Skočit na obsah

Fotka

Obchodnici

• Please log in to reply
38 odpovědí na toto téma

#31 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2007 07:13

Jako takova obdoba zelezozrouta, dostanes perdu a zmizne ti naka vec z batohu, ju? Pekny, ale napada me hned nekolik moznosti jak by se z toho obchodnik moh vyvliknout.

Ale jinak dikes za vyhrabani staryho topicu! Jak tam pred pul rokem nekdo ztratil ubohej 4400 z 200k, tak to je docela smesny, to se hnedkaj upravi smerem k vyssim cifram...
:wow:

Zobrazit příspěvek

:grin:
  • 0

#32 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 10.02.2007 16:41

Jako takova obdoba zelezozrouta, dostanes perdu a zmizne ti naka vec z batohu, ju? Pekny, ale napada me hned nekolik moznosti jak by se z toho obchodnik moh vyvliknout.

:wow:

Zobrazit příspěvek

Uz nic nedelej a radsi se mrkni na tu kovarinu Tanur sem hodil hezkej napad :grin: :grin:

Ale jinak dikes za vyhrabani staryho topicu! Jak tam pred pul rokem nekdo ztratil ubohej 4400 z 200k, tak to je docela smesny, to se hnedkaj upravi smerem k vyssim cifram...

-- z kazdejch velkejch prachu vratit jen 10k?? nejses moc krutej? kdo se pak Martymu odvazi koupit boty.. (marty rad ti je splasim jen dokad dedek nepride s prijatelnou upravou corovani piratu ;), ja se tam ty prachy proste dovezt bojim)
  • 0

#33 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2007 12:37

A co trebas zavest napriklad ze pri prepadeni piraty by se na obchodni lodi objevily pirati a za kazdej hit co by daly by nahodne sebraly jednu vec, kazda rana jednu vec no a kdyz ti na vecech zalezi tak si dojdes do jejich sluje a vratis jim uder, pirati ve sluji by takto necorovaly...

Zobrazit příspěvek

Takže postava s epic dodge nic neztratí?:D
  • 0

#34 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2007 12:55

Nebo v invisu taky nemusi :wow: :grin: ale aspon by se nerikalo ze tam sou naci imaginarni hyper pirati co vas lehce vocorujou a pak jim des dat par facek do jeskyne a pak se muzou rozutect strachem
  • 0

#35 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2007 13:16

No dalo by se to udělat výraznym posílením pirátů,tak že by slabší obchodník musel sebou vozit obranu....ale to zas neni moc RP cesta co?:D
  • 0

#36 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2007 13:40

-- z kazdejch velkejch prachu vratit jen 10k?? nejses moc krutej? kdo se pak Martymu odvazi koupit boty.. (marty rad ti je splasim jen dokad dedek nepride s prijatelnou upravou corovani piratu ;), ja se tam ty prachy proste dovezt bojim)

Zobrazit příspěvek

mno já sem začal zase jezdit s Martenem..přijeu do St..všichni se rozutečou aby byli první..na řadu sem šel poslední..vyzvedl sem si svůj krásný kredit 65 měšců..(zbavil jsem se tím pár odkoupených věcí:) od občanů alicie ) ...no a zpátky nás přepadli piráti...z měšce mi neubyl ani zlatáček..jen mi čorli pár věcí...něco sem tam nakonec musel nechat abych přeplaval :) ale abych se bál že mě očorujou..šak každej ví jak dostatvěci zpět a když se bojíte vézt peníze..vezte je v těch věcičkách po kterých šílíte na trhu aby vám je obyvatelé prodali a které můžete potom speněžit v ST..protože tyto věci od pirátu přece snadno dostanete :)

jo a Marty chtěl dodat že ste pakáž a hrabete si pro sebe :wow:
  • 0

#37 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2007 16:12

Tak preved 200k do sutru a od zitra ti tam budu stat frontu na boty
  • 0

#38 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2007 13:22

Tak preved 200k do sutru a od zitra ti tam budu stat frontu na boty

Zobrazit příspěvek

200 měšců za boty..to už vypadá jako slušná nabídka obchodníka*usměje se* kolik to je asi kamínku*zamyslí se*
  • 0

#39 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2007 17:15

Preved to trebas do krystalku ja se plnou sumu bojim prevezt, ale za tech 200 mescu je mas doma
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních