Skočit na obsah

Fotka

Podakovanie - free spam

• Please log in to reply
640 odpovědí na toto téma

#481 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 08:03

jo přihoď si tygře, na moudra jsme tu čekali, dlouho se tu žádné pořádné neobjevilo, ale tohle je už v popisku, zkus vyhrabat nové, lepší :laugh:

Zobrazit příspěvek

to že to už bylo řečeno neznamená že to neplatí.
tudíž se tím budu řídit. protože mě ubíráš čas od práce.
  • 0

#482 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 08:04

to že to už bylo řečeno neznamená že to neplatí.
tudíž se tím budu řídit. protože mě ubíráš čas od práce.

Zobrazit příspěvek

Omyl, čas si bereš ty, neustále kecáš, že ti za to někdo nestojí, že tě to nudí a bla bla bla...ale jsi prdljas muž činu, jen kecáš, ale pořád tu jsi a pořád se něco snažíš dokázat, zatím ale jen opak toho,co říkáš:)
  • 0

#483 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 19.04.2007 08:24

No fakt som nemyslel, ze to niekedy spravim niekomu na tomto fore ale toto uz naozaj nema vyznam, take giganticke mnozstvo uplne bezobsaznych prispevkov som fakt este nevidel... Tomi do ignore.
  • 0

#484 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 08:45

Fakt je to jen smutne. :laugh:
Same urazky, osocovani, osobni utoky.
Garrete, stoji Ti to za to? Ja myslel ze ses rozumnej clovek.
Ukazme spise vsem, ze jsme vpohode... a ze ma cenu pokracovat.
  • 0

#485 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 08:55

Už se běž zahrabat Tomi. Nevím proč tady neustále stupňuješ tublbou atmosféru, které kolem Démony v poslední době panuje. Chováš se jak blb. Je ti snad jedno co se na Démoně děje? Máš potřebu vyštvávat i další lidi? Nechápu proč se do někoho navážíš pořád. Dělej si to v reálu, určitě ti to projde.
  • 0

#486 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 09:03

Byla to jen otázka a já moc chtěl odpověď :laugh:
  • 0

#487 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 09:17

Myslim, ze Tomi stale dokola ukazuje, ze je mu jedno, co sa deje na miestach, ktore sa ho priamo nedotykaju, hlavne nech moze pridat dalsi smajlikovy prispevok. Z tych jeho temer 3 tisic prispevkov (aj z predcasom zmazanymi), len par malo nejaky prinos, ci sa snazilo nieco riesit. Ku stastiu mu staci, ked niekto reaguje na jeho prispevky a je stredobodom pozornosti.

Zrejme je na case zacat ho ignorovat. Niecim u neho argumentovat, je ako hadzat hrach na stenu. Mantor to vyriesil naslepsie, asi sa pridam.
  • 0

#488 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 19.04.2007 09:18

No fakt som nemyslel, ze to niekedy spravim niekomu na tomto fore ale toto uz naozaj nema vyznam, take giganticke mnozstvo uplne bezobsaznych prispevkov som fakt este nevidel... Tomi do ignore.

Zobrazit příspěvek

:laugh: po shlednuti Tomiho prispevku jsem pochopila, ze kdyby Tomi stisknul nahodne 80-100 pismen na klavesnici, jeho prispevky by meli stejnou obsahovou hodnotu. ( mozna vyssi, protoze casem by pravdepodobne vygeneroval nejakou smysluplnou vetu ) A je to snad jediny clovek na vsech forech, co ctu, jehoz prispevky jen zbezne skouknu a nectu je .
  • 0

#489 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 09:52

Trochu si protiřečíš, ja za svý nazory, zrovna třeba mimojiné od tebe dostal šutrákem mezi oči  :laugh:

Zobrazit příspěvek

souhlas, nejsi sam
  • 0

#490 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 10:14

Fakt je to jen smutne.  :laugh:
Same urazky, osocovani, osobni utoky.
Garrete, stoji Ti to za to? Ja myslel ze ses rozumnej clovek.
Ukazme spise vsem, ze jsme vpohode... a ze ma cenu pokracovat.

Zobrazit příspěvek

Hehe rozumnej člověk? Myslim, že potom co včera předvedl na klientu, je nazyvat ho rozumnym člověkem stejně zcestný jako nazývat tak někoho v blázinci.
  • 0

#491 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 10:20

Promin, ale nektere nazory hracu a i soucasnych DM ci CS me urazi ...

Preberte si to jak chcete, ale jista skupinka lidi se zuby nechty drzi jen aby neprisla o sva koryta. A myslim to hodne obecne !!!!

Vetsina z tech Dm, kteri tady zustali a hraji si na ty nejvetsi neutraly, jsou proste jen obycejne loutky. Verte tomu, ze kdyby nebylo tech lidi, kteri Demonu opustili, tak byste se na ty sve posty nikdy nedostali, porad byste smrdeli na stejnem postu jako ja a vsichni ostatni.

Doufam, ze vam nekdy v budoucnu dojde, ze ani Lopyka ani Nairena vubec nezajimate.  Nairen neni ten co vas zvolil Dm, ani Lopyk to nebyl. Nairena tenhle modul vubec nezajima, na forum chodi opravdu jen kdyz se to vsechno sere vuci nemu.
Naopak Lopyk si dela co chce a vubec ho nezajima jaky na to maji nazor nejvetsi autority ve hre, tj. Dm.

Nechci nejak urazet ty "mladsi" DM, ale verte tomu, ze ani Lopyk ani Nairen nebyli ty co si vas vybrali do Dm tymu.

Nevim jak to chapete, ale me nektere vyroky hracu, CS a i DM dost urazi. A specielne ty "mladsi" Dm by v nekterych vecech meli drzet hubu a krok, protoze jak uz jsem rekl vyse, bez tech lidi co odesli, byste neustale smrdeli ve hre jako hraci nebo jste tu vubec nehrali.

Cela tahle diskuze me zacina dost stvat a zacinam mit na nektere jedince dost silnou averzi.

Brudrafon

Zobrazit příspěvek

Brudro ty mas co rikat, ty prave prijdes o Sephu, tim prijdes o sveho ochrance a ses v haji co??
TO jak ti bylo tolerovano ze jsi dostal ban ale nevadilo ze jsi si udelal druhy ACC a kazdy to vedel.
Nebo tva volba do CS opravdu zajimave a takovych veci by se jeste naslo. :laugh:
  • 0

#492 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 10:25

Brudro ty mas co rikat, ty prave prijdes o Sephu, tim prijdes o sveho ochrance a ses v haji co??
TO jak ti bylo tolerovano ze jsi dostal ban ale nevadilo ze jsi si udelal druhy ACC a kazdy to vedel.
Nebo tva volba do CS opravdu zajimave a takovych veci by se jeste naslo.  :laugh:

Zobrazit příspěvek

prosimte mkove, nevyjadruj se k necemu, o cem vis kulovy. ja jsem byl prvni, kdo brudru posilal do riti, kdyz to bylo potreba.
  • 0

#493 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 10:26

Nebo tva volba do CS opravdu zajimave a takovych veci by se jeste naslo.  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Sepha a Brudruv ochrance? :laugh: :laugh: :laugh: Tak to je for tydne :D
  • 0

#494 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 10:28

ze by sepha a brud boli najlepsi kamarati? :laugh: take odhalenie zase...
  • 0

#495 Oooz

Oooz

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 165 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 10:36

Zobrazit příspěvek

Na tohle musim reagovat. Já osobně sem rád, že k téhle věci došlo, že se to takhle vyhrotilo. Také přeju Lopovi a Nairenovi at vydrží a utvoří novej DM team. Lituji odchodu dědka a některých ostatních DM (né všech). Já osobně sem tu od listopoadu nahrál miliony hodin a spoustu hodin sem prohrál RP, za celou tu dobu sem měl jeden jediný quest a to jen díky tomu, že sem šel zvednout veterána. Ruku na srdce, vim že se questy dějí, ale také vim že se dějí často veteránům, lidem co sou zadobře s DM. Nezlobte se na mě, je správný přístup, že pokud chci questy, pokud chci zpestření hry, musim se mile usmívat na DM a uživat skillu řiťolezectví?
  • 0

#496 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 19.04.2007 10:40

musim se mile usmívat na DM a uživat skillu řiťolezectví?

Zobrazit příspěvek

staci, kdyz jim budes supportovat hracske postavy .))
  • 0

#497 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 10:41

Na tohle musim reagovat. Já osobně sem rád, že k téhle věci došlo, že se to takhle vyhrotilo. Také přeju Lopovi a Nairenovi at vydrží a utvoří novej DM team. Lituji odchodu dědka a některých ostatních DM (né všech). Já osobně sem tu od listopoadu nahrál miliony hodin a spoustu hodin sem prohrál RP, za celou tu dobu sem měl jeden jediný quest a to jen díky tomu, že sem šel zvednout veterána. Ruku na srdce, vim že se questy dějí, ale také vim že se dějí často veteránům, lidem co sou zadobře s DM. Nezlobte se na mě, je správný přístup, že pokud chci questy, pokud chci zpestření hry, musim se mile usmívat na DM a uživat skillu řiťolezectví?

Zobrazit příspěvek

staci, kdyz jim budes supportovat hracske postavy .))

Zobrazit příspěvek

:laugh:
  • 0

#498 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 10:45

...

Zobrazit příspěvek

No, nepatri to sem, ale to je jedno. Kedze som tu priblizne 2 a pol roka, asi spadam medzi tych veteranov. Niektori by mozno povedali, ze sa DM tlacim do zadku, ini by povedali, ze som s niektorymi za dobre.

To, ze by mi to prinieslo nejaky quest je absolutna hlupost. Posledny "quest", co som zazil, bolo Alwinove nahananie krdlom cajok u Mintarskeho jazera. Moze tomu byt tak pol roka, quest predtym bol urcite este pred wipe. Rozbehli sme celkom nadejnu zalezitost, o ktorej vacsina z vas ani nevie, pretoze to riesime v neverejnej sekcii, kde maju pristup len DM. DM tu cast citaju, ale ze by nam to prinieslo nejake questy som si nevsimol. V podstate mi to ani nevadi, dokazeme si ich spravit sami.
Celkovo sa vytvorila fama, ze questy dostava starsi hraci. Myslim, ze kopa z nich ti potvrdi, ze to tak nie je.
  • 0

#499 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 10:47

...Také přeju Lopovi a Nairenovi at vydrží a utvoří novej DM team. Lituji odchodu dědka a některých ostatních DM (né všech). Já osobně sem tu od listopoadu nahrál miliony hodin a spoustu hodin sem prohrál RP, za celou tu dobu sem měl jeden jediný quest ....

Jojo, Naira s Lopem ti jiste nejake questy udelaji :D :D
Hmm, zda se, ze neznas situaci, ale tihle dva o hru jako takovou moc nezavadi. Naira vubec, Lopyk pokud vim jen WBckuje podle flamu na foru nebo o cem se mu rekne...ale mozna se neco zmenilo a ti dva zacali zase chodit do hry a ja o tom nevim...
  • 0

#500 Oooz

Oooz

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 165 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 10:50

No, nepatri to sem, ale to je jedno. Kedze som tu priblizne 2 a pol roka, asi spadam medzi tych veteranov. Niektori by mozno povedali, ze sa DM tlacim do zadku, ini by povedali, ze som s niektorymi za dobre.

To, ze by mi to prinieslo nejaky quest je absolutna hlupost. Posledny "quest", co som zazil, bolo Alwinove nahananie krdlom cajok u Mintarskeho jazera. Moze tomu byt tak pol roka, quest predtym bol urcite este pred wipe. Rozbehli sme celkom nadejnu zalezitost, o ktorej vacsina z vas ani nevie, pretoze to riesime v neverejnej sekcii, kde maju pristup len DM. DM tu cast citaju, ale ze by nam to prinieslo nejake questy som si nevsimol. V podstate mi to ani nevadi, dokazeme si ich spravit sami.
Celkovo sa vytvorila fama, ze questy dostava starsi hraci. Myslim, ze kopa z nich ti potvrdi, ze to tak nie je.

Zobrazit příspěvek

Dobrá, i tak to může být. Pak ovšem nastává otázka, co DM dělají? A od čeho jsou? Aneb aspon podle DrD je pán jeskyně ten, který vymýšlí příběh, ten který určuje kudy se zápletka povede a ten, který do ni zasahuje. . .
  • 0

#501 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 10:55

Zobrazit příspěvek

miliony bys nenahrál ani demona hodin(nadsázka chápu)....jinak o tom jak se přimotat ke kvestu tu byl tuším topic...takže tvé dvě písmenka :laugh:

chceš kvest zařid si ho sám..přece nejde o odměnu
  • 0

#502 Oooz

Oooz

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 165 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 10:55

Jojo, Naira s Lopem ti jiste nejake questy udelaji :D :D
Hmm, zda se, ze neznas situaci, ale tihle dva o hru jako takovou moc nezavadi. Naira vubec, Lopyk pokud vim jen WBckuje podle flamu na foru nebo o cem se mu rekne...ale mozna se neco zmenilo a ti dva zacali zase chodit do hry a ja o tom nevim...

Zobrazit příspěvek

Nedělají, ani nemusí pokud jsou to ti, kteří mají tu nejvyšší moc a správu nad modulem a teamem. Právě oni se mají starat o to, aby zde byly DM lidé, kteří budou dělat to, co DM dělat mají. Ale zas nadruhou stranu, proti nim mluví jeden zásadní fakt, že tak i tak s jejich právy nenakládají také tak, jak by měli. Jelikož to, že se ve hře víceméně nic neděje mají nasvědomí i oni, tim že nedohlíží na pracovitost některých z teamu.
  • 0

#503 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 10:56

Dobrá, i tak to může být. Pak ovšem nastává otázka, co DM dělají? A od čeho jsou? Aneb aspon podle DrD je pán jeskyně ten, který vymýšlí příběh, ten který určuje kudy se zápletka povede a ten, který do ni zasahuje. . .

Zobrazit příspěvek

nové DM :laugh: se předveď :)
  • 0

#504 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 10:59

Zobrazit příspěvek

myslím, že tu hraju taky vcelku dlouho, o trochu déle než je má registrace na foru, a za celou tu dobu jsem měl asi 3 questy a nikdy to nebyl quest jen pro Geralda, ale že spíš se k němu přimotal a paradoxně, spíše v jeho začátcích, než později, kdy tu znal víc lidí.

Souhlasím s Voodem, pokud chceš quest, není nic snažšího než si ho udělat s kamarády sám, a žádných DM se doprošovat nemusíš.

Že se questy dělali(-jí) pro kamarády, známé některých DM - myslím, že částečnou pravdu v tomto můžeš mít. Když jsem měl ještě status hráč (což ostatně není tak dlouhá doba), tento názor jsem měl také. Nikdy jsem pro to jako DM nedělal questy pro své známé, to asi mohou všichni potvrdit.

Na druhou stranu jsem se přimotal k několika questům jiných DM a po pár zážitcích se jim popravdě nedivím, že dělají questy pro ty, o kterých si jsou jisti, že zaručí oboustrannou zábavu.
  • 0

#505 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 11:05

ako keby sa to nepreberalo uz 100x - DM su normalni ludia, ktori chodi ado prace, do skoly, na pivo, bicyklovat sa a podobne. maju dokonca aj rodinu ci priatelov. DM robia dobrovolne a zadarmo. niektori sa pripajaju castejsie, niektori menej, niektori robia veci, ktore vidno, ini robia to co vidno nie je. nie su povinni nikomu robit kvesty na povel. a skor by som si tipla, ze nejaka ta chybka bude na tvojej strane, oooz. skus si pohladat topic o questoch, tipujem, ze nejaky bude v sekcii o RP. pisem ti to iba preto, ze ma rozculuje pristup typu "urobte mi zabavu". v hre moze zabavu (quest) robit kazdy, div sa svete aj hrac, a DM na to vobec nepotrebuje.
inak je to poriadne offtopic a odvadzas tu ludi od povodnej pomerne zavaznej debaty.
  • 0

#506 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 11:09

Souhlasim s tim, ze DM zakladna uz chtela obnovit...ale spis pod vedenim Dedka nebo nekoho takoveho a ne pod "vedenim" lidi, kteri maji na Demone uz jen ten zajem, ze se muzou chlubit ve smyslu "jsem na Demone ten hlavni" a kdyz se jejich pozice zpochybni, tak se silnyma recma o pratelstvi kopou lidi, kteri skutecne pro modul delaji, do zadku.
  • 0

#507 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 19.04.2007 11:19

v hre moze zabavu (quest) robit kazdy, div sa svete aj hrac, a DM na to vobec nepotrebuje.

pak ovsem zustava otazka, proc tu vsichni prednasite sve katastroficke vize, ze se svet po odchodu DM nejak zhrouti. Jediny, kdo bude chybet, bude Sepha(trestani blbu) a Dedek(WB a supr hrac Kaktuse .) ).
  • 0

#508 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 11:22

Já osobně sem tu od listopoadu nahrál miliony hodin

jejda? to jsi tu asi dyl jak ja, protoze ty tri roky rozhodne milion hodin nedaji...a to je pocitam jako hrani v kuse....
  • 0

#509 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 11:25

..

uprimne povedane? z mojej strany je to naozaj iba (??!! iba?) o dedkovi a sephe o ktorych fukcii vo fungovani demony mam pomerne jasnu predstavu, a teda viem, ze boli jaksi aj klucovi.

co sa tyka akehokolvek obycajneho radoveho DM - nikdy som ho ako hrac nepotrebovala a nie raz mi ich cinnost bola skor na obtiaz ako pre zabavu. myslim, ze tu o nich ani nejde, ide o ludi, ktori maju udrziavat modul v chode. hovori sa o jeho vedeni. preto stale tvrdim, ze rozoberat tu pocetnost a kvalitu Dm kvestov je absolutne scestne.
  • 0

#510 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 11:26

pak ovsem zustava otazka, proc tu vsichni prednasite sve katastroficke vize, ze se svet po odchodu DM nejak zhrouti. Jediny, kdo bude chybet, bude Sepha(trestani blbu) a Dedek(WB a supr hrac Kaktuse .) ).

Zobrazit příspěvek

ja si nemyslim, ze by se to primo zhroutilo...jak rekl Deekin, na trestani pitomcu si stejne budou muset nekoho najit. A nova krev v DM teamu bude urcite minimalne ze zacatku prinosem. Ale...driv nebo pozdeji se zase sahne na neciho plysacka, ktery buguje a dela na Demone bordel, a bude situace tam, kde je ted
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních