to že to už bylo řečeno neznamená že to neplatí.jo přihoď si tygře, na moudra jsme tu čekali, dlouho se tu žádné pořádné neobjevilo, ale tohle je už v popisku, zkus vyhrabat nové, lepší
tudíž se tím budu řídit. protože mě ubíráš čas od práce.
Odesláno 19.04.2007 08:04
to že to už bylo řečeno neznamená že to neplatí.
tudíž se tím budu řídit. protože mě ubíráš čas od práce.
Odesláno 19.04.2007 08:24
Odesláno 19.04.2007 08:45
Odesláno 19.04.2007 08:55
Odesláno 19.04.2007 09:03
Odesláno 19.04.2007 09:17
Odesláno 19.04.2007 09:18
No fakt som nemyslel, ze to niekedy spravim niekomu na tomto fore ale toto uz naozaj nema vyznam, take giganticke mnozstvo uplne bezobsaznych prispevkov som fakt este nevidel... Tomi do ignore.
Odesláno 19.04.2007 10:14
Fakt je to jen smutne.
![]()
Same urazky, osocovani, osobni utoky.
Garrete, stoji Ti to za to? Ja myslel ze ses rozumnej clovek.
Ukazme spise vsem, ze jsme vpohode... a ze ma cenu pokracovat.
Odesláno 19.04.2007 10:20
Brudro ty mas co rikat, ty prave prijdes o Sephu, tim prijdes o sveho ochrance a ses v haji co??Promin, ale nektere nazory hracu a i soucasnych DM ci CS me urazi ...
Preberte si to jak chcete, ale jista skupinka lidi se zuby nechty drzi jen aby neprisla o sva koryta. A myslim to hodne obecne !!!!
Vetsina z tech Dm, kteri tady zustali a hraji si na ty nejvetsi neutraly, jsou proste jen obycejne loutky. Verte tomu, ze kdyby nebylo tech lidi, kteri Demonu opustili, tak byste se na ty sve posty nikdy nedostali, porad byste smrdeli na stejnem postu jako ja a vsichni ostatni.
Doufam, ze vam nekdy v budoucnu dojde, ze ani Lopyka ani Nairena vubec nezajimate. Nairen neni ten co vas zvolil Dm, ani Lopyk to nebyl. Nairena tenhle modul vubec nezajima, na forum chodi opravdu jen kdyz se to vsechno sere vuci nemu.
Naopak Lopyk si dela co chce a vubec ho nezajima jaky na to maji nazor nejvetsi autority ve hre, tj. Dm.
Nechci nejak urazet ty "mladsi" DM, ale verte tomu, ze ani Lopyk ani Nairen nebyli ty co si vas vybrali do Dm tymu.
Nevim jak to chapete, ale me nektere vyroky hracu, CS a i DM dost urazi. A specielne ty "mladsi" Dm by v nekterych vecech meli drzet hubu a krok, protoze jak uz jsem rekl vyse, bez tech lidi co odesli, byste neustale smrdeli ve hre jako hraci nebo jste tu vubec nehrali.
Cela tahle diskuze me zacina dost stvat a zacinam mit na nektere jedince dost silnou averzi.
Brudrafon
Odesláno 19.04.2007 10:25
Brudro ty mas co rikat, ty prave prijdes o Sephu, tim prijdes o sveho ochrance a ses v haji co??
TO jak ti bylo tolerovano ze jsi dostal ban ale nevadilo ze jsi si udelal druhy ACC a kazdy to vedel.
Nebo tva volba do CS opravdu zajimave a takovych veci by se jeste naslo.
Odesláno 19.04.2007 10:26
Brudro ty mas co rikat, ty prave prijdes o Sephu, tim prijdes o sveho ochrance a ses v haji co??
TO jak ti bylo tolerovano ze jsi dostal ban ale nevadilo ze jsi si udelal druhy ACC a kazdy to vedel.
Odesláno 19.04.2007 10:28
Odesláno 19.04.2007 10:36
Odesláno 19.04.2007 10:41
Na tohle musim reagovat. Já osobně sem rád, že k téhle věci došlo, že se to takhle vyhrotilo. Také přeju Lopovi a Nairenovi at vydrží a utvoří novej DM team. Lituji odchodu dědka a některých ostatních DM (né všech). Já osobně sem tu od listopoadu nahrál miliony hodin a spoustu hodin sem prohrál RP, za celou tu dobu sem měl jeden jediný quest a to jen díky tomu, že sem šel zvednout veterána. Ruku na srdce, vim že se questy dějí, ale také vim že se dějí často veteránům, lidem co sou zadobře s DM. Nezlobte se na mě, je správný přístup, že pokud chci questy, pokud chci zpestření hry, musim se mile usmívat na DM a uživat skillu řiťolezectví?
staci, kdyz jim budes supportovat hracske postavy .))
Odesláno 19.04.2007 10:45
No, nepatri to sem, ale to je jedno. Kedze som tu priblizne 2 a pol roka, asi spadam medzi tych veteranov. Niektori by mozno povedali, ze sa DM tlacim do zadku, ini by povedali, ze som s niektorymi za dobre....
Odesláno 19.04.2007 10:47
...Také přeju Lopovi a Nairenovi at vydrží a utvoří novej DM team. Lituji odchodu dědka a některých ostatních DM (né všech). Já osobně sem tu od listopoadu nahrál miliony hodin a spoustu hodin sem prohrál RP, za celou tu dobu sem měl jeden jediný quest ....
Odesláno 19.04.2007 10:50
No, nepatri to sem, ale to je jedno. Kedze som tu priblizne 2 a pol roka, asi spadam medzi tych veteranov. Niektori by mozno povedali, ze sa DM tlacim do zadku, ini by povedali, ze som s niektorymi za dobre.
To, ze by mi to prinieslo nejaky quest je absolutna hlupost. Posledny "quest", co som zazil, bolo Alwinove nahananie krdlom cajok u Mintarskeho jazera. Moze tomu byt tak pol roka, quest predtym bol urcite este pred wipe. Rozbehli sme celkom nadejnu zalezitost, o ktorej vacsina z vas ani nevie, pretoze to riesime v neverejnej sekcii, kde maju pristup len DM. DM tu cast citaju, ale ze by nam to prinieslo nejake questy som si nevsimol. V podstate mi to ani nevadi, dokazeme si ich spravit sami.
Celkovo sa vytvorila fama, ze questy dostava starsi hraci. Myslim, ze kopa z nich ti potvrdi, ze to tak nie je.
Odesláno 19.04.2007 10:55
Na tohle musim reagovat. Já osobně sem rád, že k téhle věci došlo, že se to takhle vyhrotilo. Také přeju Lopovi a Nairenovi at vydrží a utvoří novej DM team. Lituji odchodu dědka a některých ostatních DM (né všech). Já osobně sem tu od listopoadu nahrál miliony hodin a spoustu hodin sem prohrál RP, za celou tu dobu sem měl jeden jediný quest a to jen díky tomu, že sem šel zvednout veterána. Ruku na srdce, vim že se questy dějí, ale také vim že se dějí často veteránům, lidem co sou zadobře s DM. Nezlobte se na mě, je správný přístup, že pokud chci questy, pokud chci zpestření hry, musim se mile usmívat na DM a uživat skillu řiťolezectví?
Odesláno 19.04.2007 10:55
Jojo, Naira s Lopem ti jiste nejake questy udelaji :D :D
Hmm, zda se, ze neznas situaci, ale tihle dva o hru jako takovou moc nezavadi. Naira vubec, Lopyk pokud vim jen WBckuje podle flamu na foru nebo o cem se mu rekne...ale mozna se neco zmenilo a ti dva zacali zase chodit do hry a ja o tom nevim...
Odesláno 19.04.2007 10:59
myslím, že tu hraju taky vcelku dlouho, o trochu déle než je má registrace na foru, a za celou tu dobu jsem měl asi 3 questy a nikdy to nebyl quest jen pro Geralda, ale že spíš se k němu přimotal a paradoxně, spíše v jeho začátcích, než později, kdy tu znal víc lidí.
Odesláno 19.04.2007 11:05
Odesláno 19.04.2007 11:09
Odesláno 19.04.2007 11:19
v hre moze zabavu (quest) robit kazdy, div sa svete aj hrac, a DM na to vobec nepotrebuje.
Odesláno 19.04.2007 11:22
jejda? to jsi tu asi dyl jak ja, protoze ty tri roky rozhodne milion hodin nedaji...a to je pocitam jako hrani v kuse....Já osobně sem tu od listopoadu nahrál miliony hodin
Odesláno 19.04.2007 11:25
uprimne povedane? z mojej strany je to naozaj iba (??!! iba?) o dedkovi a sephe o ktorych fukcii vo fungovani demony mam pomerne jasnu predstavu, a teda viem, ze boli jaksi aj klucovi...
Odesláno 19.04.2007 11:26
pak ovsem zustava otazka, proc tu vsichni prednasite sve katastroficke vize, ze se svet po odchodu DM nejak zhrouti. Jediny, kdo bude chybet, bude Sepha(trestani blbu) a Dedek(WB a supr hrac Kaktuse .) ).
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních