Skočit na obsah

Fotka

Podakovanie - free spam

• Please log in to reply
640 odpovědí na toto téma

#511 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 11:28

Já ti řeknu co DMs v poslední době jen dělali, řešili prohřešky. A když měli chuť udělat nějakej quest, ve sprše ooc, spamu DM kanálu a tellů to rychle zabalili. Takže já sem dělal questy popř. jen zpestřoval hru těm, kteří pobavili i mě.

DM tým potřebuje nový lidi o tom není sporu. To, že odchází Sepha a Dědek bude mít pro Démonu následky větší než si teď kdokoliv dovede představit. :laugh:

Jinak upoutat pozornost DM je dneska hrozně jednoduchý. Z šedesáti lidí na serveru hraje tak jedna pětina RP. Těch si DMs všímaj. Pokud píšeš do družiny samý ooc questu se asi nedočkáš.
  • 0

#512 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 19.04.2007 11:43

Na tohle musim reagovat. Já osobně sem rád, že k téhle věci došlo, že se to takhle vyhrotilo. Také přeju Lopovi a Nairenovi at vydrží a utvoří novej DM team. Lituji odchodu dědka a některých ostatních DM (né všech). Já osobně sem tu od listopoadu nahrál miliony hodin a spoustu hodin sem prohrál RP, za celou tu dobu sem měl jeden jediný quest a to jen díky tomu, že sem šel zvednout veterána. Ruku na srdce, vim že se questy dějí, ale také vim že se dějí často veteránům, lidem co sou zadobře s DM. Nezlobte se na mě, je správný přístup, že pokud chci questy, pokud chci zpestření hry, musim se mile usmívat na DM a uživat skillu řiťolezectví?

Zobrazit příspěvek

No já nevím... S trpaslikama sem si užil docela dost kvestíků. Jsou hráči hrající za trpaslíky řiťolezci? Jsem já řiťolezec? Oni si hodně dělají opravdu kvesty dělají i sami. Přijímají nové členy, a nechají je podstupovat zkoušky, pořádají výparavy a ejhle, občas se stane, že se začnou díti podivné věci, potkávají zvláštní bytosti na místech, kde se tyto běžně nevyskytují a podobně. Obrovskou zásluhu na tom má hráč vlastnící postavičku jejich krále. Orf je (spolu s nejsilnějším bojovníkem a proavou rukou Tanurem) hnacím motorem dění v klanu. Když se pak sejde takové uskupení v hojném počtu a hrají relativně slušně nějaký příbeh, je velká šance na "zásah shůry".
Je to jen tím, že jsou tito hráči veteráni? Částečně asi ano. Není to ale také tim, že to jsou poměrně slušní hráči?
Jinak já osobně se za veterána nepovažuju a k mojí hře se jistě najde spousta výhrad ale měl sem kliku, že jsem se chytnul "správné party". Když sem si postavičku vytvářel, tak sem o žádném klanu neměl ani tušení. (Trpaslíka jsem dělal proto, že jsem měl informace o tenkráte vzniklém společenství ochránců elfů, které jsem chtěl malinko provokovat. Do klanu jsem vstoupil až po velmi dlouhé době)

Přiložené soubory

• 0

#513 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 11:51

.........

Zobrazit příspěvek

řiťolezec :laugh: :laugh: :laugh:

DM se potřebují nějak utužit....ve spršce spamu a ooc si pak třeba nevšimnou RP hráčů, a když si jich všimnou, nemají už náladu....chce to pevnou vůli, pevnějšou než cokoliv na světě :laugh:
  • 0

#514 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 12:26

Na tohle musim reagovat. Já osobně sem rád, že k téhle věci došlo, že se to takhle vyhrotilo. Také přeju Lopovi a Nairenovi at vydrží a utvoří novej DM team. Lituji odchodu dědka a některých ostatních DM (né všech). Já osobně sem tu od listopoadu nahrál miliony hodin a spoustu hodin sem prohrál RP, za celou tu dobu sem měl jeden jediný quest a to jen díky tomu, že sem šel zvednout veterána. Ruku na srdce, vim že se questy dějí, ale také vim že se dějí často veteránům, lidem co sou zadobře s DM. Nezlobte se na mě, je správný přístup, že pokud chci questy, pokud chci zpestření hry, musim se mile usmívat na DM a uživat skillu řiťolezectví?

Zobrazit příspěvek

No si vedle jak ta jedle. Ja nejsem clovek, ktery by ono <dodolnicastizadlezectvi> pestoval, spis naopak. Nekolikrat sem si na DMka stezoval, jednou z toho byl hnusnej flejm, taky nejsem zadny veteran (hraju tu tak 3/4 roku), zadnyho DM sem v zivote nevidel a vubec jsem tu jako takovy prumerny hrac. A presto, sem tam, jsem soucasti nejakeho toho questu. Zrovna tento tyden....jsme si s Toryelem neco povidali, neco sme delali a nakonec se to samo od sebe vyvrbylo v moooc pekny questik. Ono stat na trhu a cekat, az se neco semele, to neni zrovna ten pravy zpusob.

Navic pokud cekas zpestreni hry jen od DM, tak to se taky muzes hodne nacekat. Zpestruj si hru s ostatnimi hraci.
  • 0

#515 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 12:36

No si vedle jak ta jedle. Ja nejsem clovek, ktery by ono <dodolnicastizadlezectvi> pestoval, spis naopak. Nekolikrat sem si na DMka stezoval, jednou z toho byl hnusnej flejm, taky nejsem zadny veteran (hraju tu tak 3/4 roku), zadnyho DM sem v zivote nevidel a vubec jsem tu jako takovy prumerny hrac. A presto, sem tam, jsem soucasti nejakeho toho questu. Zrovna tento tyden....jsme si s Toryelem neco povidali, neco sme delali a nakonec se to samo od sebe vyvrbylo v moooc pekny questik. Ono stat na trhu a cekat, az se neco semele, to neni zrovna ten pravy zpusob.

Navic pokud cekas zpestreni hry jen od DM, tak to se taky muzes hodne nacekat. Zpestruj si hru s ostatnimi hraci.

Zobrazit příspěvek

aha takže třeba ja nemam šanci, jelikož kempim na trhu a necreepuju? :laugh:
  • 0

#516 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 12:52

aha takže třeba ja nemam šanci, jelikož kempim na trhu a necreepuju?  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Jo moje postavička by taky byla asi pořád třetí level, kdyby mě Sona nevytáhla do K3:D
  • 0

#517 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 13:36

aha takže třeba ja nemam šanci, jelikož kempim na trhu a necreepuju?  :laugh:

Zobrazit příspěvek

a pises si do party? :)
  • 0

#518 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 14:08

reakce na obrazek.

Zobrazit příspěvek

Co to je toto? Sled vosklivcu ?!
  • 0

#519 Eowarin

Eowarin

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 71 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 16:22

Zobrazit příspěvek

Nezáviď Ty obarvený silikonový koště. :laugh:
  • 0

#520 Oooz

Oooz

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 165 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 17:12

Zobrazit příspěvek

Nikde nepadlo slovo o tom, že si hru nezpestřuji sám. Ovšem stále zůstává otázka, na co jsou DM, na co jich je tolik, když je jejich aktivita tak malá? Nehraju RP pro odměny, hraju to pro radost, pro potěšení. Ani po nikom nechci aby mi řekl běž tam, udělej tohle a ná, tu máš 5 tisic. Největší radost mi udělá, když se DM vmísí do již začaté RP zápletky. Ale uznávám že sem to špatně podal a děkuju všem za doplnění mezer, které sem v tomhle oboru měl.
  • 0

#521 Nairen

Nairen

Nemeřitelné

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 910 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 19:13

Jen bych rad vyvratil dva myty, ktere se tu neustale prizivuji.

- na DM foru probehla a probiha diskuze. Proc se chvilku zdanlive nic nedelo sem tam podrobne vysvetlil. Ze vec resim muze potvrdit treba Deekin, se kterym sem hodne veci probiral...

- Lopyk se na DM foru uz take vyjadril:

Mrzi me a stve me jak sem to vsechno provedl. Nezvladl sem proste danou situaci, dany impulz, dany stav a jednal jsem jako vul zpusobem nad kterym se muzu ted uz i ja podivovat a ptat se sam sebe proc. Byla to chyba, nabizely se i jiny reseni, dalo se se Sephou normalne promluvit a o sebrani admina nejdriv napsat na foru, proste neresit celou vec impulzivnim a zatemnenym zpusobem tak jak sem to predved. Omlouvam se i kdyz je mi jasny, ze tim stejne nic moc nevyresim, jelikoz to co se stalo, se uz proste stalo.

• 0

#522 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 20:51

staci, kdyz jim budes supportovat hracske postavy .))

....
Na tohle musim reagovat. Já osobně sem rád, že k téhle věci došlo, že se to takhle vyhrotilo. Také přeju Lopovi a Nairenovi at vydrží a utvoří novej DM team. Lituji odchodu dědka a některých ostatních DM (né všech). Já osobně sem tu od listopoadu nahrál miliony hodin a spoustu hodin sem prohrál RP, za celou tu dobu sem měl jeden jediný quest a to jen díky tomu, že sem šel zvednout veterána. Ruku na srdce, vim že se questy dějí, ale také vim že se dějí často veteránům, lidem co sou zadobře s DM. Nezlobte se na mě, je správný přístup, že pokud chci questy, pokud ci zpestření hry, musim se mile usmívat na DM a uživat skillu řiťolezectví?

Zobrazit příspěvek

Na to snad jediné: Duševní trpaslíci
  • 0

#523 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 23:08

Na to snad jediné: Duševní trpaslíci

Zobrazit příspěvek

Tak to prrrrr s těma trpaslikama. Trpaslíci za nic nemohou a nezaslouží si být s tímto srovnáváni.
  • 0

#524 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 23:12

Zobrazit příspěvek

No to je taková malá ukázka, kolik se při dobré konstelaci sejde trpaslíků na vlastní kvestík bez DM.
  • 0

#525 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 20.04.2007 06:56

Když jsme u těch kvestů s DM a bez DM, musím říct že mě osobně kvesty dělat baví, ale co mě baví ještě víc je, když si hráč sám najde příběh, sám si ho hraje a já mu můžu (mohl) dodělat atmosféru. Viz. Jonneleth, který si hraje na vlastní pěst a bez pomoci DM dokáže krásně hrát a nejen pro sebe, ale i pro OSTATNÍ! Bylo pěkný pozorovat jak zadává úkol lidem slabším než on, místo aby je bezhlavě odkrágloval.
  • 0

#526 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 20.04.2007 07:07

No to je teda vodkraglovat mel! Slabi nebudou diktovat!
  • 0

#527 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 20.04.2007 08:10

No to je teda vodkraglovat mel! Slabi nebudou diktovat!

Zobrazit příspěvek

hele, Dedek uz ma zabanovanej i account na foru. :laugh:
  • 0

#528 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 20.04.2007 08:51

spis tipuju ze Dumgu vytahnul pac na acc Dedek ma DM a on nechce byt viden jako DM :/
  • 0

#529 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 20.04.2007 11:06

Když jsme u těch kvestů s DM a bez DM, musím říct že mě osobně kvesty dělat baví, ale co mě baví ještě víc je, když si hráč sám najde příběh, sám si ho hraje a já mu můžu (mohl) dodělat atmosféru. Viz. Jonneleth,  který si hraje na vlastní pěst a bez pomoci DM dokáže krásně hrát a nejen pro sebe, ale i pro OSTATNÍ! Bylo pěkný pozorovat jak zadává úkol lidem slabším než on, místo aby je bezhlavě odkrágloval.

Zobrazit příspěvek

Takový hráči jsou poklad, je jich zatraceně málo a měli bysme si jich vážit :laugh:
  • 0

#530 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 21.04.2007 18:59

Prekliato smutny pohlad.
Myslim, ze v tej prvej skupinke su niektore mena len na opticke zaplnenie. :laugh:
  • 0

#531 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 21.04.2007 19:18

Prekliato smutny pohlad.
Myslim, ze v tej prvej skupinke su niektore mena len na opticke zaplnenie.  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Mě se hrozně líbí to "o nove heslo zatim nepozadali". Je to tak krásně optimistické, člověku až vhání slzy do očí ta Nairenova víra, že se vše v dobré obrátí :laugh:
  • 0

#532 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 21.04.2007 20:30

Mě se hrozně líbí to "o nove heslo zatim nepozadali". Je to tak krásně optimistické, člověku až vhání slzy do očí ta Nairenova víra, že se vše v dobré obrátí :laugh:

Zobrazit příspěvek

no tak se jedna jen o technickou komplikaci, ktera se brzo vyresi, ne ? Pouha formalitka. :laugh:
  • 0

#533 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 21.04.2007 20:36

Prekliato smutny pohlad.
Myslim, ze v tej prvej skupinke su niektore mena len na opticke zaplnenie.  :laugh:

Zobrazit příspěvek

To si znas dela Nairen srandu nebo co?
  • 0

#534 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 21.04.2007 22:59

Tuho rozmyslam ci Nairen a Lopyk aktivne DM-kuju...
  • 0

#535 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 01:11

Prekliato smutny pohlad.

Zobrazit příspěvek

:/ Hm diky ze radite zbyle dm za opticke zaplneni nicmene zbyly dm si mysli ze je lepsi nadale si uzivat zabavy a hry a ti co odstoupili proste nedokazali unest to jak se nairen zachoval. Zajimalo by me kdo tomu ted bude sefovat kdyz nairen na dm foru tvrdi ze chce odsoupit uz nejakou dobu. Navrhl bych dedka kterej je tou nejlepsi volbou aby se demona ubirala spravnym smerem. Tuto otazku smeruju k sefovi modulu prooze bych rad vedel jestli demona bude zit anebo postupne ...
  • 0

#536 Nairen

Nairen

Nemeřitelné

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 910 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 01:55

O budoucnost Demony se zase tak neboj, prezila horsi veci nez je tohle a nic ji nedokazalo zlomit. Odpoved na tvou otazku je na DM foru. Ano, hodlam ze sve funkce odejit a hledam za sebe nahradu. Ve hre jsou tri jmena, nechci zatim primo rici kdo, aby se dotycni i ja mohli rozhodnout bez natlaku okolnosti. Nez si vse potrebne vyrikame a vyjasnime, bude to asi jeste chvilku trvat...
  • 0

#537 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 02:04

O budoucnost Demony se zase tak neboj, prezila horsi veci nez je tohle a nic ji nedokazalo zlomit. Odpoved na tvou otazku je na DM foru. Ano, hodlam ze sve funkce odejit a hledam za sebe nahradu. Ve hre jsou tri jmena, nechci zatim primo rici kdo, aby se dotycni i ja mohli rozhodnout bez natlaku okolnosti. Nez si vse potrebne vyrikame a vyjasnime, bude to asi jeste chvilku trvat...

Zobrazit příspěvek

:laugh: celkovo mi to tak pripada cele smutne,snad to dobre dopadne :laugh:
ludia odchadzaju ,ludia prichadzaju ,zmeny su neustale ,tak len drzime palce aby to dopadlo najlepšie ako moze pre vsetkych ...
  • 0

#538 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 08:47

Ve hre jsou tri jmena

Zobrazit příspěvek

Lopyk, Lopyk, nebo Lopyk? Nebo máš nějaké zašlé eso v rukávu? :laugh:
Tak či tak, nevím komu by se chtělo převzít tu loutku po tobě, každej přece ví že ta funkce je v podstatě naprosto zbytečná, protože šéf modulu je Lopyk.
  • 0

#539 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 22.04.2007 08:58

mno necham si to pro sebe ale podle me Lopyk nebude
  • 0

#540 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2007 09:11

No uvidíme jak se to vyvrbí, každá změna bolí, ale říká se, že každá změna je k dobrému nebo ne? Ale taky jak kdy, někdy to pravda holt být nemusí :laugh:
Mě napadli dvě jména, a oba dotyční odstoupili...
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních