Obchodničina
Odesláno 02.03.2007 12:01
este moze byt unikatna kombinacia tychto predmetou nanajvys.
napriiiiklad ked si vyvolate boost list nejakeho PC a ma tam narubanych imiek a nie je klerik, tak je to unikat. nejaky mec unikat nebude.
alebo taka muhdyho sekera s lvl required 34 bola dobry unikat :))
#512 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 02.03.2007 12:02
ja slovo unique neskatulkuju, pro me ma sirsi vyznam, tento vyznam sem tam z casti popsal, ze ne pokazde je to ten jedinecny sveho druhu. takze k hodnoceni tve osoby, jasne no, protoze presne ty otazky na co se ptas, je to co sem tam napsal, pro me to nema jednotnej vyznam. lepsi?Pokud je vyznam slova "unique" celkem presne urcen, v jakych akcentacich se s Brudrou lisite? Ale kdyz vynecham zhodnoceni sve osoby se odpoved na polozenou otazku asi nedozvim je tak?
edit: ale je videt jak se to tu hned zvrtlo

Odesláno 02.03.2007 12:04

#515 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 02.03.2007 12:11
Takze muzeme rict ze to co vede ke stiznostem na upravu obchodnika je skutecnost, ze uz se za vami unikaty nebudou "obycejni hraci" ohlizet a s uctou v ocich si septat, koukejte tamhle, jde Zkuseny Dobrodruh?...
Ono to souslovi "vzacna zbran" je celkem diskutabilni ona vzacnost je vzdy pomerovana necim k necemu. Pro spoustu postav je syenit "vzacny kov". Ne tak - kuprikladu - pro tvou postavu Gruuk, ktera ho proste nafasovala od kamaradsoft v okamziku, kdy na to mela level je tak?
Pokud vezmu v uvahu toto pojeti vzacnosti, jevi se mi onen odpor proste jako zdeseni ze situace, kdy uz nebude na prvni pohled "lepsi vrstva". Nebot ten zatracene drahy socket, kterej je lepsi nez "vzacny kov" mithril nelze na prvni pohled rozeznat, dejme tomu, od verdicitu. Je to tak nebo se mylim?
Odesláno 02.03.2007 12:18
Mas pravdu. Gruuk nafasovala syen (mozna, uz si nepamatuju, ale preci jen za nej aspon neco zaplatila).
A co teprve jeji shadow?
Byla to laskavost Haldetha, protoze je kamarad. Udelal mi ji, prestoze jsem s jinou postavou hral vpodstate proti nemu, ale asi ho to bavilo. Jinak pro rypaly me stala tusim 320k na licencich

A naopak si myslim ze ve hre typu fantasy by meli byt Ti nejschopnejsi nejak odliseni od ostatnich.
Odesláno 02.03.2007 12:23

Odesláno 02.03.2007 12:24
To me taky napadlo ze u lepscich kovu a dalsich vyrobku z jinych craftů by se proste zvysila cena za licenci.no ked su tie unikatne veci z kraftu tak potrebne, co tak zvisit cenu mithril/shadow licencie na 150k?

Edit: Vyresilo by to vykupni cenu obchodniku a i dalsi body sporu.
Odesláno 02.03.2007 12:28
No, možná to tak všichni cítí, ale proboha, to už je fakt jak cukrkandl.uf to je dlouhý.. to je zas den a to je teprv ráno...
Akcentacích? Přiznávám, že jsi mě dostal DeekuPokud je vyznam slova "unique" celkem presne urcen, v jakych akcentacich se s Brudrou lisite? Ale kdyz vynecham zhodnoceni sve osoby se odpoved na polozenou otazku asi nedozvim je tak?

Můžu poprosit o význam?
Odesláno 02.03.2007 12:29
To me taky napadlo ze u lepscich kovu a dalsich vyrobku z jinych craftů by se proste zvysila cena za licenci.
Edit: Vyresilo by to vykupni cenu obchodniku a i dalsi body sporu.
mna by viac potesilo keby sa zmenila hodnota alicijskej meny. Keby sa noperovalo s deasiatkami az stovkami tisic zlatych, ale s tisickami az desat tisicami.
Co tak videlit vsetkym hracom peniaze 10-timi a aj vsetky poklady?

Odesláno 02.03.2007 12:29

Odesláno 02.03.2007 12:34
mna by viac potesilo keby sa zmenila hodnota alicijskej meny. Keby sa noperovalo s deasiatkami az stovkami tisic zlatych, ale s tisickami az desat tisicami.
Co tak videlit vsetkym hracom peniaze 10-timi a aj vsetky poklady?
mno některé poklady už takto vyděleny byli co mi bylo řečeno..přepis...ty vole já se ženu "tam a tam" a ono jen 750 zl a dva šutry

Odesláno 02.03.2007 12:38
Me nejde konkretne o tebe. To s Gruukem jsem uvadel jako priklad skutecnosti, ze ona "vzacnost" je dana uhlem pohledu, buildem, potazmo poctem kamaradu, ze neni pevne danej etalon kterej nekteri vnimaji "spravne" a nekteri "chybne"....
V tom odliseni se shodnem, v cem se neshodnem je otazka jestli je dobre to odliseni udrzovat za cenu premrstenych cen, nebo to treba zkusit odlisit jinak.
Odesláno 02.03.2007 12:41
Ja bych byl o odliseni "jinak". To myslim moc dobre vis. Ale take moc dobre vis, co dokaze zpusobit nejaky custom.Me nejde konkretne o tebe. To s Gruukem jsem uvadel jako priklad skutecnosti, ze ona "vzacnost" je dana uhlem pohledu, buildem, potazmo poctem kamaradu, ze neni pevne danej etalon kterej nekteri vnimaji "spravne" a nekteri "chybne".
V tom odliseni se shodnem, v cem se neshodnem je otazka jestli je dobre to odliseni udrzovat za cenu premrstenych cen, nebo to treba zkusit odlisit jinak.
Odesláno 02.03.2007 12:42
Akcent, zabarveni. Vetsinou je dano kontextem. Kdyz zarvu "ty kryso" na ulici na zlodeje co mi otoci srajtofli ma to uplne jiny akcent nez kdyz to same reknu Sephovi protoze mi za zady vyzunk pulku myho piva :)Akcentacích? Přiznávám, že jsi mě dostal Deeku
![]()
Můžu poprosit o význam?
Odesláno 02.03.2007 12:44
A proc kdyz se zacne mluvit o odliseni, tak si kazdy predstavi nejaky Item?Ja bych byl o odliseni "jinak". To myslim moc dobre vis. Ale take moc dobre vis, co dokaze zpusobit nejaky custom.
Ja myslim ze obycejny efekt nejakeho svetla by bohate stacil. Otazka je kdo a podle ceho bude urcovat, ze dana postava je skutecne "hero" nebo "markyz".

Btw: takova zlatnicka hul mistra byla uplne k nicemu, ale byla fakt pekna, dalo se s ni chodit po meste aniz vas straze prudili a jen tak nekdo ji nemel.

Odesláno 02.03.2007 12:46
No se svetlem bych byl opatrny.A proc kdyz se zacne mluvit o odliseni, tak si kazdy predstavi nejaky Item?
Ja myslim ze obycejny efekt nejakeho svetla by bohate stacil. Otazka je kdo a podle ceho bude urcovat, ze dana postava je skutecne "hero" nebo "markyz".
Ale dopad bude opet ten stejny jako u custom itemu. Bude to custom vzhledu (nejake jsou dnes jiz povolene).
Pak se zase zacne na foru rvat, ze ten sviti protoze je kamos tamtoho DM atd atd......

Odesláno 02.03.2007 12:50

Nikto nebrani nikomu udrzovat ceny ako len vysoko chce, ale prezentovat to ako nejaku sluzbu modulu a spravnu cestu ,vo mne , hlavne u support friendly ludi, vyvolava usmev.
Odesláno 02.03.2007 13:11
Jop. Prideleni, nebo vnimani akcentu :)Akcentování?
Mimochodem ja bych to neurcoval, kdo je hero a kdo knedlik. Customy jsou zvlastni vec a tech se tohle netyka, to jsou unikaty :) Ale proc treba nezacit prudit Dedka s nejakym vizualnim odlisenim socketu? Kdyz jsou tak drahy ze ani Chuaneta uz neplanuje upgradovat, v pokladech se skoro nevyskytujou jak si tu nekteri stezovali?
Odesláno 02.03.2007 13:14
Otazka je jestli nam tohle toolset vubec umozniJop. Prideleni, nebo vnimani akcentu :)
Mimochodem ja bych to neurcoval, kdo je hero a kdo knedlik. Customy jsou zvlastni vec a tech se tohle netyka, to jsou unikaty :) Ale proc treba nezacit prudit Dedka s nejakym vizualnim odlisenim socketu? Kdyz jsou tak drahy ze ani Chuaneta uz neplanuje upgradovat, v pokladech se skoro nevyskytujou jak si tu nekteri stezovali?

Odesláno 02.03.2007 13:18
No ja uz nejsem meritko. Za poslednich 5 mesicu jsem ve hre stravil maximalne 4 hodiny. A dneska, diky osoketovatelnosti craftu, jsou zbrane tak silne, ze ta trocha dmg navic u soketu uz se ztrati, respektive ani neni potreba.Jop. Prideleni, nebo vnimani akcentu :)
Jine to treba bude az budou NPC s pohlcenim +6/xx a imkou na vse krom magickeho zraneni a imkou na IGMS

Odesláno 02.03.2007 14:16
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních