Skočit na obsah

Fotka

LineAge II

• Please log in to reply
696 odpovědí na toto téma

#541 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 21.02.2007 19:56

ja jsme mel na mysli efekt peceti,ty barvy mi byly jasne,ale uz i ty efekty jsme pochopil,ale ne zcela sjem pak pochopil vybirani AA v pripade vitezstvi,pisou ze si je vyzvednu u priesta,ale kdy,ci do kdy

Zobrazit příspěvek

tipuji, že to bude po ukončení festivalu a oznámení, kdo vyhrál. AA dostane pouze vítěz od kněze. AA jsou vlastně za všechny kameny odevzdané v průběhu 7 signs knězům. Vítězové v 7 signs též mohou vstoupit do katakomb a nekropole, kde mohou získat další AA a pečetě.

Na černém trhu - Mamon - můžeš vyměnit AA za adeny v poměru 1:1 či pečetní kameny za AA. U kovářů mamonu a knězů můžeš vyměnit AA za předměty. Magnáte, přečti si znova tu českou stránku a dole to máš popsané.

Lic mne kdyžtak opraví s informacemi z ofiku, či někdo jiný.
  • 0

#542 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 21:39

jj tohle vsechno vim to jsme se docetl,jen tam nebyli presny ..obcas a me to pak neda spat :blush: ,ale teda sjem jeste nevedel,ze vitezove muzou do cata vstupovat i nadale,hmm etd jeste enajit lidi i na yt festivaly,vsichni jsou lini a nechce se jim ani do cata natoz na festak,no aspon se zatim vrhnu an dracka
  • 0

#543 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 21.02.2007 22:52

hm, lidi z klanu nepomůžou?
  • 0

#544 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 02:57

hm, lidi z klanu nepomůžou?

Zobrazit příspěvek

jeste nejsem v klanu,do tedka sjem se tim nezabyval,ale myslim ze predevcirem mi nekdo nebizel post,ja jsem i nakonec prijal ,pak se to nejak resilo a pak padla hra,ze jak jinak a od te doby jsme na ne nenarazil...
No,ale aspon uz mam dracka :blush: .
Docela ybch ejste rad vedel vyznam a rozdil mezi kouzly curse:poison a poisinous cloud?
  • 0

#545 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 10:20

Docela ybch ejste rad vedel vyznam a rozdil mezi kouzly curse:poison a poisinous cloud?

Zobrazit příspěvek

Curse: Poison je na target, Poisonous Cloud je plosne kouzlo.
  • 0

#546 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 12:19

Ukazka RP v L2 ... :blush:

Kdesi na non RP serveru, Darrog (Shaman, lvl 27), pokus o RP
Darrog: !ja byt silny ork shaman a hledat druzinu.
Darrog: !Ja Vas udelat silne!!!!
xxx :lvl?
Darrog: Co to byt?
xxx: jaky mas level?
Darrog: To byt zbran? ja mit Silna hul, nejlepsi co ja zvladnout.
xxx :ne, vole, lvl je to cislo co mas vlevo nahore
Darrog: ja nemit zadne cislo
xxx: rika jak ses silnej
Darrog: Ahaaa, jak ja byt silny? ja moc silny ja uz zabijet snadno nestvury na popravisti.
xxx: hmm super, ale jakej mas lvl?
Darrog: Ja mit uz na sve zbrani 27 zarezu //uz nevim jak vic mu to usnadnit
xxx: Pane boze, alejkej mas LEVEL, to je to cislo ktery mas vlevo nahore na OBRAZOVCE!!!
xxx: Hned vedle zivotu a many.
Darrog: ja mit spousta zivota a magicke sily, j abyt siilnyyyy
xxx: ty ses fakt asi retard..... (pak uz mi nepsal :o/)

• 0

#547 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 12:30

Darrog jsi byl ty?

jinak pěkná ukázka. Hnedle mám o L2 lepší představu. :blush:
  • 0

#548 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 12:36

Darrog jsi byl ty?

Zobrazit příspěvek

Nemůžeš to soudit takhle....RP server třeba jednou bude taky:)
  • 0

#549 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 12:37

no nvm kdo byl retard,kdyz uz mu nedosly ani ty zarezy a taky si podle stylu orciho vyjadrovani mohl domyslit ze to hra :blush: a nebo si taky mohl domyslet doopravdy sediciho orkla u pocitace na "druhe strane"
  • 0

#550 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 13:05

no nvm kdo byl retard,kdyz uz mu nedosly ani ty zarezy a taky si podle stylu orciho vyjadrovani mohl domyslit ze to hra :blush: a nebo si taky mohl domyslet doopravdy sediciho orkla u pocitace na "druhe strane"

Zobrazit příspěvek

No pozoooor, jestli to byl ork ze Seče, tak je to jasný:)
  • 0

#551 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 14:18

je neuveritelny co se s lidma stane kdyz server nebezi kvuli odstavce,vsem vychazite vstric a posilate odkazy na forum,kde si maji stahnout novy system rar a oni stejne nv co s tim :blush: a to jsou aspon na ceskym serveru
  • 0

#552 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 14:23

Darrog jsi byl ty?

Zobrazit příspěvek

Nikoliv, nasel jsem to na http://l2lamer.fansite.cz/lamers.php.
Ja bych za oskliveho orka nehral, navic hraju za zenskou a v L2 se o RP nepokousim.
  • 0

#553 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 16:46

Takovy problemek,kdyz plnim quest Trial of Scholar,tak mi ot pise tohle(viz prvni obrazek),takze musim vyhazet cast invu,opet zadat rozhovor a pak to nabrat(nedej buh kdyby server padl)

Mno a jinak dalsi tri obrazky muj mazlik :blush:

Přiložené soubory

• 0

#554 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 16:50

Takovy problemek,kdyz plnim quest Trial of Scholar,tak mi ot pise tohle(viz prvni obrazek),takze musim vyhazet cast invu,opet zadat rozhovor a pak to nabrat(nedej buh kdyby server padl)

Zobrazit příspěvek

80% to se nekdo ma ... na ofiku je to 60% :blush:
Holt to chce odkladat veci do skladu a nebo rybarit, at si zvetsis velikost inventare.
  • 0

#555 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 21:39

80% to se nekdo ma ... na ofiku je to 60%  :blush:
Holt to chce odkladat veci do skladu a nebo rybarit, at si zvetsis velikost inventare.

Zobrazit příspěvek

fajn,ale jak se to ma se sklady? ja je zatim nepouzival,jenze je problem ze ja mam jen nejakych 36% zaplenych,z cehoz je cirka 20 az 24% bless spirity a moje obleceni,to tezko odlozim do skladu :devil:
A na rybareni ti prdim,to me nijak nezaujalo :devil:
  • 0

#556 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 22.02.2007 22:47

máš klanové skladiště a normální skladiště. Zajdi do města a hledej trpaslíka s názvem Warehouse Keeper a u něj si ulož věci do skladiště. Do normálního. Pokud něco uložíš do klanového, tak to vybere pouze CL.
  • 0

#557 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2007 01:35

máš klanové skladiště a normální skladiště. Zajdi do města a hledej trpaslíka s názvem Warehouse Keeper a u něj si ulož věci do skladiště. Do normálního. Pokud něco uložíš do klanového, tak to vybere pouze CL.

Zobrazit příspěvek

jasne,taky sjem ale zjistil,ze to neni jen pro vahu,ale je tem ze bud vaha nebo mnozstvi,tak sjem par veci prodal a dostal sjem to na etch 80%,takze uz me to neotravuje,nop uz jdu spat nebo z toho prestupaklu zesilim,zitra pozabijet nestvurky,ale sjem zvedavej jak na 36 budu zabijet ty na 45 v IT
  • 0

#558 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2007 08:16

Magnáte ty máš starosti:) Jinak gratuluji k hatchlingovi nebo jak se ta potvůrka jmenuje...pěkně jsi mě naštval, že jí máš:) Jo kolik stálo jí sehnat? asi to taky udělám, koneckonců jako healer se na něj spíš budu jen koukat a healovat pak:)

Jinak včera jsme si udělali zase pořádnou raid party....dali jsme asi 4 RB a troufli si na dalšího na lvl 73, jakmile jsme zabili sevitory a sledovail poooomaaaaaluuuuuu ubývající život RB, došlo nám, že to nebyl asi dobrý nápad:) A jakmile se objevili sevitoři noví a já dal group heal, bylo hůř, protože jsem umřel jako první a pak už to jelo:) Já ten lvl snad neudělám:)
  • 0

#559 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2007 08:44

Nemůžeš to soudit takhle....RP server třeba jednou bude taky:)

Zobrazit příspěvek

rp servery uz jsou, nevim jak oficialni, typl bych ze taky, ale par free se jich nalezt da...vyznacuji se hlavne tim ze tam hraje minimum lidi, par jsem jich zkousel...nuda neni tam s kym hrat

jinak co se me tyce, kdysi jsem zkousel rp na dktechu(to je ten co jel(nebo jeste jede?) jeden cas i na gp) a napsal jsem takove pozadi pro svoji carodejku na forum...myslim ze mi to asi po mesici smazli...
  • 0

#560 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2007 09:36

rp servery uz jsou, nevim jak oficialni, typl bych ze taky, ale par free se jich nalezt da...vyznacuji se hlavne tim ze tam hraje minimum lidi, par jsem jich zkousel...nuda neni tam s kym hrat

jinak co se me tyce, kdysi jsem zkousel rp na dktechu(to je ten co jel(nebo jeste jede?) jeden cas i na gp) a napsal jsem takove pozadi pro svoji carodejku na forum...myslim ze mi to asi po mesici smazli...

Zobrazit příspěvek

při tom poměru hráčů na dktechu je zbytečné se o něco snažit....jako najde se server, kde jsou GMka pro RP hru, ale chce to nějaký stálý přísun hráčů....
  • 0

#561 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2007 11:13

Magnáte ty máš starosti:) Jinak gratuluji k hatchlingovi nebo jak se ta potvůrka jmenuje...pěkně jsi mě naštval, že jí máš:) Jo kolik stálo jí sehnat? asi to taky udělám, koneckonců jako healer se na něj spíš budu jen koukat a healovat pak:)

Jinak včera jsme si udělali zase pořádnou raid party....dali jsme asi 4 RB a troufli si na dalšího na lvl 73, jakmile jsme zabili sevitory a sledovail poooomaaaaaluuuuuu ubývající život RB, došlo nám, že to nebyl asi dobrý nápad:) A jakmile se objevili sevitoři noví a já dal group heal, bylo hůř, protože jsem umřel jako první a pak už to jelo:) Já ten lvl snad neudělám:)

Zobrazit příspěvek

Hm ja jak ted pobiham po adene,tak an RB nemam cas a ten hatchling nestoji nic az na naklady na cessty mezi mesty(coz je pdole me tak mozna kolem 100k),jinak kolik stoji ,kdyz si ho koupis od hracu to nvm
  • 0

#562 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2007 11:22

Hm ja jak ted pobiham po adene,tak an RB nemam cas a ten hatchling nestoji nic az na naklady na cessty mezi mesty(coz je pdole me tak mozna kolem 100k),jinak kolik stoji ,kdyz si ho koupis od hracu to nvm

Zobrazit příspěvek

saaakryš, já myslel, že na hatchlinga je quest docela nákladnej, bheeeh, tak to mi pak řekneš dnes jak na něj:) a nebo ti radši zavolám:D
  • 0

#563 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 25.02.2007 02:29

to je fer,proc ja [kvitek medový] sjme u duska kdyz totalne prohrava :blush: ,ale stve me ten rpestupak od 35 lvlu,jen udelat prvni cast je vopruz,ta druha docela de a ta treti toje zase behani

Zobrazit příspěvek

2hy prestupak je dobre delat tak na39 a vyse. Idelane je to na 40. Pac uz muzes byt komplet v C a navic delat vsecky tri casti najednou. Pak se to cele da sfouknout za 6-10 hodin.
  • 0

#564 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 25.02.2007 02:31

při tom poměru hráčů na dktechu je zbytečné se o něco snažit....jako najde se server, kde jsou GMka pro RP hru, ale chce to nějaký stálý přísun hráčů....

Zobrazit příspěvek

Uz se s tim smir, L2 neni o RP. Je to to same jako chti RP zahrany Unreal Tounrament. :blush:
  • 0

#565 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 25.02.2007 02:44

Na tohle jsi prisel jak?  :blush:

Zobrazit příspěvek

Zkousel jsem to hledat na Offic strankach a neni to tam vyslovne napsano.
Fakt je ten ze kazdy si bere sub tak, aby si podporil svuj main skillama.
Napr. Hodne SwS si bere Destroera. Nebo WC/SE si berou SR ci jineho lukare.
BD berou Glad. Atd... .
  • 0

#566 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 25.02.2007 02:54

Zobrazit příspěvek

Dracek ktereho takhle ziskas se hodi jen na to ze zere jidlo a obcas ho musis resnout :-o Je treba ho bud vypestovat (vyexpit) nebo uplatit aby se na nom dalo jezdit. Neznam nikoho kdo by ho vyexpil.... . Na Free serverech (nekterych) je dobry bug kdy kouzelnikum sedicim na hatchligu se zveda cast speed. Na officu jizdni zvire pouziva malokdo. Vetsinou je to stejny druh lidi co si vyrabeji antenky do vlasu . :blush:

Bohuzel, Peti a Jizdni zvirata jsou v L2 nedotazena. V nadchazejicim datadisku (bude v dubnu) maji byt nejak vylepsene. Ale vypada to ze jen snizi mnozstvi spotrebovaneho jidla... :devil:
  • 0

#567 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 25.02.2007 03:04

typujem, ze to bude zase nejake info made in ggeorg, asi ako ked tvrdil, ze overhit zvysuje sancu na drop a podobne ;)

Zobrazit příspěvek

Rikal jsem ze Over-hit zvysi XP a SP a asi i drop. Pac mi to tak vychazi podle statistik. To s dropem pravda asi neni. Ale overene to nemam a ty take ne ... . Nicmene je pravda ze solujicim sockam to pada vic.
  • 0

#568 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2007 08:58

Uz se s tim smir, L2 neni o RP. Je to to same jako chti RP zahrany Unreal Tounrament.  :devil:

Zobrazit příspěvek

eee to zas né:) já nejsem v takovvém stavu, abych se s tím musel zuby nehty smířit:) mně to nevadí, hraju to rád :blush:
  • 0

#569 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2007 11:43

vlci v akci - tery fotil raid

http://l2.bsb.cz/200...ka_na_tetku.jpg
  • 0

#570 Brudrafon