Skočit na obsah

Rogue / Wizard / SD

• Please log in to reply
61 odpovědí na toto téma

#31 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 28.08.2006 16:24

no za ukol to sice nemas ale kibicujes v jednom kuse a co se rad pro zacinajici hrace jako jsem ja tyce, ty si strc za klobouk, protoze zacinajici hrac jako ja od tebe moc radit nepotrebuje

Zobrazit příspěvek

at se pridam k tomu odpadu tady, shahdee, ale nezda se ti ze jedinej kdo tu kybicuje jses ty? freppi aspon neco napise, poradi, a ty hned zacnes s utokem na nej ze co se sem montuje.. a pokud jsem si vsiml tobe nic neradil ;).. a mas stesti zes tu taky napsal nejaky navrh :yes:

a bratrum xanum: mozna vam pomuze se podivat na nejake buildy tady, ale samo sebou chce si je to upravit na lvlcup 30
  • 0

#32 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 28.08.2006 20:52

...poznámky typu že není určeno na co ta postava má být zaměřená si nechte:)

to bude kamen urazu.
ked totiz nepovies, ci s nou chces vyberat boss poklady, alebo kuzlit, alebo sa schovavat, uhybat a tankovat vysokym ac, alebo neboaj aj vsetko naraz.. tak vlastne neviem(e) co chces.

inak buildy, co tu uz padli 27/2/1 a 27/1/2 su asi o tom, ze aby si pobral co najlepsie skilly, treba dat rogue co najneskor. takze do nejakeho lvl 27 alebo 30 to ako zlodej pouzitelne urcite nebude.
co by napriklad pre mna nebolo hracsky schodne.
  • 0

#33 Host_Shadow Masak_*

Host_Shadow Masak_*
  • Host

Odesláno 28.08.2006 21:43

jojo něco zkusim... ještě mi prosím pora´dte když budu chtít používat dva rapíry nebo dvě kukri jakej je rozdíl...

Zobrazit příspěvek

dve kukri maji postih -2/-2 dva rapiry -4/-4 s obourucnosti a s bojem se dvema zbranemi, ale carodej/SD/zlodej s dvema zbranema to bude mit strasne maly AB, malo utoku, a smesny dmg, jestli to chces zamerit na bojoveho tak ty zbrane budou spise na okrasu :yes:
  • 0

#34 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 29.08.2006 08:11

dve kukri maji postih -2/-2 dva rapiry -4/-4 s obourucnosti a s bojem se dvema zbranemi, ale carodej/SD/zlodej s dvema zbranema to bude mit strasne maly AB, malo utoku, a smesny dmg, jestli to chces zamerit na bojoveho tak ty zbrane budou spise na okrasu  :yes:

Zobrazit příspěvek

co když je chce mít na okrasu? :yes:
  • 0

#35 Host_Mephisto_*

Host_Mephisto_*
  • Host

Odesláno 29.08.2006 11:17

takže vše jsem pobral jen naprosto netušim ce je PM v tom buildu :yes: jakože mam čestinu ale 90% odhadnu z anglického nazvu cili tech zkratek ale tohle mi nejak nejde :yes:
  • 0

#36 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 29.08.2006 11:19

takže vše jsem pobral jen naprosto netušim ce je PM v tom buildu :yes:  jakože mam čestinu ale 90% odhadnu z anglického nazvu cili tech zkratek ale tohle mi nejak nejde  :yes:

Zobrazit příspěvek

PM - Pale Master - pan smrti (slusne AC , imky na kritik, paralyzu, videni ve tme, undeath arm ) , docela velmi silna prestige class.
  • 0

#37 Host_Mephisto_*

Host_Mephisto_*
  • Host

Odesláno 29.08.2006 11:20

ááá už vim :) díky moc
  • 0

#38 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 29.08.2006 11:24

to bude kamen urazu.
ked totiz nepovies, ci s nou chces vyberat boss poklady, alebo kuzlit, alebo sa schovavat, uhybat a tankovat vysokym ac, alebo neboaj aj vsetko naraz.. tak vlastne neviem(e) co chces.

Zobrazit příspěvek

tím sem chtěl říct že můžete rozvinout své buildařské schopnosti a fantazii když to není kokrétně a máte zájem mu opravdu poradit :)
  • 0

#39 Host_Mephisto_*

Host_Mephisto_*
  • Host

Odesláno 29.08.2006 11:26

takže jsem se nakonec rozhodl pro build 20wizard 10PM můžete mi někdo poradit tak nějak featy a hlavně jestli dát Pm hned co nejdřív...
  • 0

#40 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 29.08.2006 11:26

a bratrum xanum: mozna vam pomuze se podivat na nejake buildy tady, ale samo sebou chce si je to upravit na lvlcup 30

Zobrazit příspěvek

nj tohle už sem párkrát viděl..ale nemám ani páru jak se to koriguje či upravuje když je ten lvcup pouze 30 :)) ale mě to neva..já si vymejšlím postavy za pochodu..test mě nebaví:)..i tak díky
  • 0

#41 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 29.08.2006 11:35

takže jsem se nakonec rozhodl pro build 20wizard 10PM můžete mi někdo poradit tak nějak featy a hlavně jestli dát Pm hned co nejdřív...

Zobrazit příspěvek

doporucuji nejdrive aspon 10 lvl wizarda (osobne bych dala asi 16), aby boosty od tebe aspon nejakou dobu vydrzeli a v parte si mel jako boostovac uplatneni.
Lvly PM se ti totiz pro urceni doby trvani kouzel nescitaji a ac ziskavas na lvlech PM nove spellsloty, kouzla neziskavas. Musis se je tak ucit ze svitku a to je pomerne draha zalezistost...

Z vlastnosti si ber ty klasicke pro kouzelniky. extend , empower , popripade i maximized. combat casting (ale to neni az tak dulezity feat jak by se mohlo zdat ), mozna by se ti hodilo i tougness, spell penetration ( vsechny tri), spell focus ( doporucuji necro) vsechny tri...a pak nejake epic kouzla. hlavne asi Epic mage armour, abys mohl trosku tankovat v promene :ermm:
  • 0

#42 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 29.08.2006 12:11

tím sem chtěl říct že můžete rozvinout své buildařské schopnosti a fantazii když to není kokrétně a máte zájem mu opravdu poradit :)

Zobrazit příspěvek

nie, chcem tym povedat, ze takouto otazkou sa dockas rady "20wiz/10PM" a niet sa vobec comu cudovat.
  • 0

#43 Host_Mephisto_*

Host_Mephisto_*
  • Host

Odesláno 29.08.2006 12:15

Díky moc Ariadno.. Jen neměla bys prosímtě ty featy v čestině? :ermm:
  • 0

#44 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 29.08.2006 12:20

nie, chcem tym povedat, ze takouto otazkou sa dockas rady  "20wiz/10PM" a niet sa vobec comu cudovat.

Zobrazit příspěvek

tím pádem ale nečte přispívatel dotaz vůbec..ale jak vidno v tomto případě to slaví úspěch :))
  • 0

#45 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 29.08.2006 12:27

Díky moc Ariadno.. Jen neměla bys prosímtě ty featy v čestině?  :ermm:

Zobrazit příspěvek

ehh. to nejak ne. preklad bych zvladla, jen nevim, jestli je to stejne prelozene i v cestine. Nekde na netu je ale slovnicek pojmu cestina- anglictina pro NWN. zkus vygooglit. :yes:
  • 0

#46 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 29.08.2006 12:30

Zobrazit příspěvek

Rasa:dw
str 12
dex 8
cons 18 (6 bodů sem při lvl.)
int 18 (1 sem)
cha 6

Iluzionista

preepic 12wiz 8pm
featy: Toughness, Shield Proficiency, Disarm, 4* Resist Energy (Sonic,Electricity,acid,cold).
Extend Spell,Maximise Spell,jako bonus feat u wizarda.

epic 3* epic damage reduction, EER- fire
great int, emprowed spell, jako bonus feat u wizarda.
Do malého štitu si dej kameny s resistem na divine a positive, popř jiné kameny které se hodí...
Skilly heal,Concentration, spellcraft, zbytek do hide a ms a kam chceš...

varianta s monkem:19wiz/10pm/1 monk (příjde o 1 ms u imgs a 1 feat)

Rasa:dw
str 12
dex 8
cons 18 (6 bodů sem při lvl.)
int 18 (1 sem)
cha 6
lawful evil :yes:
Iluzionista

preepic 12wiz 8pm
featy: Toughness, Shield Proficiency, Disarm, 3* Resist Energy (Sonic,Electricity,acid,cold).emprowed spell.
Extend Spell,Maximise Spell,jako bonus feat u wizarda.

epic 3* epic damage reduction, EER- fire
great int, , jako bonus feat u wizarda.
Do malého štitu si dej kameny s resistem na divine a positive, popř jiné kameny které se hodí...
Skilly Discipline,heal,Concentration, spellcraft, zbytek do hide a ms a kam chceš (ovšem ne tumble :ermm: )...

AoO je hlavní výhoda tohoto buildu, když kouzlíš, provokuješ AoO, disarm provokuješ AoO, pobíháš okolo provokuješ AoO...
S Elemental Shield + Mestil's Acid Sheath 1x AoO = (caster lvl*1 +1d6) fire + (caster lvl*2 + 1d6) acid dmg.
  • 0

#47 Host_Mephisto_*

Host_Mephisto_*
  • Host

Odesláno 29.08.2006 14:27

ehm co si mam představit pod pojmem AoO??
  • 0

#48 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 29.08.2006 14:33

Attack of Opportunity - prilezitostny utok, ale to se tyka spis pvp, kde do tebe protivnici odmitaj mlatit dobrovolne .)
  • 0

#49 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 29.08.2006 19:34

Uz sem ti chtel doporucit at to udelas 19wiz/10PM/1monk ale Freppi to udelala za me.
  • 0

#50 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 02.09.2006 19:01

no, ja nechci zbytecne zacinat novej topic tak bych se chtel zeptat jesztli se da nejak efektivne postavit

sorc/bg/sd

zkousel jsem 23/2/5

ale pri statech

sila - 13
obr - 13
od - 10
wis - 8
cha -17
int - 12

to melo hafo malo skill bodu, ani to nemelo epic kouzla, aby to melo aspon 25 hide, move a akro

rasa elf
  • 0

#51 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 02.09.2006 23:31

no, ja nechci zbytecne zacinat novej topic tak bych se chtel zeptat jesztli se da nejak efektivne postavit

sorc/bg/sd

zkousel jsem  23/2/5

ale pri statech

sila - 13
obr - 13
od - 10
wis - 8
cha -17
int - 12

to melo hafo malo skill bodu, ani to nemelo epic kouzla, aby to melo aspon 25 hide, move a akro

rasa elf

Zobrazit příspěvek

Cokoli..ale SDčka ti stačí dva lvly ne?
  • 0

#52 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 02.09.2006 23:51

na 5 ma defensive roll a uncany dodge 2.

Ale problem je v tom ze je fakt desivej nedostatek skill pointu a vlatne na dancera to musim rvat cross class
  • 0

#53 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 03.09.2006 08:20

na 5 ma defensive roll a uncany dodge 2.

Ale problem je v tom ze je fakt desivej nedostatek skill pointu a vlatne na dancera to musim rvat cross class

Zobrazit příspěvek

takže chceš HIPSujícího mága?co sem tam někoho smithne?No já nevim, jestli neni ten smith zbytečnej, snízkou silou a sorckou bude minimální AB a tim smithem získáš jenom třeba +14 AB a +28 dmg, mě 3x denně připadá zbytečný...
já mam sice taky sorcku daleko radši neš wizza, ale naHIPS mága bych vypustil BG a místo sorcky wizzku..ktomu na epicu nějaký ho zloděje aby si něco otevřel...
  • 0

#54 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 03.09.2006 09:06

ja mam radej maga jak sorcku

smite vubec - jde o savy
  • 0

#55 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 03.09.2006 09:08

dalsi varianta by byla

23/5/2

sorc/sd/rogue (2rogue, aby nemusel cekat na Dancera a druhej lvl az po epic +-30 :)

ale nema to savy :(
  • 0

#56 Calvin

Calvin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 247 Příspěvků:
  • Interests:NWN :-)

Odesláno 03.09.2006 11:37

takže chceš No já nevim, jestli neni ten smith zbytečnej, snízkou silou a sorckou bude minimální AB a tim smithem získáš jenom třeba +14 AB a +28 dmg, mě 3x denně připadá zbytečný...

Zobrazit příspěvek

Lol tak tomu říkam vtip měsíce :yes: :yes: :yes:
  • 0

#57 Calvin

Calvin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 247 Příspěvků:
  • Interests:NWN :-)

Odesláno 03.09.2006 11:40

dalsi varianta by byla

23/5/2

sorc/sd/rogue  (2rogue, aby nemusel cekat na Dancera a druhej lvl az po epic  +-30 :)

ale nema to savy :(

Zobrazit příspěvek

No ja bych obětoval Defensive Roll pač ti je uplně k ničemu .
Budes mít maly hody a stejne je to feat na prd.

Dal bych spíš 23/2(1)/5(6)
Budes mít víc bodů taky nejaky to uncany dodge.
  • 0

#58 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 03.09.2006 12:01

takze klasicky jen jeden lvl dancera? Hm, ja jich chtel netrapne vic :) no, ale asi to tak bude lepsi.

a jak rozhodit staty?
  • 0

#59 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 03.09.2006 12:03

Lol tak tomu říkam vtip měsíce :yes:  :yes:  :yes:

Zobrazit příspěvek

naco to bude mágovy, savy sou fajn (zapoměl sem na ně) ale s jeho BAB etc. nevidim užitečnost smithu..
  • 0

#60 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 03.09.2006 12:27

no s tim buildem 23/5/2 sorc/sd/r

sem dal max conc + znalost kouzel 2 epicky kouzla (na 30 lvlu) skryvani + pohyb 20 a 25 tumble
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních