Jako takova obdoba zelezozrouta, dostanes perdu a zmizne ti naka vec z batohu, ju? Pekny, ale napada me hned nekolik moznosti jak by se z toho obchodnik moh vyvliknout.
Ale jinak dikes za vyhrabani staryho topicu! Jak tam pred pul rokem nekdo ztratil ubohej 4400 z 200k, tak to je docela smesny, to se hnedkaj upravi smerem k vyssim cifram...
Obchodnici
Odesláno 10.02.2007 07:13
Odesláno 10.02.2007 16:41
Jako takova obdoba zelezozrouta, dostanes perdu a zmizne ti naka vec z batohu, ju? Pekny, ale napada me hned nekolik moznosti jak by se z toho obchodnik moh vyvliknout.
Uz nic nedelej a radsi se mrkni na tu kovarinu Tanur sem hodil hezkej napad
Ale jinak dikes za vyhrabani staryho topicu! Jak tam pred pul rokem nekdo ztratil ubohej 4400 z 200k, tak to je docela smesny, to se hnedkaj upravi smerem k vyssim cifram...
-- z kazdejch velkejch prachu vratit jen 10k?? nejses moc krutej? kdo se pak Martymu odvazi koupit boty.. (marty rad ti je splasim jen dokad dedek nepride s prijatelnou upravou corovani piratu ;), ja se tam ty prachy proste dovezt bojim)
Odesláno 11.02.2007 12:37
A co trebas zavest napriklad ze pri prepadeni piraty by se na obchodni lodi objevily pirati a za kazdej hit co by daly by nahodne sebraly jednu vec, kazda rana jednu vec no a kdyz ti na vecech zalezi tak si dojdes do jejich sluje a vratis jim uder, pirati ve sluji by takto necorovaly...
Takže postava s epic dodge nic neztratí?:D
Odesláno 11.02.2007 12:55
Odesláno 11.02.2007 13:16
Odesláno 11.02.2007 13:40
-- z kazdejch velkejch prachu vratit jen 10k?? nejses moc krutej? kdo se pak Martymu odvazi koupit boty.. (marty rad ti je splasim jen dokad dedek nepride s prijatelnou upravou corovani piratu ;), ja se tam ty prachy proste dovezt bojim)
mno já sem začal zase jezdit s Martenem..přijeu do St..všichni se rozutečou aby byli první..na řadu sem šel poslední..vyzvedl sem si svůj krásný kredit 65 měšců..(zbavil jsem se tím pár odkoupených věcí:) od občanů alicie ) ...no a zpátky nás přepadli piráti...z měšce mi neubyl ani zlatáček..jen mi čorli pár věcí...něco sem tam nakonec musel nechat abych přeplaval :) ale abych se bál že mě očorujou..šak každej ví jak dostatvěci zpět a když se bojíte vézt peníze..vezte je v těch věcičkách po kterých šílíte na trhu aby vám je obyvatelé prodali a které můžete potom speněžit v ST..protože tyto věci od pirátu přece snadno dostanete :)
jo a Marty chtěl dodat že ste pakáž a hrabete si pro sebe
Odesláno 11.02.2007 16:12
Odesláno 12.02.2007 17:15
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních