Na tohle musim reagovat. Já osobně sem rád, že k téhle věci došlo, že se to takhle vyhrotilo. Také přeju Lopovi a Nairenovi at vydrží a utvoří novej DM team. Lituji odchodu dědka a některých ostatních DM (né všech). Já osobně sem tu od listopoadu nahrál miliony hodin a spoustu hodin sem prohrál RP, za celou tu dobu sem měl jeden jediný quest a to jen díky tomu, že sem šel zvednout veterána. Ruku na srdce, vim že se questy dějí, ale také vim že se dějí často veteránům, lidem co sou zadobře s DM. Nezlobte se na mě, je správný přístup, že pokud chci questy, pokud chci zpestření hry, musim se mile usmívat na DM a uživat skillu řiťolezectví?

No já nevím... S trpaslikama sem si užil docela dost kvestíků. Jsou hráči hrající za trpaslíky řiťolezci? Jsem já řiťolezec? Oni si hodně dělají opravdu kvesty dělají i sami. Přijímají nové členy, a nechají je podstupovat zkoušky, pořádají výparavy a ejhle, občas se stane, že se začnou díti podivné věci, potkávají zvláštní bytosti na místech, kde se tyto běžně nevyskytují a podobně. Obrovskou zásluhu na tom má hráč vlastnící postavičku jejich krále. Orf je (spolu s nejsilnějším bojovníkem a proavou rukou Tanurem) hnacím motorem dění v klanu. Když se pak sejde takové uskupení v hojném počtu a hrají relativně slušně nějaký příbeh, je velká šance na "zásah shůry".
Je to jen tím, že jsou tito hráči veteráni? Částečně asi ano. Není to ale také tim, že to jsou poměrně slušní hráči?
Jinak já osobně se za veterána nepovažuju a k mojí hře se jistě najde spousta výhrad ale měl sem kliku, že jsem se chytnul "správné party". Když sem si postavičku vytvářel, tak sem o žádném klanu neměl ani tušení. (Trpaslíka jsem dělal proto, že jsem měl informace o tenkráte vzniklém společenství ochránců elfů, které jsem chtěl malinko provokovat. Do klanu jsem vstoupil až po velmi dlouhé době)