Mno tak sa spytam, aku autoritu ma DM, ked v momente ako prisupi k tvrdsiemu opatreniu, tak mu podkopne nohy ine DM z "teamu"
To, co se děje ve vedení ale přece nemá řešit hráč. Má to řešit leader, a vedení mezi sebou.
Odesláno 18.04.2007 19:33
Ano, presne tak. DM ma mit autoritu. Je potom v poradku, kdyz jeden z clenu tymu planovite srazi autoritu tem ostatnim? DMs nebyli ti, kdo to tu zacal verejne propirat, pokud vim, byli to hraci, kdo ozraly "ve srande" zacal s vyzvama. A pak uz bylo nutne vysvetlovat. A promin, ale diky tomu ted uz je to vec vsech.
Odesláno 18.04.2007 19:44
No tak je to vec povahy, ale nie kazdy bude ignorovat urazky (ci vyzvy alebo ako to nazvali), ktore to mimochodom zacali ak hovorime o prejavoch na fore - a predpokladam ze DM pisu sem, pretoze na DM fore ich aj tak ignoruju tak aspon tu si to niekto precita a urobi si obrazInu, já tam nebyl. Nevím co se tam dělo a upřímě je mi to jedno. Mě se pouze nelíbí, že odstoupí DM a pak začne veřejně obviňovat. Tim ovlivní spoustu dalších lidí, kteří tam nebyli ale rádi se postaví za svého oblíbence a samosebou si vyslechnou černobílý názor od jedné strany.
Odesláno 18.04.2007 20:16
Je mi líto, co se tady děje, nebudu číst celej topic, pochopil jsem dost z tech málo rozumných příspěvků, co tu jsou z počátku a v závěru. Jako hráče mě to zas tak nepoznamená, protože nejsem vyznavač extrémní spolupráce hráči-DM (Beda je vyjímka), nikdy mi to nešlo, ale snaha byla. Obeně jako myslící bytosti mi to jedno neni, celkem bych vítal, aby se to vyřešilo a určitě nejsem sám. Stejně mě tady nikdo neposlechne, co je komu do jednoho PGčka, zdar a sílu do osobních bojů... A díky za ty roky hraní...
Tak dost bylo žertů, je načase aby Lopyk a Nairen odstoupily. Já myslel že je to od začátku jasné, ale teď už začínám mít pocit že celý tenhle humbuk není jen fór, a oni odstoupit nechtějí!
Ten Čunkův syndrom není tak vzácnej jak se píše v odborných knihách, jak tak vidím.
Odesláno 18.04.2007 20:36
Odesláno 18.04.2007 20:51
Odesláno 18.04.2007 21:11
Odesláno 18.04.2007 21:38
Dovol, ale to co předvedl Lopyk, to je v pořádku?
Ano, používám jadrné vyjadřování, ale tím že napíšeš: Moc mě mrzí co se stalo, tím nic nedokážeš. To je problém čecháčství. Všichni jste bohužel zaprdlí, bojíte se projevit svůj názor, nebo prostě svůj názor nemáte a je Vám to fuk.
Odesláno 18.04.2007 22:01
No tak je to vec povahy, ale nie kazdy bude ignorovat urazky (ci vyzvy alebo ako to nazvali), ktore to mimochodom zacali ak hovorime o prejavoch na fore - a predpokladam ze DM pisu sem, pretoze na DM fore ich aj tak ignoruju tak aspon tu si to niekto precita a urobi si obraz
Odesláno 18.04.2007 22:06
Forum se poslední dobou mění ve změť osobních urážek, výsměchu, parodií na legraci. Ono je jedno jestli někdo zesměšňuje DMs anebo jiného hráče. Nejde jen o úctu a respekt k vedení DMs, ale i o úctu a respektem mezi každým jednotlivým člověkem co tu tráví svůj osobní volný čas.
Jakékoli téma, co tu začne, ať již má jeho zakladatel jakýkoli úmysl, je postupně zaspamován. Je jedno jestli se jedná o topic v Prohřešcích anebo v Pokecu. Opravdu Vám to přijde normální?
A poslední věc - každý má právo na vlastní názor, pokud je prezentován v mezích slušnosti a nikoho neuráží. Každý má také právo se svobodně rozhodnout. Pokud se někdo rozhodne skončit a skončí je to jeho rozhodnutí. Pokud se kdokoli rozhodne zůstat a zůstane stále je to jeho rozhodnutí a opravdu nikomu nepřísluší kohokoli za to soudit.
Uvědomte si, že tento modul není česká republika. Každý z DM, každý z WB a dokonce i Nairen tu jsou zadarmo. Snaží se vytvářet zábavu ne jen pro sebe, ale i pro Vás, který tu díky nim můžete trávit volný čas. Proto si myslím, že si zasluhují lepší chování, než tu povětšinou předvádíte. Přirovnávat kohokoli k politikovi, ať už tomu nebo onomu asi není to pravé!
Začnete se tu chovat jako normálně uvažující lidé!
Odesláno 18.04.2007 22:34
Odesláno 19.04.2007 03:01
Promin, ale nektere nazory hracu a i soucasnych DM ci CS me urazi ...Tady prece nikdo nikoho neurazi
Odesláno 19.04.2007 06:12
Odesláno 19.04.2007 06:54
Odesláno 19.04.2007 07:18
Odesláno 19.04.2007 07:24
Víš co? Přečti si po sobě ty tvoje úžasně milé příspěvky v té vaší slavné výzvě.Já se tě jen ptám soudě podle toho, co píšeš a co se povídá
Hlavně jsem nekonfliktní člověk, to už ty jsi oproti mně šílenej agresor
Odesláno 19.04.2007 07:30
Mozno by to chcelo zamysliet sa a nedat len na zvasty. Potom sa clovek nesmie cudovat, ze reality show u nas vyhra vdaka oblubenosti divakov clovek, ktoreho kratko na to hlada medzinarodne policia, volby vyhra SMER a stupaju mu preferencie napriek tomu, ze z ludi robi somarov a urobi absolutny opak tvrdenia spred mesiaca a tak dalej...a co se povídá
Odesláno 19.04.2007 07:38
Odesláno 19.04.2007 07:42
Nevidím vůbec nic na co bych ti měl odpovídat. Nevím čím si zaluhuješ mou pozornost, sám se tomu divím, ale už mě to vážně přestává bavit... *zívne*Gerret: vůbec nevidím souvislost s mou otázkou a čekám na odpověď
![]()
Odesláno 19.04.2007 07:48
......
Odesláno 19.04.2007 07:50
Odesláno 19.04.2007 07:52
samosebou bych klidně argumentoval do očí, takovému člověku který by mě za to stál, abych ho přesvědčil že moje argumenty jsou ty správné.a bla bla bla....to už tady bylo nesčetněkrát:) já se jen ptám, jestli bys tak dokázal argumentovat i lidem do očí nebo jen anonymně psát na foru, jednoduchá otázka, nečekal jsem, že se to tak krásně rozvine:)
Odesláno 19.04.2007 07:58
samosebou bych klidně argumentoval do očí, takovému člověku který by mě za to stál, abych ho přesvědčil že moje argumenty jsou ty správné.
A třebas ty bys mě za tu přímou argumentaci nestál.
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních