jaký mp3 přehrávač?
Odesláno 20.09.2006 17:18
Odesláno 20.09.2006 17:38
přehrávač
http://www.pctuning....=5785&Itemid=36
sluchátka
http://mag.repro.cz/...anku=2005122001
nějaký komentář?muj hudební sluch neni asi nejlepší a za tu cenu bych řekl že je to božská kombinace
+nějakou tu kartu...
Odesláno 21.09.2006 16:56
ty sluchátka 350ky sou prej supr, akorát pro mě, jinak mam tu i tohle, ještě větší maser v poměru cena/wýkon neš MSI, ale nemůžu sehnat žádnou recenzi..Mno prehravac...MSI osobne neuznavam ale je to vec nazoru.Ono vnitrnosti jsou konec koncu stejny...
A sluchadla...Je to celkem tezky si vybrat.Ja sam vybiral mesic.NA to co jsem zvolil si zatim vubec nestezuju,do obyc spuntu bych uz nikdy nesel.
http://gsmobil.insho...=mp3_apacer-1gb
Odesláno 21.09.2006 17:17
6 hodin neni nic moc, ale AAAčka nejsou drahý, nabíječku mam..Vypada zajimave...Na ten creativ MuVo sport jsi nekoukal?No sluchatka jsou vec nazoru.Jak rikam ja bych si uz normalni spunty nekoupil,ty plugy jsou maximalne vyborny.
A u tohodle prehravace se mi nejak nelibi tech 6hodin prehravani....Prijde mi to malo na to ze to ma obyc LCD s modrym podsvicenim a zadny serepeticky navic
ten MuVo je zbytečně drahej a má maximální pamět 768MB což je málo, proto se mi taky víc líbí ten Apacer než ten MSI, do MSI můžu dát max. 512ku a apacer pobere i 2 GB

Odesláno 21.09.2006 18:02
já se snažim neplatit za značku, stejně se to vyrábí všechno v číně a pod. za pár korun... hlavvně u nás v Děčíně bude problém si ho poslechnout eště před nákupem..No ja jsem clovek kterej si v nekterych pripadech za znacku priplati....
No a s tou pameti je to relativni,ono to nekdy muze pobrat i vic nez je psano.
A to jsem predpokladal ze tam das akku o baterkach sem ani neuvazoval

tak ty Sennheizery si vydupu MX50 Street, MX350 maj citlivý sluchátka, rozbíjeje se... ale jinak sou vyvážený, kosshe sou přebasovaný...takže sennheizer

Odesláno 21.09.2006 18:25
tak mám vybráno, tyhlety sou podle popisu supr, maj navíc trochu delší kabel a takovej ten prodlouženej na jedno ucho, což mi vyhovuje....Mno nekdy se tech par korun za znacku vyplati..aspo ja mam takovy zkusenosti.
No prebasovany...pravda trosku si vymyslej ale staci si pohrat s ekvalizerem a pohodicka...Ale zas nejaka brutalita s tim prebasovanim to neni cekal jsem to teda vic
http://www.123mp3.cz...iskuse=yes#diss
Odesláno 21.09.2006 18:39
jj tady popis...Muzu jedine souhlasit,vypadaj slusne,maj jack do pravyho uhlu a parametry slusny....A ten prehravac spis ten apacer nebo jak to bylo....
http://www.apacer.co...Steno_AU231.htm
když to vezmeš tak dneska vidim u lidí jenom ty levnější, navíc to nemá obvykle ani čtečku karet

Odesláno 21.09.2006 19:10

jinak dik za názory

Odesláno 22.09.2006 15:06
http://www.123mp3.cz...iskuse=yes#diss
chtělo by to nějakou recenzi...
navíc těch uváděnejch 15hodin výdrž by hravě přebylo gigantický rozměry... hm?scoute?

#40 Host_Josifek_*
Odesláno 22.09.2006 15:54
hm sou tam eště varianty celostříbrnej a bílá s černou nebo červenou .. ale modrou mam taky rád......také by měl fungovat do maximální nadmořské výsky 6000m...
![]()
![]()
to me dostalo,Zajimalo by me jak nadmorska vyska ovlivnuje chovani polovodicu(pominu teplotu a podobne veci,proste ciste jen nadmorskou vysku)
Tvari se fajn,desing je taky hezkej.Bila s modrou...HMM(uz sem rikal ze sem ulitlej na modrou barvu?)Parametry taky fajn.Zarazila me krapet ta cena,puvodni a jejich,docela rozdil.Me by vadilo ze to hraje jen z pamet karet,ze nema zadnou vlastni vnitrni.Ale muzes mit kapacitu jakou chces.Dal by mi vadilo ze pro pripojeni to musi mit kablik ale to je zas jen osobni nazor.
Shrnuto:
Je slusnej sel bych do nej Tvym potrebam plne vyhovi.

ta cena mě taky mate, zkousim zajít u nás do obchodů, jestli mi ho můžou objednat za stejnou cenu, připadá mi to lepší než přes internetový obchody, hlavně kůli nějakejm případnejm reklamacím....
vnitřní paměť se ztratí,když to má kapacitu až 2GB SDčko, navíc kdyby extra něco, tak holts sebou vez muvíc karet...ale to asi nehrozí
jinak pak eště ten apacer mě vrtá,když vezmu v potaz, že má za stejnou cenou vnitřní paměť 1 GB.. ale napsal sem jim tam dotaz a snad mi řeknou, jestli je lepší než to MSIčko nebo ten Apacer...
nadmořská výška, to se hodí, zatim sem bylv nějakejch 3k, ale co když polezu třeba K2

a ty sluchátka teda vezmu Sennheisery MX50 street, MX350 sou poruchoví..
děkuji za názory

Odesláno 10.11.2006 17:37
ale jinak hraje dobře, ty sluchátka dělaj divy, sou fakt dooobrý, na můj nesluch i na kámošku, co hraje v jedný místní kapele

*pouští si Halo soudtrack a nostalgicky vzpomíná pervektní pařbu a herní úvod*
Odesláno 10.11.2006 18:06
Mas tie Senheiser MX350?tak to mam doma, ten Disc2Go, MX 50 Street a 2GB Kningstonku, koupil sem si k tomu Soledo multi čtečku, ale stějně mi to na kartu tahá slabě přes 1Mbps, je to tim, že by mi nějak nefachčilo USB 2?ta čtečka je externí přes USB....
ale jinak hraje dobře, ty sluchátka dělaj divy, sou fakt dooobrý, na můj nesluch i na kámošku, co hraje v jedný místní kapele
*pouští si Halo soudtrack a nostalgicky vzpomíná pervektní pařbu a herní úvod*
Odesláno 10.11.2006 18:37
mam MX 50 street, je to novější model, trochu velký do ucha, ale basswind system a docela "širokej" zvuj, objevuju nový dimenze oposlouchanej píšničekMas tie Senheiser MX350?

-jinak sem MX 350 nebral kůli častýmů stěžování na poruchu jednoho typickýho sluchátka ...
Odesláno 10.11.2006 18:54
Vedel by si porovnat zvuk tych MX350 a MX50? Aky konkretny problem bol s tymi MX350? Nevypadavaju ti tie sluchatka z usi pri chodzi? Chcem si kupit nove sluchatka, preto tolka inkviziciamam MX 50 street, je to novější model, trochu velký do ucha, ale basswind system a docela "širokej" zvuj, objevuju nový dimenze oposlouchanej píšniček
, připadá mi pěkně vyrovnanej
-jinak sem MX 350 nebral kůli častýmů stěžování na poruchu jednoho typickýho sluchátka ...

Odesláno 10.11.2006 19:05
no MX 350 byly dobrá v testech, tady máš link na MX 50 a ta tý webovce je reakce na 350ky, kde je ta chybka, nevim, dou dražší a novější ,tak asi budou lepší, ale 500 nebo 300 zas takovej rozdíl neni noVedel by si porovnat zvuk tych MX350 a MX50? Aky konkretny problem bol s tymi MX350? Nevypadavaju ti tie sluchatka z usi pri chodzi? Chcem si kupit nove sluchatka, preto tolka inkvizicia
je to www.123mp3.cz ale teď jim to nějak blbne...
až bude táta s foťákem doma, tak je vypotimu pravítka

Odesláno 10.11.2006 19:12
Odesláno 11.11.2006 11:18
Odesláno 11.11.2006 11:49
Ked si tak matne spomeniem na fyziku zo strednej, tak by to mohlo byt naopak, vyssi odpor znamena celkovo nizsi hudobny vykon, ale to mi musi niekto potvrdit. Netusim aky vplyv to bude mat na kvalitu zvuku.jo ještě jak je to s odporem? MX 50 maj 64 ohmů, je to tim, že to je street řada e že vyšší způsobuje vyšší hlasitost?nesnižuje to nějak jejich kvalitu oproti třeba 16ti ohmovejm?
Odesláno 11.11.2006 11:56
no vzhledem k tomu, že klasický sluchátka, čim dražší, tim vyšší impendance(odpor).. no někde sem čet, že to souvisí akorát s hlasitostí, to by i tak odpovídalo, je to street řada... zkusim to najítKed si tak matne spomeniem na fyziku zo strednej, tak by to mohlo byt naopak, vyssi odpor znamena celkovo nizsi hudobny vykon, ale to mi musi niekto potvrdit. Netusim aky vplyv to bude mat na kvalitu zvuku.
no divil bych se, kdyby sluchátka za 10000,- s impendancí 300ohmů měla bjet horší než ty moje 64kový za 500

Odesláno 11.11.2006 13:24
takže to je asi fan, že mam 64cim vyssi odpor u sluchatek tim vetsi citlivost.
Kdysi za mych mladych zacatku s elektronikou sem se snazil postavit si krystalku.Je tam jen dioda kondenzator a sluchatka ktery melo 4000 ohmu impedanci.A v tech bylo slyset lehky lupnuti kdyz se privodi snury dali na jazyk....

#55 Host_Josifek_*
Odesláno 11.11.2006 16:20
Pokud mam teda pristroj kde je doporucena impedance akustickeho menice treba 4 Ohmy a pripojim tam zarizeni, ktere ma impedanci rekneme 32, dojde urcite ke snizeni dynamiky a citlivosti. Pokud naopak na doporucenou impedanci 32 Ohm pripojim sluchatka s impedanci 4 Ohmy, budu mit na kondezatorech zhruba 8x vetsi proud, coz muze poskodit ten koncovy prvek.
http://en.wikipedia....rical_impedance
http://en.wikipedia....ustic_impedance
Odesláno 11.11.2006 16:50
a když mam ty sluchátka zapojený přes zdířku na reprácích u kompu a hučí to , ikdyž sou stlumený,znamená to něco?Impedance je odpor kladeny stridavemu signalu. Mela by byt prizpusobena koncovemu zesilovaci.
Pokud mam teda pristroj kde je doporucena impedance akustickeho menice treba 4 Ohmy a pripojim tam zarizeni, ktere ma impedanci rekneme 32, dojde urcite ke snizeni dynamiky a citlivosti. Pokud naopak na doporucenou impedanci 32 Ohm pripojim sluchatka s impedanci 4 Ohmy, budu mit na kondezatorech zhruba 8x vetsi proud, coz muze poskodit ten koncovy prvek.
http://en.wikipedia....rical_impedance
http://en.wikipedia....ustic_impedance

#57 Host_Josifek_*
Odesláno 11.11.2006 16:56
Huci co ?a když mam ty sluchátka zapojený přes zdířku na reprácích u kompu a hučí to , ikdyž sou stlumený,znamená to něco?
Rekl bych, ze zvukovaka ma mirne nekvalitni stineni a zachytava ruseni okolnich zdroju (proceosr, zdroj, sbernice). A take muze byt ruseni v napajeni tech reproduktoru (napr z el. site, ze zdroje, atp)>
Zkratka nekvalitni zarizeni, ktere je po EMC nevyhovujici.
Odesláno 11.11.2006 16:59
(hučí v sluchátkách napojenejch přes repáky kůli ovládání hlasitosti)hm, ty repáky sou trochu starší... no jábych řek, že holt asi ta 64 oproti 32 MP3ce trochupoklesne, ale je to bezpečnější než 16, který to může poškodit... tak zkusim najít, kolik má ta moje MP3ka.. ale dík, takhle nějak sme to čet....Huci co ?
Rekl bych, ze zvukovaka ma mirne nekvalitni stineni a zachytavat ruseni okolnich zdroju (proceosr, zdroj, sbernice). A take muze byt ruseni v napajeni tech reproduktoru (napr z el. site, ze zdroje, atp)>
Zkratka nekvalitni zarizeni, ktere je po EMC nevyhovujici.
no je tam všechno možný, ale odpor teda ne

http://www.disk2go.c..._cardnmusic.pdf
Odesláno 11.11.2006 19:13
jen že u těch MX 350tek byla reakce ve stylu "a ještě to má 16 ohm, což je super" což mě právě trochu rozhodilo, ale nemyslim, ale víc je podle mě bezpečnější, respetive dokáže přijímat i z 64ky, kdežto 16ce by to už asi vadilo.. to je jedno, jenom mě to trochu mátloMno dobre no to ale vim
.
A u MP3 by ta vystupi impedance mela byt tak nejak stejna...Treba walkmany meli 32.ALe u tech mp3 tezko rict...A kdyz si clovek koupi poradny sluchatka tak by mohl mit nejakou jistotu toho ze budou mit nejakou rozumnou impedanci ktera mu nic neodpali.
A myslim ze to neni zas tak moc zhavy s tou impedanci.Bratranek hraje na 4 ohmovy bedny zesikem na 16 a dva roky mu to hraje v pohode...Za pul roku jsem dosel k zaveru ze mu enma cenu cokoli rikat pac si bude delat stejne co bude chtit a kupodivu mo porad hraje.A to na nej hraje dost nahlas..Taha to po takovejch akcich a tak
Odesláno 27.11.2006 21:27

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních