je tu sance, zese vse otoci k dobremu,ale ta druha rika ze ne, ze vse je straceno.Temna cesta ve meste, demon na trunu Lorda , smrt Lady, Zorathus v temnotach.
A co potom ten pohled. Pohled do Gozerovych oci.Je stracen a uhnuti memu pohledu me v tom jen utvrdilo.Vse je straceno.
Vyprava uz neni mozna, vse se tim zmenilo.
Kde najit silu se neprizni osudu postavit.Vzdyt vse je proti nam.
Ochrance ktery nema co chranit.Uz vlastne ani to ne.
Selhal jsem, uz nejsem ochrance.
Odesláno 18.11.2008 23:13
Zjevila se my. Krasny prelud.Zazarila jako padajici hvezda a hned zas zmizela.Vytrhla me z me sebelitosti,z pochybnosti.
Diky Nar a Anrii jsem se dozvedel pravdu ktera bolela jak dyka bodnuta do srdce pritelem.Ale taky moznost jak nalezt telo Lady.Nic jednoducheho, aspon pro mne ne.Nemam moc rad draky.
Odesláno 03.12.2008 17:23
Hledame a stale nenachazime.Ter nas varovala, ze pokud on sam chtit nebude,tak se nam neukaze.Zatim co patrame a pridavaji se k nam dalsi stejne smyslejici, Aren uz jmenovat nove Ochramce.Sparhawk,Emelia a pritel Gozer. .Gozera jsem pri jmenovani nespoustel z oci.Zlo z nej jen salalo.Neco se stalo, ale co?.
Mnoho obcanu bylo nespokojenych a taky to davali dost hlasite najevo.Zbytecny rozruch. Jeden se tam pokusil na Lorda vystrelit.Blahove.
Ale take jsem mel co delat kdyz v zaverecny reci Aren vzpomel na Ter.V tu chvili mne pohltila zloba a chut toho bastarda zabit holima rukama..Nar ,ktera stala vedle me a celou dobu jsem ji mirnil , mela co delat aby ponem neskocila.
Jsem zvedav co prinesou zitrky.Zlo vitezi,ale my se nedame.
Odesláno 10.12.2008 22:58
Porad se nam nedari ho nalezt.Uz jsem zoufaly a proto jsem pozadal o schuzky ty, jenz vzdy stali na te spravne strane.Rad Oliose mi neodpovedel.Skoda ,ale dalo se to cekat ,kdyz uz se jejich bila zbroj v ulicich Alicie neobevuje tak casto.
Za to Orf me nezklamal. Vzdy pomuze.Vse jsem mu vypovedel.Jak to je s Lady a Lordem a ze bychom potrebovali pomoc.
Nasi debatu prerusila osoba me znama jako pan neznami.Zjevil se jak duch.Pro nej nejspis nejsou zamcene dvere prekazkou.Orf se do nej hned chtel pustit ,ale nastesti ho dotycny uklidnil. Dokonce se ukazalo ze Orf toho s maskou zna.
Zase se nepredstavil ,ale hned napadal muj plan na osvobozeni Lady.Dokonale nahlodal mou jistotu v mem pocinani.Co kdyz mel pravdu a ja svym pocinanim rozdelim Alicii na dva tabory.Uz tak ma Alicie problemy s Demony a Tery nas varovala ,ze nemame veskere sve usili venovat jen na jeji nalezeni.
Sakra ,kdo ten zamaskovanej vubec je, ze me soudi. Vypada to ,ze je to clovek s velkou magickouou silou.Pokud to je vubec clovek.Na jake strane vlastne je.
Jak se obevil tak zmizel, ale stihl nakousnout ,ze je tu moznost jak se Arena zbavit a pritom nerozpoutat nepokoje.
Potom co maskovany zmizel me Orf ujistil ze pomuze jak jen bude moci.Take mi povedel vse co on vi o neznamem.
Mozna by stalo za to se zastavit na navstevu.Budu muset najit Rana ten se tam vyzna nejlip.
Nar se zatim postara o tu zalezitost s drakem.Dost me potesilo jak se dotoho vlozila. Jen si musi dat vic pozor,ale to uz vi.
Odesláno 16.12.2008 22:04
Trochu jsme se mozna pohli z mista.Dark, jeden z hledanych rebelantu se semnou sesel a pozadoval ode me jiste informace plus vec kterou vlastnila Lady.Je to vyvrhel a zadnym svim jednanim me nepresvedcil o tom ze bych mu mohl verit.Snazil se me presvedcit o tom ze nesnasi Arena a ze jsme vlastne na jedne lodi.Bojim se ze pracuje pro Arena a proto mu nemuzu nic rict.
Presto jsem vyuzil jeho zajmu a vse mu slibyl za informaci kde se nachazi Drakeen.
Pokud by se to Aren dozvedel vedel by ze hledame Drakeena ,nic vic a ja bych si byl jist ze je to akorat donasec.Jako treba ten Tom. Nar jen tak neosalil . Me taky zrovna valne nepresvedcil ze by byl nahle zastance dobra a ze by se k nam mel pridat.To sami ten mag Agaton.
Dark me vsak zanedlouho kontaktoval znovu a ja se dozvedel o udajnem pobytu Drakeena.
At se v Darkovi mylim a jeho informace je pravdiva.
Odesláno 22.12.2008 21:56
Urcite mi lhal. Proc by jinak zustaval v kontaktu s Tomem a sledoval Nar. Darkovi uz neverim ani slovo.Tet jen cekat odezvu ze strany Arena zda ucini naka opatreni proti Nar a me.
Nar ,zatim co ja se zabyval nasim neznamim,se podarilo najit nejakeho draka co prislibyl pomoc.Ale kdyz odletal pryc,pry zvestoval neco o plamenech. Doufam ,ze draci kteri stali na strane dobra na ni porad stoji a pod vladou Arena nevidi v Aliciskych hrozbu.
Ja se zatim sesel s dalsim hracem do nasi hry.Ujistil me o svych dobrych umyslech a ja mu rek vese o Lady a jeji zachrane.Par veci jsem vypustil a navedl rec spis kolem pana v masce z pevnosti. Slibil ze neco vyzjisti , ze uz s jednim takovim pokecal.Snad jsem neslap vedle,ale ty informace co potrebuji za to ryziko stoji.
Odesláno 27.01.2009 22:22
Nase snaha najit Drakeena zustava na mrtvem bode. Ten drak neprinesl Alicii zadnou skazu ,avsak ani zadne odpovedi.Ti jenz nam pomahaji straceji viru ve zmenu a ja nevim jak dal.Od trpasliku zadne odopedi,ani od Daintyho o tom v masce.
Trochu me zarazilo ,kdyz Nar chtela vyuzit planovaneho utoku rebelu na Lorda a pridat se.V ten den jsem ji to rozmluvil ,ale tet zacinma pochybovat o spravnosti sveho rozhodnuti.Treba by se to povedlo.
Ale ne,otevrene vypochodovat na Lorda je sebevrazda.Ikdyz posledni moznost jak se pohnout z mista taky.
Nezbiva uz asi nic jineho nez se pokusit sebrat vsechny verne a dostat se za Alfanem.Je to sebevrazda s moznosti ze tam uz ani nebude a ja povedu vsechny sve pratele do chrtanu demonu.
Jeste nez se tak stane skusim Sher,preci jen je to jedina dracice s kterou si rozumim.
Odesláno 10.02.2009 22:55
Zda se byt docela klid.Aren si asi uziva sveho blahobytu a pocitu vitezstvi na hrade,protoze jsem ho uz dlouho nevidel jak ve meste tak mezi strazi.Jedini kdo tet pousti hruzu jsou Temna cesta a Ochranci.Zvlaste Gozer, ten si svou novou pozici radne vychutnava. Skoda jen ,ze na strane zla a ne dobra ,jako tomu bylo pred lety.Snad najdem moznost jak ho vratit zpet na spravnou cestu, driv nez ho zlo pohlti na vzdy.
A kdyz uz zlo usina na vavrinech prijde do toho,ztrata pameti Nar.Zacina si vzpominat na nektere udalosti ale je tet nepouzitelna.Proto jsem rad ze mi nabydla pomoc Lucie, dcera meho dobreho pritele z dob armady.Dela cest jmenu Kordan.
Ona byla take na te vyprave do dracich hor ,kdyz Nar narazila na toho draka co jim prislibil pomoc.Valkruun jse jmenoval.Pry prislibil ze kdyz nenajde Drakeena tak se podiva po Alfanovi.Nenasel nesjpis ani jednoho stejne jako Sher,kterou jsem pozadal o to same.Kdo vi jestli bude Alfan vubec na planine.
Nastesti svitla dalsi nadeje ,ze se nekam pohnem,kdyz se mi ozval Dainty.
Vypada to ze vi jak se dostat do pevnosti ,aniz by nas rostrhal strazce. Navsteva zamaskovanyho by mohla konecne nekam vest.A nebo taky spatne skoncit.
Za par dni se uvidi.
Odesláno 26.02.2009 20:41
Sakra co si mysli, ze bez jakych koliv dukazu jim Garda vyda Arena.Vsim mu jen hrajou do karet.On diky tomu muze jen pritlacit na pilu a ja jako jeho podrizeny ho musim poslouchat.Stavi me to do dost blby pozice. Nevim zda stim uplne neseknout ,ale zas sem jedinej kdo ma pristup do hradu, ke strazim i gardistum.Jedinej kdo je muze presvedcit na jakou stranu se maji pridat, pokud budu mit dukazy o Arenovych nekalich cinech.
Ma nejvedsi nadeje je najit Lady.Pokud stim nak nepohnu,Alicie se pozene do zahuby a Demoni vyhraji na plne care.
Ne Demoni nebo Temna cesta ale ma neschopnost znici Alicii.
Odesláno 10.03.2009 22:10
Ale snad uz dlouho cekat nebudem.Nasel se Drakeen.Spis Sher s Nar ho nasli.Ja jsem byl zrovna v lesich kdyz se snim setkali.Setkani vsak bylo naruseno zahalenym, ktery tvrdil ze Drakeen neni pravy Drakeen.Ze vseho seslo ale pry se mame s Drakeenem sejit znovu.Snad do te doby zjistim jakou roli v tom vsem ma zahaleny a zda mel pravdu.
Take musim prijit na to co s obsahem bedny, kterou jsem vykopal ve Vypaleny vesnici.
Cele tydny po vzpoure pred hradem se mi zjevovali duchove ,kteri me nabadali at navstivim Vypalenou vesnici.Tak jsem tak ucinil,ale moudrej z toho nejsem.Mozna nakymu duchovy jsem pomohl ci demoni si semnou zahrali divadlo.Nevim ,ale vse co jsem nasel ,mi ma pomoci v ceste dobrem.
Oliosi ved me kroky.
Odesláno 22.03.2009 11:51
Pochybnosti o tom ze Drakeen neni pravy Drakeen se zvedsuji.Zvlaste potom co si rekl o jednu vec co vlastnila Lady.To uz po me chtel Dark a ten to urcite chtel pro nekoho jineho nez pro sebe.Pokud Zahaleny mel pravdu a Drakeen padl pri boji s demony, kdo potom bude schopen najit misto kde Lady je a jak proverit to ze to opravdu neni on.Z Arena to nedostanu, jeho poskoci sou mu verni a kazdy kdo neco na Arena vi radsi strachy mlci.Jedinyho ceho se tet muzu chytit je obsach bedny kterou jsem nasel. Ta pulka rodokmene Arena nam snad napovi vic skim vlastne mame tu cest. Zlatovous ho nenavidi za to co mu provedl, tak doufam ze neco vystoura.Ale ty zbyvajici veci z bedny mi nic moc nerikaji. To ze je to urceno k nakemu ritualu mi potvrdily vsechny knezky ,ale k jakemu? Nerad bych se dopustil nake chyby ,kdyz nevim co tim ritualem spusobim. Co kdyz je to zase jen dalsi lest ze strany zahaleneho ci demonu.
Porad jen otazky a malo odpovedi.
Odesláno 30.03.2009 18:56
Nevistourali jsme nic.Jediny kdo nam mohl neco rict byl naky blazen ve Vypaleny vesnici.Ale nez jsme z nej dostali kloudnyho slova ,byli jsme napadeni tou demonskou haveti.Zadna sranda, jeden padl obevil se dalsi.Kdyz se ze tmy jeden obevil primo predemnou,nadal jsem si do kalhot.Nehodit po me Marty odznakem z turnaje asi bych tam zustal stat jak opareny. Utok jsme ustali , ale nic jsme se nedozvedeli. Z toho detka jsme jen dostali ze je jedinej z vesnice,byl.Jediny plus jsem videl v utvrzeni ze Aren je nak s tema z Jihu za dobre.Proc by jinak zasahovali v takovi moment.
Uz mi zbejva navstivit zahaleneho.Ten jediny se porad tvari ze vi oc tu jde.Overim si co je vubec zac a treba dostanu i odpoved co stim ritualem.Jen se obavam toho ze nas bude ocekavat . Ten stin co nas celou dobu sledoval ,zatim co jsme bojovali s demony, bude urcite patrit jemu.
Odesláno 07.04.2009 18:48
Slibil jsem ze najdu vinika, ale stvuru z jine sfery asi me hranicarske smysli nevystopuji.Snad najdu nekoho kdo rozezna jaky stvure ten drap vubec patri.
Zacinam mit toho moc a bojim se toho abych dokazal splnit aspon jeden slib.
Aren me schvalne zaukoloval dohlidnout na nove rekruty do straze. Je dobry jak chce mit o vsem prehled a jak dokaze vyuzit vse ve svuj prospech.
Tenkrat jsme ho s Tery hodne podcenili.
Odesláno 11.05.2009 18:52
Ne je to jen nejaky tryk.Sakra, kdo zatim vsim vezi.
Tet opravdu neverim nikomu a nicemu.Nedivil bych se kdyby se zacala ta zatracena temna cesta roztahovat.
Oliosi jak to vse muzes dopustit.
Odesláno 25.05.2009 18:39
Nebo jsme jen moc polevili a Drakeen se snami nechce sejit.Dotoho ten podivny odchod Lorda do pekel.Telo jsem nevidel a do ty doby ho povazuju za ziviho.Ale proc by odesel do ustrani tet. Tet kdyz se mu darilo vse na co sahl.Urcite se neco chysta a proto je treba jednat co nejdriv.
Hlavne uz neco udelat!
Odesláno 01.06.2009 16:32
Nejen me pripadla nahla smrt Arena divna a proto jsme si sli s Martym a Zlatovousem vse do hradu proverit.Preci jen mam porad klic a straz me vzdy bez problemu pustila.
Dostat se do Lordovi komnaty bylo horsi,spis drazsi.Stalo me to dva mesce,meli jsme se na to vykaslat nic jsme tam nenasli jen neudrzovany pokoj. Ale utvrdili jsme se v tom, ze Aren nemuze byt mrtvi a nebo aspon ze neumrel na hrade. Zbroj s mecem byli pryc a komornik rikal ze ho naposled spatril ,kdyz se nekam chystal.Doufam ,ze se milim ze zije a jeho duse se smazi v pekle.
Skoda, zadne informace o Lady jsme tam nenasli.Rozesli jsme se stim ze v nejbizsi dobe navstivime zahalenyho.Treba bude mit na vse odpoved.
Par dnu na to jsem se setkal se starym pritelem Daintym.Nabydl mi znovu svou pomoc, a hned me take varoval ze Aren po me pred svim zmizenim pasl a ze uz toho vedel dost.Poprosil jsem ho tedy at skusi sve dobre vlivi a proveri vse s Arenem.Samozdrejme budu rad kdyz pujde take snami az vyrazime do pevnosti.
Zase jsme se o kousek hnuli.Doufam ze dobrym smerem.
Odesláno 16.06.2009 19:09
Ano byl to pokus navstivit zahalenyho a spatny napad vzit to skrz Temny les.Ty mrchy temny si nas podali. Jako by byli na nas pripraveny.Nar jsem zahlidl koutkem oka jak se statecne bije po boku kapitana a ten reze do jakyhosi maga ci co.Ja s Martym jsme vypousteli sip za sipem ale v ty rychlosti se nedalo radne zamerit .Kdyz jsem uvidel padat tela Nar a kapitana na zem ,bylo uz pozde na ustup.Pamatuji si jen jak se predemnou objevil ten cernej vrahoun a ze nestihem vytahnout dyky.
Nadherny pocit ulevy, ale hrozne tezky ruce a nohy.Takovi pocity jsem mel kdyz me ta knezka privedla k zivotu. Dekoval jsem ji celou cestu z lesa.Ostatni z druziny si jiz nekde uzivali cerstveho vzduchu a ja jsem byl posledni ktereho postavili na nohy.Nebyt toho mladyho hranicare tak by me asi ani nenasli.
Z me zachrankyne se vyklubala vudkyne povstalcu Alneira .Mohokrat jsem si sni chtel promluvit o spolecnem problemu, ktery jsme resili kazdy po svem . Nyní, kdyz Lord zmizel ,jsme se setkali. Lord sice zmizel ,ale Lady se nam nevratila , proto jsem byl rad ze Alneira nabidla svou pomoc pri zachrane Lady.
Potesila me slovi ze porad neni nic straceno.
Odesláno 12.09.2009 22:51
Dostal jsem informace ,ze Aren urcite zije a ze se schovava nekde v lesich,nebo aspon ,ze tam byl naposled spatren. Nechal jsem vsech svich povinosti v Alicii a i navstevu Zahaleneho jsem odlozil. Dokonce jsem dal nalezene dokumenty k nejakemu tomu rytualu ,ktery by nas mel navest k zachrane ci nalezeni Teryninyho tela,Alneire.Snad za tu dobu co jsem byl pryc na neco prisla. Me patrani vsak nikam nevedlo, vzdy kdiz uz jsem si myslel ze bych mohl mit jeho stopu zahy jsem ji zase stratil.Skoda, urcite by bylo snassi znej dostat nake informace pokud byl opravdu priotraven ci jinak nalomeno jeho zdravi.A nekdo mu musel neco udelat jinak by se Alicie nevzdal.
Kdyz jsem se vratil do mesta nestacil jsem se divit.Pevnost Rudeho Draka byla zabra nakymi rebelanty co nesouhlasi se zakony Alicie a snazi se vytvorit sve vlastni.V Alicii si stim moc hlavu nedelaji maj svich starosti dost s Temnou cestou a rada mesta stim koho ustanovit Lordem. Ale nic se nesmi brat na lehkou vahu a uz jsem ucinil kroky abychom se o tech rebelantech dozvedeli vic.Sice je to spoluprace s nepritelem ,ale proc neviuzit jeho silu k informacim a pritom neriskovat svuj krk.
Preci jen pevnost ma uz sveho pana a tim je Zahaleny.Jsem zvedav jak ten vyuzije ty samozvance ve svuj prospech.
Ja tet musim znovu sjednotit vsechny privrzence Lady a pohnout s nalezenim mista jejiho posledniho odpocinku.Snad by pomohlo stim jit i pred radu mesta ,ale otom pochybuji. Urcite by me meli za blazna. Uvidime.
Oliosi but naklonen nasi veci.
Odesláno 01.11.2009 17:49
Uz pri prichodu na trch me zarazila zesilena straz.A bylo po peknem dnu, musel jsem do sluzby. Od jednorucaka jsem se dozvedel ze pry maji otravovat rebelove z pevnosti a tak jeho bratr vyhlasil poplach a zesilil hlidky. A taky ze jo , lidi na trhu z toho byli celi nervozni takze jakmile na trh prisel nekdo podezereli hned byl rozruch.U jizniho vstupu na trch zvedla povzdvizeni ozbrojena particka.Krasna zenska s nakym zakuklencem v cernym a drow.Jednorucak delal svou praci a podezrele chtel zajistit ,ale vlozil se do toho Atreyu ktery je branil. Pry vyresi problem s Temnou cestou.
Kdyz uz jsem se dotoho chtel vlozit taky , ze severni strany trhu se ozval jekot naky zensky. Musel jsem zasec tam. Nakej hajzl tam napichnul straznikovu ledvinu.Samozdrejme nikdo nic nevidel.Nes se to cele vyresilo nasi tri neznami s Atreyuem uz byli pryc.Dost me zajimalo co se snima stalo.Vydal jsem se smerem k hradu.Rozruch kolem kasny kde elitni straz honi jednoho chlapka me ujistil ze jdu spravne.Nepozorovane jsem prisel az pred hrad kde uz nestala zadna straz. Vklouzl jsem do hradu jak nejtiseji dokazi.Uvnitr me cekalo prekvapeni v podobe skameneleho sluhy ,nase tri narusitele a Rashant.Ta krasna zenstina si me vsimla hned.Nez jsem stihl neco rict Rashant nas vsechny nahnal za dvere k pokojum pro Lordy.Dozvedel jsem se jen to ze ta zenstina je deva jmenem Aldorea,zakuklenec naky mag a ten drow je mistr kovar a ma ukout mec pro nakyho Triase a ten ze nas zbavi temne cesty.
Pod svicnem byva nejvedsi tma proto vyuzili zmatku pred hradem a ukrili se v nem. Mel jsem este par otazek ,ale nebyl uz na ne cas.V sale Hradu radil jak smyslu zbaveny Dvourucak a kricel poplach.Nase zachrance jsme strcili do pokoje,a bez jakeho koliv domlouvani me s Rashantem napadla stejna vec.Musel jsem ho vyvest zatcenyho.Dvourucak odvolal poplach ale Rashant se mel hned zodpovidat za sve ciny a to ze prijde o hlavu.Jeste ze to nechtel ten bezmozek vykonat sam.
Odvedl sem Rashanta do vezeni.
Nase navsteva vezeni nebyla dlouha.Aldorea nas privolala nakym kouzlem k sobe a vysvetlila nam ze bude potreba nase pomoc.Meli jsem pomoci Atreyuovi pri hledani ingredienci na mec pro Triase.Zanedlouho jsme se vsichni objevili na hroznym miste.Ja ,Atreyu,Rashant, Alneira a Aldorea.Pak tam byli dalsi dva v cerveny zbroji a ty jsem neznal.Mag a puldrak. Aldorea otevrela jakysi portal kterym jsme se dostali do draci sluje. Atreyu s tim s draci krvi premlouvali Bronzoveho Draka aby snima smenil veci ktere potreboval drow.Zbytek vypravy branila portal z ktereho se neustale valily ruzne potvory. Chvilema sem nevedel do ceho vlastne strilim.Dostali jsme pro co jsme prisli a tak nas vsechny Aldorea presunula za magem a Drowem.Ti stale byli zamceny na Hrade.Tet jen vykout mec, ale na hrade by to neslo proto padl navrh ze v pevnosti Rudeho Draka.Protoze ti dva v rudem byli od tamtud.Alicisti nadceni nebyli, ale v Alicii ty tri byli nezvani.Jaka ironie.Byli jsme znovu preneseni a to do pevnosti.Drow nakonec vytvoril co slibil a Aldorea nas Alicisky prenesla k Alicii. Tet jen cekat zda se ten Trias dokaze vyporadat s Temnou cestou.
Snad jsem se zachoval spravne a nebudu toho litovat.
Odesláno 01.12.2009 23:22
Tet at se sni vyporada ten samozvany vladce z pevnosti Rudeho Draka.Aspon do te doby nez Alicijsti prijdou na to jak se Temne cesty zbavit uplne.
Dalsi dobra zprava je jmenovani noveho Lorda a Lady. Stali se jimi Atrey a Alneira.
Tet snad s jejich pomoci dostanem z byvalich ochrancu informace kde se telo Lady nachazi.A jsem zvedav zda se najde naka spina na Arena.Kez by nekdo z ochrancu spolupracoval.
Odesláno 10.12.2009 23:43
Tim mi udelal velko radost ze se po letech ukazal.Hned jak priplul a nasel me hned podal pomocnou ruku pri reseni mych problemu.Sveril jsem se bratrickovi se vsim.
Hlavne stim co me trapilo nejvic a to moje neschopnost dostat slova ochrance a najit Lady Ter.Ale hledani je u konce.
Uz neni nadeje v zachranu.Uz jen moznost dovest ji na ostrov a pohrbit se vsi dustojnosti. A pritom odpovedi na me otazky chodily kolem me.Casto ,kdyz jsem sedel pod lampou na Trhu, jsem ho potkaval a on mlcel.Ikdyz neco malo vedel oco se snazim , mlcel.Promluvil az tet.Az tet mi prozradil kde LAdy Ter zamordovali ,Aren a jeho ochranci.V mich ocich klesl.Ale presto mu verim a doufam ze svimi ciny dosahne odpusteni zato ze nepomohl kdyz mel.
Atreyu a Alneira jsou jedini kdo vedi pravdu a tak to musi i zustat.Ikdyz jsou tu dve dalsi osoby, ale tet jim nebude nikdo verit. Doufam.
Zas jsou tu tajemstvi a historie se zase opakuje.
Odesláno 29.12.2009 21:49
Zase cast cesty zivota zamnou. Uz nemam takovi postrech co driv a ruce se sem tam roztresou.Udelal jsem dobre ze jsem sel mladi z cesty.Ikdyz jak jsem odevzdaval zastavu ochrancu s prstenem Lady,mel jsem chut si to zase vzit zpet.
Odevzdal jsem i uniformu pochuzkare a klice od vezeni.Nyni uz budu jen prihlizet jak se mladi smekaj.Jen doufam ze nejsem uplne k nicemu a ze jeste dokazu nekde pomct.
Odesláno 07.10.2010 21:37
Dlouhy cas jsem stravil v Hajku.Nejdriv nemoc ,pak pohodli me drzelo na tom klidnem miste kde cas se zastavil. Kdyz uz jsem se rozhodl protahnout sve stare telo a ukazat se v Alicii, nestacil jsem se divit.Lady s Lordem pry zmizeli a nikdo v Alicii mi nedokazal presne rici nic blizsiho.To byla pro me rana , protoze Atreyu byl jediny kdo vedel kde nalezt ostatky Lady Ter.Doufam ze zanechal naky vzkaz pro me ci mapu,protoze Lady Ter musi byt s veskerou uctou pohrbena v Alicii a ja tenhle ukol musim dokoncit. Proste musim.
Po te zprave jsem byl na hrbitove v krypte polozit par kytek na jeji prazny hrob.U pomniku jsem zavspominal na hrozne casy za vlady Ingara a pak se vydal po Kralovske ceste na plaz uctit i pamatku Reservi.Jake mile prekvapeni me tam cekalo.Nevim komu jsem vdecny za takovou praci , ale moc me to potesilo.Reserve byl vystaven krasny pomnik.Stravil jsem tam mnoho hodin pnoren do vzpominek.Budu muset najit toho kdo to vytvoril a podekovat mu za to dilo.Bylo by krasne kdyby mela takovi pomnik i Lady Ter.
Snad svuj ukol splnim.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních