Skočit na obsah

Fotka

Rogue / SD / Fighter

• Please log in to reply
48 odpovědí na toto téma

#31 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2006 17:04

Další Wulfgarova perla.. Zajímavé že ta tvá ,,nepoužitelná,, rakshasha nam usnadnuje cestu pres poust o 90% . tzn ze banda nabusenejch tricitek ceka za rohem nez to tam ta ,,nepoužitelná,, raksha s robou od tondy za 1zl vyřeší,nebo u mravencu kde prumerne inteligentní družina udělá zed a raksha vymrazí celé hnizdo za 1/10 času a nakladů

Zobrazit příspěvek

řek sem asi, netvrdil sem, že je to pravda,bylo to první, co mě při AoE spamu napadlo(že to nemůže sypat hlava nehlava) bylo to v podstatě nadhození tematu k debatě... to co si zmínil počítá s tim, že stojí za rohem, jak si řek, takže problem ful PvP padá :cool:
  • 0

#32 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2006 20:24

Další Wulfgarova perla.. Zajímavé že ta tvá ,,nepoužitelná,, rakshasha nam usnadnuje cestu pres poust o 90% . tzn ze banda nabusenejch tricitek ceka za rohem nez to tam ta ,,nepoužitelná,, raksha s robou od tondy za 1zl vyřeší,nebo u mravencu kde prumerne inteligentní družina udělá zed a raksha vymrazí celé hnizdo za 1/10 času a nakladů

Já si říkal, jestli bych to tam s rakšou vymlátil sám, ale nestihl jsem to zajít vyzkoušet. Dík za info, teď už to ani jít zkoušet nemusím:)
  • 0

#33 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2006 09:37

Já si říkal, jestli bych to tam s rakšou vymlátil sám, ale nestihl jsem to zajít vyzkoušet. Dík za info, teď už to ani jít zkoušet nemusím:)

Zobrazit příspěvek

takže máš postavu, co jí umí?kolik dáš AB a čim ho kompenzuješ?
-má spoustu předností, ale AB 37 a 3 útoky co mi vyšlo je dost málo.... jenom že třeba na něco je hodně dobrá a na potvory s dobrym rezistem sama asi nemůže ne? (netvrdim to, zajímá mě to, jak tořešíš :cool: )
  • 0

#34 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2006 13:32

takže máš postavu, co jí umí?kolik dáš AB a čim ho kompenzuješ?
-má spoustu předností, ale AB 37 a 3 útoky co mi vyšlo je dost málo.... jenom že třeba na něco je hodně dobrá a na potvory s dobrym rezistem sama asi nemůže ne? (netvrdim to, zajímá mě to, jak tořešíš  :tongue: )

Přeměny používám podle jiných kriterií než podle síly, tak ti odpovím obecně:)

Rakša (aspoň moje) má AB ještě menší, než jaký říkáš, rakša je prostě na kouzlení, ne na boj nablízko. Druid/shifter je dost o tom, vědět v jaké přeměna kam jít. I když se specializuješ na rakšu, tak na spoustu míst se hodí víc jiné přeměny (nemrtví kvůli imkám, death slaad kvůli regenu, hipsující koboldík...) - ne že by to rakša nezvládla skoro všude, ona i přes resisty časem potvoru ukouzlí (storma dává 2 druhy dmg a nepodařilo se mi potkat potvoru, která by resistovala oba druhy) nebo i s tím svým bídným AB většinu potvor umlátí, ale prostě jí to moc dlouho trvá;) Stejně tak do družiny se často spíš hodí některá z ostatních přeměn jako zeď... (doporučuju upíra:)

Jinak pokud chceš druida - bijce, tak se holt nesmíš specializovat na rakšu. Sice mi Godzi bude oponovat, ale třeba koboldík nebo risen se dají postavit tak, aby na Démoně byli dobře použitelní. Nebudou lepší bijci než ftr/wm nebo něco podobného, ale zas mají jiné výhody :cool:
  • 0

#35 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2006 14:31

a co druid shifter wm s kosou na risena :)
  • 0

#36 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 05.11.2006 14:54

Ak ti staci mizerne AB, velmi male AC a 3 utoky za kolo , je ten druid / shifter / wm dobra volba :cool:
  • 0

#37 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2006 14:58

a co druid shifter wm s kosou na risena :)

Zobrazit příspěvek

tady vidim jenom dvě možnosti, buť s mnichem kůli AC, nebo s klerikem kůli AB :cool:
  • 0

#38 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 12:22

Ak ti staci mizerne AB, velmi male AC a 3 utoky za kolo , je ten druid / shifter / wm dobra volba  :mad:

Zobrazit příspěvek

Nemám tu svoje poznámky, ale má dojem, že to jde postavit se 4 útoky, ab 41, ac okolo 50 (s expertízou 60+). Pletu se?

vždyt ty na demone už nehraješ, ne?

off/po odpovědi deletable :tongue:

jinak kobold rulezzz, hned po hraničářích! :cool: <= (ranger při utoku)

Zobrazit příspěvek

Ty mě kontroluješ? Oh, taková pocta!
Ale máš pravdu, nehraju. Jen jsem se ještě nedokázal vzdát myšlenky, že je to jen přechodné a že zas na Démonu budu mít čas:)
Kobold :mad:
  • 0

#39 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 12:46

Nemám tu svoje poznámky, ale má dojem, že to jde postavit se 4 útoky, ab 41, ac okolo 50 (s expertízou 60+). Pletu se?

Zobrazit příspěvek

No to len odhadom, mozno ako human s pre epic druid / wm to stihnes aj na 4 utoky, len si nie som isty ci potom stihnes aj shiftera na 10 lvl a zaroven WM na 7 kvoli threatrange :cool:
  • 0

#40 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 06.11.2006 13:02

No to len odhadom, mozno ako human s pre epic druid / wm to stihnes aj na 4 utoky, len si nie som isty ci potom stihnes aj shiftera na 10 lvl a zaroven WM na 7 kvoli multiplikatoru  :tongue:

Zobrazit příspěvek

Asi by to slo
human - 12 pre epic druid (dostanes vsechny featy na WM) bab 9 + 7 za WM, takze tam zbyva 10 levelu na shiftera a jeste muzem i jeden druida. :cool:
  • 0

#41 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books &amp; Pubs

Odesláno 06.11.2006 13:03

No to len odhadom, mozno ako human s pre epic druid / wm to stihnes aj na 4 utoky, len si nie som isty ci potom stihnes aj shiftera na 10 lvl a zaroven WM na 7 kvoli multiplikatoru  :cool:

Zobrazit příspěvek

A 8/8/4WM by to nešlo? : )
  • 0

#42 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 13:14

No netreba zabudat, ze na kosu weapon treba featy 2 , exotic a focus, dodge, mobility, expertise spring attack , whirlwind = 7 featov. To sa da stihnut az na 15 lvl humana druida. Takze 7 lvl WM celkovo asi nie, aspon tak mi to z hlavy vychadza :cool:
Shifter pred epicom uz vobec nie, lebo potrebuje este jeden feat navyse a to uz je 4 utokoch.
  • 0

#43 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 06.11.2006 13:23

No netreba zabudat, ze na kosu weapon treba featy 2 , exotic a focus, dodge, mobility, expertise  spring attack , whirlwind = 7 featov. To sa da stihnut az na 15 lvl humana druida. Takze 7 lvl WM celkovo asi nie, aspon tak mi to z hlavy vychadza  :tongue:
Shifter pred epicom uz vobec nie, lebo potrebuje este jeden feat navyse a to uz je 4 utokoch.

Zobrazit příspěvek

No jo vlastne kosa, ja vedel proc mi to puvodne vychazelo az na 15. level. :cool:
  • 0

#44 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 15:54

No netreba zabudat, ze na kosu weapon treba featy 2 , exotic a focus, dodge, mobility, expertise  spring attack , whirlwind = 7 featov. To sa da stihnut az na 15 lvl humana druida. Takze 7 lvl WM celkovo asi nie, aspon tak mi to z hlavy vychadza  :tongue:

Ok, přesvědčil jsi mě, wm teda ne, bez 7 levelů to není ono :cool:
  • 0

#45 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 16:04

No ta raksha na Demone bude mit hlavne AC 80+ takze zadnou partu nepotrebuje. Pekne si mrska empower ice storms. Necha do sebe mlatit a ono to frci. Predtim samozrejme pouziva promenu na kobolda v DO, kde to je dostacujici.
  • 0

#46 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 06.11.2006 17:22

Kdyz jsme takhle u buildu me se celkem libil paladin/zlodej/sd uz jsem to jel musim se podivat na ACC a napisu vic (o:
Ale skolilo to prave rakashu hehehe ona mela smulu ze byla out of float nebo jak se tomu nadva tak to dostala sipcickou :D

No ono tusim SD dostava attack bonus z odkryti i kdyz nepritel ma TS (o:
  • 0

#47 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2006 07:16

No ta raksha na Demone bude mit hlavne AC 80+ takze zadnou partu nepotrebuje. Pekne si mrska empower ice storms. Necha do sebe mlatit a ono to frci. Predtim samozrejme pouziva promenu na kobolda  v DO, kde to je dostacujici.

No ono to s tím AC není zas tak žhavý, expertízu nemůžeš počítat...

Proč empowered a ne maxed ice storm?
  • 0

#48 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 10.11.2006 13:08

No netreba zabudat, ze na kosu weapon treba featy 2 , exotic a focus, dodge, mobility, expertise  spring attack , whirlwind = 7 featov. To sa da stihnut az na 15 lvl humana druida. Takze 7 lvl WM celkovo asi nie, aspon tak mi to z hlavy vychadza  :cool:

Zobrazit příspěvek

hlavne je treba nezabudnout, ze druid ani shifter si nemohou vybrat exotic weapon proficiency, to muze jen ten WM v tomto buildu. takze je treba nejdrive dat focus na jinou zbran, asi scimitar pak vzit weapon mastera s scimitarem jako zvolenou zbrani , na jeho lvlech vzit exotic weapon profic a az na 13 lvl WMka si muzete vzit druhou weapon of choice a tou bude ta kosa....jinymy slovy potrebujete minimalne /10 shifter/13 WM ale pak uz vam tech 7 lvlu druida nevyjde na 4 utoky..... jinymi slvy risen/WM je na lvlcupu 30 ABSOLUTNE o nicem..... :tongue:
  • 0

#49 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2006 13:40

Dobry postreh Adriana, na to som uplne zabudol :cool:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma