Skočit na obsah

Fotka

Podakovanie - free spam

• Please log in to reply
640 odpovědí na toto téma

#451 Oooz

Oooz

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 165 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2007 19:24

Mno tak sa spytam, aku autoritu ma DM, ked v momente ako prisupi k tvrdsiemu opatreniu, tak mu podkopne nohy ine DM z "teamu"  :laugh:

Zobrazit příspěvek

To, co se děje ve vedení ale přece nemá řešit hráč. Má to řešit leader, a vedení mezi sebou.
  • 0

#452 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2007 19:29

To, co se děje ve vedení ale přece nemá řešit hráč. Má to řešit leader, a vedení mezi sebou.

Zobrazit příspěvek

S tim se nedá než souhlasit.
Upřímně je mi fakt docela líto, kam se to dostalo...
  • 0

#453 Oooz

Oooz

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 165 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2007 19:33

Ano, presne tak. DM ma mit autoritu. Je potom v poradku, kdyz jeden z clenu tymu planovite srazi autoritu tem ostatnim? DMs nebyli ti, kdo to tu zacal verejne propirat, pokud vim, byli to hraci, kdo ozraly "ve srande" zacal s vyzvama. A pak uz bylo nutne vysvetlovat. A promin, ale diky tomu ted uz je to vec vsech.

Zobrazit příspěvek

Inu, já tam nebyl. Nevím co se tam dělo a upřímě je mi to jedno. Mě se pouze nelíbí, že odstoupí DM a pak začne veřejně obviňovat. Tim ovlivní spoustu dalších lidí, kteří tam nebyli ale rádi se postaví za svého oblíbence a samosebou si vyslechnou černobílý názor od jedné strany.
  • 0

#454 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2007 19:39

demona su hraci, nie lokacie ani NPC ani kraft.
a napriklad co sa mna tyka, tak uz to davno nie je demona, aj ked sa to tak vola.

Zobrazit příspěvek

Něco na tom opravude je :laugh:
  • 0

#455 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2007 19:44

Inu, já tam nebyl. Nevím co se tam dělo a upřímě je mi to jedno. Mě se pouze nelíbí, že odstoupí DM a pak začne veřejně obviňovat. Tim ovlivní spoustu dalších lidí, kteří tam nebyli ale rádi se postaví za svého oblíbence a samosebou si vyslechnou černobílý názor od jedné strany.

Zobrazit příspěvek

No tak je to vec povahy, ale nie kazdy bude ignorovat urazky (ci vyzvy alebo ako to nazvali), ktore to mimochodom zacali ak hovorime o prejavoch na fore - a predpokladam ze DM pisu sem, pretoze na DM fore ich aj tak ignoruju tak aspon tu si to niekto precita a urobi si obraz :laugh:
  • 0

#456 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2007 20:16

Je mi líto, co se tady děje, nebudu číst celej topic, pochopil jsem dost z tech málo rozumných příspěvků, co tu jsou z počátku a v závěru. Jako hráče mě to zas tak nepoznamená, protože nejsem vyznavač extrémní spolupráce hráči-DM (Beda je vyjímka), nikdy mi to nešlo, ale snaha byla. Obeně jako myslící bytosti mi to jedno neni, celkem bych vítal, aby se to vyřešilo a určitě nejsem sám. Stejně mě tady nikdo neposlechne, co je komu do jednoho PGčka, zdar a sílu do osobních bojů... A díky za ty roky hraní...

Zobrazit příspěvek

nevim jak si to myslel :)

Tak dost bylo žertů, je načase aby Lopyk a Nairen odstoupily. Já myslel že je to od začátku jasné, ale teď už začínám mít pocit že celý tenhle humbuk není jen fór, a oni odstoupit nechtějí!
Ten Čunkův syndrom není tak vzácnej jak se píše v odborných knihách, jak tak vidím.

Zobrazit příspěvek

Myslim ze je nacase abys odstoupil ty. Nebo myslis ze mas po tom hnusu co sme musel cist pravo na to rikat aby nekdo odstupoval? Byl bych rad kdybyste to prenechali tem kterych se to tyka pac me tohle vsechno zacina radne ale RADNE stvat!
  • 0

#457 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2007 20:36

Forum se poslední dobou mění ve změť osobních urážek, výsměchu, parodií na legraci. Ono je jedno jestli někdo zesměšňuje DMs anebo jiného hráče. Nejde jen o úctu a respekt k vedení DMs, ale i o úctu a respektem mezi každým jednotlivým člověkem co tu tráví svůj osobní volný čas.

Jakékoli téma, co tu začne, ať již má jeho zakladatel jakýkoli úmysl, je postupně zaspamován. Je jedno jestli se jedná o topic v Prohřešcích anebo v Pokecu. Opravdu Vám to přijde normální?

A poslední věc - každý má právo na vlastní názor, pokud je prezentován v mezích slušnosti a nikoho neuráží. Každý má také právo se svobodně rozhodnout. Pokud se někdo rozhodne skončit a skončí je to jeho rozhodnutí. Pokud se kdokoli rozhodne zůstat a zůstane stále je to jeho rozhodnutí a opravdu nikomu nepřísluší kohokoli za to soudit.

Uvědomte si, že tento modul není česká republika. Každý z DM, každý z WB a dokonce i Nairen tu jsou zadarmo. Snaží se vytvářet zábavu ne jen pro sebe, ale i pro Vás, který tu díky nim můžete trávit volný čas. Proto si myslím, že si zasluhují lepší chování, než tu povětšinou předvádíte. Přirovnávat kohokoli k politikovi, ať už tomu nebo onomu asi není to pravé!

Začnete se tu chovat jako normálně uvažující lidé!
  • 0

#458 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2007 20:51

Dovol, ale to co předvedl Lopyk, to je v pořádku?
Ano, používám jadrné vyjadřování, ale tím že napíšeš: Moc mě mrzí co se stalo, tím nic nedokážeš. To je problém čecháčství. Všichni jste bohužel zaprdlí, bojíte se projevit svůj názor, nebo prostě svůj názor nemáte a je Vám to fuk. Lidi kteří Demonu znají podstatně déle než vy, lidi kteří tu třebas nehrají, ale znají zákulisí Demony ti mají většinou názor jasný.
Udivuje mě jak krátké máte myšlení a to co Vás včera rozčilovalo to vám dnes sotva hne žlučí. Zase klasický případ české populace. Samosebou, Lopyk moc dobře ví, že časem po tomhle incidentu neštěkne ani pes. Zase to pěkně zapadne prachem...
Prostě ubohost.

bedřichu, malé info. To že jsi Dm neznamená že musíš pronášet moudra a rázna rozhodnutí. Zvláštní že dřív jsi byl taková malá šedá myška... ale jinak peace, raději dělej kvesty, tam ti to snad půjde líp.

edit: Ještě bych dodal. Demona je nejznámější česko-slovenský modul. Vím že touhle debatou k jeho dobrému jménu nepřispíváme. Bohudík já jsem nebyl ten který tohle celý způsobil. Nedal jsem nikomu za zády BAN a nejednal proti vůli většiny. Lopyka udělal kus práce, to je jasný, ale za celou Demonou stojí i další lidi jako Jindragon, Kosh, Tupoun, Dědek a plno dalších jmen. Je to kolektivní dílo, a i kdyby měl Lopyk největší podíl na současném vzhledu Demony tak mu to nedává právo, nakládat s ní tak jak nakládá. Možná je ten který ji "fyzicky" vlastní v rukou, ale věřím že je pořád tak soudnej že uzná že to není jen jeho dílo.
A dostáváme se k jádru pudla. Tím konáním rozhodně poškodil dobré jméno Demony, a odehnal tak další dobré lidi od jejího vývoje nebo DMkovaní na ní. Tvrzení, že on má "právo" si s ní dělat co chce je krátkozraké a taky se to může dál vymstít.
  • 0

#459 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2007 21:11

Neříkám, že to co předvedl Lopyk je v pořádku. K tomu mám velmi mnoho výhrad, ale pokud je někde řeknu tak buď jemu do očí, což jsem udělal anebo někde kde o tom budou diskutovat jen ti kterých se to týká. Tudíž sem netahej žádné čecháčství!

Myslím, že tu se nikdo nebojí projevit svůj názor, ať již z DM nebo hráčů. Jedná se jen o formu a způsob. A způsob některých hráčů je opravdu vzdálen hranic slušnosti.

Že se řešení sporu přeneslo na veřejné forum, beru jako jednu z hodně nešťastných věcí. Že odchází některá DM je sice velká škoda!, ale jistě kvůli tomu neskončí svět.

A ti moudří hráči co se tu tak jadrně (to není narážka na Garetta) vyjadřují by se měli zamyslet, jestli ti DM odcházejí jen kvůli aktuální aféře anebo ty důvody mohou být i jiné.....
  • 0

#460 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2007 21:18

Tudíž sem netahej žádné čecháčství!

Zobrazit příspěvek

snad jsem nepíchl do vosího hnízda Geralde? :laugh:
  • 0

#461 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2007 21:19

snad jsem nepíchl do vosího hnízda Geralde?  :laugh:

Zobrazit příspěvek

ale to jistě ne :laugh:
  • 0

#462 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2007 21:38

Dovol, ale to co předvedl Lopyk, to je v pořádku?
Ano, používám jadrné vyjadřování, ale tím že napíšeš: Moc mě mrzí co se stalo, tím nic nedokážeš. To je problém čecháčství. Všichni jste bohužel zaprdlí, bojíte se projevit svůj názor, nebo prostě svůj názor nemáte a je Vám to fuk.

Zobrazit příspěvek

Trochu si protiřečíš, ja za svý nazory, zrovna třeba mimojiné od tebe dostal šutrákem mezi oči :laugh:
  • 0

#463 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2007 21:46

Trochu si protiřečíš, ja za svý nazory, zrovna třeba mimojiné od tebe dostal šutrákem mezi oči  :laugh:

Zobrazit příspěvek

A kdypak prosim tě?
  • 0

#464 Oooz

Oooz

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 165 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2007 22:01

No tak je to vec povahy, ale nie kazdy bude ignorovat urazky (ci vyzvy alebo ako to nazvali), ktore to mimochodom zacali ak hovorime o prejavoch na fore - a predpokladam ze DM pisu sem, pretoze na DM fore ich aj tak ignoruju tak aspon tu si to niekto precita a urobi si obraz  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Máš pravdu, lze mít aspon krásný pocit nad tim, jak je příroda krásná a jakou ruznorodst obsahuje.. A o ignoraci na DM foře, to nevím - ovšem o něčem to vypovídá :laugh: . Děkuji za hezké názory a pokec - zatim se měj :)
  • 0

#465 Oooz

Oooz

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 165 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2007 22:06

Forum se poslední dobou mění ve změť osobních urážek, výsměchu, parodií na legraci. Ono je jedno jestli někdo zesměšňuje DMs anebo jiného hráče. Nejde jen o úctu a respekt k vedení DMs, ale i o úctu a respektem mezi každým jednotlivým člověkem co tu tráví svůj osobní volný čas.

Jakékoli téma, co tu začne, ať již má jeho zakladatel jakýkoli úmysl, je postupně zaspamován. Je jedno jestli se jedná o topic v Prohřešcích anebo v Pokecu. Opravdu Vám to přijde normální?

A poslední věc - každý má právo na vlastní názor, pokud je prezentován v mezích slušnosti a nikoho neuráží. Každý má také právo se svobodně rozhodnout. Pokud se někdo rozhodne skončit a skončí je to jeho rozhodnutí. Pokud se kdokoli rozhodne zůstat a zůstane stále je to jeho rozhodnutí a opravdu nikomu nepřísluší kohokoli za to soudit.

Uvědomte si, že tento modul není česká republika. Každý z DM, každý z WB a dokonce i Nairen tu jsou zadarmo. Snaží se vytvářet zábavu ne jen pro sebe, ale i pro Vás, který tu díky nim můžete trávit volný čas. Proto si myslím, že si zasluhují lepší chování, než tu povětšinou předvádíte. Přirovnávat kohokoli k politikovi, ať už tomu nebo onomu asi není to pravé!

Začnete se tu chovat jako normálně uvažující lidé!

Zobrazit příspěvek

Krásně nápsáno, krásně podáno. Takový názor sem dlouho nikde nečetl. Máš mé uznání.
  • 0

#466 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2007 22:34

Tady prece nikdo nikoho neurazi
  • 0

#467 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 03:01

Tady prece nikdo nikoho neurazi

Zobrazit příspěvek

Promin, ale nektere nazory hracu a i soucasnych DM ci CS me urazi ...

Preberte si to jak chcete, ale jista skupinka lidi se zuby nechty drzi jen aby neprisla o sva koryta. A myslim to hodne obecne !!!!

Vetsina z tech Dm, kteri tady zustali a hraji si na ty nejvetsi neutraly, jsou proste jen obycejne loutky. Verte tomu, ze kdyby nebylo tech lidi, kteri Demonu opustili, tak byste se na ty sve posty nikdy nedostali, porad byste smrdeli na stejnem postu jako ja a vsichni ostatni.

Doufam, ze vam nekdy v budoucnu dojde, ze ani Lopyka ani Nairena vubec nezajimate. Nairen neni ten co vas zvolil Dm, ani Lopyk to nebyl. Nairena tenhle modul vubec nezajima, na forum chodi opravdu jen kdyz se to vsechno sere vuci nemu.
Naopak Lopyk si dela co chce a vubec ho nezajima jaky na to maji nazor nejvetsi autority ve hre, tj. Dm.

Nechci nejak urazet ty "mladsi" DM, ale verte tomu, ze ani Lopyk ani Nairen nebyli ty co si vas vybrali do Dm tymu.

Nevim jak to chapete, ale me nektere vyroky hracu, CS a i DM dost urazi. A specielne ty "mladsi" Dm by v nekterych vecech meli drzet hubu a krok, protoze jak uz jsem rekl vyse, bez tech lidi co odesli, byste neustale smrdeli ve hre jako hraci nebo jste tu vubec nehrali.

Cela tahle diskuze me zacina dost stvat a zacinam mit na nektere jedince dost silnou averzi.

Brudrafon
  • 0

#468 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 06:12

Zobrazit příspěvek

Mas recht me taky nektery nektery veci urazi to predtim byla ironie a nechut cokoliv resit, ale to ste mozna pochopili. Ale nechci o tom diskutovat v tomhle topiku a na oficialnim foru vubec. Jinak jako sefy sem bral Deeka a Sephu, Nairena sem nak ani nevidel nikdy ve hre a Lopyk byl proste sef WB. Jetli ti nak vadi moje vroky muzes mluvit klidne konkretne, nejsem ten typ co si bere veci osobne zvlast tady na foru ale taky nevim proc by mel nekdo drzet hubu a krok to fakt nevim, nedela to vetsina hracu tak proc by meli dm?
  • 0

#469 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 06:54

Garret: a jsi schopen své názory takto prezentovat jen na foru anonymně nebo i tam venku?:)

Brudra: Což takhle uvědomit si, že jednou s tím každý bude muset skončit, dřív nebo později by to stejně přišlo, šéfovat nikdy nebudou pořád ti samí lidé, nikdy nebudou mít pořád stejné funkce, kdyby ano, bude se stagnovat stagnovat a zase stagnovat, a když už to bude vypadat, že ne, ještě si zastagnujeme. Jinak tady se uráží kdekdo, záleží na tom, jestli je ten dotyčný opravdu uražen nebo je mu to šumák:)
  • 0

#470 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 06:57

Garret: a jsi schopen své názory takto prezentovat jen na foru anonymně nebo i tam venku?:)

Zobrazit příspěvek

trapas tomi, ty jseš trapasák. Vyhrožuješ mi nebo co?
Ubožáčku...
  • 0

#471 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 07:18

Suhlasim s tym, ze tieto veci by si mali DM vyriesit medzi sebou na ich fore, hrac by to nemal ani pocitit. Ale:
  • Na debatu treba dvoch. Podla dostupnych informacii, Lopyk na DM fore nereaguje vobec, Nairen len vyhlasuje, ze prebiehaju jednania.
  • V pripade takto rozsiahlej kauzy, maju hraci pravo byt informovani. Mate pocit, ze by bolo lepsie, keby sa k nim dostala len informacia o odstupeni polovice DM tymu, bez nejakeho vysvetlenia?
  • Mozno aj hracov by zaujimalo, ze cely tento kolotoc spustil BAN, ktory dal Sepha Lopykovmu milacikovi Alienovi. Kedze novi DM sa vyberaju z hracov ci counselorov, mali by vediet, co si v buducnosti budu moct dovolit a co nie.

• 0

#472 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 07:18

trapas tomi, ty jseš trapasák. Vyhrožuješ mi nebo co?
Ubožáčku...

Zobrazit příspěvek

Já se tě jen ptám soudě podle toho, co píšeš a co se povídá :laugh: Hlavně jsem nekonfliktní člověk, to už ty jsi oproti mně šílenej agresor :laugh:
  • 0

#473 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 07:24

Já se tě jen ptám soudě podle toho, co píšeš a co se povídá :laugh: Hlavně jsem nekonfliktní člověk, to už ty jsi oproti mně šílenej agresor :laugh:

Zobrazit příspěvek

Víš co? Přečti si po sobě ty tvoje úžasně milé příspěvky v té vaší slavné výzvě.
Pak si běž dát pár facek přes hubu.
Sice to ničemu nepomůže, ale snad bude chvíli pokoj.
  • 0

#474 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 07:30

a co se povídá

Zobrazit příspěvek

Mozno by to chcelo zamysliet sa a nedat len na zvasty. Potom sa clovek nesmie cudovat, ze reality show u nas vyhra vdaka oblubenosti divakov clovek, ktoreho kratko na to hlada medzinarodne policia, volby vyhra SMER a stupaju mu preferencie napriek tomu, ze z ludi robi somarov a urobi absolutny opak tvrdenia spred mesiaca a tak dalej...
  • 0

#475 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 07:38

Gerret: vůbec nevidím souvislost s mou otázkou a čekám na odpověď :laugh:

Vood: neboj se, nedávám na žvásty, ale když je něco vtipného, tak proč bych si to neověřil, ještě koneckonců nedokázal vyvrátit nic z toho, co se dovídám:) krásně to totiž pasuje...tsss proč by nemohl reality show vyhrát klidně masový vrah?když se to o něm neví a chce si přivydělat, mně je to putna:) Sice je pak zajímavé zjištění, že to nikdo nevěděl a chtěl bych vidět reakce těch, co tam s ním byli:)
  • 0

#476 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 07:42

Gerret: vůbec nevidím souvislost s mou otázkou a čekám na odpověď :laugh: 

Zobrazit příspěvek

Nevidím vůbec nic na co bych ti měl odpovídat. Nevím čím si zaluhuješ mou pozornost, sám se tomu divím, ale už mě to vážně přestává bavit... *zívne*

Prvně bys měl říct co tak závratného ses o mě dozvěděl, jsem opravdu zvědavý. Místo toho abys tady naprázdno klapal držkou. Ted si povšimni žejseš to ty kdo tady rozpoutává nějaké rozpory. Proti tobě nemám nic, jseš jen otravná veš která se bohužel dostala na tohle forum. Všechny své výtky jsem vedl vůči nedávným událostem. Ale jestli ze sebe nadále chceš dělat hlupáka... kdo chce kam, pomožme mu tam.
  • 0

#477 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 07:48

......

a bla bla bla....to už tady bylo nesčetněkrát:) já se jen ptám, jestli bys tak dokázal argumentovat i lidem do očí nebo jen anonymně psát na foru, jednoduchá otázka, nečekal jsem, že se to tak krásně rozvine:)
  • 0

#478 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 07:50

Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.
  • 0

#479 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 07:52

a bla bla bla....to už tady bylo nesčetněkrát:) já se jen ptám, jestli bys tak dokázal argumentovat i lidem do očí nebo jen anonymně psát na foru, jednoduchá otázka, nečekal jsem, že se to tak krásně rozvine:)

Zobrazit příspěvek

samosebou bych klidně argumentoval do očí, takovému člověku který by mě za to stál, abych ho přesvědčil že moje argumenty jsou ty správné.
A třebas ty bys mě za tu přímou argumentaci nestál.
  • 0

#480 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2007 07:58

samosebou bych klidně argumentoval do očí, takovému člověku který by mě za to stál, abych ho přesvědčil že moje argumenty jsou ty správné.
A třebas ty bys mě za tu přímou argumentaci nestál.

Zobrazit příspěvek

Jedna z chyb:) Já nemluvil o tom, abys to říkal mně;) Nevím nevím co se tu furt snažíš dokazovat tím, kdo by ti za co stál:) byla to jednoduchá otázka, kterou jsi nečekaně rozvedl.

Sepha: jo přihoď si tygře, na moudra jsme tu čekali, dlouho se tu žádné pořádné neobjevilo, ale tohle je už v popisku, zkus vyhrabat nové, lepší :laugh:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních