Skočit na obsah

Fotka

LineAge II

• Please log in to reply
696 odpovědí na toto téma

#481 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2007 17:34

No tek před hoďkou a něco jsem si opět nainstaloval L2, vlezl jsem do hry tady na GP, vzpomněl jsem si na své acc, lognul se za svou nej postavu, kouknul do friendlistu, potkal pár známých,hned mě vzali do klanu o 18-ti lidech, šlo se hned na raida, pak na dalšího, pak jsme potkali s dvouma kamarádama jednoho zmetka, co s nimi měli oni nevyřízené účty, hned se do něj pustili, já jako správný healer jsem byl pochválen za správné healování, šli jsme na dalšího raida, dali ho a hotovo:)

Bledulko instaluj šup šup, chci zpět své itemy:D
  • 0

#482 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2007 17:38

:blush: tak to je, to je esencia lineage.
  • 0

#483 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2007 18:49

No tek před hoďkou a něco jsem si opět nainstaloval L2, vlezl jsem do hry tady na GP, vzpomněl jsem si na své acc, lognul se za svou nej postavu, kouknul do friendlistu, potkal pár známých,hned mě vzali do klanu o 18-ti lidech, šlo se hned na raida, pak na dalšího, pak jsme potkali s dvouma kamarádama jednoho zmetka, co s nimi měli oni nevyřízené účty, hned se do něj pustili, já jako správný healer jsem byl pochválen za správné healování, šli jsme na dalšího raida, dali ho a hotovo:)

View Post

hehe tady je vidět šílená různorodost nastavení serverů, na jedmon sme zabii ISkho ve složení 42OL, 42SwS, 30SpS :devil:
na jinym na něj naběhnem 52 BD a 50 SH a rocupovla nás, ani sme nemrkli ... pokud tohle de,tak máte slabý bossy :tongue:
- hraju na serveru, kde s BD lvl 55, dual Delushny, skoro celek BW heavy a Cave Maiden mi dáváj 150 dmg na ránu :sad: .. ale co, za chvíli budu mít celej set, to budu mít ještě míń životů.... holt je to DD,ale potřebuje tanka :blush:
PS: budu muset poprosit pány Karika a Grendiona o Tattoo of Fire
-3 Evasion, -5% P.Def, +12% P.Atk, +10% Atk. Speed :blush:
  • 0

#484 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 15.02.2007 20:01

Jeste ze hrajem na tom oficialu ....
  • 0

#485 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 00:26

Wulfgare, ted se mi presne potvrdilo to co jsem psal pred nedavnem. Jeste vic cisel a zkratek do tvych prispevku, pak to nerozlustis ani ty.
  • 0

#486 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 01:23

hehe tady je vidět šílená různorodost nastavení serverů, na jedmon sme zabii ISkho ve složení 42OL, 42SwS, 30SpS  :devil:
na jinym na něj naběhnem 52 BD a 50 SH a rocupovla nás, ani sme nemrkli ... pokud tohle de,tak máte slabý bossy  :tongue:
- hraju na serveru, kde s BD lvl 55, dual Delushny, skoro celek BW heavy a Cave Maiden mi dáváj 150 dmg na ránu  :sad: .. ale co, za chvíli budu mít celej set, to budu mít ještě míń životů.... holt je to DD,ale potřebuje tanka  :devil:
PS: budu muset poprosit pány Karika a  Grendiona o  Tattoo of Fire
-3 Evasion, -5% P.Def, +12% P.Atk, +10% Atk. Speed :blush:

View Post

Tak a teď upřímně, rozumí týhle hatmatilce někdo? O.o
  • 0

#487 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 09:01

View Post

já rozumým několika českým slovům a poslednímu řádku :blush:
  • 0

#488 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 09:11

View Post

Pravdepodobne kazdy, kdo hraje L2 ... nicmene obsahovou stanku, aneb zivot na free serverech komentovat nebudu.
  • 0

#489 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 10:00

Wulfgare, ted se mi presne potvrdilo to co jsem psal pred nedavnem. Jeste vic cisel a zkratek do tvych prispevku, pak to nerozlustis ani ty.

View Post

je to uplne srozumitelny, v podstate to samy jako kdyz se tady mluvi ve zkratkach typu SD,WM,rgr, igms a podobne, pro ty co znaji l2 je to mluva bezproblemova, pro ty co to neznaji je to nesrozumitelna zmet znaku ale muze jim to byt jedno, protoze stejne o nic neprichazeji
  • 0

#490 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 10:28

Projdi si poslednich par prispevku od Wulfgara a pochopis co myslim. Vzdycky se to zvrhne ve vycet vlastnosti schopnosti zkratek cehosi, cisel a toho ze rad hraje za tohle a za tohle protoze je to takovy a makovy. :blush:
  • 0

#491 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 12:05

View Post

hmm ze bych to opetovne zase zkusil..ale tech svych pujcenych 200k asi uz zatky nedostanu :blush:
  • 0

#492 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 13:37

hmm ze bych to opetovne zase zkusil..ale tech svych pujcenych 200k asi uz zatky nedostanu :blush:

View Post

Jo Bledulka mě teď taky stála pár set tisíc:D
  • 0

#493 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 13:59

Jo Bledulka mě teď taky stála pár set tisíc:D

View Post

ale ja svoji zakladni vybavu stale mam jen sjme kamosovi pujcil 200k na hulku,jenze pak jsme prestal hrat,ale stale mylim mam nejakych 800k a mma i docela naladu na "tupe klikani" lepsi nez bojovat o Kvatch v Oblivionu :blush:

Edit: instaluji....
  • 0

#494 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 15:05

ale ja svoji zakladni vybavu stale mam jen sjme kamosovi pujcil 200k na hulku,jenze pak jsme prestal hrat,ale stale mylim mam nejakych 800k a mma i docela naladu na "tupe klikani" lepsi nez bojovat o Kvatch v Oblivionu :blush:

Edit: instaluji....

View Post

Já mám teď jediný úkol, nechat se vyexpit z lvl 40 do lvl aspoň 60+:) a přitom vydělám na C výbavu:)
  • 0

#495 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 17.02.2007 17:44

Já mám teď jediný úkol, nechat se vyexpit z lvl 40 do lvl aspoň 60+:) a přitom vydělám na C výbavu:)

View Post

Na 60+ v Cecku? :blush:
Pan je masochista?
  • 0

#496 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 17.02.2007 18:03

Na 60+ v Cecku?  :blush: 
Pan je masochista?

View Post

Ne on je bishop, takze u nej je vybava pouze kosmeticka vec :o)
  • 0

#497 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 17.02.2007 18:11

hehe tady je vidět šílená různorodost nastavení serverů, na jedmon sme zabii ISkho ve složení 42OL, 42SwS, 30SpS  :blush:
na jinym na něj naběhnem 52 BD a 50 SH a rocupovla nás, ani sme nemrkli ... pokud tohle de,tak máte slabý bossy  :blush:
PS: budu muset poprosit pány Karika a  Grendiona o  Tattoo of Fire
-3 Evasion, -5% P.Def, +12% P.Atk, +10% Atk. Speed :devil:

View Post

Njn, free hi xp rate servery jsou dobre ze si clovek za 14 dni vyexpi postavu a zkusi jak to asi tak funguje, ale problem je ze na freeckach mraky veci nefunguje spravne a par veci je deformovano aktivnimi adminy. Ted myslim treba to silene silne custom tetovani. Nebo ze dykarovo backstab jde provest i ze predu ...
  • 0

#498 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2007 18:34

Njn, free hi xp rate servery jsou dobre ze si clovek za 14 dni vyexpi postavu a zkusi jak to asi tak funguje, ale problem je ze na freeckach mraky veci nefunguje spravne a par veci je deformovano aktivnimi adminy. Ted myslim treba to silene silne custom tetovani. Nebo ze dykarovo backstab jde provest i ze predu ...

View Post

no ber to tak, že to tetování stojí 300M, já sem skoro celelej v Bg a na 55. úrovni mam problém s 59kama, kámoš je SH a s Cg holí dává v pohodě potvory 10lvlů výš... prostě válečník tohle potřebuje .. celý LoA je posílený naa trojnásobek.. :blush:
  • 0

#499 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2007 19:33

Na 60+ v Cecku?  :blush: 
Pan je masochista?

View Post

ale néééééé, prosim tebe než udělám lvl 45, tak už budu mít prachy na C věci:) já jen tak, že se počítá také s tím, abych si v průběhu expení do 60+ našetřil peníze na C věci a víc:)
  • 0

#500 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 17.02.2007 20:21

ale néééééé, prosim tebe než udělám lvl 45, tak už budu mít prachy na C věci:) já jen tak, že se počítá také s tím, abych si v průběhu expení do 60+ našetřil peníze na C věci a víc:)

View Post

Stavet becka je fakt sranda ;) nejvic me stvalo jak sem shanel key material na avadon boty a kdyz sem cekal na posledni padly boty v celosti... :blush: :blush:
  • 0

#501 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 18.02.2007 05:55

no ber to tak, že to tetování stojí 300M, já sem skoro celelej v Bg a na 55. úrovni mam problém s 59kama, kámoš je SH a s Cg holí dává v pohodě potvory 10lvlů výš... prostě válečník tohle potřebuje .. celý LoA je posílený naa trojnásobek..  :blush:

View Post

Hmm. Stejne mi to neda. Za 300M se pri ratech 1x v pohode obleces do komplet A vcetne bizutky a SA a jeste zbude na svitky. Pokud mas na 55 problem na solo se zlutyma potvorama to bysem videl jako spravne. Kouzelnici jsou trosku jinak, kdyz je dejme tomu na 40 a ma C Topku trebas HOMKu +6 s Akumenem a pouzije Blesset shoty a vybere si potvorky s M. def low. , tak si opravdu da na solo potvorky na 50. Zabije jich 5 a musi sedet.... . Pomineme li ze ma postih za mlaceni cervenych potvor na solo... tak to mozne je. Sedeji pak chvili kouzleji a pak zase sedi. takze v prumeru za urcitou dobu date oba zhruba stejny pocet potvor. Ale kdyz ty si muzes nasadit takove uzasne Tetovani jsi na tom pak o dost lip nez prskavky.... . Ja mam SwS na 60 komplet v B, Great sword s focusem +3 a mam problem na solo s potvorama na 57.
  • 0

#502 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 18.02.2007 10:46

Hmm. Stejne mi to neda. Za 300M se pri ratech 1x v pohode obleces do komplet A vcetne bizutky a SA a jeste zbude na svitky. Pokud mas na 55 problem na solo se zlutyma potvorama to bysem videl jako spravne. Kouzelnici jsou trosku jinak, kdyz je dejme tomu na 40 a ma C Topku trebas HOMKu +6 s Akumenem a pouzije Blesset shoty a vybere si potvorky s M. def low. , tak si opravdu da na solo potvorky na 50. Zabije jich 5 a musi sedet.... . Pomineme li ze ma postih za mlaceni cervenych potvor na solo... tak to mozne je. Sedeji pak chvili kouzleji a pak zase sedi. takze v prumeru za urcitou dobu date oba zhruba stejny pocet potvor. Ale kdyz ty si muzes nasadit takove uzasne Tetovani jsi na tom pak o dost lip nez prskavky.... . Ja mam SwS na 60 komplet v B, Great sword s focusem +3 a mam problem na solo s potvorama na 57.

View Post

tohle je 16x rate PvP server, full BW heavy sem koupil za 125M a to ještě pod cenou, Ag je cca 100M+ za kus, je tam šílená ekonomika, ale spousta různejch úprav; kámoš to dává s SH od 60. lvlu v pohodě na Doom Knightech, můžeš si tam totiž koupit acumen a mana poitony, takže 20minu expení ho přijde asi na 60k , ale na 50. lvlu sebral jednou ranou Iskhovy 2k životů, maideny měl na 2 rány, takže já akorát dodělával a tančil... to tetovaní asi těžko dropnu... ale když si seženu partu tak to pude, mam spoila a krafta na 40. lvlu, prachy budou dříve nebo později snad :blush:
PS: většina povolání má od 1. lvlu pasivní skill, kterej jim nějak pomáhá, BD má +10% P.Atk, takže pro mě je teď důležitý sehnat partu, nejlíp tanka a rasit to hesky z druhý řady :blush:
  • 0

#503 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 18.02.2007 13:30

• 0

#504 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 18.02.2007 14:19

mno, nějak to má zrnění

jinak je to složeno z tohoto a tohoto

L2C5

L2:The Chaotic Throne

Jurský park
  • 0

#505 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 18.02.2007 14:32

nemas neco peknyho s Antharasem? :) videjko nejakej peknej wallpaper . . .
  • 0

#506 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.02.2007 14:53

Já prostě nepochopím, jak se tohle může někomu nelíbit
  • 0

#507 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 18.02.2007 14:55

Smrt Antharase - nevíte, kde najít tu první písničku? Jen vím: Luna - Rain. Ale jinak se mi ji nepodařilo najít.

Antharas

jiná nejsou a obávám se, že obrázky taky moc ne
  • 0

#508 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.02.2007 15:00

Chce to nějaký RP server,existuje vůbec?nebo něco,kde jsou opravdu klany a aliance rozdělané i dle ras, něco, kde není člověk, elf, ork, dark elf v jednom klanu atp.
  • 0

#509 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 18.02.2007 15:01

i když

Přiložené soubory

• 0

#510 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 18.02.2007 15:02

Chce to nějaký RP server,existuje vůbec?nebo něco,kde jsou opravdu klany a aliance rozdělané i dle ras, něco, kde není člověk, elf, ork, dark elf v jednom klanu atp.

View Post

RP servery, v jaké je známe podobě z jiných her, v L2 nejsou. V L2 jsou různá povolání a tak musí všechny rasy spolupracovat, chtě nechtě.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních