Guild wars, factions, nightfall
Odesláno 28.09.2006 11:59
pvp a pve je trochu odlisny nez co pise, pravdu ma v tom ze na zacatku si vyberes jestli chces pvp nebo tzv roleplay postavu
pvp te hodi rovnou na lvl 20(max) a na pvp ostrov kde se mydlis do zemdleni ale nemuzes do kampane, takze jde jen o mlaceni, za to ziskavas faction body a za ty si kupujes nove skilly veci a tak
pve postava je na tom mnohem lepe, jen zacina na lvl 1, v kampani ji expis, nachazis nove veci...no zkratka klasicke mmorpg nu a jakmile objevis pristav (lions arch v obycejnem, ve factions si nepamatuju jak se jmenuje) muzes plavat na onen pvp ostrov a tam se taky mydlit do zemdleni taky se vsema hracema kteri maji guild wars jakoukoli verzi...no a pokud mas tech verzi vic a propojis je tak se z toho pristavu da jezdit i mezi kontinenti, takze je mozne potkat assasina v tom evropskem svete nebo krizaka v japonskem atd....uf...jeste nejake nejasnosti?
Odesláno 28.09.2006 12:03
vubec nemusis kopirovat, vafle to popletl, pve postava je prenosna i do pvp sveta, obracene ne....pvp postavy maji tu vyhodu ze jim muzes rovnou davat skilly ktery si bud koupis za faction body (vytriskane v arene) nebo se odemknou tim ze je ziska nejaka tva pve postava a muzes ji je davat z fleku vyber mas ze vsech ktere mas odemcene, zatimco pve ma jen ty ktere se naucila, to je myslim druhej ze zasadniho rozdilu mezi ciste pvp a normalni postavouok, vyexpim assasina na 20 a pak si ho "okopíruju" do PvP a začnu blbnout... hm, jenom to množství aktivních skillů ketrý nemaj vyšší stupně mě dost mate
Odesláno 28.09.2006 12:12
ok a ta normálka, co začně PvP se můžekdykoli vrátit a pobítpár NPC?jinak kolik dostává cca skill pointůna lvl a je nutný mít multiclass?vubec nemusis kopirovat, vafle to popletl, pve postava je prenosna i do pvp sveta, obracene ne....pvp postavy maji tu vyhodu ze jim muzes rovnou davat skilly ktery si bud koupis za faction body (vytriskane v arene) nebo se odemknou tim ze je ziska nejaka tva pve postava a muzes ji je davat z fleku vyber mas ze vsech ktere mas odemcene, zatimco pve ma jen ty ktere se naucila, to je myslim druhej ze zasadniho rozdilu mezi ciste pvp a normalni postavou
Odesláno 28.09.2006 12:18
No, skillů j etam hafo, ale je to asi jako s každou hrou - když je vidíš takhle pohromadě, tak to mate. Když je postupně získáváš a ošaháváš si je, tak je to v poho.ok, vyexpim assasina na 20 a pak si ho "okopíruju" do PvP a začnu blbnout... hm, jenom to množství aktivních skillů ketrý nemaj vyšší stupně mě dost mate
Odesláno 28.09.2006 12:19
ahavubec nemusis kopirovat, vafle to popletl, pve postava je prenosna i do pvp sveta, obracene ne....pvp postavy maji tu vyhodu ze jim muzes rovnou davat skilly ktery si bud koupis za faction body (vytriskane v arene) nebo se odemknou tim ze je ziska nejaka tva pve postava a muzes ji je davat z fleku vyber mas ze vsech ktere mas odemcene, zatimco pve ma jen ty ktere se naucila, to je myslim druhej ze zasadniho rozdilu mezi ciste pvp a normalni postavou

Omlouvám se za mlžení.
Odesláno 28.09.2006 12:50
ano vratit se muzes kdykoliok a ta normálka, co začně PvP se můžekdykoli vrátit a pobítpár NPC?jinak kolik dostává cca skill pointůna lvl a je nutný mít multiclass?
multiclass je nutny ale je tam reseny nestandartne, proste mas jedno povolani a k nemu si musis pribrat nove, jedno ze zbyvajicich 5/7 a pak muzes investovat do atributu obou povolani libovolne a pouzivat skilly obou povolani
jsou ovsem delene na povolani primarni(to se k terym zacinas) a sekundarni, u primarniho mas i takzvanej primarni atribut, ktery u sekundarniho pouzivat nemuzes...napriklad atribut expertize u rangera (cili pouze primarni ranger muze davat atributy do tehle vlastnosti a pouzivat jeji skilly)
Odesláno 28.09.2006 12:54
Musiš přibrat?ano vratit se muzes kdykoli
multiclass je nutny ale je tam reseny nestandartne, proste mas jedno povolani a k nemu si musis pribrat nove, jedno ze zbyvajicich 5/7 a pak muzes investovat do atributu obou povolani libovolne a pouzivat skilly obou povolani
jsou ovsem delene na povolani primarni(to se k terym zacinas) a sekundarni, u primarniho mas i takzvanej primarni atribut, ktery u sekundarniho pouzivat nemuzes...napriklad atribut expertize u rangera (cili pouze primarni ranger muze davat atributy do tehle vlastnosti a pouzivat jeji skilly)
A doufam že zase nemlžim, ale první povolání taky omezuje brnění, který smíte nosit.
Odesláno 28.09.2006 13:05
Odesláno 28.09.2006 13:27
jojo vzit si ho musis, bez neho te to dal nepusti...v pvp to snad jde i bez neho aale ono je to fuk, i kdyz mas dual class porad si to muzes naklikat tak jakobys ho nemel a zadny penalizace za to nejsouMusiš přibrat?
A doufam že zase nemlžim, ale první povolání taky omezuje brnění, který smíte nosit.
a s tim brnenim mas pravdu, nosit lze pouze brneni primarniho classu, jine ne
Odesláno 28.09.2006 13:28
Abajo vlastně, ten dědula tě nepustí z města (resp příběh nepokračuje) dokavaď nemáš druhou profesi.jojo vzit si ho musis, bez neho te to dal nepusti...v pvp to snad jde i bez neho aale ono je to fuk, i kdyz mas dual class porad si to muzes naklikat tak jakobys ho nemel a zadny penalizace za to nejsou
Odesláno 29.09.2006 20:22
Odesláno 30.09.2006 09:33

jinak můžu su zvojit dýkaře s evropskym vzhledem nebo sou všichni assassinový asiati ?
Odesláno 30.09.2006 16:52
assasinove jsou pouze zalezitost factions a vzhled se voli podle kampane a kdyz v jine neni...ale neboj je tam vcelku dost moznosti jak vzhled ovlivnit, taakze nemusis mit jen sikmy vocino já uvažuju o koupil, ale teď pudu do MP3 balíků za 3000 +- a začíná mi haprovat kombo mechanika... takže asi koupim Factions
![]()
jinak můžu su zvojit dýkaře s evropskym vzhledem nebo sou všichni assassinový asiati ?
Odesláno 02.10.2006 07:40
Možná se potkáme... dám si tě do friends.Kdo by hledal spolecnika na nizsim lvl tak hraju, jméno Veon, ranger/monk 6 lvl.
Jen nevim, jak se ti povedlo dát jedno jméno, tam tušim musíš mít dvě ne? (vim, že mě to štvalo při zakládání postavy)
Jinak já teď hraju s postavou "Slaar Cz" (Nekro/Monk) 8.lvl
Ale teď jsem koukal, že mám zase aktivní oučet v Everquestu 2, tak nevim, kde zrovna budu... hmm, je toho zase nějak moc
Odesláno 02.10.2006 08:03
Takže lidičky můžu doporučit, nežere to moc času, a rozhodně se to dá hrát k další online hře. Doufám že se Vás tam brzo ukáže víc, uděláme pěknoučkou guildu, a to by pak panečku byla jízda!
Odesláno 02.10.2006 08:09
JJ, souhlas.ee... Veon Shadoweye, celým jménem. Jsem na to zapoměl. No a teď mě tam nehledej, páč mě vypršelo demo na GW, takže asi počkám až na nightfall, a možná si to koupím. Je to celkem fajn hra, za tu dobu co jsem to hrál, mě to celkem chytlo. Asi to nebude na nějakou extra dobu, což rozhodně nevadí.
Takže lidičky můžu doporučit, nežere to moc času, a rozhodně se to dá hrát k další online hře. Doufám že se Vás tam brzo ukáže víc, uděláme pěknoučkou guildu, a to by pak panečku byla jízda!
V jednom rozhovoru jsem kdysi Guildwars porovnával s "klasickejma" MMORPG a napsal jsem, že je to jak když s Karlovarskýho festivalu jdete na "Prcičky". Ale nemyslel jsem to ani nějak moc pejorativně, prostě je to taková voddechovka, většinou nemusíte ani myslet, stačí se jen bavit a občas je tam věc, která překvapí.
Jak řiká garret, nežere to ani moc času (aspoň mě to nechytlo natolik, abych tam trávil spousty hodin, na to mi tam chybí nějaká jiná možnost vyžití než boj - třeba craft)
Odesláno 02.10.2006 08:32
Odesláno 02.10.2006 16:34
jeden dotaz- je to dema na 14dní nebo si můžeš vybrat čistě deset hodin?ee... Veon Shadoweye, celým jménem. Jsem na to zapoměl. No a teď mě tam nehledej, páč mě vypršelo demo na GW, takže asi počkám až na nightfall, a možná si to koupím. Je to celkem fajn hra, za tu dobu co jsem to hrál, mě to celkem chytlo. Asi to nebude na nějakou extra dobu, což rozhodně nevadí.
NEBO to funguje tak, že pokud nahraješ 10 hodin takse ti to sločí,i když nemáš odehranejch 14dní?
díky(mam to teď doma od Ertaie,co to nezkoušel [dikes] a až bude cíc času tak to zkusim, stejně sem už skoro rozhodnutej-Factions kůli assassinovi)
PS:assassin bude v nightfall?
Odesláno 02.10.2006 17:17
Odesláno 05.10.2006 17:20
Odesláno 07.10.2006 19:08
-co to je Charr?
-ve městech se dají koupit jenom drobnosti, zbraně a zbroje dou jenom upgradeovat(nebo sestavit z materiálů)?
-kdybych si udělal warriora'(nebo rangera) a jako druhý povolání třeba elementalistu, tak budu mít v armor od warriora nějaký nevýhody oproti robě?budu moct používat wand?
-když sem si dal s elementalistou jako second rangera, tak mi zůstaly pouze fire a energy skilly, je to proto že semměl atributy jenom na fire a energy?-tzn. že před vybráním druhýho povolánísi mam dát aspoň jeden bodo do každýho?
pak tu mám dotazy na buildy:
assassin-co k němu(uvažoval sem o nějakym buffrovy, třeba mnich..)
war+hraničář -jako extra dmg od peta, archer mastery a k tomu těžkou zbroj

hraničář+elementalista - pet, luk, výpomoc kouzly, střední zbroj
díkes
Odesláno 08.10.2006 13:46
pokud si das primarne wara a secundarne ele muzes pouzivat vsechny skilly i s armorem ale mas malo many, v obracenem poradi nemas zas ten armor..tohle je myslim dostacujici priklad pro vsechno
Odesláno 10.10.2006 14:37

PS: vo tenhle obchod, znáte někdo?
http://eshop.megahry...:173|Guild-Wars
Odesláno 10.10.2006 20:08
Odesláno 11.10.2006 17:36
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních