Skočit na obsah

Fotka

Obchodničina

• Please log in to reply
995 odpovědí na toto téma

#541 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2529 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 14:45

Smarja, uz to neni vtipne :happy:
Kdo mi vysvetli problematiku implementace CEPu na Demonu, at aspon vim o cem to je? :cool:
  • 0

#542 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 14:47

Garret a Doomhemmer, jednoznacne :)
  • 0

#543 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 15:02

Nebojte se, Garret právě dodělává poslední etapu implementace CEPU na Demonu. Mějte strpení, protože má na bedrech naloženo opravdu těžké břímě. Podpořte ho povzbudivým topikem na téma "Garret je hvězda, garret je naše hvězda, garrééét je nejlepšííí".

Garrete jsme s tebou!
  • 0

#544 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 02.03.2007 15:03

Nebojte se, Garret právě dodělává poslední etapu implementace CEPU na Demonu. Mějte strpení, protože má na bedrech naloženo opravdu těžké břímě. Podpořte ho povzbudivým topikem na téma "Garret je hvězda, garret je naše hvězda, garrééét je nejlepšííí".

Garrete jsme s tebou!

Zobrazit příspěvek

A kufry do teplých krajů už máš sbalené? :cool:
  • 0

#545 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 15:03

takže po 18ti stránkách sme se konečně dostali k tomu o čem to vlastně mělo být :cool:
  • 0

#546 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 15:15

takže po 18ti stránkách sme se konečně dostali k tomu o čem to vlastně mělo být  :cool:

Zobrazit příspěvek

Přesně tak.. celé to směřujek oslavným odám páně Garretova.
  • 0

#547 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 15:27

No ano ta logika mi je znama, nie je problem crafterov, ze kamaradi a kamaradi kamaradov maju za ceny licencie , nie je problem recyklacny skill za cenu 1/5 licencie, ale je desny problem ak niekto preda nahodnemu zakaznikovi za cenu , ktora nedosahuje "trhovu"  a treba ho umravnit zaparkovanou sorckou :cool:

Zobrazit příspěvek

ja bych rekla, zes to shrnul nejpresneji... :happy:
  • 0

#548 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 15:34

Mas pravdu. Gruuk nafasovala syen (mozna, uz si nepamatuju, ale preci jen za nej aspon neco zaplatila).
A co teprve jeji shadow?
Byla to laskavost Haldetha, protoze je kamarad. Udelal mi ji, prestoze jsem s jinou postavou hral vpodstate proti nemu, ale asi ho to bavilo. Jinak pro rypaly me stala tusim 320k na licencich  :cool:

A naopak si myslim ze ve hre typu fantasy by meli byt Ti nejschopnejsi nejak odliseni od ostatnich.

tak znovu asi PO STE. Proc by mel byt odlisen "Nejschopnejsi" HRAC ( ja bych spise pouzila uslovi vsehoschopny ) ???

Jestlize jednemi usty tu roztrubujes jak jen ti nejlepsi dobrodruhove by meli bla, bla, bla.... A nosit unikatni a bla, bla , bla. A pak s postavou, ktera toho kovare vubec nezna "nafasujes" zbran za licence ? Metagame jak prase. A na druhou stanu hned dodavas, jak je ti smutno, ze se za tvym chudackem, ktery tak hrde nosi shadow nikdo uz neohlidne. PROC BY SE DOHAJE MEL NEKDO S UCTOU OHLIZET ZA NEKYM, KDO HRAJE METAGEME ?????? Absolutne mi unika, co dava takovemu hraci pravo vubec POMYSLET na to, ze by si od ostatnich hracu zaslouzil uctu....

Takze ve svetle toho vseho, co tu zaznelo, si opravdu myslim, ze POSTAVA by se mela lisit svym charakterem, vystupovanim, pribehem, ciny, proste tim, co je videt za ni.
A OPRAVDU NE TIM, ze ma nejake kamarady, od kterych nafasuje top vybavu a mysli si, kdovijak neni dulezita.... To ze tu kazdy bude mit top vybavu, opravdu NEZNAMENA, ze se nikdo nebude lisit. To v cem vidite problem vy je ten, ze pak budou vycnivat jen skutecne dobri hraci. Ti co umi hrat. Ti, za kterymi se clovek ohledne ne proto, ze se jim na 23.lvlu houpa v prackach shadow, ale proto, ze oni sami pisi historii. Oproti tomu ti ,kteri dokazou sice za 14 dni udelat 30. lvl, mit top vybavu, budou jen jedni z mnoha v sedem bahne. TO je to, ceho VY se skutecne bojite !
  • 0

#549 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 16:13

TO je to, ceho VY se skutecne bojite !

Zobrazit příspěvek

jen pevne doufam ze do tech VY nepocitas me. :cool:
  • 0

#550 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 16:16

jen pevne doufam ze do tech VY nepocitas me.  :cool:

Zobrazit příspěvek

nepocitam. Kazdy myslim sam vi, koho se to tyka a sam at se nad sebou zamysli. Netreba jmenovat.
  • 0

#551 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 16:54

Na obchodnu lod nastupi 5 obchodnikov. Aby si skratili cestu zacnu sa rozpravat medzi sebou

-Tyjo, ja mam dnes zakazku za 200k, to zas budem moct v krcme presediet pol roka.

- Jo ? ja mam taky zakazku za 200k. Mam tu zo sebou par verdicidovych mecov a syen brnco. Je to veľmi výhodne, opijeme sa potom spolu

Ostatní obchodníci pozru do baglov a zistia ze maju rovnaku zakazku ...

Po uspesnom obchode pride obchodna lod späť do alicie a vystupi z nej jeden obchodnik.

Hej ty prcku hod tie mrtvoly cez palubu, zacinaju smrdiet ! Hodi mu k noham 20mescov

Na druhy den sa vrati obchodnik opät zo stromoradu a stretne maleho chlapca.

Pane pane, vy ste zevraj ten najsamlepsi obchodnik. Maminka mi dala 20zlatiek, nemali by ste pre mna nieco pekneho z toho dalekeho mesta ?

Ale to vies ze nieco sa vzdy najde. Prehrabuje sa v batohu

A, tu to mame. Vytiahne mithrilovu dyku

Jeeee! maly chlapec s radostou uteka domou pochvalit sa maminke so svojou novou hrackou
  • 0

#552 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 19:32

nepocitam. Kazdy myslim sam vi, koho se to tyka a sam at se nad sebou zamysli. Netreba jmenovat.

Zobrazit příspěvek

Skoda ze jmenujes.
Hrajes tu chvili a uplne perfektne znas jak ja hraji, prestoze jsme spolu nehrali nikdy.
O par pribehu jsem se tu take postaral, nebo byl jejich soucasti.
Vubec nevis jak to u Gruuk bylo tak si nechej svoje blby pindy pro sebe.
  • 0

#553 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 02.03.2007 19:44

muze to nekdo shrnuout nebo promazat?
pac jsem z toho :cool:
  • 0

#554 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 19:58

Jestlize jednemi usty tu roztrubujes jak jen ti nejlepsi dobrodruhove by meli bla, bla, bla.... A nosit unikatni a bla, bla , bla. A pak s postavou, ktera toho kovare vubec nezna "nafasujes" zbran za licence ? Metagame jak prase. A na druhou stanu hned dodavas, jak je ti smutno, ze se za tvym chudackem, ktery tak hrde nosi shadow nikdo uz neohlidne. PROC BY SE DOHAJE MEL NEKDO S UCTOU OHLIZET ZA NEKYM, KDO HRAJE METAGEME ?????? Absolutne mi unika, co dava takovemu hraci pravo vubec POMYSLET na to, ze by si od ostatnich hracu zaslouzil uctu....
Takze ve svetle toho vseho, co tu zaznelo, si opravdu myslim, ze POSTAVA by se mela lisit svym charakterem, vystupovanim, pribehem, ciny, proste tim, co je videt za ni.

Zobrazit příspěvek

:cool:
ačkoliv mě někdy krkáš, tak tohle jsi napsal mooooc pěkně.
  • 0

#555 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2007 05:21

Mno co si budem nalhavat, jak jsem rikal vecer ...

Je asi lepsi prenest scripty a a udelat lokace, a pak jak rekl zpirit posunout celou paletu.

Neverim tomu, ze by tu totalne zahnilou demonu, prorostlou vsema plisnema, vyvedl ze zverstva importu cep veci do modulu.

Ale toby na svet musela opradu nastoupit jina generace tech programatoru.
Proste pokud CEP na demone, tak by ti chlapci tam nahore museli zacit od zakladu, pocinaje skriptama a paletou konce.

Oni ty tam nahore si vazne mysli jak umi programovat a jak jsou jazyka znaly, ale pravda je nekde jinde, zvlast v tom jazyce nwn1 toolsetu. :o))))))

Ale nechame kachnicky plavat, hlavne ze jsou spokojeny ....
  • 0

#556 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2007 09:50

To musela bejt noc :)
  • 0

#557 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2007 11:33

Pěkně ste se rozjeli. :happy: U čeho jinýho bych se já po ránu pobavil. Vážně se tady na tom fóru řešej úplně neskutečný věci. :cool:
  • 0

#558 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 03.03.2007 13:08

To musela bejt noc :)

Zobrazit příspěvek

:cool: :happy: :laugh:
  • 0

#559 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2007 13:22

Pěkně ste se rozjeli. :laugh:  U čeho jinýho bych se já po ránu pobavil. Vážně se tady na tom fóru řešej úplně neskutečný věci. :happy:

Zobrazit příspěvek

Ale v poslednej dobe to musis moc hladat medzi odpadom (rozumej veci k topicu) :blink: :cool:
  • 0

#560 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 03.03.2007 19:24

Nak to tu mrzne.

Dokaze mi nekdo poradit od ktereho kraftaka se da sehnat tento predmet:
Crafted Verdicite Mercenary Helmet

PS: platner to neni :cool:
  • 0

#561 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2007 21:18

V ramci objektivity, abych nebyl oznacen ze vim neco co hraci ne a pritom obchodnicim, tak to pro jistotu taky zcela seriozne nevim :)
  • 0

#562 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 03.03.2007 22:37

Nak to tu mrzne.

Dokaze mi nekdo poradit od ktereho kraftaka se da sehnat tento predmet:
Crafted Verdicite Mercenary Helmet

PS: platner to neni  :cool:

Zobrazit příspěvek

Myslím, že Nitetis má na Validii kovářku, která je dělá :happy: (ale stopro to nevím)
  • 0

#563 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 03.03.2007 22:59

Myslím, že Nitetis má na Validii kovářku, která je dělá  :happy:  (ale stopro to nevím)

Zobrazit příspěvek

:D az ji priveze na demonu, tak bude hned lip :laugh:
aspon je videt ze lopovi nelitaj jen pocty ale i neco jineho :cool:
  • 0

#564 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 07.03.2007 12:55

no cele to cist fakt nebudu je to desne dlouhe ..

ale co me desne stve je to ze vy se snazite mervomoci snizit cenu top vyrobku ja jako lukar kdyz si vemu jak nechutne dlouhej cas sem u toho stravil tech bezesnejch noci no zkratka malem me omejvali kdyz ke me prisel dedula a chtel po me 2 luky jeden pro sebe za javoru a druhej dlouhej silnej tis a nabidl mi cca 150k za oba jo beru donesl si matros + ty licence ale i tak vyjedte si zaznam me postavicky Urebrina a spoctete vsechen cas a pak posudte jestli je to adekvatni ma evd. c. 30 a na jasan jsem se dostal nedavno v podstate heh no nevim nevim... ale moc se mi to nelibi nak jsem doufal ze usili bude navraceno ale takle asi ne :(

Ps:
ta luky sem dedovi nakonec udal ale srdicko mi pri tom dosti horelo .. ty ceny pls nak zvednete nebo toto je fakt moc
  • 0

#565 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2007 13:32

Ps:
ta luky sem dedovi nakonec udal ale srdicko mi pri tom dosti horelo ..  ty ceny pls nak zvednete nebo toto je fakt moc

Zobrazit příspěvek

no jo ale prodal, čímž jsi ukázal jak si svéh otop matroše a práce ceníš... tudíž nyní již pláčeš nad rozlitým mlýkem pozdě.... ale když Dědkovi, tak Geraldovi je taky uděláš vid?
  • 0

#566 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2007 13:33

...............

Zobrazit příspěvek

takže ten javorovej už není za 350K...no to sem rád že si slevil..hned si zaběhnu :cool:
  • 0

#567 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2007 13:38

Rikam zvednete ceny licenci lepsich vyrobku a problem bude vyresen.
Pred wipe se prodavalo jeste za vetsi ceny, dedku co jsem slysel tak tvuj Dumgar neprodal verd pod 400mescu a dneska se ti zda 200 moc???
  • 0

#568 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2007 13:40

Pred wipe se prodavalo jeste za vetsi ceny, dedku co jsem slysel tak tvuj Dumgar neprodal verd pod 400mescu a dneska se ti zda 200 moc???

Zobrazit příspěvek

Dumgar vzivote nemel v ruce lepsi material nez zelezo :cool:
  • 0

#569 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2007 13:40

Zobrazit příspěvek

Jo jo, jak byla ta pamatna veta ? Jo uz vim: Wipe vyresi vsechny problemy. :cool:
  • 0

#570 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2007 16:40

Myslim, ze kazdej tu musi cejtit, ze porkac, jakozto v podstate jedinej lukar v modulu, si muze stezovat ze vsech nejmin. Kdyz si vezmu ze temer v kazdy zakace ve ST je nakej lukaruv vyrobek a pocet zakazek je v podstate nekonecnej...

..a navic kdyz k tomu pridam ze predtim moh prodat tech luku jen po par kusech tem nekolika malo strilicim hracum...

Mnooo.
:cool:
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních