Kdo mi vysvetli problematiku implementace CEPu na Demonu, at aspon vim o cem to je?
Obchodničina
Odesláno 02.03.2007 14:45
Kdo mi vysvetli problematiku implementace CEPu na Demonu, at aspon vim o cem to je?
Odesláno 02.03.2007 14:47
Odesláno 02.03.2007 15:02
Garrete jsme s tebou!
Odesláno 02.03.2007 15:03
A kufry do teplých krajů už máš sbalené?Nebojte se, Garret právě dodělává poslední etapu implementace CEPU na Demonu. Mějte strpení, protože má na bedrech naloženo opravdu těžké břímě. Podpořte ho povzbudivým topikem na téma "Garret je hvězda, garret je naše hvězda, garrééét je nejlepšííí".
Garrete jsme s tebou!
Odesláno 02.03.2007 15:03
#547 Host_Ariadna_*
Odesláno 02.03.2007 15:27
No ano ta logika mi je znama, nie je problem crafterov, ze kamaradi a kamaradi kamaradov maju za ceny licencie , nie je problem recyklacny skill za cenu 1/5 licencie, ale je desny problem ak niekto preda nahodnemu zakaznikovi za cenu , ktora nedosahuje "trhovu" a treba ho umravnit zaparkovanou sorckou
ja bych rekla, zes to shrnul nejpresneji...
#548 Host_Ariadna_*
Odesláno 02.03.2007 15:34
Mas pravdu. Gruuk nafasovala syen (mozna, uz si nepamatuju, ale preci jen za nej aspon neco zaplatila).
A co teprve jeji shadow?
Byla to laskavost Haldetha, protoze je kamarad. Udelal mi ji, prestoze jsem s jinou postavou hral vpodstate proti nemu, ale asi ho to bavilo. Jinak pro rypaly me stala tusim 320k na licencich![]()
A naopak si myslim ze ve hre typu fantasy by meli byt Ti nejschopnejsi nejak odliseni od ostatnich.
tak znovu asi PO STE. Proc by mel byt odlisen "Nejschopnejsi" HRAC ( ja bych spise pouzila uslovi vsehoschopny ) ???
Jestlize jednemi usty tu roztrubujes jak jen ti nejlepsi dobrodruhove by meli bla, bla, bla.... A nosit unikatni a bla, bla , bla. A pak s postavou, ktera toho kovare vubec nezna "nafasujes" zbran za licence ? Metagame jak prase. A na druhou stanu hned dodavas, jak je ti smutno, ze se za tvym chudackem, ktery tak hrde nosi shadow nikdo uz neohlidne. PROC BY SE DOHAJE MEL NEKDO S UCTOU OHLIZET ZA NEKYM, KDO HRAJE METAGEME ?????? Absolutne mi unika, co dava takovemu hraci pravo vubec POMYSLET na to, ze by si od ostatnich hracu zaslouzil uctu....
Takze ve svetle toho vseho, co tu zaznelo, si opravdu myslim, ze POSTAVA by se mela lisit svym charakterem, vystupovanim, pribehem, ciny, proste tim, co je videt za ni.
A OPRAVDU NE TIM, ze ma nejake kamarady, od kterych nafasuje top vybavu a mysli si, kdovijak neni dulezita.... To ze tu kazdy bude mit top vybavu, opravdu NEZNAMENA, ze se nikdo nebude lisit. To v cem vidite problem vy je ten, ze pak budou vycnivat jen skutecne dobri hraci. Ti co umi hrat. Ti, za kterymi se clovek ohledne ne proto, ze se jim na 23.lvlu houpa v prackach shadow, ale proto, ze oni sami pisi historii. Oproti tomu ti ,kteri dokazou sice za 14 dni udelat 30. lvl, mit top vybavu, budou jen jedni z mnoha v sedem bahne. TO je to, ceho VY se skutecne bojite !
#549 Host_Jeff Brawo_*
#550 Host_Ariadna_*
Odesláno 02.03.2007 16:54
-Tyjo, ja mam dnes zakazku za 200k, to zas budem moct v krcme presediet pol roka.
- Jo ? ja mam taky zakazku za 200k. Mam tu zo sebou par verdicidovych mecov a syen brnco. Je to veľmi výhodne, opijeme sa potom spolu
Ostatní obchodníci pozru do baglov a zistia ze maju rovnaku zakazku ...
Po uspesnom obchode pride obchodna lod späť do alicie a vystupi z nej jeden obchodnik.
Hej ty prcku hod tie mrtvoly cez palubu, zacinaju smrdiet ! Hodi mu k noham 20mescov
Na druhy den sa vrati obchodnik opät zo stromoradu a stretne maleho chlapca.
Pane pane, vy ste zevraj ten najsamlepsi obchodnik. Maminka mi dala 20zlatiek, nemali by ste pre mna nieco pekneho z toho dalekeho mesta ?
Ale to vies ze nieco sa vzdy najde. Prehrabuje sa v batohu
A, tu to mame. Vytiahne mithrilovu dyku
Jeeee! maly chlapec s radostou uteka domou pochvalit sa maminke so svojou novou hrackou
Odesláno 02.03.2007 19:32
Skoda ze jmenujes.nepocitam. Kazdy myslim sam vi, koho se to tyka a sam at se nad sebou zamysli. Netreba jmenovat.
Hrajes tu chvili a uplne perfektne znas jak ja hraji, prestoze jsme spolu nehrali nikdy.
O par pribehu jsem se tu take postaral, nebo byl jejich soucasti.
Vubec nevis jak to u Gruuk bylo tak si nechej svoje blby pindy pro sebe.
Odesláno 02.03.2007 19:44
pac jsem z toho
Odesláno 02.03.2007 19:58
Jestlize jednemi usty tu roztrubujes jak jen ti nejlepsi dobrodruhove by meli bla, bla, bla.... A nosit unikatni a bla, bla , bla. A pak s postavou, ktera toho kovare vubec nezna "nafasujes" zbran za licence ? Metagame jak prase. A na druhou stanu hned dodavas, jak je ti smutno, ze se za tvym chudackem, ktery tak hrde nosi shadow nikdo uz neohlidne. PROC BY SE DOHAJE MEL NEKDO S UCTOU OHLIZET ZA NEKYM, KDO HRAJE METAGEME ?????? Absolutne mi unika, co dava takovemu hraci pravo vubec POMYSLET na to, ze by si od ostatnich hracu zaslouzil uctu....
Takze ve svetle toho vseho, co tu zaznelo, si opravdu myslim, ze POSTAVA by se mela lisit svym charakterem, vystupovanim, pribehem, ciny, proste tim, co je videt za ni.
ačkoliv mě někdy krkáš, tak tohle jsi napsal mooooc pěkně.
Odesláno 03.03.2007 05:21
Je asi lepsi prenest scripty a a udelat lokace, a pak jak rekl zpirit posunout celou paletu.
Neverim tomu, ze by tu totalne zahnilou demonu, prorostlou vsema plisnema, vyvedl ze zverstva importu cep veci do modulu.
Ale toby na svet musela opradu nastoupit jina generace tech programatoru.
Proste pokud CEP na demone, tak by ti chlapci tam nahore museli zacit od zakladu, pocinaje skriptama a paletou konce.
Oni ty tam nahore si vazne mysli jak umi programovat a jak jsou jazyka znaly, ale pravda je nekde jinde, zvlast v tom jazyce nwn1 toolsetu. :o))))))
Ale nechame kachnicky plavat, hlavne ze jsou spokojeny ....
Odesláno 03.03.2007 09:50
Odesláno 03.03.2007 11:33
#560 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 03.03.2007 19:24
Dokaze mi nekdo poradit od ktereho kraftaka se da sehnat tento predmet:
Crafted Verdicite Mercenary Helmet
PS: platner to neni
Odesláno 03.03.2007 21:18
#563 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 07.03.2007 12:55
ale co me desne stve je to ze vy se snazite mervomoci snizit cenu top vyrobku ja jako lukar kdyz si vemu jak nechutne dlouhej cas sem u toho stravil tech bezesnejch noci no zkratka malem me omejvali kdyz ke me prisel dedula a chtel po me 2 luky jeden pro sebe za javoru a druhej dlouhej silnej tis a nabidl mi cca 150k za oba jo beru donesl si matros + ty licence ale i tak vyjedte si zaznam me postavicky Urebrina a spoctete vsechen cas a pak posudte jestli je to adekvatni ma evd. c. 30 a na jasan jsem se dostal nedavno v podstate heh no nevim nevim... ale moc se mi to nelibi nak jsem doufal ze usili bude navraceno ale takle asi ne :(
Ps:
ta luky sem dedovi nakonec udal ale srdicko mi pri tom dosti horelo .. ty ceny pls nak zvednete nebo toto je fakt moc
Odesláno 07.03.2007 13:32
Ps:
ta luky sem dedovi nakonec udal ale srdicko mi pri tom dosti horelo .. ty ceny pls nak zvednete nebo toto je fakt moc
no jo ale prodal, čímž jsi ukázal jak si svéh otop matroše a práce ceníš... tudíž nyní již pláčeš nad rozlitým mlýkem pozdě.... ale když Dědkovi, tak Geraldovi je taky uděláš vid?
Odesláno 07.03.2007 13:38
Pred wipe se prodavalo jeste za vetsi ceny, dedku co jsem slysel tak tvuj Dumgar neprodal verd pod 400mescu a dneska se ti zda 200 moc???
Odesláno 07.03.2007 13:40
Jo jo, jak byla ta pamatna veta ? Jo uz vim: Wipe vyresi vsechny problemy.Rikam zvednete ceny licenci lepsich vyrobku a problem bude vyresen.
Pred wipe se prodavalo jeste za vetsi ceny, dedku co jsem slysel tak tvuj Dumgar neprodal verd pod 400mescu a dneska se ti zda 200 moc???
Odesláno 07.03.2007 16:40
..a navic kdyz k tomu pridam ze predtim moh prodat tech luku jen po par kusech tem nekolika malo strilicim hracum...
Mnooo.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních