Skočit na obsah

Fotka

Agnes

• Please log in to reply
657 odpovědí na toto téma

#511 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 22:30

Ehm ted nevim jestli si ze me delas srandu...Myslis,ze snima se da dohodnout?Zkus to....uvidis

Zobrazit příspěvek

Neda ? skousel si to ? A kdyz ne s ostatnima TM tak mluv s Aronem, on je vudce !
  • 0

#512 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 22:41

Reknu ti to rovnou,zkonci to utekem do noPvP jako pri poslednim pokusu navazat kontakt formou dialogu.

Zobrazit příspěvek

Z tebe mluvi ty tve sekery co ti zmizeli a hazes na arona spinu. nevim kdo minule zdrhl z lokace HB (bylo tam hodne svedku) a Aron te nechal plavat. se vzpamatuj
  • 0

#513 JETR

JETR

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 436 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 23:04

Sem ochotnej mluvit o cenach a zmenit styl boje kdyz budete i vy bojovat v urcite moralni hladine. (t.j neutocit bez odporu a tech dalsich veci kuli cemu je ten flame)

Zobrazit příspěvek

mam precteny prvni 3 strany a dal se mi to uz cist nechce ale jak tady vidim posledni post astera ktery si tady hraje na ublizeneho tak nemuzu nereagovat.

1. S kovarema byla domluveno ze budou tvrde tresty za porusovani umluv = vedel jsi do ceho jdes tak se nediv.

2. ze vyrazis zbrane a potom je sbiras je mi uz jedno proste uz nevis jak a co by jsi delal tak jsi se odhodlal k tomu protoze na nic jineho nemáš.

3. Totalně jsi mě dopalil s tvojim IC kde jsi strasne psal o jetrovi ktery pred tebou utikal a ty jsi nejak hulakal ... vsichni ví ze jetr te rozseka jak malinu a to ze jsem te nechal 2x zít a odesel jsem jsi nikde nezminil. ted toho lituju protoze jsem potom nakonec prisel o dva luky a pocetl si jakej jsem lůzr ...

4. Ad. Utok bez odporu ... jeden nejmenovany DM mi rekl o tom ze jsi taky utocil bez odporu tak jsem si sehnal screen a mel bych pro tebe asi jednu radu ... nez si zacnes stezovat zamet si pred svym vlastnim prahem ... jeste bych podotknul ze ja jsem na tebe nikdy bez odporu neutocil a nevim o nikom kdo by utocil ... moc by me zajimalo kdo ti tak ubližil.

... prijde mi strasne divne ze potkas cloveka hodis s nim 2 vety, napises ze jsi nastvany ci co, on si hodi haste a ty ho zacnes hned odzbrojovat jak silenej :clover: jako vice RP prvku najdu asi i u freppi :biggrin:

edit ... vidim ze jsi tady dopsal ze jsi velky vůdce a mame jednat jen s tebou ... pral bych ti aby jsi vedel co si o tobe ti tvoji poddani myslí, to neznamena ze kdyz se ti 3x denne klaní ve hře tak jsi MASTER. doporucuji provětrat hlavu nebo si najit zenskou oboji zabira spolehlivě

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  aron1.jpg   266.25K   87 Počet stažení
  • Přiložený soubor  aron2.jpg   270.19K   86 Počet stažení
  • Přiložený soubor  aron3.jpg   280.26K   75 Počet stažení

Příspěvek upravil JETR: 26.03.2007 23:09

• 0

#514 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 23:27

1. S kovarema byla domluveno ze budou tvrde tresty za porusovani umluv = vedel jsi do ceho jdes tak se nediv.

Nevim o tom ze by se aron zucastnil vasi debaty o stalem cenniku, ani ze by oficialne souhlasil s novym cennikem.Aron vzdy mel ceny podle sebe.Nejdriv podle vas a kdyz se dozvedel ze to nekdo porusuje tak zlevnil, nevidim v tom zadnej problem

2. ze vyrazis zbrane a potom je sbiras je mi uz jedno proste uz nevis jak a co by jsi delal tak jsi se odhodlal k tomu protoze na nic jineho nemáš.

Skus se zamyslet na to, jakym stylem hazes implozky na lowlvly a pak mi rikej o moralce PVP

3. Totalně jsi mě dopalil s tvojim IC kde jsi strasne psal o jetrovi ktery pred tebou utikal a ty jsi nejak hulakal ... vsichni ví ze jetr te rozseka jak malinu a to ze jsem te nechal 2x zít a odesel jsem jsi nikde nezminil. ted toho lituju protoze jsem potom nakonec prisel o dva luky a pocetl si jakej jsem lůzr ...

Tohle je blbost. Malou El, ktera jen stala (nebojovala) si sejmul implozkou bez sluvka. na zaklade toho zacal aron bojovat s jetrem a jetr nebyl schopnej Arona sejmout protoze : dosel o luky a implozkou Arona nedostanes.Hlavne me nechtej presvedcit vo tom ze kdybys mnel sanci zabit arona tak by ses nad nim zlitoval a 2x ho z milosti nezabil.Je to blbost ! Predci je blbost aby jetr jako najemnej vrah sekal hlavy ostatnich TM (konkretne co ja vim tak 3ks) a kdyz by mnel moznost seknout Aronovu (za kterou byla i vecsi odmena) tak ses nahle slitoval a nehal si chudacka arona zit ...
Jeste nejaka pohadka ?

4. Ad. Utok bez odporu ... jeden nejmenovany DM mi rekl o tom ze jsi taky utocil bez odporu tak jsem si sehnal screen a mel bych pro tebe asi jednu radu ... nez si zacnes stezovat zamet si pred svym vlastnim prahem ... jeste bych podotknul ze ja jsem na tebe nikdy bez odporu neutocil a nevim o nikom kdo by utocil ... moc by me zajimalo kdo ti tak ubližil.

Ano, bol to utok bez odporu,ktory riesil nejmenovanej DM ale ... Byla to vyhrocena situace a on si v ni hodil haste.Mnel sem cekat az se boostne a sejme Arona ? jak sem mel vedet ze chtel prchnout ? Mimo jineho na tom jednom screenu je videt ze po haste si hodil Xanos i bozskou prizen myslim (utocnej boost)

edit ... vidim ze jsi tady dopsal ze jsi velky vůdce a mame jednat jen s tebou ... pral bych ti aby jsi vedel co si o tobe ti tvoji poddani myslí, to neznamena ze kdyz se ti 3x denne klaní ve hře tak jsi MASTER.

1. nejsou moji poddani, maji moznost volby, ja je nenutim k prasarnam. Proste drzime spolu a kdyz maji nejakej problem co se jim nelibi a nereknou mi to, tak jak to mam odstranit ?
2.Nerikam VELKY vudce ale vudce. Musi byt nekdo kdo udela poradek.Popripade rozhodnuti
3.Mate jednat s vudcem a to protoze : Krugnur si stezuje ze Merin s nim nemluvi RP atd ... Dobre, ale na Arona nikdo nepromluvil RP, NIKDO ! ! ! ani jetr, ani krugnur, ani agnes, ani nikita. Proste mluvite s lidmi, kteri s vami nechteji mluvit a s tym, kteri hleda kompromis tak s tym nemluvite.
*ukaze mu prostrednicek*
  • 0

#515 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 23:31

a co se tyce tech poskodenych lidi co jim Aron "ukradl" zbrane tak : Ano, mam Jetrove luky. neskoncili v kosi ani v recyklatoru. Aron mu je byl ochotnej vratit. Ale Jetr se porad chova jak prase tak Aron vyckava. A ta oplakavana krugnurova mithril sekera ... Rikam to znova NIKDO Z TM ji NEMA ! ! ! Pochop to konecne !
  • 0

#516 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 23:32

Aron vzdy mel ceny podle sebe.Nejdriv podle vas a kdyz se dozvedel ze to nekdo porusuje tak zlevnil, nevidim v tom zadnej problem

Nevylucuje se to nahodou mezi sebou ? :clover:
  • 0

#517 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 23:38

Nevylucuje se to nahodou mezi sebou  ?  :clover:

Zobrazit příspěvek

Napisu to jeste jednou a naposledy : Spocatku byl Aron za stare ceny ... Kdyz se dozvedel ze Fikus zacal prodavat Verd zbrane za smesne ceny, tak dospel k nazoru, ze nekdo z kartelu porusil cennik a prodal veci do ST, nebo fikusovi pod cenou.
Proto upravil ceny svych zbrani. Co se na tom vylucuje ?
  • 0

#518 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 23:46

... prijde mi strasne divne ze potkas cloveka hodis s nim 2 vety, napises ze jsi nastvany ci co, on si hodi haste a ty ho zacnes hned odzbrojovat jak silenej  :clover: jako vice RP prvku najdu asi i u freppi  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Jetre ty mne dovedes hodne vytocit ale odpovim ti na to.
Nebyli to 2 vety ale koukni se poradne na ty screeny, byla to konverzace.
a co se tyce RP tak zavri zobak a nauc mluvit jetra, pac mi pripadal jakejsi nemej nebo co. Proste ja od jetra nevidel napsane ani jedno pismenko, natoz jedno slovo. proste tvuj styl RP boje byl nabehnout, hodit implozku, kdyz se nepovedla tak jeste jednu a pak vybrat nuz na rezani hlavy.
Ja aspon mluvil RP s Xanosem
  • 0

