Skočit na obsah

Fotka

Dwarven Defender

• Please log in to reply
74 odpovědí na toto téma

#31 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2006 14:54

Ja vam dam slabyho barbara holomkove. Jenom pockejte az vas budu strasit s terifyng rage. A to uncany dodge tam taky nema pro srandu kralikum  :innocent2:

Leda by sis šoupnul ten 31. level :wow:
  • 0

#32 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2006 17:36

Leda by sis šoupnul ten 31. level :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Omyl brouku :wink:
  • 0

#33 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2006 20:36

Omyl brouku  :wink:

Tak povídej beruško. Jak přes terrifying rage vystrašíš někoho na 30. levelu? Bububu já jsem DM, utíkej!?

Zuřivost mi přijde jako úplně krásná atmosférická věc a vážně uvažuju o postavení nějakýho barbara s touhle schopností, ale o její použitelnosti na Démoně docela silně pochybuju. Rád se nechám přesvědčit o opaku :innocent2:
  • 0

#34 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2006 21:16

Tak povídej beruško. Jak přes terrifying rage vystrašíš někoho na 30. levelu? Bububu já jsem DM, utíkej!?

Zobrazit příspěvek

Preco by mal strasit PC na 30. lvl? Dolezitejsia otazka je, ci sa tym daju strasit npc.
  • 0

#35 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 11.06.2006 21:19

Zuřivost mi přijde jako úplně krásná atmosférická věc a vážně uvažuju o postavení nějakýho barbara s touhle schopností, ale o její použitelnosti na Démoně docela silně pochybuju. Rád se nechám přesvědčit o opaku :wink:

Zobrazit příspěvek

Já myslím, že to půjde docela krásně,a s maxnutým intimidate bude DC v takových výšinách, že přihnědlých kalhot budeme mít nad hlavu :) Obzvlášť, když je to na slavnou volu :)
U toho bude taky fungovat přesvědčení neutral na jistá..kouzla? :innocent2:
  • 0

#36 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2006 21:34

Já myslím, že to půjde docela krásně,a s maxnutým intimidate bude DC v takových výšinách, že přihnědlých kalhot budeme mít nad hlavu :) Obzvlášť, když je to na slavnou volu :)
U toho bude taky fungovat přesvědčení neutral na jistá..kouzla?  :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Tak tak .. dc cez 40 (s epic focusom) a ako bonus moznost pobehovanim sposobit, ze jednoducho obet ak nema imunitu tak nemoze odolat .. neco podobne ako Silence, ale pre plechovky a ine na mind neimunne celkom neprijemne, k tomu s devastom to bola radost hrat na PvP serveroch, len trocha ma tam stve ze sa bonusy na ability z Rage rataju do celkoveho maximalneho +12 bonusu :wink:
  • 0

#37 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2006 21:41

Na zabíjení low-lvl to není špatné, nahodíš rage oni už nikam neutečou...
  • 0

#38 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2006 21:48

ale to trvání a četnost opakování nic moc...jestli teda platí údaje na nwnwiki. To by mi vadilo. Mám radši dlouhodobé věci. (jako třeba song na 15 tahů apod :)
  • 0

#39 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2006 22:02

No jo, tak jste mě setřeli, gratuluju. Já měl na mysli hlavně pvp s postavami podobné úrovně, o pvm jsem nemluvil.

I když i v pvm platí, že to je účinné proti potvorám, které zabiješ i bez toho. Na opravdu silné potvory to až na výjimky moc fungovat nebude... (ale silné to v pvm je, o tom žádná).
  • 0

#40 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2006 22:15

No jo, tak jste mě setřeli, gratuluju. Já měl na mysli hlavně pvp s postavami podobné úrovně, o pvm jsem nemluvil.

I když i v pvm platí, že to je účinné proti potvorám, které zabiješ i bez toho. Na opravdu silné potvory to až na výjimky moc fungovat nebude... (ale silné to v pvm je, o tom žádná).

Zobrazit příspěvek

No, ale však aj PvP to je spíš. Však jak jsou na tom plechovky a...pozor dámy a pánové... HIPSující zloději :innocent2:
  • 0

#41 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2006 22:18

ale to trvání a četnost opakování nic moc...jestli teda platí údaje na nwnwiki. To by mi vadilo. Mám radši dlouhodobé věci. (jako třeba song na 15 tahů apod :)

Zobrazit příspěvek

No ono zazrak to neni, este tak v arene, kde ti staci to kratke trvanie tak hej .. expenie si velmi predstavit neviem - co sa tyka trvania efektu, to tiez neni moc dlhe (par kvol tusim s kockou) ale obet je paralyzovana (ak nema imku na mind alebo na paralyzu) - a paralyza dokaze byt velmi neprijemna :innocent2: .
Dalsi problem je ze to funguje len na NPC alebo PC s mensim lvl ako ma barbar dokopy aj s inymi classmi = postavy na max lvl su imunne, a u NPC to moze byt vselijake, zalezi ake HD ma NPC a nie CR a to je viacmenej nezistitelne pre hracov
  • 0

#42 Host_Konias_*

Host_Konias_*
  • Host

Odesláno 26.07.2006 12:12

:angry:

No a ked nie si velky fanusik zvitkovania , tak kludne sa to da mierne modifikovat ten Asciho navrh na 15 paladin, 14DD, 1 monk a trochu prehadzat staty. Lepsi favor a slot na 4 lvl kuziel bez itemov.

Zobrazit příspěvek

Dwrven Defender v kombinaci s paladinem je celkem fajn. Pár bodů do mudrosti kůli paladinovým kouzlům. Příliš bych si neubíral charisma. To bych pak nahnal nějakým očarovaným předmětem pro z něj plynoucí bonusy (záchrané body např.). Už tak vysoká obranna DD se dá zvýšit třeba featem Božský štít, který je závislý na moudrosti a Charisma. Beru to tak že mezi trpaslíky by se mohlo takovýmto postavám říkat nějak jako Runový válečníci nebo tak něco.
Trochu mimo: Takovej paladin v kombinaci s Mnichem. Zaměřený spíš na obratnost by také mohl být celkem zajímavá volba.
  • 0

#43 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 26.02.2007 08:21

Mohol by niekto napísat konkretny postup levelovania cca do 15lvl za prípadnym buildom paladin15/14DD(trpaslici obrance)/1monk
to jest napisat zakladne !!nie konecne staty na 30 lvl ,ale zakladne a popisat featy ktore sa nato budu hodit ,rozmyslam u pripadnom builde,ale moja nevedomost celkovych informaci preco zaco a naco mi to je?,radsej si necham poradit heh,nechcem odflaknut postavu.
Popripade kto je moc skuseny nech povie cely build hehe,ale aspon ten zaklad nech viem akou cestou sa mam uberat,kto vie lepsi build takejto postavy nech napise,proste ide mi o brutalneho trpaslicieho poloboha heh,asi tak.
Kto vie nech sa realizuje blizsie.Diky
  • 0

#44 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 26.02.2007 18:59

Ach tak ziadna reakcia ? :happy:
A ja som sa tesil ze uz dnes rozbeham novu postavu s ktorou budem mlatit drakov za tri dni :cool:
  • 0

#45 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 26.02.2007 19:10

Ach tak ziadna reakcia ?  :blink:
A ja som sa tesil ze uz dnes rozbeham novu postavu s ktorou budem mlatit drakov za tri dni  :laugh:

Zobrazit příspěvek

já ti můžu akorát říct, že paladin bez ctvrtýho kruhu kouzel mi připadá trochu na nic, to spíš klerika, paladina beru právě kvůli 4. slotu a bez něho bych to asi taklhe nestavěl, s tim mnichem jako myslíš na dex?

nwnwiki
This DR does not stack with soak damage reduction such as from items with this property 10/+5 or from spells like Stoneskin, Greater Stoneskin, Premonition or Epic Warding. It does however stack with damage resistance items with properties such as 5/– slashing resistance.
takže bys jako měl 9/-, což by ti pomohlo asi zezačátku ,ale s pláštěm +5/10 už to tak nějak postrádá význam ne? :cool:
spíš doporučuju potup "zabiju to rychleji, než to mě" než "budu to půl hodiny pižlat" :happy:
  • 0

#46 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 26.02.2007 19:16

Neviem celkovo som to myslel ze by som chcel nejakeho silneho trpoša s ktorym by som bol schopny aj pripadne kuzlit tak paladin mi pripadal ako spravna volba,vazne sa neviem rozhodnut ,tak preto by som poprosil o radu ,predstavte si najsilnejsieho trpasliecieho bojovnika so sekerou v ruke popripade stit ako stoje na vysokej hore a mumle si neco popod vousy heh :cool:
je zaryty odporca zla a zastanca dobrej vole na zemi ,nieco taketo mam na mysli :happy:
a zakladne staty by som tympadom tiez potreboval vediet ,to jest kolko do sily dexu ,a ci sa mi oplati robit siloveho alebo na dex trpajzla ,s tym lvl monka som skor myslel na AC aby mal hmm,ale fakt sam neviem ,potrebujem si to nejako ustalit.
  • 0

#47 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 26.02.2007 19:21

Neviem celkovo som to myslel ze by som chcel nejakeho silneho trpoša s ktorym by som bol schopny aj pripadne kuzlit tak paladin mi pripadal ako spravna volba,vazne sa neviem rozhodnut ,tak preto by som poprosil o radu ,predstavte si najsilnejsieho trpasliecieho bojovnika so sekerou v ruke popripade stit ako stoje na vysokej hore a mumle si neco popod vousy heh :cool:
je zaryty odporca zla a zastanca dobrej vole na zemi ,nieco taketo mam na mysli  :happy: 
a zakladne staty by som tympadom tiez potreboval vediet ,to jest kolko do sily dexu ,a ci sa mi oplati robit siloveho alebo na dex trpajzla ,s tym lvl monka som skor myslel na AC aby mal hmm,ale fakt sam neviem ,potrebujem si to nejako ustalit.

Zobrazit příspěvek

paladin je fajn, ale 15 lvlů je málo, já osobně bych se radši spoleh na dobrej dmg než na redukci, kouzlící trpaslík, no klerik taky že, ale pokud těch paladinů ,tak aspoň 18 minimálně... a co se týče DD tak objektivní nejsem ani to neposoudim...
otázkou ale je , jestli chceš bejt originální a asi né moc dobrej nebo dobrej ale tuctovej :)
  • 0

#48 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 26.02.2007 19:31

Hmm no hodila by sa aj ta originalita ,ale to este prehodnotim ,
co treba na trpajzla s vysokym AB ,a AC?silu silu a este raz silu ,alebo ?Fakt sam neviem a tapam trochu,myslite ze je lepsie toho trpajzla spravit s klerikom ?ked ja by som v tomto pripade stavil na udernu silu a plechovku aspon nejaku .hmmm? :happy: Im desperate
ale nespecha to no heh
najviac ma tie staty zaujimaju ako by vyzerali na zaciatku .. :cool:
  • 0

#49 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 26.02.2007 19:35

no u trpaslíka mě trápí právě to, že má jako dominantní vlastnost odolnost, to mě pak mrzí, že do ní nedam moc bodů, protože potřebuju hodně do síly.... proto moc trpasíkyn ehraju, takže se zeptej radši odborníků :cool:
*troubí pro posily*
  • 0

#50 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 26.02.2007 19:41

To ma privadza na napad ze stej postavy by som mohol spravit pekny tank,so starting CON na 17-18 a poctom zivotom by som fakt nesetril ,plus toughness,hmm hmmm,len teraz ktomu si zaobstarat aspon nejake slusne AC,neviem to nejako sklbit dokopy ,tu silu ,dex a odolnost ,ako to spravne vyvazit ,fakt ze volam na pomoc osvietenym hlavam :happy:
*trubi na poplach a uz nevladze* :cool:
  • 0

#51 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 28.02.2007 18:52

Hmmm takze celkovo sa oplati teda build s 10figh/18DD/2rogue alebo build 15pal/14DD/1monk ???
a popripade ako prerozdelit tie staty by som este raz poprosil ked niekto popise jedno alebo druhe?
teda ked ma vyznam robit toho paladina bez stvrteho okruhu kuziel hmmm ,som zmateny :cool:
  • 0

#52 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 28.02.2007 23:26

Překecejte nejaky DM na 23 barbar/6 DD/1 mnich :cool:

Celkem slabý výmysl ale má to šmrnc :happy:
  • 0

#53 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 01:23

Stale nic blizsieho co sa tyka trpajzla s DD? :happy: bhuuuu,prosim kto sa vyzna hodte tu nejaky blizsi popis tych dvoch postav co som napisal fighter/DD/rogue alebo pal/DD/monk bueeee , :cool:
  • 0

#54 Yoren

Yoren

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:
  • Location:Plzeň - hlavní město piva aneb komu nechutná ma vylágrovaný chutový buňky

Odesláno 01.03.2007 09:02

Jed toho DD co psal Vlk nekde vejs,neni to zadnej megabuild ale prezijes vsude,to pohlceni 21na 30lvl je opravdu bomba(kdyz zalozis jinou postavu bude opravdu schazet!) opravdu doporucuju DD/war/rogue, pokud nespletes zlodeje a pojedes s kouzelnejma predmetama na 11 a akrobacii na 15 u DD a wara max vycvik. Ve verd brneni to ma slusny oč a jak uz bylo taky receny s drtivakem to dava i prumernej dmg.Problem je jen s zivotama precejen nahazet vyziv tech 550+ kdyz jedes na konecny 22odolnost,a to nerkam uz nic na ot kdyz mas po ruce nejakyho boosticiho manika :cool:
  • 0

#55 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 16:45

Jed toho DD co psal Vlk nekde vejs,neni to zadnej megabuild ale prezijes vsude,to pohlceni 21na 30lvl je opravdu bomba(kdyz zalozis jinou postavu bude opravdu schazet!) opravdu doporucuju DD/war/rogue, pokud nespletes zlodeje a pojedes s kouzelnejma predmetama na 11 a akrobacii na 15 u DD a wara max vycvik. Ve verd brneni to ma slusny oč a jak uz bylo taky receny s drtivakem to dava i prumernej dmg.Problem je jen s zivotama precejen nahazet vyziv tech 550+ kdyz jedes na konecny 22odolnost,a to nerkam uz nic na ot kdyz mas po ruce nejakyho boosticiho manika :happy:

Zobrazit příspěvek

Aha diky moc ,a prosim ta ako by vyzerali teda zaciatocne staty?keby si mi mohol presnejsie popisat ?Premyslal som o 15Str 13Dex 16Con 10Wis 14INt a 6CH?Co vy nato? :cool:
  • 0

#56 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 19:37

Poprosil by som o pomoc ,ked si vyberam trpajzla na fightera/DD/popripade rogue a chcem aby bol na STR ako by som mal prerozdelit staty?
to je
STR 16 ?
DEX 13
CON 16 ?
WIS 8 ?
INT 10 ?
CHR 6

Jedinymi ktorymi som si isty ,ze CHR chcem mat 6 ta mi je na nic,DEX na 13-ku ,a pytam sa ci je to dobre a nestaci mensia aj ked 13 je potrebna na whirlwind attack atd. ,CON by som chcel mat minimalne 16 ak nie 18 na zaciatku kedze ide za 2 skill body pridelit az na 18-ku co je vyhoda,to by som musel ale zmensit silu na 15 pravdepodobne a potom do zvysku hry by som daval body do STR ,a chcem sa opytat na INT je mi potrebne mat INT na 14 alebo necham to na zaklade,kvoli skill pointom samo sebou ,viem ze trpajz ma menej skill nez human a tak ci celkovo mi stoja tie 2 skill za lvl zato alebo ani nie,a nad WIS som premyslal jedine zeby som si dal vacsie kvoli alchymii ,alebo kvoli slotom na kuzla kebyze to skombinujem s paladinom ,myslite ze bolo by to lepsie?Prosim ,som zufaly a potrebujem nieco konkretnejsieho ako odpoved aj so statmi zaciatocnymi o zvysok sa nestaram to uz som si ako tak presiel . :cool:
  • 0

#57 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 09:49

To je hrozne tu, nikto nedokaze poradit noobikovi? Som nehral nwn viac ako rok a ja mu tu musim radit.

Teda k veci, to co pisal vlk nie je tak uplne pravda a trochu si to prilepsil ako mal zvykom. AB budes mat velmi mizerne, na lvl30 v podstate nic netrafis a tazsie monstra ta aj tak zrusia, ci uz mas 21 redukciu, alebo nie, lebo ich nemas ako trafit a AC je priemerne. To s tym power attackom je uplne nerealizovatelne.

Verzia s palym sa ten problem, ze nic netrafi, snazi odstranit a pre kriticke chvile sa jej to aj dari. Dokonca trafis aj Daga. Nejake DD sa da spravit aj s nekonecne recyklovanym klerikom.
  • 0

#58 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 10:48

Neradim, protoze si myslim ze DD na Demone neni moc dobra volba.
  • 0

#59 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 11:08

Když dd, tak jedině s imkou na kritikal => 4bard/10pm/16dd nejlíp se spásou.
Jinak dd je ještě mín využitelný, než blackguard :cool:
  • 0

#60 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 11:17

Pochopitelne, ze je uplne nevhodny pre demonu, ale ked chce DD, tak chce DD :cool:

Skoda, ze sa niektori tvorcovia viac venuju nepremyslenemu sutrikovaniu vsetkeho mozneho a naslednemu zvyhodnovaniu urcitych buildov namiesto premyslania ako vratit classy ako DD, alebo barbar do hry.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních