WoW
Odesláno 29.06.2007 10:03
Diky.
Odesláno 29.06.2007 12:44
pojede to v pohode dal novou postavu rozhodne nemusis zakladat, nove itemy, u toho si nejsem jistej ale myslim ze budes moct pouzivat veskere ve hre do lvl 60Takovy dotaz. Koupim si WoW. Chapu, nebudu moct hrat za nove rasy. Dojedu na 60lvl. Koupim si BC. Pojede to pak vpohode? Nebo budu muset novou postavu? Jak je to s Itemama z BC kdyz budu mit jen zakladni verzi. Napriklad v aukci a podobne.
Diky.
Odesláno 29.06.2007 16:28
pojede to v pohode dal novou postavu rozhodne nemusis zakladat, nove itemy, u toho si nejsem jistej ale myslim ze budes moct pouzivat veskere ve hre do lvl 60
kupit na AH BC item mozes a a mozes ho aj pouzivat... itemy atd.. pridal blizz do patchu pre tych co nemaju BC.
Jedina vec co ti v tom brani je level.
Ale urco sa najde par bc lvl 58-60lvl itemov.
Cez Dark Portal moze ist postava uz na lvl 58 imo.
Odesláno 02.07.2007 08:16
Rozhodovani mezi postavami bylo tezke.
Takze mi poradte co bude lepsi. Hlavne mi jde o solo lvlovani ale i nejake to PvP.
Hunter beast master nebo fire mage.
Diky za tipy. Jeste jsem uvazoval o warlockovi, ale nejak z popisu mi nesedel, ani nevim proc.
Odesláno 02.07.2007 08:38
Ked uz ides na offic , tak ale neplanuj len solovat , v grupach si zazijes o dost viac zabavy a hlavne WOW je postavene na hranie v grupe, sam nedokazes vobec nic a ak nechces skoncit na grindovani reputacie u frakcii kde sa to da solo alebo nekonecnom PvP v battlegrounde tak si najdi poriadnu guildu

Najlepsia a najzabavnejsia vec vo WOW su instancie.
Odesláno 02.07.2007 08:41
na to ti odpovim svou propagadou: druid na přemněny nebo šaman na pořádný obouruční kladivo (má na to supr enchanty a dvojitej útok)Takze uz cekam az dojde balicek a pujdu to zkusit na ofic.
Rozhodovani mezi postavami bylo tezke.
Takze mi poradte co bude lepsi. Hlavne mi jde o solo lvlovani ale i nejake to PvP.
Hunter beast master nebo fire mage.
Diky za tipy. Jeste jsem uvazoval o warlockovi, ale nejak z popisu mi nesedel, ani nevim proc.
Odesláno 02.07.2007 10:47
Samozrejme ze radsi hraji v grupe, jenze se na ni nechci jen odkazovat. Hodne zalezi na lidech, ale doufam ze pohodovou grupu a guildu najdu.
Solovani - slo mihlavne o to abych nemel problemy s lvlovanim sam.
Hunter na PvP slabsi?
Sakra me se i ten Rogue libi, jak za nej ted hraju na free. Ach jo to je hruza si vybrat.
Odesláno 02.07.2007 11:24
Hehe koukam ze jste mi dobre poradili.
Samozrejme ze radsi hraji v grupe, jenze se na ni nechci jen odkazovat. Hodne zalezi na lidech, ale doufam ze pohodovou grupu a guildu najdu.
Solovani - slo mihlavne o to abych nemel problemy s lvlovanim sam.
Hunter na PvP slabsi?
Sakra me se i ten Rogue libi, jak za nej ted hraju na free. Ach jo to je hruza si vybrat.
ok ti mozem poradit, tak do rogue na officu nechod, mne sa paci, ale ak naozaj si chces uzit endgame hru a samostatne levelovat chod do huntera alebo warlocka. Obidvaja dokazu velmi kvalitne solovat a obidvaja su velmi vitanymi clenmi slupiny ci uz raidu alebo heroic instancii. Rogue ma problemy najst si grupu a vacsinou musi byt velmi dobry aby sa v nej udrzal. Na gankovanie je sice super, ale tym to konci, je to jedina postava v hre co vobec nijakym sposobom nemoze nabuffovat zvysok skupiny a aj to poznat v pristupe k nemu.
Hunter je v PvP slusny.
Odesláno 02.07.2007 13:16
Zkusim tedy huntera. Me se libi to cviceni peta. To mi prijde takove zajimave. Strilet a pet tankuje.
Odesláno 02.07.2007 14:39
A pokud chces byt opravdu Hunter s velkym H, tak jedine beastmater. Marksman je zajimavej, ale pet pak zastava takovou celkem nepodstatnou roli ... A to je prave to. Kdyz se budes specializovat na sveho mazlika, tak se ti vyplati. V battlegroundech lidi pety vetsinou prehlizeji a jdou primo po hunterovi, ale pokud si z nej udelas takoveho maleho ramba, tak to ostatni tezce pociti :)Diky za tip.
Zkusim tedy huntera. Me se libi to cviceni peta. To mi prijde takove zajimave. Strilet a pet tankuje.
A neboj se, ze by tva postava prisla zkratka. Beastmater je hodne svazan se svim zviretem, takze hodne bonusu, ktere mazlikovi v talentech vylepsujes jdou i tobe.
EDIT: Ja huntery nesnasim prave kvuli PvP. Na nizsich lvlech jsou to svinaci. S 60+ bg zkusenosti nemam, takze nevim, jestli pak hunter neztraci
Odesláno 02.07.2007 14:53

Odesláno 02.07.2007 15:38
http://video.google....earch&plindex=1lepsi je saman s dualwieldem
mno a do pvp je nejlepsi priest...ty svine se nedaj zabit a hlavne healujou vsechno kolem

Odesláno 02.07.2007 16:51
Odesláno 02.07.2007 17:15
hehe, kdyby po dovouJaktože ten shamík v tom videjku dával obouruč palicí útoky po dvou? Zase mi asi něco uniká ;)
-velice pravděpodobně to bylo kladivo co dává extra fireball
-windfurry weapon dává šanci na provedení extra útoku při aždym útoku
-stormstrike=skill na extra útok a ještě nějaký bonusy (re-use tušim okolo 6 sekund)
-> čím víc proužků, tím víc adidas

Odesláno 02.07.2007 17:42
A pokud chces byt opravdu Hunter s velkym H, tak jedine beastmater. Marksman je zajimavej, ale pet pak zastava takovou celkem nepodstatnou roli ... A to je prave to. Kdyz se budes specializovat na sveho mazlika, tak se ti vyplati. V battlegroundech lidi pety vetsinou prehlizeji a jdou primo po hunterovi, ale pokud si z nej udelas takoveho maleho ramba, tak to ostatni tezce pociti :)
A neboj se, ze by tva postava prisla zkratka. Beastmater je hodne svazan se svim zviretem, takze hodne bonusu, ktere mazlikovi v talentech vylepsujes jdou i tobe.
EDIT: Ja huntery nesnasim prave kvuli PvP. Na nizsich lvlech jsou to svinaci. S 60+ bg zkusenosti nemam, takze nevim, jestli pak hunter neztraci
Co treba 41/20/0 ?
Odesláno 02.07.2007 17:45
hehe, kdyby po dovou
-velice pravděpodobně to bylo kladivo co dává extra fireball
-windfurry weapon dává šanci na provedení extra útoku při aždym útoku
-stormstrike=skill na extra útok a ještě nějaký bonusy (re-use tušim okolo 6 sekund)
-> čím víc proužků, tím víc adidas
Aha takže stormstrike je skill a ne to masivní kladivo co nosil na zádech? A jinak co sem tak viděl tak si docela vystačil jen s tou palicí a sem tam tam hodil totem+earth shock... to mu vopravdu stačí?

Odesláno 02.07.2007 19:12

The Ballad Of The Noob
http://video.google....670529370432204
Odesláno 02.07.2007 19:42
sorry mozno to tu uz bolo ale ja z toho videa nemozem
![]()
The Ballad Of The Noob

Odesláno 02.07.2007 21:37

Odesláno 02.07.2007 21:50
saman a bodiky do enchant...tam uz poznas co se hodiTak po tom videjku s tím shamanem sem dostal chut zase si to zkusit. Akorát se absolutně neorientuju v těch talentech tak aby mě z toho nevyšla nějaká slátanina, tak jestli by byl někdo tak hodnej a mogl sem hodit nějaký rozdělení talent pointů aby to i něco obstálo. Děkuju předem
Odesláno 02.07.2007 22:40

0/46/5
Odesláno 03.07.2007 23:25
sorry mozno to tu uz bolo ale ja z toho videa nemozem
![]()
The Ballad Of The Noob
Pěkný

Odesláno 04.07.2007 08:19

No takze sem na Drak'Thule. Aliance. Pokud tam nekdo hravate, ozvete se. Postava se prekvapive jmenuje Chuanetta

No a nepohrdl bych nejakym mensim supportem do zacatku

Odesláno 04.07.2007 08:42
Odesláno 04.07.2007 08:42
Je to na ofic strankach v Account - Char. migration.
Odesláno 04.07.2007 09:04
jeste k tomu dodam ze nekdy je v novinkach uvedeno ze lze transferovat z nejakeho kontkretniho serveru nebo na nejaky konkretni server zadarmo ale obvykle se to tyka serveru novych nebo s jinym hlavnim jazykem a takDa. Prez oficialni stranku ale je to zpoplatnene.
Je to na ofic strankach v Account - Char. migration.
Odesláno 04.07.2007 09:14
Odesláno 04.07.2007 09:36
stejne bych daval beast mastery, to pak staci mit peta aktivovanyho a dostavas ruzny vylepseny kriticaky kdyz neco udelas ty nebo on, kdyz je zaplej tak se oba regenerujete, mas rychlejsi aspect of cheetah, aspekt of the hawk ma sanci na rychlejsi strelbu...mno marksman muze leda zavidetPoraďte prosím jak rozdělit talenty u mojí Elfí Hunterky, chci ať je dobrá lučistnice. Peta mám jen na okrasu, takže tam bodíky netřeba.
a jinaknejlepe udelas kdyz si to rozvrhnes tu http://www.wow-europ...er/talents.html
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních