Skočit na obsah

Fotka

Obchodničina

• Please log in to reply
995 odpovědí na toto téma

#481 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 00:30

Z toho si nic nedelej, to mas jako kdyz tvrdej jakej je mithril unikat a jak tam musi bejt uz jenom diky tomu jakasi psychologicka zavratna prirazka k cene - a na druhy strane ho cpou za par supu do drticky odpadu ve Stromoradu (a neni to nakej jeden ojedinelej pripad)
:cool:

Zobrazit příspěvek

jo priznavam nechal sem tam poslat 6 scimu mitrilovejch a jeden shdw.. propadly krase, rozdavat se mi je nechce.. radsi at to takhle kazdej vi a pleskne se do cela..
  • 0

#482 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 00:34

jo priznavam nechal sem tam poslat 6 scimu mitrilovejch a jeden shdw.. propadly krase, rozdavat se mi je nechce.. radsi at to takhle kazdej vi a pleskne se do cela..

Zobrazit příspěvek

No v tom pripade pro tebe asi ty zbrane nebudou unikaty ... a nas rozhovor je u konce. :cool:
  • 0

#483 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 00:38

a nas rozhovor je u konce.  :cool:

Zobrazit příspěvek

ale to by byla vecna skoda :laugh:
pustim gilmorky, vyspim se a neco pisnu :happy:
  • 0

#484 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 07:58

Checheche, sam se usvedcil, unikat jeden...
  • 0

#485 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 02.03.2007 09:16

Tomu sa vravi "unikatna" investicia do recyklacneho skillu :cool:
  • 0

#486 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 02.03.2007 09:30

Promin, ale mel jsem predstavu, ze mluvime trosku na urovni.

Argumentovat opacnymi extremy mi v tomto pripade pouze dokazuje, ze nemuzes najit vhodny protiargument .  :cool:

Zobrazit příspěvek

Pkud ty argumentujes extremem a Jeffik taky tak to jen dokazuje ze ze mate opacny nazor a nebo jsi jen podporil to ze ti dosly argumenty kdyz argumentujes extremem sam

Rekl bych ze v dnesni dobe uz Mitrhil a shadow vazne nejsou nejak unikatni jo jeste osazeny nejakym peknym sutrem navic proc ne.

Myslim ze kdyz jediny kdo tyhle materialy delal byl Keltar a Rydiss na odpocinku tak to bylo o necem jinem. Me osobne se to libilo vic

Mozna jen me ale treba i jinym lidem chybi ve hre ten krasnej nedosazitelnej *Svatej Gral* kde si reknes no Kdyz prodam Tenhle plast a Tyhle boty a pak jeste 500 paru rukavic tak me mozna necha na ten mithrilovej mec aspon sahnout
  • 0

#487 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 09:33

Pkud ty argumentujes extremem a Jeffik taky tak to jen dokazuje ze ze mate opacny nazor  a nebo jsi jen podporil to ze ti dosly argumenty kdyz argumentujes extremem sam

Zobrazit příspěvek

a tomudle se rika prijit z krizkem po funuse. :happy: Kdyz uz se proflaklo, ze ty "vehlasne , ohromne pracne se vyrabejici " zbrane hazi do drticky se ziskem 1/4 ceny licenci . :cool:

PS: koupim mithril a nabizimza nej... ted se drzte .... CELOU cenu jedne licence !!!
  • 0

#488 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 10:47

lidi nechtejte me rozesmat, to ze nekde par techto zbrani vyhodim, to mu nesrazi hodnotu, prave naopak... vy si myslite ze tehda kdyz se skillovalo na dykach, tak se ty dyky nevyhazovaly? (a to mluvim o kvantech napriklad verdovejch, a pritom verd zbran melo jen do dvaceti lidi)..
nerikam ze sem skilloval na scimech, i kdyz v podstate jo ;). no za dob keltara a rydiss(von to jeste umel, tagnar, strigi, dokonce jeff, kdyby mel matros mohl delat).. dnes je doba haldetha, lorzuba, jeffa, orfa, havrana, jasona, rolda, mandelinky. cim to bude? myslite ze predmetama? blba vymluva.. jo jasne je to ted lehci, zazil jsem snizeni obtiznosti, ale i tak tam byl pak pul roku do wipe za totoznejsich podminek, mozna je to chyba nas kovaru, ze sme si to dovolili vubec prodavat, ze to ztratilo na te " vasi unikatnosti"? prave naopak my sme vam dali moznost to ochutnat taky. To ze dnesni hornici nejsou lemry, nemuzeme davat nikomu za vinu.
ale zpet k unikatnosti. brudro je uplne jasne ze kazdy mame momentalne na danou situaci na mysli jinej vyznam unikatu, takze nase debata je jen o tom aby kazdy prihodil proc si mysli ze to jeho je unikat. Protoze diky tve logice by zadny kraft nemohl plodit unikaty, to je zcela evidentni. ja mam treba s krejcikem unikatni luk, pro mne unikatni, mistr urebrin mi prodal prvni tohoto druhu po wipe. a byl to nejakej dubovej nebo snad olsovej, takze je to nejakej lowend. ale je to proste unikatni kousek, zase z jinyho uhlu pohledu :P.
  • 0

#489 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 10:52

No v tom pripade pro tebe asi ty zbrane nebudou unikaty ... a nas rozhovor je u konce.  :cool:

Zobrazit příspěvek

btw, nesnas se me timto korigovat do slepe ulicky :laugh: (pac sem myslel ze s tebou to bude na urovni a nebudem se snazit jeden druheho zavrit do klece a zahodit klic :happy: )
  • 0

#490 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 10:52

lidi nechtejte me rozesmat, to ze nekde par techto zbrani vyhodim, to mu nesrazi hodnotu, prave naopak... vy si myslite ze tehda kdyz se skillovalo na dykach, tak se ty dyky nevyhazovaly? (a to mluvim o kvantech napriklad verdovejch, a pritom verd zbran melo jen do dvaceti lidi)..
nerikam ze sem skilloval na scimech, i kdyz v podstate jo ;). no za dob keltara a rydiss(von to jeste umel, tagnar, strigi, dokonce jeff, kdyby mel matros mohl delat).. dnes je doba haldetha, lorzuba, jeffa, orfa, havrana, jasona, rolda, mandelinky. cim to bude? myslite ze predmetama? blba vymluva.. jo jasne je to ted lehci, zazil jsem snizeni obtiznosti, ale i tak tam byl pak pul roku do wipe za totoznejsich podminek, mozna je to chyba nas kovaru, ze sme si to dovolili vubec prodavat, ze to ztratilo na te " vasi unikatnosti"? prave naopak my sme vam dali moznost to ochutnat taky. To ze dnesni hornici nejsou lemry, nemuzeme davat nikomu za vinu.
ale zpet k unikatnosti. brudro je uplne jasne ze kazdy mame momentalne na danou situaci na mysli jinej vyznam unikatu, takze nase debata je jen o tom aby kazdy prihodil proc si mysli ze to jeho je unikat. Protoze diky tve logice by zadny kraft nemohl plodit unikaty, to je zcela evidentni. ja mam treba s krejcikem unikatni luk, pro mne unikatni, mistr urebrin mi prodal prvni tohoto druhu po wipe. a byl to nejakej dubovej nebo snad olsovej, takze je to nejakej lowend. ale je to proste unikatni kousek, zase z jinyho uhlu pohledu :P.

Zobrazit příspěvek

Mame na to stejny nazor. Taky bych to radsi vyhodil nez prodal pod cenou. Jen za vidinou aspon nejakyho mizernyho malyho zisku.
  • 0

#491 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 11:11

unikátní výrobek.... top výrobek.. výrobek s nevyčíslitelnou hodnotou.... všechno jen synonyma a jistě jich je mnohem mnohem víc.... záleží na úhlu pohledu, na pocitech té které postavy (Adriano postavy ne hráče co plodí 10 postav per week) a pár dalších věcech.....

to ale není tak podstatné - Jeff dobře napsal, že pro toho jeho střeleckého chromajzla s low lukem je to unikát.... prostě hraje postavu s určitým charakterem... není to tím, že by si nemoh dovolit koupit lepší luk... to jistě ne....

co podstatné je a co je asi kamenem úrazu je vážení si daných věcí... znovu vzpomenu svého prvního Geralda... byla to shitka postavička, kterou zmáklo kde které lehce nedprůměrné NPC.... a to měl max výbavu kterou moh mít.... neřešil jsem jeho build, prostě jsem dával kleriky a k tomu šoupnul jednoho válečníka a zas kleriky.... byl to takový paskvil.... ale o to nešlo... byl to můj Gerald, já ho měl rád... neběhal jsem na foru do build sekce, nedělal nějakou lepší postavu.... prostě jsem žil život postavy, které se nezadařilo.... a pak byl wipe.... a mě bylo moc moc smutno, že všechny příběhy, celý život, který jsme s Geraldem měli společný přišel vniveč....

a teď nový Gerald... peněz má dost, rozhodně nestrádá, je to slušný build, kde co zmákne sám.... nemá tu nej výbavu ač by ji moh mít.... cení si své práce, svých výrobků, stejně jako dokáže ocenit kvalitní práci jiných mistrů oboru... proto je mu s podivem, že zlatník - zlatník, který je jistě od slova zlato.... nemá rád své výrobky.... necení si jich, necení si své práce, necení si tím ani sebe sama.... ano jistě.... máme tu RP odpověď... hraje své přesvědčení, hraje svou postavu jež má silné sociální cítění s ostatními sockami z trhu.... pak smekám pokud je to takto.... přijde wipe, nebude nic moc výbava, nebudou žádní horníci, kteří by z nudy přinesli nějakou věc s jedním prstem v ruce, druhým držíc dotírající bestie a krumpáčem co sám kácí skály.... každý craft bude v plenkách, každý postup o biť jediný kousek, skill bod bude oslavován... a v tu chvíli si každá jednotlivá postava začne vážit své práce..... svých výrobků..... zjistí svou cenu....

ne opravdu nejsem zastáncem toho, že by top craft měl být pro 90 % hráčů zakázaný.... jen ať si ho užijí... ale musí mít svou cenu a oni si ho musí vážit... Démona je vcelku malý svět... získáte top výbavu, najdete pár kamarádů a podíváte se všude.... a co vás tu pak bude držet dál? bude to příběh, kamarádi, dobrá atmosféra.. nebo budete stavět jiné a jiné, lepší a lepší buildy a pak se začnete nudit a z nudy se pak rodí PvP problémy a flamy.....

uf to je dlouhý.. to je zas den a to je teprv ráno...
  • 0

#492 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 11:12

btw, nesnas se me timto korigovat do slepe ulicky  :happy: (pac sem myslel ze s tebou to bude na urovni a nebudem se snazit jeden druheho zavrit do klece a zahodit klic  :cool: )

Zobrazit příspěvek

Nemuzu si pomoci ale podle me neznas vyznam slova unikat.

A je to pravda, pred wipe bylo vsechno lepsi, trava byla zelenejsi, nebe modrejsi,

A pred tim jeste predeslejsim wipe to bylo jeste lepsi, to byl kovar a hornik zaroven a delal i zbrane a brneni, jedinej kovar byla Berta ...

Ted to stoji uplne za prd ...
  • 0

#493 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 02.03.2007 11:15

No ano ta logika mi je znama, nie je problem crafterov, ze kamaradi a kamaradi kamaradov maju za ceny licencie , nie je problem recyklacny skill za cenu 1/5 licencie, ale je desny problem ak niekto preda nahodnemu zakaznikovi za cenu , ktora nedosahuje "trhovu" a treba ho umravnit zaparkovanou sorckou :cool:
  • 0

#494 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 11:15

Démona je vcelku malý svět... získáte top výbavu, najdete pár kamarádů a podíváte se všude....

Zobrazit příspěvek

Covece ja uz tu hraju dlouho a jsou lokace, ktere jsou tu jeste dyl nez ja a ja tam jeste nikdy nebyl. :cool:
  • 0

#495 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 11:16

...

Zobrazit příspěvek

chybí ti tam sláva Moradinovi :)) ale jinak nádherně sepsané :cool:
  • 0

#496 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 11:17

Covece ja uz tu hraju dlouho a jsou lokace, ktere jsou tu jeste dyl nez ja a ja tam jeste nikdy nebyl.  :cool:

Zobrazit příspěvek

no vidíš já už lokaci Očistec navštívil několikrát, prostě jde jen o to neprosedět to na trhu :happy:
  • 0

#497 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 11:18

...

Zobrazit příspěvek

At to procitam jak to procitam nejak porad nemuzu pochopit co jsi tim chtel rict. Ze unikat je zbran ke ktery ma hrac, potazmo postava nejakej citovej vztah? Nebo je unikat zbran z urcityho materialu? Nebo dela unikat cena? Co je teda ten unikat?
  • 0

#498 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 11:25

moje představa

unikát = jediný svého druhu
  • 0

#499 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 11:32

unikátní výrobek.... top výrobek.. výrobek s nevyčíslitelnou hodnotou.... všechno jen synonyma a jistě jich je mnohem mnohem víc.... záleží na úhlu pohledu, na pocitech té které postavy (Adriano postavy ne hráče co plodí 10 postav per week) a pár dalších věcech.....

to ale není tak podstatné - Jeff dobře napsal, že pro toho jeho střeleckého chromajzla s low lukem je to unikát.... prostě hraje postavu s určitým charakterem... není to tím, že by si nemoh dovolit koupit lepší luk... to jistě ne....

co podstatné je a co je asi kamenem úrazu je vážení si daných věcí... znovu vzpomenu svého prvního Geralda... byla to shitka postavička, kterou zmáklo kde které lehce nedprůměrné NPC.... a to měl max výbavu kterou moh mít.... neřešil jsem jeho build, prostě jsem dával kleriky a k tomu šoupnul jednoho válečníka a zas kleriky.... byl to takový paskvil.... ale o to nešlo... byl to můj Gerald, já ho měl rád... neběhal jsem na foru do build sekce, nedělal nějakou lepší postavu.... prostě jsem žil život postavy, které se nezadařilo.... a pak byl wipe.... a mě bylo moc moc smutno, že všechny příběhy, celý život, který jsme s Geraldem měli společný přišel vniveč....

a teď nový Gerald... peněz má dost, rozhodně nestrádá, je to slušný build, kde co zmákne sám.... nemá tu nej výbavu ač by ji moh mít.... cení si své práce, svých výrobků, stejně jako dokáže ocenit kvalitní práci jiných mistrů oboru... proto je mu s podivem, že zlatník - zlatník, který je jistě od slova zlato.... nemá rád své výrobky.... necení si jich, necení si své práce, necení si tím ani sebe sama.... ano jistě.... máme tu RP odpověď... hraje své přesvědčení, hraje svou postavu jež má silné sociální cítění s ostatními sockami z trhu.... pak smekám pokud je to takto.... přijde wipe, nebude nic moc výbava, nebudou žádní horníci, kteří by z nudy přinesli nějakou věc s jedním prstem v ruce, druhým držíc dotírající bestie a krumpáčem co sám kácí skály.... každý craft bude v plenkách, každý postup o biť jediný kousek, skill bod bude oslavován... a v tu chvíli si každá jednotlivá postava začne vážit své práce..... svých výrobků..... zjistí svou cenu....

ne opravdu nejsem zastáncem toho, že by top craft měl být pro 90 % hráčů zakázaný.... jen ať si ho užijí... ale musí mít svou cenu a oni si ho musí vážit... Démona je vcelku malý svět... získáte top výbavu, najdete pár kamarádů a podíváte se všude.... a co vás tu pak bude držet dál? bude to příběh, kamarádi, dobrá atmosféra.. nebo budete stavět jiné a jiné, lepší a lepší buildy a pak se začnete nudit a z nudy se pak rodí PvP problémy a flamy.....

uf to je dlouhý.. to je zas den a to je teprv ráno...

Zobrazit příspěvek

:cool: Moc pekne napsany, podobne jsem to napsal i ja ale to uz je nekde dal straceno mezi flamem. Citim to uplne stejne oni si to mozna jednou uvedomi ale je otazkou zda-li nebude pozde.
  • 0

#500 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 11:37

At to procitam jak to procitam nejak porad nemuzu pochopit co jsi tim chtel rict. Ze unikat je zbran ke ktery ma hrac, potazmo postava nejakej citovej vztah? Nebo je unikat zbran z urcityho materialu? Nebo dela unikat cena? Co je teda ten unikat?

Zobrazit příspěvek

at to procitam jak to procitam nejak porad nemuzu pochopit co jsi tou otazkou chtel rict. :cool:
  • 0

#501 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 11:39

Otazkou "co je unikat?" jsem se, kupodivu, chtel dozvedet co je teda ten unikat. Ja vim ze je to slozity ale proste nektery otazky jsou zaludny a jednoduse polozit nejdou :cool:
  • 0

#502 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 11:45

Unikat by opravdu mel byt jediny kus. Takze spise to prevedme na "vzacna" zbran. "vzacny" kov. Ne prilis rozsireny. Rekneme ze ho vlastni maximalne 10% pravidlene hrajicich. Kdyz tu zbran nekdo uvidi, bude vedet ze to je Zkuseny dobrodruh. Ohledne se za nim.
  • 0

#503 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 11:46

Otazkou "co je unikat?" jsem se, kupodivu, chtel dozvedet co je teda ten unikat. Ja vim ze je to slozity ale proste nektery otazky jsou zaludny a jednoduse polozit nejdou  :happy:

Zobrazit příspěvek

Neni vsechno unikat, co se trpyti. :cool:
pokud chces presnej slova unique = jedinečný.
ale jestli si pozorne jak rikas procital tam a zpet co jsem napsal, tak si asi dislektik ;)
  • 0

#504 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 11:47

ja to procital a mithril/shadow opravdu unikatni neni ;) A cim to asi je? Kdyz se jednu dobu prodavalo kazdymu na dluh, stacilo prijit a rict si ;) Fakt nevim na co si ted stezujete, kdyz tuhle situaci zpusobili sami kovari ;)
  • 0

#505 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 11:53

btw s tema unikatama.. v debate brudraxjeff, toto slovo chytre pouzil brudra prvni, mno a je vidno ze se tu snazite slovickarit, a pak nekoho zahnat do kouta v jeho bezmocnosti. ale to prrrr! :cool: jo pouzil to tak sikovne ze sem se ho hned taky chytl.
ale proc podle vas slovo unikat musi byt notne od slova jedinecny sveho druhu?.
  • 0

#506 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 11:54

Unikat by opravdu mel byt jediny kus. Takze spise to prevedme na "vzacna" zbran. "vzacny" kov. Ne prilis rozsireny. Rekneme ze ho vlastni maximalne 10% pravidlene hrajicich. Kdyz tu zbran nekdo uvidi, bude vedet ze to je Zkuseny dobrodruh. Ohledne se za nim.

Zobrazit příspěvek

Tak to je spis ten adamantit ne ? Ne zbran kterou ma 2/3 high levelu. :cool:

ale proc podle vas slovo unikat musi byt notne od slova jedinecny sveho druhu?.

A v jakem vyznamu mame slovo unikat chapat ?
  • 0

#507 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 11:54

ja to procital a mithril/shadow opravdu unikatni neni ;) A cim to asi je? Kdyz se jednu dobu prodavalo kazdymu na dluh, stacilo prijit a rict si ;) Fakt nevim na co si ted stezujete, kdyz tuhle situaci zpusobili sami kovari ;)

Zobrazit příspěvek

ten jenz si stezuje tak na pranyr a zbicovat.
  • 0

#508 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 11:57

Neni vsechno unikat, co se trpyti.  :cool:
pokud chces presnej slova unique = jedinečný.
ale jestli si pozorne jak rikas procital tam a zpet co jsem napsal, tak si asi dislektik ;)

Zobrazit příspěvek

Pokud je vyznam slova "unique" celkem presne urcen, v jakych akcentacich se s Brudrou lisite? Ale kdyz vynecham zhodnoceni sve osoby se odpoved na polozenou otazku asi nedozvim je tak?
  • 0

#509 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 11:58

Tak to je spis ten adamantit ne ? Ne zbran kterou ma 2/3 high levelu.  :cool:

Zobrazit příspěvek

Mas pravdu. Aspon v necem se shodneme. Ale ma to jeden hacek.
Nikdo takovou zbran nema. Az ji bude mit, samozrejme se ta hranice posune na Adamantit.
Ale podle vasi logiky, by se mela rychleee sirit mezi ty masy, aby ji opet meli 2/3 highlvlu v co mozna nejkratsim case.
  • 0

#510 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 11:59

Zobrazit příspěvek

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních