Skočit na obsah

Fotka

Obchodničina

• Please log in to reply
995 odpovědí na toto téma

#511 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:01

unikatne nemozu byt predmety na demone, ale iba to co s nimi hraci dokazu. tak sa stavaju unikatnymi.
este moze byt unikatna kombinacia tychto predmetou nanajvys.

napriiiiklad ked si vyvolate boost list nejakeho PC a ma tam narubanych imiek a nie je klerik, tak je to unikat. nejaky mec unikat nebude.

alebo taka muhdyho sekera s lvl required 34 bola dobry unikat :))
  • 0

#512 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 12:02

Pokud je vyznam slova "unique" celkem presne urcen, v jakych akcentacich se s Brudrou lisite? Ale kdyz vynecham zhodnoceni sve osoby se odpoved na polozenou otazku asi nedozvim je tak?

Zobrazit příspěvek

ja slovo unique neskatulkuju, pro me ma sirsi vyznam, tento vyznam sem tam z casti popsal, ze ne pokazde je to ten jedinecny sveho druhu. takze k hodnoceni tve osoby, jasne no, protoze presne ty otazky na co se ptas, je to co sem tam napsal, pro me to nema jednotnej vyznam. lepsi?

edit: ale je videt jak se to tu hned zvrtlo :cool: nekdo ustreli od boku slovo, druhej ho chytne, a pak je game over
  • 0

#513 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:04

Ja ten unikat chapu tak ze treba prvni vyrobena zbran z toho kovu, uf mozna jeste nekde mam schovanou prvni zeleznou sekeru :cool: od Lorzuba po wipu. To je unikat z meho pohledu, to ze exituje x dalsich zeleznych seker takty uz pro me unikatni nejsou. Ale zase z pohledu jine postavy treba ziskala konecne vytouzeny verdicit a ikdyz ho nosi skoro vsichni tak pro ni to je jeji unikatni .... Proste beru to z pohledu postav a ne z pohledu hrace.
  • 0

#514 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:04

edit: ale je videt jak se to tu hned zvrtlo  :happy:  nekdo ustreli od boku slovo, druhej ho chytne, a pak je game over

Zobrazit příspěvek

jeste je mezitim fight :cool:
  • 0

#515 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 12:07

jeste je mezitim fight  :cool:

Zobrazit příspěvek

to je spis jen placani v bahne, lepe receno jedni prihazujou bahno a druzi se v tom jako maj placat a dostat ven. horsi kdyz si obe strany mysli ze prihazujou :D.
ja se necitim ani v jedne strane a ani uprostred.
  • 0

#516 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:11

...

Zobrazit příspěvek

Takze muzeme rict ze to co vede ke stiznostem na upravu obchodnika je skutecnost, ze uz se za vami unikaty nebudou "obycejni hraci" ohlizet a s uctou v ocich si septat, koukejte tamhle, jde Zkuseny Dobrodruh?

Ono to souslovi "vzacna zbran" je celkem diskutabilni ona vzacnost je vzdy pomerovana necim k necemu. Pro spoustu postav je syenit "vzacny kov". Ne tak - kuprikladu - pro tvou postavu Gruuk, ktera ho proste nafasovala od kamaradsoft v okamziku, kdy na to mela level je tak?
Pokud vezmu v uvahu toto pojeti vzacnosti, jevi se mi onen odpor proste jako zdeseni ze situace, kdy uz nebude na prvni pohled "lepsi vrstva". Nebot ten zatracene drahy socket, kterej je lepsi nez "vzacny kov" mithril nelze na prvni pohled rozeznat, dejme tomu, od verdicitu. Je to tak nebo se mylim?
  • 0

#517 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:18

Mylis. Protoze si myslis, ze me jde o to, ze chci byt "lepsi vrsta". Na to dneska uz kaslu.

Mas pravdu. Gruuk nafasovala syen (mozna, uz si nepamatuju, ale preci jen za nej aspon neco zaplatila).
A co teprve jeji shadow?
Byla to laskavost Haldetha, protoze je kamarad. Udelal mi ji, prestoze jsem s jinou postavou hral vpodstate proti nemu, ale asi ho to bavilo. Jinak pro rypaly me stala tusim 320k na licencich :cool:

A naopak si myslim ze ve hre typu fantasy by meli byt Ti nejschopnejsi nejak odliseni od ostatnich.
  • 0

#518 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:23

no ked su tie unikatne veci z kraftu tak potrebne, co tak zvisit cenu mithril/shadow licencie na 150k? :cool:
  • 0

#519 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:24

no ked su tie unikatne veci z kraftu tak potrebne, co tak zvisit cenu mithril/shadow licencie na 150k?  :cool:

Zobrazit příspěvek

To me taky napadlo ze u lepscich kovu a dalsich vyrobku z jinych craftů by se proste zvysila cena za licenci. :happy:

Edit: Vyresilo by to vykupni cenu obchodniku a i dalsi body sporu.
  • 0

#520 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 02.03.2007 12:28

uf to je dlouhý.. to je zas den a to je teprv ráno...

Zobrazit příspěvek

No, možná to tak všichni cítí, ale proboha, to už je fakt jak cukrkandl.

Pokud je vyznam slova "unique" celkem presne urcen, v jakych akcentacich se s Brudrou lisite? Ale kdyz vynecham zhodnoceni sve osoby se odpoved na polozenou otazku asi nedozvim je tak?

Zobrazit příspěvek

Akcentacích? Přiznávám, že jsi mě dostal Deeku :cool:
Můžu poprosit o význam?
  • 0

#521 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:29

To me taky napadlo ze u lepscich kovu a dalsich vyrobku z jinych craftů by se proste zvysila cena za licenci.  :cool:

Edit: Vyresilo by to vykupni cenu obchodniku a i dalsi body sporu.

Zobrazit příspěvek

mna by viac potesilo keby sa zmenila hodnota alicijskej meny. Keby sa noperovalo s deasiatkami az stovkami tisic zlatych, ale s tisickami az desat tisicami.

Co tak videlit vsetkym hracom peniaze 10-timi a aj vsetky poklady? :happy:
  • 0

#522 Luk3_c

Luk3_c

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 239 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:29

Věřím tomu, že se v následujících týdnech zase posunem o něco dál, co se týče zbraní a zbrojí, takže na co šetřit bude :cool:
  • 0

#523 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:30

mna by viac potesilo keby sa zmenila hodnota alicijskej meny. Keby sa noperovalo s deasiatkami az stovkami tisic zlatych, ale s tisickami az desat tisicami.

Co tak videlit vsetkym hracom peniaze 10-timi a aj vsetky poklady?  :laugh:

Zobrazit příspěvek

:cool: To ne s tim uz nesouhlasim :happy:
  • 0

#524 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:32

A naopak si myslim ze ve hre typu fantasy by meli byt Ti nejschopnejsi nejak odliseni od ostatnich.

Zobrazit příspěvek

já si nejsem zcela jist ,že schopnost postavy je určena tím co nosí a čím bojuje(pokud si myslel toto odlišení)..ale to je asi taky věc názorů
  • 0

#525 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:34

Co tak videlit vsetkym hracom peniaze 10-timi a aj vsetky poklady?  :happy:

Zobrazit příspěvek

mno některé poklady už takto vyděleny byli co mi bylo řečeno..přepis...ty vole já se ženu "tam a tam" a ono jen 750 zl a dva šutry :cool:
  • 0

#526 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:38

...

Zobrazit příspěvek

Me nejde konkretne o tebe. To s Gruukem jsem uvadel jako priklad skutecnosti, ze ona "vzacnost" je dana uhlem pohledu, buildem, potazmo poctem kamaradu, ze neni pevne danej etalon kterej nekteri vnimaji "spravne" a nekteri "chybne".
V tom odliseni se shodnem, v cem se neshodnem je otazka jestli je dobre to odliseni udrzovat za cenu premrstenych cen, nebo to treba zkusit odlisit jinak.
  • 0

#527 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:41

Me nejde konkretne o tebe. To s Gruukem jsem uvadel jako priklad skutecnosti, ze ona "vzacnost" je dana uhlem pohledu, buildem, potazmo poctem kamaradu, ze neni pevne danej etalon kterej nekteri vnimaji "spravne" a nekteri "chybne".
V tom odliseni se shodnem, v cem se neshodnem je otazka jestli je dobre to odliseni udrzovat za cenu premrstenych cen, nebo to treba zkusit odlisit jinak.

Zobrazit příspěvek

Ja bych byl o odliseni "jinak". To myslim moc dobre vis. Ale take moc dobre vis, co dokaze zpusobit nejaky custom.
  • 0

#528 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:42

Akcentacích? Přiznávám, že jsi mě dostal Deeku  :cool:
Můžu poprosit o význam?

Zobrazit příspěvek

Akcent, zabarveni. Vetsinou je dano kontextem. Kdyz zarvu "ty kryso" na ulici na zlodeje co mi otoci srajtofli ma to uplne jiny akcent nez kdyz to same reknu Sephovi protoze mi za zady vyzunk pulku myho piva :)
  • 0

#529 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:44

Ja bych byl o odliseni "jinak". To myslim moc dobre vis. Ale take moc dobre vis, co dokaze zpusobit nejaky custom.

Zobrazit příspěvek

A proc kdyz se zacne mluvit o odliseni, tak si kazdy predstavi nejaky Item?

Ja myslim ze obycejny efekt nejakeho svetla by bohate stacil. Otazka je kdo a podle ceho bude urcovat, ze dana postava je skutecne "hero" nebo "markyz". :happy:

Btw: takova zlatnicka hul mistra byla uplne k nicemu, ale byla fakt pekna, dalo se s ni chodit po meste aniz vas straze prudili a jen tak nekdo ji nemel. :cool:
  • 0

#530 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:44

Akcent, zabarveni. Vetsinou je dano kontextem. Kdyz zarvu "ty kryso" na ulici na zlodeje co mi otoci srajtofli ma to uplne jiny akcent nez kdyz to same reknu Sephovi protoze mi za zady vyzunk pulku myho piva :)

Zobrazit příspěvek

Mno ano, ale akcentace?
  • 0

#531 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:46

A proc kdyz se zacne mluvit o odliseni, tak si kazdy predstavi nejaky Item?

Ja myslim ze obycejny efekt nejakeho svetla by bohate stacil. Otazka je kdo a podle ceho bude urcovat, ze dana postava je skutecne "hero" nebo "markyz". :happy:

Zobrazit příspěvek

No se svetlem bych byl opatrny.
Ale dopad bude opet ten stejny jako u custom itemu. Bude to custom vzhledu (nejake jsou dnes jiz povolene).
Pak se zase zacne na foru rvat, ze ten sviti protoze je kamos tamtoho DM atd atd...... :cool:
  • 0

#532 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:46

Mno ano, ale akcentace?

Zobrazit příspěvek

Akt pridelenia akcentu?
  • 0

#533 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 02.03.2007 12:50

No ti najschopnejsi sa vzdy prirodzene odlisia od ostatnych, ale malokedy je to vybavou, lebo tu maju spravidla najlepsiu, nie ti najschopnejsi ,ale ti co maju najviac casu na hranie :cool:
Nikto nebrani nikomu udrzovat ceny ako len vysoko chce, ale prezentovat to ako nejaku sluzbu modulu a spravnu cestu ,vo mne , hlavne u support friendly ludi, vyvolava usmev.
  • 0

#534 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 12:59

Akt pridelenia akcentu?

Zobrazit příspěvek

Akcentování?
  • 0

#535 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 13:11

Akcentování?

Zobrazit příspěvek

Jop. Prideleni, nebo vnimani akcentu :)

Mimochodem ja bych to neurcoval, kdo je hero a kdo knedlik. Customy jsou zvlastni vec a tech se tohle netyka, to jsou unikaty :) Ale proc treba nezacit prudit Dedka s nejakym vizualnim odlisenim socketu? Kdyz jsou tak drahy ze ani Chuaneta uz neplanuje upgradovat, v pokladech se skoro nevyskytujou jak si tu nekteri stezovali?
  • 0

#536 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 13:14

Mimochodem ja bych to neurcoval, kdo je hero a kdo knedlik. Customy jsou zvlastni vec a tech se tohle netyka, to jsou unikaty :) Ale proc treba nezacit prudit Dedka s nejakym vizualnim odlisenim socketu? Kdyz jsou tak drahy ze ani Chuaneta uz neplanuje upgradovat, v pokladech se skoro nevyskytujou jak si tu nekteri stezovali?

Zobrazit příspěvek

Otazka je jestli nam tohle toolset vubec umozni :cool:
  • 0

#537 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 13:18

Zobrazit příspěvek

No ja uz nejsem meritko. Za poslednich 5 mesicu jsem ve hre stravil maximalne 4 hodiny. A dneska, diky osoketovatelnosti craftu, jsou zbrane tak silne, ze ta trocha dmg navic u soketu uz se ztrati, respektive ani neni potreba.

Jine to treba bude az budou NPC s pohlcenim +6/xx a imkou na vse krom magickeho zraneni a imkou na IGMS :cool:
  • 0

#538 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 13:30

Otazka je jestli nam tohle toolset vubec umozni  :cool:

Zobrazit příspěvek

Presne tak. Tim se dostavame opet k otazce pridani CEPu :happy:
  • 0