#519 Krugnur z Dračích hor

Krugnur z Dračích hor

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 41 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 06:36

Z tebe mluvi ty tve sekery co ti zmizeli a hazes na arona spinu. nevim kdo minule zdrhl z lokace HB (bylo tam hodne svedku) a Aron te nechal plavat. se vzpamatuj

Zobrazit příspěvek

No o tom tvem GS radsi nemluvim.Mel si nehorazne stesti,asi 3x si utikal s 10hp.Po tech tvejch 6 pokusech o ukradeni zbrane jsem to radsi vzdal.Jestli sis vsiml,tak sem neutekl do noPvP i kdyz jsem mohl,vzal jsem to schvalne pres cca 5 lokaci fullPvP.Jenze Aron je slimak a nemohl Kruga nikdy dohnat.Bylo asi 6 a vic svedku :clover:
  • 0

#520 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 06:44

Zobrazit příspěvek

todle je hovadina na kvadrát...

mužou tu vůbec hrači začít kovat aniž by museli žádat jiné hráče o povolení?
  • 0

#521 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 27.03.2007 07:50

Nevim o tom ze by se aron zucastnil vasi debaty o stalem cenniku, ani ze by oficialne souhlasil s novym cennikem.Aron vzdy mel ceny podle sebe.Nejdriv podle vas a kdyz se dozvedel ze to nekdo porusuje tak zlevnil, nevidim v tom zadnej problem
Skus se zamyslet na to, jakym stylem hazes implozky na lowlvly a pak mi rikej o moralce PVP

Tohle je blbost. Malou El, ktera jen stala (nebojovala) si sejmul implozkou bez sluvka. na zaklade . Proste mluvite s lidmi, kteri s vami nechteji mluvit a s tym, kteri hleda kompromis tak s tym nemluvite. *ukaze mu prostrednicek*

Zobrazit příspěvek

Spravne bys mel rict ukaze mu Topolanka :clover:
  • 0

#522 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 07:58

Někteří postavy mají v sobě hoodně energie, proč už Tomi nedělá jednou měsičně ty Arény co dělal? Bylo to dobré néé?  Já osobně po tom netoužím ale nevybouření by se vybouřili, nezkušení zkusili a byl zase chvíli klid. Možná by ty postavy zjistili jak na tom jsou a bylo by vše jinak - že, nemuseli by se nahánět po hřbitově řezat hlavy a krást meče, tam by byl jasný vítěz a snad klid .

Zobrazit příspěvek

Protože se to nelíbilo hlavoun....množné nebo jednoduché čísl tam mám dát?:)

a proto je teď portál v hotinci u husy za x zl za level.

prej jsme zalagovali server, škoda, že si to neověřili a dali jen na kecy jiných...těch...starších a vážených :clover: u mnoha opovrženíhodných :biggrin:
  • 0

#523 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 08:37

Rekl jsem si, ze do tohoto topicu uz nic nenapisu, ale teda posledni vec:

Zabit invalidni zaparkovanou sorcku neni zas tak slozite.
  • 0

#524 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 08:40

jo..ja taky nechapu co s tim zabijenim sorcek porad delate..jde to snadno, jen vas nesmi hrac co za ni hraje videt nez k ni dojdete a zmacknete "knockdown"...a pak jeste musite intenzivne doufat ze se to povede a ta sorcka nestihne zakouzlit byt jedine kouzlo...mno a pokud jsou vsechny tyhle predpoklady splneny tak mate sanci mit s ni vyrovnany souboj...sice se zapotite ale mozna vyhrajete
  • 0

#525 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 08:45

Ariadna tu nehraje dost dlouho aby vedela o Melise :clover:
  • 0

#526 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 08:48

No o tom tvem GS radsi nemluvim.Mel si nehorazne stesti,asi 3x si utikal s 10hp.Po tech tvejch 6 pokusech o ukradeni zbrane jsem to radsi vzdal.Jestli sis vsiml,tak sem neutekl do noPvP i kdyz jsem mohl,vzal jsem to schvalne pres cca 5 lokaci fullPvP.Jenze Aron je slimak a nemohl Kruga nikdy dohnat.Bylo asi 6 a vic svedku :clover:

Zobrazit příspěvek

Pokus byl pouze jeden, a pak jsem se vyprdl na tve sekery co lezeli na zemi. v prubehu boje sem dostaval telly abych ti ji vzal, ze se tam vali na zemi. je hamba ze sem byl 2x ochvacenej bouri a ten tvuj trapnej trpaslik nedokazal Arona sejmout :biggrin:
  • 0

#527 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 08:53

Zdá se mi to, nebo se po krátké pauze opět pouštíte do debaty plné obvinění?
  • 0

#528 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 08:57

Zdá se mi to, nebo se po krátké pauze opět pouštíte do debaty plné obvinění?

Zobrazit příspěvek

Ja se jen branim te spine co na mne hazou, bylo tam hodne svedku co se tyce toho boje na tom HB. staci si to overit kolikrat sem mu chtel vzit sekeru. pouze 1x a on tady na mne haze spinu v podobe 6ti pokusu. je to ubozak :clover:
  • 0

#529 koragz

koragz

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 245 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 09:04

Jen jeden prispevek k tomuto cirkusu. :clover:

Co tak , at si kazdej zucastnenej na chvilku sedne, odosobni se a uprimne si napise par bodu, kde udelal chybu.
Cestne, bez emoci a obvinovani druhych. ...
  • 0

#530 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 09:09

Jen jeden prispevek k tomuto cirkusu. :clover:

Co tak , at si kazdej zucastnenej na chvilku sedne, odosobni se a uprimne si napise par bodu, kde udelal chybu.
Cestne, bez emoci a obvinovani druhych. ...

Zobrazit příspěvek

Sedne si a pise :

1.ukradeni luku
2.Prasackej styl boje

Poskrabe se na hlave

Nic jineho mne nenapada :biggrin:
  • 0

#531 Krugnur z Dračích hor

Krugnur z Dračích hor

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 41 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 09:36

Sedne si a pise :

1.ukradeni luku
2.Prasackej styl boje

Poskrabe se na hlave

Nic jineho mne nenapada  :clover:

Zobrazit příspěvek

zapomnel jsi:

sprosta mluva,krive obvinovani,pomlouvani,zavineni ztraty sekery(vi se kdo ji ma),dva luky ne jeden
  • 0

#532 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 09:38

Zobrazit příspěvek

mas psat o sobe ty tunto :o)
  • 0

#533 Krugnur z Dračích hor

Krugnur z Dračích hor

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 41 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 09:39

Z me strany chyby:

-pomahal sem kamaradum k zneskodneni skupinky zlodeju
-uriznuti dvou hlav,pokus o uriznuti dalsi
  • 0

#534 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 10:08

Teď si podejte ruce a obejměte se na znamení přátelství, nebo snězte omeletu přátelství :clover:
  • 0

#535 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 10:11

Miluju lidi co sami sobe vytykaji chyby ve stylu "jsem moc hodnej", "prilis duveruju lidem", "moc pomaham ostatnim a zapominam na sebe".
Svedci to predevsim o jejich uzasne sebereflexi a hlavne neuveritelne silne osobnosti, ktera sama sobe dokaze priznat i takovou hroznou charakterovou vadu jako je "jsem prilis obetavy a casto chranim kamarady pred neprijemnostmi".
  • 0

#536 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 10:15

..., nebo snězte omeletu přátelství :clover:

Zobrazit příspěvek

tomi vám ji prej usmaží....
  • 0

#537 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 10:23

Miluju lidi co sami sobe vytykaji chyby ve stylu "jsem moc hodnej"

Zobrazit příspěvek

To si rovno mohol napisat, ze milujes nas vsetkych, nie? :clover:
  • 0

#538 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 10:43

To si rovno mohol napisat, ze milujes nas vsetkych, nie?  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Jsou i taci, kteri si pri sebekritice vytykaji chyby, nejen to co je obecne povazovano za kladne vlastnosti. Pravda, neni jich tolik :clover:
  • 0

#539 Krugnur z Dračích hor

Krugnur z Dračích hor

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 41 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 10:50

Miluju lidi co sami sobe vytykaji chyby ve stylu "jsem moc hodnej", "prilis duveruju lidem", "moc pomaham ostatnim a zapominam na sebe".
Svedci to predevsim o jejich uzasne sebereflexi a hlavne neuveritelne silne osobnosti, ktera sama sobe dokaze priznat i takovou hroznou charakterovou vadu jako je "jsem prilis obetavy a casto chranim kamarady pred neprijemnostmi".

Zobrazit příspěvek

Verim ze reagujes na me,ale jak vidis delas z toho uplne neco jineho,tohle bych treba v zivote nerek.

Nechces radeji prijit s napadem jak to ukoncit?Hlava demony snad nebyla zvolena kuli takovejm stouchancum do hracu.
  • 0

#540 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2007 11:00

Nechces radeji prijit s napadem jak to ukoncit?Hlava demony snad nebyla zvolena kuli takovejm stouchancum do hracu.

Zobrazit příspěvek

Nebyla, ale delam to rad :)
Napadu mam spoustu od banana pro vsechny zucastnene bez rozdilu az po smirne reseni formou spolecneho questu.
Porad ale doufam ze se dokazete normalne domluvit jako rozumny lidi. Osobne bych byl pro quest, ale to musi jeste chvili pockat, az mi prestane byt z tech vasich vylevu tady fyzicky spatne.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních