Ehm ted nevim jestli si ze me delas srandu...Myslis,ze snima se da dohodnout?Zkus to....uvidis
Neda ? skousel si to ? A kdyz ne s ostatnima TM tak mluv s Aronem, on je vudce !
Odesláno 26.03.2007 23:04
Sem ochotnej mluvit o cenach a zmenit styl boje kdyz budete i vy bojovat v urcite moralni hladine. (t.j neutocit bez odporu a tech dalsich veci kuli cemu je ten flame)
Příspěvek upravil JETR: 26.03.2007 23:09
Odesláno 26.03.2007 23:27
Nevim o tom ze by se aron zucastnil vasi debaty o stalem cenniku, ani ze by oficialne souhlasil s novym cennikem.Aron vzdy mel ceny podle sebe.Nejdriv podle vas a kdyz se dozvedel ze to nekdo porusuje tak zlevnil, nevidim v tom zadnej problem1. S kovarema byla domluveno ze budou tvrde tresty za porusovani umluv = vedel jsi do ceho jdes tak se nediv.
Skus se zamyslet na to, jakym stylem hazes implozky na lowlvly a pak mi rikej o moralce PVP2. ze vyrazis zbrane a potom je sbiras je mi uz jedno proste uz nevis jak a co by jsi delal tak jsi se odhodlal k tomu protoze na nic jineho nemáš.
3. Totalně jsi mě dopalil s tvojim IC kde jsi strasne psal o jetrovi ktery pred tebou utikal a ty jsi nejak hulakal ... vsichni ví ze jetr te rozseka jak malinu a to ze jsem te nechal 2x zít a odesel jsem jsi nikde nezminil. ted toho lituju protoze jsem potom nakonec prisel o dva luky a pocetl si jakej jsem lůzr ...
4. Ad. Utok bez odporu ... jeden nejmenovany DM mi rekl o tom ze jsi taky utocil bez odporu tak jsem si sehnal screen a mel bych pro tebe asi jednu radu ... nez si zacnes stezovat zamet si pred svym vlastnim prahem ... jeste bych podotknul ze ja jsem na tebe nikdy bez odporu neutocil a nevim o nikom kdo by utocil ... moc by me zajimalo kdo ti tak ubližil.
edit ... vidim ze jsi tady dopsal ze jsi velky vůdce a mame jednat jen s tebou ... pral bych ti aby jsi vedel co si o tobe ti tvoji poddani myslí, to neznamena ze kdyz se ti 3x denne klaní ve hře tak jsi MASTER.
Odesláno 26.03.2007 23:31
Odesláno 26.03.2007 23:32
Aron vzdy mel ceny podle sebe.Nejdriv podle vas a kdyz se dozvedel ze to nekdo porusuje tak zlevnil, nevidim v tom zadnej problem
Odesláno 26.03.2007 23:38
Nevylucuje se to nahodou mezi sebou ?
Odesláno 26.03.2007 23:46
... prijde mi strasne divne ze potkas cloveka hodis s nim 2 vety, napises ze jsi nastvany ci co, on si hodi haste a ty ho zacnes hned odzbrojovat jak silenej
jako vice RP prvku najdu asi i u freppi
Odesláno 27.03.2007 06:36
Z tebe mluvi ty tve sekery co ti zmizeli a hazes na arona spinu. nevim kdo minule zdrhl z lokace HB (bylo tam hodne svedku) a Aron te nechal plavat. se vzpamatuj
Odesláno 27.03.2007 07:50
Spravne bys mel rict ukaze mu TopolankaNevim o tom ze by se aron zucastnil vasi debaty o stalem cenniku, ani ze by oficialne souhlasil s novym cennikem.Aron vzdy mel ceny podle sebe.Nejdriv podle vas a kdyz se dozvedel ze to nekdo porusuje tak zlevnil, nevidim v tom zadnej problem
Skus se zamyslet na to, jakym stylem hazes implozky na lowlvly a pak mi rikej o moralce PVP
Tohle je blbost. Malou El, ktera jen stala (nebojovala) si sejmul implozkou bez sluvka. na zaklade . Proste mluvite s lidmi, kteri s vami nechteji mluvit a s tym, kteri hleda kompromis tak s tym nemluvite. *ukaze mu prostrednicek*
Odesláno 27.03.2007 07:58
Někteří postavy mají v sobě hoodně energie, proč už Tomi nedělá jednou měsičně ty Arény co dělal? Bylo to dobré néé? Já osobně po tom netoužím ale nevybouření by se vybouřili, nezkušení zkusili a byl zase chvíli klid. Možná by ty postavy zjistili jak na tom jsou a bylo by vše jinak - že, nemuseli by se nahánět po hřbitově řezat hlavy a krást meče, tam by byl jasný vítěz a snad klid .
Odesláno 27.03.2007 08:37
Odesláno 27.03.2007 08:40
Odesláno 27.03.2007 08:45
Odesláno 27.03.2007 08:48
No o tom tvem GS radsi nemluvim.Mel si nehorazne stesti,asi 3x si utikal s 10hp.Po tech tvejch 6 pokusech o ukradeni zbrane jsem to radsi vzdal.Jestli sis vsiml,tak sem neutekl do noPvP i kdyz jsem mohl,vzal jsem to schvalne pres cca 5 lokaci fullPvP.Jenze Aron je slimak a nemohl Kruga nikdy dohnat.Bylo asi 6 a vic svedku
Odesláno 27.03.2007 08:53
Odesláno 27.03.2007 08:57
Zdá se mi to, nebo se po krátké pauze opět pouštíte do debaty plné obvinění?
Odesláno 27.03.2007 09:04
Odesláno 27.03.2007 09:09
Jen jeden prispevek k tomuto cirkusu.
![]()
Co tak , at si kazdej zucastnenej na chvilku sedne, odosobni se a uprimne si napise par bodu, kde udelal chybu.
Cestne, bez emoci a obvinovani druhych. ...
Odesláno 27.03.2007 09:39
Odesláno 27.03.2007 10:08
Odesláno 27.03.2007 10:11
Odesláno 27.03.2007 10:50
Miluju lidi co sami sobe vytykaji chyby ve stylu "jsem moc hodnej", "prilis duveruju lidem", "moc pomaham ostatnim a zapominam na sebe".
Svedci to predevsim o jejich uzasne sebereflexi a hlavne neuveritelne silne osobnosti, ktera sama sobe dokaze priznat i takovou hroznou charakterovou vadu jako je "jsem prilis obetavy a casto chranim kamarady pred neprijemnostmi".
Odesláno 27.03.2007 11:00
Nebyla, ale delam to rad :)Nechces radeji prijit s napadem jak to ukoncit?Hlava demony snad nebyla zvolena kuli takovejm stouchancum do hracu.
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních