Skočit na obsah

Fotka

Agnes

• Please log in to reply
657 odpovědí na toto téma

#481 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 19:28

Hmmm, Tobě by se to asi líbilo, mě ne. Už jen proto, že tenhle silný spolek by třeba řezáním hlav mohl udržovat znepřátelené postavičky o 10 lvl níž a dělat si z nich poddané. Málo kdo má ambice chodit si na demonu zahrát nevolníka. Každý se tady snaží splácat nějakého toho chrabrého reka ale ne každý to  umí. Takže  holt ti slabí hráči mají právo být akorát posluhovat? Neboť tak si představuju krutovládu. Pak by mohla taky přijít nějaká nadrasa (podporována božstvem...DM) a vysosat vám trošku zkušenosti a povyrážet vám mečíčky a sekerky a ukázat vám, jaká je to slast se bát o život a majetek, byť jen ve hře.
Nepochybuji vůbec o Tvých buildech, ale možná to chce trošinku víc empatie.

Zobrazit příspěvek

Hrát nevolníka už není dostatečně RP?

To sa tu nenajde nikto kto by vedel zabit par klerikov a jednu stupidnu sorcku? Hned by bol vacsi pokoj, pac sa zda, ze niektorym z nejakych neznamych pricin narastlo ego do enormnych rozmerov.

Heslo dna: "Hlupaci nebudu diktovat"

Zobrazit příspěvek

Po té co se RP souboj přes kostky neujal, už je asi nedají :clover:
A sejmout sorcku a kleriky je dost složitý :biggrin:
  • 0

#482 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 19:58

A sejmout sorcku a kleriky je dost složitý :blush:

Zobrazit příspěvek

Ale za urcitych okolnosti to ide.
A ty to vies tiez :biggrin:
  • 0

#483 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 19:59

A ty to vies tiez :clover:

Zobrazit příspěvek

No vies ako to je .. par klerikov ressujucich z GS a mozes sa snazit :-D
  • 0

#484 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 20:18

A ty to vies tiez :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Na poražení sorcky stačí 20wiz nebo sorc co umí kliknout na MD, + spell breach a ví jak použít counterspell.
(jestli tedy na démoně někdo takový existuje :clover: )
  • 0

#485 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 26.03.2007 20:30

A ty to vies tiez :clover:

Zobrazit příspěvek

nechci ti brat iluze, ale jedna osamocena sorcka zvladne mensi armadu sebelepsich buildu.
greater sanctuary, prichod na scenu, haste, timestop, mordekain, banshee, basnhee, banshee ( 3/4 postav mrtvych ) timestop IGMS IGMS IGMS timestop IGMS IGMS IGMS ( zbyla 1/4 mrtva ) popripade jeste pro sichr timestop, IGMS , IGMS, IGMS . :biggrin: ( na kleriky v GSku prekliknout odpor a hazet IGMS tesne vedle nich na plochu ( buguji ) popripade horrid wilting ci maxovane ledovky )
  • 0

#486 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 26.03.2007 20:32

Na poražení sorcky stačí 20wiz nebo sorc co umí kliknout na MD, + spell breach a ví jak použít counterspell.
(jestli tedy na démoně někdo takový existuje  :biggrin: )

Zobrazit příspěvek

Já, já, ale jenom teoreticky :blush:

Treba se dostanu Aronovi na kobylku a on me presvedci a jeho ciste dusi. Nebo me uplati, nebo vymysli neco jineho. Treba ze misto odmeny za jeho hlavu mi ji sam vyplati. Ukaze nejaky cin, ktery zmeni muj nazor na nej. ALE TOHLE VSECKO se ma stat ve hre. Ale pocitam s tim, ze kdyz jej potkam, dam odpor a budu se chtit bavit, tak to stejne skonci bojem.

Zobrazit příspěvek

Utek je akce. Tudiz zacatek boje.
Pak leti pracka.

Zobrazit příspěvek

Dobre. Nebudu ooc upozornovat jineho hrace. (ve vasem podani vyhrozovat). Priste ho proste sejmu bez varovani a bude klid. :clover:
Jinak jsem v prvnim mem prispevku v tomhle topicu psal ze proti hraci Asterovi nemam vubec nic. Ja jako hrac.

Zobrazit příspěvek

OOC upozornit (na smrt), navázat kontakt (zřejmě kvůli zabití), bez varování (smrt)

Nějak se mi tu vytrácí jeho možnost na ukázání činu.
  • 0

#487 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 20:42

nechci ti brat iluze, ale jedna osamocena sorcka zvladne mensi armadu sebelepsich buildu.
greater sanctuary, prichod na scenu, haste, timestop, mordekain, banshee, basnhee, banshee ( 3/4 postav mrtvych ) timestop IGMS IGMS IGMS timestop IGMS IGMS IGMS ( zbyla 1/4 mrtva ) popripade jeste pro sichr timestop, IGMS , IGMS, IGMS . :biggrin: ( na kleriky v GSku prekliknout odpor a hazet IGMS tesne vedle nich na plochu ( buguji ) popripade horrid wilting ci maxovane ledovky )

Zobrazit příspěvek

Sebelepší build umře na banshee :tongue: :tongue:
Nechci kazit tvoji představu top buildů, ale jsou buildy které banshee přežijí :clover:
Ještě nějaká historka ze světa top buildů? :blush:
  • 0

#488 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 26.03.2007 20:51

Nechci kazit tvoji představu top buildů, ale jsou buildy které banshee přežijí :clover:

ta basnhee je tam kvuli low-saves buildum, aby zbytecne neuzirali dmg z IGMS. Krome toho pri 3 seslani banshee je i pro high-saves postavy pri pseudonahodnem generatoru NWN celkem slusna sance na 1cku. Pasek s imkou na smrt moc postav nenosi, zvlaste pak, kdyz je seslan timestop z GSka, behem nehoz si uz na 3 nasledne banshee pasek nikdo nenavlece. A ty prezivsi stejne skosi IGMS.... ( jinak nebavim se o zadnem hloupem buildu na vysoke AC , armor a 4 zahozenymi featy, ale o sorce 28 lvl,1 pal, 1monk s focusama a 3 spell penetrations )

Jinak tou armadou sem myslela tak 10-20 postav. 3 osamocene top buildy umrou hodne rychle. Staci 3 uvodni banshee nahradit 3 dalsima IGMSkama. ( budou-li se drzet u sebe, sou lepsi boure a vadnuti )
  • 0

#489 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 21:04

Teda přiznám se že je to první flame kterýjsem nečetl.

Asi stárnu... :clover:

p.s. Ariadno, dej mi odkaz na prispevek ze kteryho je heslo dne, at se zasmeju rovnou nad originalem.

mimochodem... má cenu to číst? je tam hodně špeků? že bych si to nechal na příští zimní večery.
  • 0

#490 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 26.03.2007 21:06

p.s. Ariadno, dej mi odkaz na prispevek ze kteryho je heslo dne, at se zasmeju rovnou nad originalem.

Zobrazit příspěvek

hledej. :clover:
  • 0

#491 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 21:10

šmarja!

jen trošičku jsem ochutnal, pár příspěvků pročetl, nemusel jsem po ničem pátrat a skvěle jsem se bavil.

chuanneta nezklame. :clover:

božínku, asi se hodím na týden marod.

p.s. chuanneto preparkuj si sorcku, stoji na miste pro invalidy.
  • 0

#492 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 21:11

ta basnhee je tam kvuli low-saves buildum, aby zbytecne neuzirali dmg z IGMS. Krome toho pri 3 seslani banshee je i pro high-saves postavy pri pseudonahodnem generatoru NWN celkem slusna sance na 1cku. Pasek s imkou na smrt moc postav nenosi, zvlaste pak, kdyz je seslan timestop z GSka, behem nehoz si uz na 3 nasledne banshee pasek nikdo nenavlece. A ty prezivsi stejne skosi IGMS.... ( jinak nebavim se o zadnem hloupem buildu na vysoke AC , armor a 4 zahozenymi featy, ale o sorce 28 lvl,1 pal, 1monk s focusama a 3 spell penetrations )

Jinak tou armadou sem myslela tak 10-20 postav. 3 osamocene top buildy umrou hodne rychle. Staci 3 uvodni banshee nahradit 3 dalsima IGMSkama. ( budou-li se drzet u sebe, sou lepsi boure a vadnuti )

Zobrazit příspěvek

Ty svoje hypotézy si testuješ na místních RP hráčích, nebo rovnou na postavách co jsou AFK?
  • 0

#493 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 26.03.2007 21:15

Já bych si dovolil malé shrnutí největších perel:

Deekinovo: Tvoje vec. Jak mas hrat vis sam. Kdyz ne, stezuj si na hlavnim nadrazi.

Garretovo: p.s. chuanneto preparkuj si sorcku, stoji na miste pro invalidy.

Viconovo: Ty si komediant. Už ti někdo řekl, že si komik? Tak to ťa klamal.
  • 0

#494 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 26.03.2007 21:16

Ty svoje hypotézy si testuješ na místních RP hráčích, nebo rovnou na postavách co jsou AFK?

Zobrazit příspěvek

na postavach, co jsou AFk behem timestopu ( bug s counterspellem behem timestopu je pokud vim opraven :clover: )
  • 0

#495 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 26.03.2007 21:21

Hrát nevolníka už není dostatečně RP?
A sejmout sorcku a kleriky je dost složitý :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Další emočni stupen - je mi z toho tady smutno. Dnes jsem na Eq byla několik hodin , hraje tam Pán-šlechtic a jeho páže nebo tak něco, cestovali jsme spolu a povidali si , představa že ten hráč hraje páže z přinucení , je naprosto zcestná, tak zcestná až mi je špatně.
Za 2. - Už tu byla na foru pred půl rokem otazka - nováček nařikal na svůj build, tady tenkráte ještě byli normální lidi, nebo co ,že mu napsali - at se tím netiží a netrápí hlavně at si zahraje at ho to pobavi že mu nic neuteče a když at si potom udělá silnější build, zatim mu tady každý spíš pomůže než uškodí.
No a tedka aby si každý udělal nadupanou sorcku aby tu mohl hrát? To nemyslíte vážně? Že ne. Já podělám každej Build, strašně poskládám Featy, pro mne je důležitější včas podat daňové přiznání , než se tu trápit s vypiyplaným buildem, bude to tady ještě o zábavě?
  • 0

#496 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 26.03.2007 21:24

No a tedka aby si každý udělal nadupanou sorcku aby tu mohl hrát?

zatim je to treba jen pro to, aby sis mohla svoje vyrobky prodavat za svoje ceny bez strachu z urezani hlavy, zda se. :clover: treba se ale vyhoda mit v garazi sorcku postupne zmeni v nutnost. Kdo vi ....
  • 0

#497 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 21:25

Ach jaj, vazne som necakal, ze tu Ariadna zacne mudrovat tak rychlo :blush:
Ale v tomto pripade by som radsej odporucil oslnovat novacikov, tam to bude mat vacsi uspech. Pac vazne netusim na ake vlastne hypotezy tu reagujes (teda vlastne tusim, ale neviem preco predpokladas, ze som tym myslel toto).

P.S. A timestopy a klerikov si mozes strcit tam kam slnko nesvieti :biggrin:

P.S.2: Teda spamovat uz mozme, vsak? :clover:
  • 0

#498 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 26.03.2007 21:27

P.S. A timestopy si mozes strcit tam kam slnko nesvieti :biggrin:

je to prece normalni soucast hry, jako rezani hlav a disarm, ne ? :clover:

Pac vazne netusim na ake vlastne hypotezy tu reagujes (teda vlastne tusim, ale neviem preco predpokladas, ze som tym myslel toto).

reagovala sem tim na tvrzeni, ze kdyz se rozhodne vyparkovana "evil RP sorcka" rezat hlavy na potkani, tak ji opravdu skupina dobrodruhu nezastavi, jak si tu vsichni predstavujete.
  • 0

#499 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 21:32

na postavach, co jsou AFk behem timestopu ( bug s counterspellem behem timestopu je pokud vim opraven :clover:  )

Zobrazit příspěvek

Když pominu, že styl time stop + imgs zvládne i cvičená opice, tak mi pořád uniká, jak sešleš všechny ty kouzla, když doba za kterou můžeš seslat další time stop je 60s.
  • 0

#500 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 26.03.2007 21:34

když doba za kterou můžeš seslat další time stop je 60s.

Zobrazit příspěvek

tos mohla rict treba driv.
  • 0

#501 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 26.03.2007 21:37

Neviem, mna mna celkom vzdy rozosmievali hraci , hrajuci obohranu exaltovanu sorcku, ktora tu je uz od vydania HOU a dokazali ju vymysliet aj taki "builderi" ako Bioware v svojich epickych buildoch. A dokonca ju pouzivaju v PvP to je skutocne velka vyzva a test schopnosti :clover:
  • 0

#502 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 21:39

Zobrazit příspěvek

n00b :clover: :biggrin:
  • 0

#503 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 21:40

reagovala sem tim na tvrzeni, ze kdyz se rozhodne vyparkovana "evil RP sorcka" rezat hlavy na potkani, tak ji opravdu skupina dobrodruhu nezastavi, jak si tu vsichni predstavujete.

Zobrazit příspěvek

Pokial som si vsimal, tak si praveze vacsina mysli, ze exalted sorcka je neporazitelna a to aj vratane teba, ale nie je to tak uplne pravda. Pochopitelne, ze to nebudeme zabijat nejakym smiesnym 20/7/3, ale vhodnejsie postavenou prskavkou, vsakze :biggrin:

EDIT: dufam, ze to, ze timestop je sucast hry ti nebude branit v jeho aplikacii na spomenute miesto :clover:
  • 0

#504 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 26.03.2007 21:57

Zobrazit příspěvek

:clover: Promin ty ucis Melisu hrat sorcku toto je vtip mesice :biggrin: jinak vesele spamuj dal :blush:
  • 0

#505 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 22:03

Já vám teda nevím, ale já nikdy nehrál co se kouzel týče na ty vaše nepsaná pravidla:D pokud to můžou dělat NPC, můžu to dělat i já a vy si klidně hudrujte:)
  • 0

#506 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 22:10

:clover: Promin ty ucis Melisu hrat sorcku toto je vtip mesice  :biggrin: jinak vesele spamuj dal  :blush:

Zobrazit příspěvek

no... něco mi matně připomíná že i na sorcku staci prachobycejna rana do flatu:-)
  • 0

#507 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 26.03.2007 22:12

no... něco mi matně připomíná že i na sorcku staci prachobycejna rana do flatu:-)

Zobrazit příspěvek

:clover: :biggrin: smarja to zase bude flame az si to precte dotycna osoba to tu zase bude horko :blush:
  • 0

#508 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 22:18

Ja klidne prestanu, nemam to zapotrebi, penez mam dost.Ale rekni me jak chces zamezit cinostem co dela TM klub?Vyrazeni zbrani a jejich nasledna kradez, niceni craftu.Vis kolika hracum absolutne znechutej hru a chut craftit?Nedoslo k poruseni pravidel (krom te sproste mluvy ze strany TM klubu).Jsou proste situace ktere si musej hraci vyresit mezi sebou.

Zobrazit příspěvek

Sem ochotnej mluvit o cenach a zmenit styl boje kdyz budete i vy bojovat v urcite moralni hladine. (t.j neutocit bez odporu a tech dalsich veci kuli cemu je ten flame)
  • 0

#509 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 22:25

...jak ta tvoje uzasna postava muze vedet, ze oni jsou zli, to by me fakt zajimalo. Jestli si myslis, ze vsechno okecas pomoci RP, tak neokecas.

Zobrazit příspěvek

Aron trima svuj mithril pevne v ruce a vrazdi vsechny, kdo chteji ressnout , respektive jim reze hlavy :clover:
  • 0

#510 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 22:28

psany i nepsany pravidla PvP rikaji, ze vyrazena zbran se ma nechat lezet. A i kdybysme se nechteli temihle pravidly ridit, tak se to da brat jako kradez. Zkouseli jste to treba nahlasit? Myslim herne. Treba by to bylo nakonec zabavnejsi nez si za to rezat hlavy. Ale to ne, fiknout hlavu slabsimu je prece jednodussi ze jo?

Zobrazit příspěvek

Jen chci upozornit na to ze zbrane se zacali "krast" pouze a jenom proto, protoze utocili zbabele a castokrat bez odporu. Zacali nefer vrazdit, zacali sme nefer "kradnout". kdyz se unormalni, prestaneme i my
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních