Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#511 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2007 08:40

Pche stoupnout si za moba a pichat ho do riti, sem te tipoval na nejakej narocnejsi class  :)
(ahoj Iome  :laugh: )

Zobrazit příspěvek

Deeku deeeku cista provokacia :grin:
Na Lep si nesadnem.
  • 0

#512 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2007 08:41

kazde npc te zmerci i kdyz jsi stealth poku se mu motas pod nosem, kdyz jdes tesne kolem nich, musis jim byt za zady, stejne jako vetsina stealth veci funguje jen kdyz jsi za nima, ty ostatni funguji vzdycky....jestli nepomaha ani plazit se jim za zady, tak si pripis dalsi vyhodu freeserveru na listecek a mni si ruce jak je vyhodne ty 4 stovky mesicne radeji prochlastat(mysleno obrazne, nesnazim se (podle proslaveneho deekinovo-cernochova testu) rict ze jsi ozrala)

Zobrazit příspěvek

No je pravda ze propiju mnohem vice :grin:
O ty 4kila az tak nejde, protoze vim, ze bych stravil mine casu v hospode, tudiz mozna jeste vice usetril.
Jenze jde o to, ze mam strach, ze bych tomu moc propadl, coz by se asi nelibilo slecne.

Pche stoupnout si za moba a pichat ho do riti, sem te tipoval na nejakej narocnejsi class  :)
(ahoj Iome  :laugh: )

Zobrazit příspěvek

No ja uz zkousel kde co. Ale popravde me Rogue stve. Ja mam rad StandAlone charaktery a to zrovna Rogue neni. Minule jsem chodil s kamosem Warem, sem si rikal, jak budu vyuzivat sve abilitky a prd, von Charge a umlati NPC na pulku nez k nemu dobehnu (rozumej za zada), kouknu mu na pulky (NPC 25%) pak si jednou pichnu a NPC je kozka. No vazne !

BTW. co byste mi doporucili jako StandAlone char? Pala? Huntera? Locka?
  • 0

#513 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 14.06.2007 09:08

No mozno je to tym, ze vo WOW neexistuje "standalone" char ako ho pozname v NWN :laugh: Ak ale chces nieco co naozaj dokaze lepsie solovat ako zlodej, tak ten paladin , lock, hunter a podla mna aj faeral druid je dobra volba.

Rogue je vladca 19 lvl BG twinkov, ale v endgame v poslednom case straca na vyzname, heroic instancie nie su vobec na rogua stavane, v raid grupach takisto maximalne 1-2 miesta, melee dps sa povazuje za prilis drahe. V kralovskej 5x5 arene je takisto nezaujimavy. Mna trpia v Karazhan grupe len preto, ze robim 23% damage celeho raidu , inak neviem neviem :grin:
  • 0

#514 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2007 09:42

Je pravda ze sem slysel, ze do raidu se moc nehodi no. Jenze Palatu je pulka serveru :-( Hunter me bavil, vcelku. Akorat mi prisel Pet trosku moc silny.
S tim roguem nemam problem zabijet NPC o 2-3 lvl nize, to je rychlovka a jde to jak na bezicim pasu. (ale zase malo XP) Ale jak to ma o 2+lvly vice tak je to o hubu. O Elitech ani nemluve. S tim leatherem a malo zivotama to je rychlovka.
Iome vzpominala, ze prej by se melo nejak v dalsim patchi Roguum pomoci. V cem to bylo?
  • 0

#515 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2007 09:52

Patch uz bol a trochu nam to pomohlo, ale to nebola uprava zvyseneho prezitia pri solovani :grin:
Ono zase s tym zlodejom to nie je az tak zle, to jedno dve miesta v raide si zastane a je aj uzitocny, v tych heroic grupach uz je to uz trochu horsie, ale takisto zalezi od instancie. Jeho vyhoda je , ze nepotrebuje manu ani rage, energia sa doplnuje stale rovnako, cize jeho damage na jeden ciel je standartne vysoka pocas celeho boja , nech trva akokolvek dlho. Zaroven si omnoho lahsie strazi aggro , nez ine dps classy.
  • 0

#516 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2007 09:56

Iome vzpominala, ze prej by se melo nejak v dalsim patchi Roguum pomoci. V cem to bylo?

Zobrazit příspěvek

Imp sap pre kazdeho uplne zadarmo :) to znamena ze po sape ta to nevyhodi zo stealthu. V hero-inst squela vec.

Neviem mno ale u nas v guilde maju v karazu rogue 1 miesto.
v 25 instance 3 sloty.

Snazime sa vsetko davat tak ze maju vsetky classy zastupenie ziadne ochcavacky typu len ranged dps.

DMG meter = tam obsadzujeme horne pozicie :) spokojnost ...prave testujem po combat dagger zase mutilate a je to fajn

edit: ako povedal mantor rogue ma dost sposobov ako si znizit aggro a zase nukovat :)
  • 0

#517 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2007 10:06

Tak ja to s nim jeste zkusim teda :grin:
Ja si Rogua vybral, protoze mi presel takovy zajimavy na hrani.
  • 0

#518 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2007 10:29

No ten patch bol stavany hlavne na podporu mutilate buildu , konkretne 41/20 :grin:
Okrem toho dlho ocakavaneho sapu, priniesol aj zvysenie dps , znizenim sance na glancing blow, konecne poisony bez charges, a co hlavne potesilo mna bolo zrusenie 360 stupnovych sweeping abilit NPC, co bol rogue killer v heroic.
  • 0

#519 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2007 10:30

Tak ja to s nim jeste zkusim teda  :grin:
Ja si Rogua vybral, protoze mi presel takovy zajimavy na hrani.

Zobrazit příspěvek

ok popisem ti z mojho pohladu co mam na rogue rad :

1.je to cuba... dobre sa nim prudi horda....sap pri summone pred instanciou.....to a utekanie prec a radovanie sa z toho ako ta zufalo hladaju....funny su magovia hned zacnu davat frost novu ...arcane explosion atd :)

aj distract je prca ;)

2.stealth dostanes sa tam kde potrebujes ...kuchnes a padas prec.
daju sa chodit instancie tak ze sa to cele prestealthuje roguez + Druuudz.

3.a vobec gankovanie hlavne cloth ked chlasta alebo ma malo HP ..najlepsie je to zatiadit tak aby si mal malo hp a dorazilo ho NCP :) ma potom opravu :D

ano ano je to spinavost ale preto mam rogunka tak rad /kiss /love /hug
Chce to mas tu spravnu povahu nie kazdy ma nato zaludok.

Osobne rad strasim low lvl hordu :D ked vidim ako zo strachom zacnu utekat a tak moje cierne srdiecko zaplesa radostou

no nieje to krasa ? :laugh:

kua mal by som sa naucit pisat mam nejak roztahane posty :D
  • 0

#520 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2007 10:37

nemozem si pomoct ... maly funny obrazok ;D

Odeslaný obrázek
  • 0

#521 Nauglar II.

Nauglar II.

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2007 10:41

Jo a proto jim taureni u hordy rikaji ritopisi :grin:
  • 0

#522 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2007 13:11

jinak jako dobrej ekvivalent zloděje je druid, ale tam to chce bejt fakt šikovnej a rychlej do PvP... ale pro mě asi nejoblíbenější charakter spolu s šamanem :wow:
  • 0

#523 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2007 13:42

jinak jako dobrej ekvivalent zloděje je druid, ale tam to chce bejt fakt šikovnej a rychlej do PvP... ale pro mě asi nejoblíbenější charakter spolu s šamanem  :wow:

Zobrazit příspěvek

prosimte druid je pro lamy, postava ktera zvladne vsechno ale nic poradne...bych cekal ze se zmuzes na vic teda...
  • 0

#524 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2007 13:50

prosimte druid je pro lamy, postava ktera zvladne vsechno ale nic poradne...bych cekal ze se zmuzes na vic teda...

Zobrazit příspěvek

pro lamy? :laugh: skus jít do PvP a neumřít :wow:
  • 0

#525 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2007 16:12

Já teda napřed zkoušel shamana, ale u něho se mi nelíbili ty totemy, takže sem je nepoužíval, takže sem byl o to oslabenej... pak přišel na řadu hunter, kterej mě bavil dost, ale jen chvilku, protože mě připadalo že pet odehraje všechno a zároveň nic :wow:

A ted zkouším priesta a popravdě se mi dost líbí, akorát teda nevím jak by obstál při nějakým nájezdu hordy. Co sem tak slyšel tak je do party k nezaplacení kvůli healům, ale nevím jestli to není Parta-only char.

Tak máte s ním někdo zkušenosti?

Btw. Rogue mě bavil tak do 6 lvlu :laugh:
  • 0

#526 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2007 16:23

Já teda napřed zkoušel shamana, ale u něho se mi nelíbili ty totemy, takže sem je nepoužíval, takže sem byl o to oslabenej... pak přišel na řadu hunter, kterej mě bavil dost, ale jen chvilku, protože mě připadalo že pet odehraje všechno a zároveň nic  :wow:

A ted zkouším priesta a popravdě se mi dost líbí, akorát teda nevím jak by obstál při nějakým nájezdu hordy. Co sem tak slyšel tak je do party k nezaplacení kvůli healům, ale nevím jestli to není Parta-only char.

Btw. Rogue mě bavil tak do 6 lvlu  :laugh:

Zobrazit příspěvek

jen pockej az ti u priesta zacne vadit ze leci, to nevim co budes hrat potom...
  • 0

#527 Nauglar II.

Nauglar II.

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2007 16:38

Já teda napřed zkoušel shamana, ale u něho se mi nelíbili ty totemy, takže sem je nepoužíval, takže sem byl o to oslabenej... pak přišel na řadu hunter, kterej mě bavil dost, ale jen chvilku, protože mě připadalo že pet odehraje všechno a zároveň nic  :laugh:

Btw. Rogue mě bavil tak do 6 lvlu  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Shadow priest je jak v PvP tak v PvE docela slusnej zabijak :wow:
  • 0

#528 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 08:13

Co všechno musím zálohovat, abych po přeinstalování nepřišel o postavu? Stačí adresář WTF?
Předem díky.
  • 0

#529 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 08:21

No postavu mas na serveru takze klidne vsecko smaz, nainstaluj a je to. Maximalne prijdes o nastaveni, ktera se ti ukladaji na tvem disku.
  • 0

#530 Calvin

Calvin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 247 Příspěvků:
  • Interests:NWN :-)

Odesláno 15.06.2007 09:21

, postava ktera zvladne vsechno ale nic poradne...

Zobrazit příspěvek

Mno nevim feral druid na 70 je dost dobrej tank
  • 0

#531 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 10:51

Mno nevim feral druid na 70 je  dost dobrej tank

Zobrazit příspěvek

kazdopadne bojovnik je porad jako tank lepsi
  • 0

#532 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 11:28

kazdopadne bojovnik je porad jako tank lepsi

Zobrazit příspěvek

v raide urcite, ale v 5 man instanciach je casto lepsie zobrat druida.
  • 0

#533 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 16.06.2007 16:52

Wipe :wow:
  • 0

#534 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 16.06.2007 23:48

Wipe  :wow:

Zobrazit příspěvek

Božeeeeeeeee :laugh: :laugh: :laugh: neuvěřitelný, málem sem z toho smíchy zdechl. :D:D Naprosto dokonalý videjko :D

Doufám že na mě nikdo takhle na raidu nebo co to bylo řvát nebude :D

A jen se chci zeptat cože je to -50 DKP? A taky ty Dots a ty whelp groups nebo co? :)

Příspěvek upravil Gamus: 17.06.2007 01:46

• 0

#535 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 17.06.2007 06:45

Božeeeeeeeee  :wow:  :laugh:  :laugh:  neuvěřitelný, málem sem z toho smíchy zdechl. :D:D Naprosto dokonalý videjko :D

Doufám že na mě nikdo takhle na raidu nebo co to bylo řvát nebude :D

A jen se chci zeptat cože je to -50 DKP? A taky ty Dots a ty whelp groups nebo co? :)

Zobrazit příspěvek

DKP=dragon kill points http://motion.parba.cz/dkp

ides raid/dung dostanes body.... ked ich mas nejaky pocet a padne v raide vec ktoru chces tak si bidnes a odrataju sa ti body. Je to system na spravodlive rozdelovaniu lootu no :)

DOT = damage over time su to kuzla ktore po zakuzleni na ciel sposobuju urcity cas dmg ..napriklad jedy,shadow word: pain atd.....
  • 0

#536 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 17.06.2007 10:49

DKP=dragon kill points  http://motion.parba.cz/dkp 

ides raid/dung dostanes body.... ked ich mas nejaky pocet a padne v raide vec ktoru chces tak si bidnes a odrataju sa ti body. Je to system na spravodlive rozdelovaniu lootu no :)
DOT = damage over time  su to kuzla ktore po zakuzleni na ciel sposobuju urcity cas dmg ..napriklad jedy,shadow word: pain atd.....

Zobrazit příspěvek

Tak jo díky :)
  • 0

#537 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 17.06.2007 13:02

Chtěl sem se zeptat jestli je to bug, nebo se ty dvě sealy liší jen v mana cost :)

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  bug.JPG   46.52K   31 Počet stažení

• 0

#538 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 28.06.2007 07:50

Chtel jsem se zeptat jak je to s honorem. Za jaky lvl jeste honor dostanu. (pocitam ze nic kdyz bude o vice jak 5 lvl mensi lvl) Co s nim a podobne.
Diky.
  • 0

#539 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 28.06.2007 08:06

Chtel jsem se zeptat jak je to s honorem. Za jaky lvl jeste honor dostanu. (pocitam ze nic kdyz bude o vice jak 5 lvl mensi lvl) Co s nim a podobne.
Diky.

Zobrazit příspěvek

Pozri sa na farbu jeho lvl a ked je sedy , tak honor nebude. Je to myslim 10 lvl nizsie kedy uz nedostanes nic. Za honor si mozes nakupovat nejake veci.
  • 0

#540 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 28.06.2007 09:12

Ono to bude sede uz pri mensim rozdilu. Sem na 28ce zabil 20ku a honor nepribyl.
Jinak je pravda ze rogue je hezky class na prudeni :smile:
Sem ted navstivil Crossroads.
Ale aspon jsem tak sikovny ze nedavam resskill. Pockam az se dotycny vyleci, naboostuje a pak uz jen Ambush,Sinister......
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních