Skočit na obsah

Fotka

Zabava při hraní

• Please log in to reply
155 odpovědí na toto téma

Anketa: Taky se vám líbí vrazdeni nic netusicich lidicek? (60 členů volilo)

Taky se vám líbí vrazdeni nic netusicich lidicek?

1. Jasne, cim min vi tim lip a pokud jsou to low lvl tim lip. (7 hlasů [11.67%])

Procento volících: 11.67%

2. Patri to ke hre. (16 hlasů [26.67%])

Procento volících: 26.67%

3. Zaslouzili si to. (0 hlasů [0.00%])

Procento volících: 0.00%

4. Neni to spravne. (10 hlasů [16.67%])

Procento volících: 16.67%

5. Kdyz si to okecaji rp a daji mi moznost prezit , tak pro me za me. (27 hlasů [45.00%])

Procento volících: 45.00%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#31 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 09:12

Je prirozene, ze zlodej, bandita, ci jiny zvrhly zivel si logicky vybira cile od nichz hrozi nejmensi nebezpeci zpetneho uderu. Je treba uvedomnelost hrace, aby se to neprehnalo.

Predpokladam, ze pokud je to akce "sponzorovana" ze strany DM, ze to DM je v ramci odskodneni ochotno po chvili postizene hrace opet ozivit. V pripade, ze bez DM, ze hrac je ochoten zajistit pomoc zesnulym (ikdyz me treba bylo vytceno, ze s jednou postavou zabiju a pak relognu za druhou, abych je ozivil). Pak si myslim, ze to neni kontraproduktivni chovani.

To, ze si 5 ci snad 10 minut polezite na zemi ... a co na tom ? V "Clovece nezlob se !" vam take vyhodi posledni figurku tesne pred domeckem a budeme brecet, ze ted 5 minut budu obihate cele kolo znova ?
  • 0

#32 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 09:18

myslim, ze upiri si vtedy tiez zlizli svoju kritiku ;) vlastne tak ako kazda zla "frakcia" - demoni, rebeli, tarsem, aj dumgar .. proste vsetci.

asi tazko mozno ocakavat, ze kazdy bezny hrac bude s radostou hrat statistu, poslusnu mrtvolu, ktora prestavuje iba zarez na meci zluna.
cim lepsie rp a hra okolo toho, staznosti bude menej, ale vzdy tu bude niekto, kto pravom nie je z takej situacie nadseny.

Zobrazit příspěvek

Vcera potkala Lintra i me. Dokonce mi i pomohla. Mela na me odpor. Pokecali jsme si, ke konfliktu nedoslo.

Zle postavy hrat jde, ale je to dost tezke.

Kdyz byla ziva jeste Valentyna, denodenne sem cekal, ze bude nekde nejaky flame. Nebyl a sem na to sobecky pysnej. Hrat zlo neni uplne jednoduche, kor na Demone. Jediny kdo si asi tenkrat stezoval sem byl paradoxne ja sam, vuci chovani nekterych hracu, potazmo co rika Vlk. Naprosta ignorace, prestoze se o me vedelo, plne IC atd...
Abych rekl pravdu dost me to vycerpalo.
Takze kazdemu, kdo se snazi zlo hrat nehazejte klacky pod nohy a mejte s lidma trpelivost. Pokud to bude nad mez unosnosti, nemejte strach, DM team zasahne.
Takovehle stezujici topici jsou naprosto zbytecne.
Dekuji za pozornost.
  • 0

#33 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 09:21

to by sice bylo fajn, ale tady je potřeba podobná rekace i z duhé strany. nech si near death maga nebo klerika za zady. odbehne si odpocnout pak se vati a zabije te ani nemrknes.

Zobrazit příspěvek

zakopanej pes no....ta silná většina lidí si myslí, že sílu dokážeš jen tak, že zabiješ druhého a popřípadě i ty ostatní a pak jsi "no prostě nejlepší!"
  • 0

#34 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 09:23

zakopanej pes no....ta silná většina lidí si myslí, že sílu dokážeš jen tak, že zabiješ druhého a popřípadě i ty ostatní a pak jsi "no prostě nejlepší!"

Zobrazit příspěvek

:angry: :angry: :yes: :yes:
už se lepšíš Tomi
  • 0

#35 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 25.07.2006 09:30

Vcera potkala Lintra i me. Dokonce mi i pomohla. Mela na me odpor. Pokecali jsme si, ke konfliktu nedoslo.

toto je ftipne :) vcera sme potkali litrnu ve zlataku, teda ona byla v II, my bez TS, byli tam snama nejaky nizsi lvl, co tam nestasne umreli, no pak to pribehlo, byl videt jen kruh, neco se tam boostilo, a behem par sekund leteli dve imploze, myslim ze na nejakou debatu nebyl cas :D, pro ty co ji neznali :D. samozrejme pro ne ta imploze byla smrtici hned ta prvni... jen tim chci rict ze me to zas tak nevadi, chova se jak hostile npc s kapkou AI;). ale ti dva co to koupili ti vyvalili oci :D. asi si taky pojmenuju ucet chuanetta2. a zalozim postavu aby pak semnou nekdo hodil rec ;).
  • 0

#36 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 09:37

toto je ftipne :) vcera sme potkali litrnu ve zlataku, teda ona byla v II, my bez TS, byli tam snama nejaky nizsi lvl, co tam nestasne umreli, no pak to pribehlo, byl videt jen kruh, neco se tam boostilo, a behem par sekund leteli dve imploze, myslim ze na nejakou debatu nebyl cas :D, pro ty co ji neznali :D. samozrejme pro ne ta imploze byla smrtici hned ta prvni... jen tim chci rict ze me to zas tak nevadi, chova se jak hostile npc s kapkou AI;). ale ti dva co to koupili ti vyvalili oci :D. asi si taky pojmenuju ucet chuanetta2. a zalozim postavu aby pak semnou nekdo hodil rec ;).

Zobrazit příspěvek

no jo bratře co se divíš, ukázka RP..... kdyby imploze nevyšla at jsem radši boostnutej

aspoň nebudete chodit sami, ale s bratry :angry:
  • 0

#37 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 09:41

Zobrazit příspěvek

no vidím že nejen na hb na mostě nebo na cestě od orků ale že si to PKření rozjela milá zlatá i jinde, jen tak dál, dokonalý start frakce, jak říká dedek, je to Pan Hráč
  • 0

#38 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 09:41

To myslis jako vazne ze si Lintra rekla, juj to je postava Chuanetty, ona je svine podla a hnedka si otevre DM klienta a neco mi provede?
To snad nemyslis vazne.

Popravde receno Gruuk dostala infarkt.
Lintra ji pak pomohla, pak byl nejaky rozhovor.
Podrobnosti si necham pro sebe, pak se tam prihnala Sona Furst, protoze sme byli spolu v grupe a videla ze sem mrtva, sla me ressnout, mezi tim me ressla Lintra, ale Sone se nechtelo cekat, tak bezela, pak byl boj mezi nema. Lintra Sonu zabila. Gruuk byla zmatena, ale Lintru presvedcila at ji ozivi. Lintra nechtela, ale Gruuk nakonec prevedcila. Uplne vpohode.

Přiložené soubory

• 0

#39 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 09:43

To myslis jako vazne ze si Lintra rekla, juj to je postava Chuanetty, ona je svine podla a hnedka si otevre DM klienta a neco mi provede?
To snad nemyslis vazne.

Podrobnosti si necham pro sebe, pak se tam prihnala Sona Furst, protoze sme byli spolu v grupe a videla ze sem mrtva, sla me ressnout, mezi tim me ressla Lintra, ale Sone se nechtelo cekat, tak bezela, pak byl boj mezi nema. Lintra Sonu zabila. Gruuk byla zmatena, ale Lintru presvedcila at ji ozivi. Lintra nechtela, ale Gruuk nakonec prevedcila. Uplne vpohode.

Zobrazit příspěvek

ok, to bylo v pořádku, ale tady se neřeší Lintra ale její včerejší PK styl a podpora DMek k tomuto stylu, fakt nevidíš ten rozdíl kdy někdo knourá že mu zabili postavu s touto situací?
  • 0

#40 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 09:45

ok, to bylo v pořádku, ale tady se neřeší Lintra ale její včerejší PK styl a podpora DMek k tomuto stylu, fakt nevidíš ten rozdíl kdy někdo knourá že mu zabili postavu s touto situací?

Zobrazit příspěvek

Jasne. Ale neni to duvod hnedka jak jeste sem teply na zemi psat stiznost na forum. Pockam, tyden, dva jestli se to nejak vyvrbi, pokud ne pak mam treba duvod si stezovat no ne?

Jeste dodam. Lintra je velmi zkuseny a dobry hrac, ja osobne si pockam co se z toho vyklube.
  • 0

#41 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 25.07.2006 09:48

no jo bratře co se divíš, ukázka RP..... kdyby imploze nevyšla at jsem radši boostnutej

aspoň nebudete chodit sami, ale s bratry  :angry:

Zobrazit příspěvek

me ta jeji imploze nic nedela ;), horsi byla situace u hradu, delal sem alt tab, teda okeni alt tab takze pak tam skacou quicksloty, no a ona na nas hodila tmu, sem videl kulovy, ale boj v IE sem zapnutej mel, a bojoval sem sni, ale nechapu ze me takrka kazdou ranou trefila. pak sem koukal na vypis, jeji napr 11+46=57 *hit* nechapu (uz i bez IE bych mel vic), tak sem umrel :( (a to ze sem umrel mi atky nevadi :D, vsak jednou ji skolim taky;) ).
ale jinak mi nevadi ze je tam neco co obcas pribehne, udelame si par skod, a zas to odbehne :). jen sem reagoval na chu ze si sni i pokecala :D
  • 0

#42 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 09:53

Jasne. Ale neni to duvod hnedka jak jeste sem teply na zemi psat stiznost na forum. Pockam, tyden, dva jestli se to nejak vyvrbi, pokud ne pak mam treba duvod si stezovat no ne?

Jeste dodam. Lintra je velmi zkuseny a dobry hrac, ja osobne si pockam co se z toho vyklube.

Zobrazit příspěvek

no proto jsem nic nedával na forum v afektu ale prospal jsem se a po snídani jsem taky přiložil polínko, zcela bez afektu ale s rozhořčením stejným...mě nevadí že zabíjí, naopak, mě nejde o smrt, nejde o zabíjení low levlů, ale proste NEJDE jen přijít a sejmout a jít dál a zase přijít a sejmout, vždyt to ste vždycky postihovali nejvyššími tresty, kde to je ten smysl pro čest hru, kterou ste vždycky drželi jako DM team? vždyt od Dmek bylo slyšet "etické pravidlo" a řeči o znepříjemnování hry...a ted když je někdo posedlý demonem a začne si hrát na PK se za něj postaví i dedek a spol? ten který řekl že hrát zlý charakter se musí umět? tím si naprosto pošlapal autoritu a nejen u mě...i ta blbá viconie nezabíjela jen tak-....ale co se divím, jsme si rovni ale někteří jsou si rovnější
  • 0

#43 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 09:58

Vlku, jen otazecka ... jaky je rozdil mezi |prijit, zabit, odejit| a |polozit hracum na zem takove pasti, co zabiji| ? Ja nevidim zadny.
  • 0

#44 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 09:58

no proto jsem nic nedával na forum v afektu ale prospal jsem se a po snídani jsem taky přiložil polínko, zcela bez afektu ale s rozhořčením stejným...mě nevadí že zabíjí, naopak, mě nejde o smrt, nejde o zabíjení low levlů, ale proste NEJDE jen přijít a sejmout a jít dál a zase přijít a sejmout, vždyt to ste vždycky postihovali nejvyššími tresty, kde to je ten smysl pro čest hru, kterou ste vždycky drželi jako DM team? vždyt od Dmek bylo slyšet "etické pravidlo" a řeči o znepříjemnování hry...a ted když je někdo posedlý demonem a začne si hrát na PK se za něj postaví i dedek a spol? ten který řekl že hrát zlý charakter se musí umět? tím si naprosto pošlapal autoritu a nejen u mě...i ta blbá viconie nezabíjela jen tak-....ale co se divím, jsme si rovni ale někteří jsou si rovnější

Zobrazit příspěvek

Proto rikam, ze si pockam tyden dva. Pokud se z toho nic nevyklube pak popravu nazvu dotycneho PKckem a muzu vynaset nejake soudy. Ale ja verim ze se z toho neco vyvine. Preci jen Lintra + Dedek je pro me znamka kvality a proto budu stat na jejich strane. Alespon tedy ted, protoze vim, ze uz ted sou oba dva absolutne otraveni a potrebuji psychickou podporu :angry:
  • 0

#45 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 25.07.2006 10:00

Zopar zabiti este nic neznamena, ale dlhodobe spravanie typu "sejmem vsetko co vidim" je pre mna urcite neprijatelne, nech je to co sa tyka RP pozadia akekolvek logicke.
  • 0

#46 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 10:01

Proto rikam, ze si pockam tyden dva. Pokud se z toho nic nevyklube pak popravu nazvu dotycneho PKckem a muzu vynaset nejake soudy. Ale ja verim ze se z toho neco vyvine. Preci jen Lintra + Dedek je pro me znamka kvality a proto budu stat na jejich strane. Alespon tedy ted, protoze vim, ze uz ted sou oba dva absolutne otraveni a potrebuji psychickou podporu  :angry:

Zobrazit příspěvek

hm kldo je Lintra?? neznám,neviděl sem ,,nezažil..hold mám kliku :D
  • 0

#47 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 25.07.2006 10:03

jeji napr 11+46=57 *hit* nechapu (uz i bez IE bych mel vic)

Zobrazit příspěvek

Flatfoot, jestli to dobře chápu ;)
edit: teda ne splasklé jídlo :)
  • 0

#48 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 10:06

Proto rikam, ze si pockam tyden dva. Pokud se z toho nic nevyklube pak popravu nazvu dotycneho PKckem a muzu vynaset nejake soudy. Ale ja verim ze se z toho neco vyvine. Preci jen Lintra + Dedek je pro me znamka kvality a proto budu stat na jejich strane. Alespon tedy ted, protoze vim, ze uz ted sou oba dva absolutne otraveni a potrebuji psychickou podporu  :angry:

Zobrazit příspěvek

a co čekali? že styl PK bude v pohodě a nikdo se neozve? když na tom dělal Dedek, tak proč nenapsal do eteru jednu blbou větu o tom jak někdo viděl posedlou kleričku zabíjet vše co se hýbe? nebo podobné "vtažení do děje"? byla by to naprosto jiná situace...začínat dění na demoně PK stylem? mám otazku: ikdyž nevím co se směřuje do budoucna, nešlo to zahrát tak aby se bavily i ti low levlels které vyvraždila? Bylo nutné bez JAKEKOLIV informace jen vraždit? jasně, dedek a lintra mají jakousi představu ale zapomínají na to, že OSTATNI tu představu nemají a znovu říkám, že bylo nutné nějak informovat,....ikdyby si jen Lintra dala do quickslotu hlášku typu "smyslu zbavená se vrhá na vše živé" v hráčích by to vyvolalo pocit že se něco děje...
  • 0

#49 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 10:07

Preci jen Lintra + Dedek je pro me znamka kvality a proto budu stat na jejich strane. Alespon tedy ted, protoze vim, ze uz ted sou oba dva absolutne otraveni a potrebuji psychickou podporu  :angry:

Zobrazit příspěvek

To vies ty, ja, par starych hracov, ktori Glora poznaju. Co na to vsak povie hrac, ktory poprvykrat rozlepi oci a hned ho niekto zlozi? Ako taku Lintru rozozna od Viconie?

Tak ci onak, drzim im palce, ale fakt by to chcelo hodit aj nejake IC korenie.
  • 0

#50 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 10:10

zkuste nehodnotit co se stalo podle zúčastněných, představte si že je Lintra (a dedek) neznámý element, hodnotíte totiž neobjektivně s přihlédnutím na jejich kvality a ne na to co se stalo
  • 0

#51 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 10:12

Nerikam ze se to nedalo zahrat lepe, ze mohli oba udelat vice, ale kazdy dela chyby. Uplne kazdy. Proto bych je hnedka nelincoval.
Chce to vice empatie. :angry:
  • 0

#52 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 10:12

Zobrazit příspěvek

Jenze to je ono ;) Ty je znas, tak s tim muzes pocitat. ale kolik lidi je takhle zna? Jedna z chyb je (podle me), ze treba v IC neni ani carka o jeji posedlosti, jak pak hraci muzou neco vedet? Zabijeni neni zakazany, chran buh, ale forma a zabava pro ty mrtvy by nejaka byt mela ;)
  • 0

#53 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 25.07.2006 10:15

Flatfoot, jestli to dobře chápu ;)
edit: teda ne splasklé jídlo :)

Zobrazit příspěvek

asis to spatne cetl, byl jsem v akci, resp v souboji s ni, hned nad tim sem mel vypis imp. exp.: jeff brawo *miss* ... takze nechapu ten to splaskly jidlo chytroline, jestli chapes ty, tak mi to prosim vysvetli. nebo te roztecu.
  • 0

#54 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 25.07.2006 10:17

To snad nemyslis vazne.

Zobrazit příspěvek

jo no, to s tou ironii sem asi prehnal tady na verejnem foru, pro nezasvecene/nechapave to pak muze vyznit jako cernota, tak promin ;).
ale uz jen to ze lintra nekam nabehne a vse "se snazi" kosit, je trochu privelka "ironie" ze dosla k tobe a ozivila te, nemyslis? :) zasvet nas ;).
  • 0

#55 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 10:17

Nerikam ze se to nedalo zahrat lepe, ze mohli oba udelat vice, ale kazdy dela chyby. Uplne kazdy. Proto bych je hnedka nelincoval.
Chce to vice empatie.  :angry:

Zobrazit příspěvek

jo, chyba je v poho, tu bych bral, jenže sem se pak LIntry zeptal tellem jestli mi to nechce vysvětlit, nechtěla...a když někdo chybu neuzná, tak se odpustit nedá...tady je zase vidět síla slov, stačilo říct tellem nebo pak na clinetu "jo, měli jsme to udělat trošku jinak, sry" a rázem by flame nebyl a byl by klid, chápeš? jenže oni si za tím stoprocentně stojí, nevím jestli to je jejich ego nebo si myslí že to udělali bez chyby...navíc na tom klientu mě dedek naštval jak snad nikdo tady v nwn, že se za to 100% postavil a řekl že to bylo naprosto v pořádku, na to jsem neměl a do ted nemám slov...takže chtít empatii po jedné straně a ne po druhé není zrovna fajn přístup :angry:
  • 0

#56 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 25.07.2006 10:19

zkuste nehodnotit co se stalo podle zúčastněných, představte si že je Lintra (a dedek) neznámý element, hodnotíte totiž neobjektivně s přihlédnutím na jejich kvality a ne na to co se stalo

Zobrazit příspěvek

pokud bych ted prisel z UO, jak sem kdysi hral, a ze tam to je PK preseto, tak bych rek jen, aha nejakej shard kde je PK povolene, no koupim vybavu/naexpim, a jdu to kosit taky ;). prinejhorsim jsem hrac svine, udelam zlodeje a bilim mrtvolky, jakozto ze uz to ted nejde. uff.
edit: a pokud bych tak udelal, samo ze zasahne nejake DM, nebo buhvico, protoze ja to delam z podlosti, a neznam jak to tu chodi. ale par poskozenejch stejne bude, nez dostanu trest, a pak se budu divit o to vic, proc tam ten zabiji a ja nemuzu.
ale porad tim nechci poukzaovat na to ze mi to vadi ;). me rozhodne ne.
  • 0

#57 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 25.07.2006 10:37

juuuu tady se to cte cim dal tim lepe. :angry:

...Jenom tak me napadlo jestli by dotycemu klerdovi hodne uskodilo pokud by se po takove RP-PK akci postaral o OOC ress. (aspon u casti nedobrovolnych "ucastniku" :angry: ).
  • 0

#58 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 25.07.2006 10:39

(aspon u casti nedobrovolnych "ucastniku"  :angry: ).

Zobrazit příspěvek

rekni mi kteri jsou dobrovolni :D
  • 0

#59 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 25.07.2006 10:47

rekni mi kteri jsou dobrovolni :D

Zobrazit příspěvek

ahihi sakra ted me zrovinka zadny nenapada... :angry:
...ale urcite se naci najdou ne :yes: ? vzdy se najdou. :angry:
  • 0

#60 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 25.07.2006 11:10

To snad nemyslis vazne.

Zobrazit příspěvek

Moc to prehanis. Tohle Jeff netvrdil. Ale zkus si nekdy zalozit postavu na novym acc, o ktery nikdo nevi ze ji hraje DM a poznas ten rozdil. Nenalhavejme si sami, ze zadnej neni a nebudem mit zkreslenej pohled na tyhle veci :angry:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních