Skočit na obsah

Fotka

Agnes

• Please log in to reply
657 odpovědí na toto téma

#451 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 13:12

To sa tu nenajde nikto kto by vedel zabit par klerikov a jednu stupidnu sorcku? Hned by bol vacsi pokoj, pac sa zda, ze niektorym z nejakych neznamych pricin narastlo ego do enormnych rozmerov.

Heslo dna: "Hlupaci nebudu diktovat"
  • 0

#452 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 13:12

Ja se stavim na stranu Haldetha v tomto topicu a prilozenym screenum.
Jinak herne s nim nemam vubec nic spolecneho. Astera jsem chtel varovat, ze si ma davat trosku pozor. Ted uz vim ze jsem ho mel zabit zakerne.Jeste neco chces vysvetlit, ja to rad udelam.
Jinak ten spolek krutovladcu o kterem pisi vyse by sel uplne mimo me, mojich vsech postav.

Vas nikoho nestve bilo-bila Demona? Kde je ta pestrost a barevnost???

Zobrazit příspěvek

me to stve a proto mam plan! :biggrin: teda mel sem plan...ted nevim jak si na ten plan vydelam kdyz mi prodej omamnejch latek byl zakazan :clover:

jinak mas recht, uz to neni to co bejvalo, driv sem nekam bezel a musel sem si davat sakra majzla abych nepotkal demony nebo rebely (i kdyz obcas uz ten puvodni RP nadech prechazel do smradlavyho PG vydechu), ted bezim a jediny ceho se tak muzu obavat je, ze nejakej noob neznajici pravidla me jen tak sejme. Shrnuto, momentalne je tu nuda

P.S. : prodej drog je podle me stejne nemoralni jako rezani hlavy :blush:
  • 0

#453 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 13:19

mna by tiez hrozne zaujimalo myslienkove pozadie toho podpisu (slabi hraci nebudu diktovat) ...
  • 0

#454 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 13:19

Tak to je sila. Cetl sem jen dve posledni stranky ale asi vim o co zhruba de
Nevim jestli je klan jehoz clen zabere dul pro sebe a vyhani low lvl idealni pro vedeni mesta at uz jakoukoliv cestou. O tom kradeni zbrani uz ani nevim co bych rekl, ja bych daval popravu aj za tohle :clover: Rezani hlav je osemetna vec ke ktere sem se vyjadroval uz v x topicich takze to nechme byt. Je to vec moralky a nekdy i urcite discipliny, tohle je proste v cloveku podle me. Spis me zarazilo jak se tu vsichni cile certi

Chuan:nikdo si nemysli ze si svine...kdyz reknes ze pomuzes v boji proti tem utlacovatelum taky myslim ze neni problem ale podivej se zas na to z te strany zkuseneho hrace, ze oni si to hraci ve hre vyridi mezi sebou i bez tebe...vim ze to laka k urcite akci a vim ze se "prasackeho hrani" vyvarujes, ale taky se to chce zamyslet kam tahle debata smeruje a bojim se aby tam nesmeroval i vyvoj na demone.
  • 0

#455 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 26.03.2007 13:20

nechce se me to cit ale s tim rezanim hlav je to vlastnost demony ktera byla pridana na zadnem jinem serveru tato moznost neni
  • 0

#456 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 13:31

Ked som zacal citat tento topic, po prvej strane som si povedal: "Nuda."
Precital som si dalsiu, potom zacal tretiu a nakoniec som sklzol do stereotypu scrollovania. Uz som mal pripaveny prispevok o tom, ze uz neviete pobavit ani citatelov na fore, az...

...az prispel nemenovany hrac s odparkovanou sorckou, odparkovali si jazyk aj ostatni a konecne sa mi topic zapacil. Konecne ma stavu. Myslim, ze nieco taketo tu uz davno chybalo.

Dakujem. :clover:
  • 0

#457 Krugnur z Dračích hor

Krugnur z Dračích hor

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 41 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 13:43

safra přikladejte,at se zas dostanem na 1 přispěvek/min :clover:
  • 0

#458 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 13:52

Ked som zacal citat tento topic, po prvej strane som si povedal: "Nuda."
Precital som si dalsiu, potom zacal tretiu a nakoniec som sklzol do stereotypu scrollovania. Uz som mal pripaveny prispevok o tom, ze uz neviete pobavit ani citatelov na fore, az...

...az prispel nemenovany hrac s odparkovanou sorckou, odparkovali si jazyk aj ostatni a konecne sa mi topic zapacil. Konecne ma stavu. Myslim, ze nieco taketo tu uz davno chybalo.

Dakujem.  :clover:

Zobrazit příspěvek

Diky za uznani.

Kdyz to tak vidim, tak nejlepsi bude, kdyz parkrat sejmu obe strany a pak sorcku odvedu na vrakoviste. (rozumej smaznuti)
*krouti hlavou, hrac u monitoru, a pak si jen povzdechne a mavne rukou*
  • 0

#459 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 14:01

Diky za uznani.

Kdyz to tak vidim, tak nejlepsi bude, kdyz parkrat sejmu obe strany a pak sorcku odvedu na vrakoviste. (rozumej smaznuti)
*krouti hlavou, hrac u monitoru, a pak si jen povzdechne a mavne rukou*

Zobrazit příspěvek

A co preskocit prolog a prejit rovnou na epilog ?
  • 0

#460 Elli

Elli

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 510 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 14:10

jinak mas recht, uz to neni to co bejvalo, driv sem nekam bezel a musel sem si davat sakra majzla abych nepotkal demony nebo rebely (i kdyz obcas uz ten puvodni RP nadech prechazel do smradlavyho PG vydechu), ted bezim a jediny ceho se tak muzu obavat je, ze nejakej noob neznajici pravidla me jen tak sejme. Shrnuto, momentalne je tu nuda

Zobrazit příspěvek

Myslím, že mi mluvíš z duše. Ještě ted mě běhá mráz po zádech, když slyším slovo Démoni. Jak by ráda vždy utekla, ale její přesvědčení a paladinská mysl jí to nedovolovaly. Vždy prohrála a většinou zemřela, někdy zůstala v křečích ležet na zemi, ale nikdy jí neposlali k Pánovi a nikdy jí nic nevzali ... prostě se k ní nechovali jako prasata, ale možná si jí i v duchu vážili.
Později se znažila i proti rebelům stát v čele, síla ji přibyla a občas dosáhla i vítězství, ta křídlatá mrcha jí uřízla jazyk a aby toho nebylo dost, tak se zamilovala do rebelského trpaslíka. Co dalo práce ukrýt jejich lásku a ty bezesné noci. Ach jo, ale přišel wipe a bylo hotovo. Jen základní poznatek si nesla v srdci, že to není jen o tom červeném čtverečku, který pro spoustu hráčů má magický účinek a stávají se z nich rozuření aréní býci. Možná že jen voli.
Kdykoliv vznikly na Démoně frakce a měly božské vedení, tak byla na Démoně zábava. Prostě se něco dělo. Uvědomte si podstatu věcí a počkejme, co nám zajímavě se rozvíjející děj na Démonu přinese.
  • 0

#461 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 26.03.2007 14:34

Myslím, že mi mluvíš z duše. Ještě ted mě běhá mráz po zádech, když slyším slovo Démoni. Jak by ráda vždy utekla, ale její přesvědčení a paladinská mysl jí to nedovolovaly. Vždy prohrála a většinou zemřela, někdy zůstala v křečích ležet na zemi, ale nikdy jí neposlali k Pánovi a nikdy jí nic nevzali ... prostě se k ní nechovali jako prasata, ale možná si jí i v duchu vážili.
Později se znažila i proti rebelům stát v čele, síla ji přibyla a občas dosáhla i vítězství, ta křídlatá mrcha jí uřízla jazyk a aby toho nebylo dost, tak se zamilovala do rebelského trpaslíka. Co dalo práce ukrýt jejich lásku a ty bezesné noci. Ach jo, ale přišel wipe a bylo hotovo. Jen základní poznatek si nesla v srdci, že to není jen o tom červeném čtverečku, který pro spoustu hráčů má magický účinek a stávají se z nich rozuření aréní býci. Možná že jen voli.
Kdykoliv vznikly na Démoně frakce a měly božské vedení, tak byla na Démoně zábava. Prostě se něco dělo. Uvědomte si podstatu věcí a počkejme, co nám zajímavě se rozvíjející děj na Démonu přinese.

Zobrazit příspěvek

heh tak uz konecne vim proc elli jen kroutika hlavou usmivala se a nemluvila mela vyrizly jazyk :)
  • 0

#462 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 14:35

asi by si každopádně mělu uvědomit, že je trochu podivný, aby lidem jen tak dorůstaly hlavy, docela by mě zajímalo, kolik se jich už nařezalo :clover: .... z pohledu volného trhu cen stojim za TM, prasárny sou ale prasárny, bez ohlednu na pachatele...
  • 0

#463 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 14:49

Někteří z DM týmu by se taky mohli zamyslet jestli se v některých argumentacích nepřibližují metodám v předchozím textu popsaným a provozovaných oběma znesvářenými stranami.

Zobrazit příspěvek

To je omyl. Nehodlam v tomto topicu argumentovat. Ono neni cim a proti cemu. DM jsou moderatori hry, to uz tu padlo. Moderatoruv hlavni ukol neni argumentovat a oponovat, ale usmernovat. A kdyz se vyvoj bude ubirat spatnym smerem, usmernovat se bude.
  • 0

#464 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 15:01

Som zvedavy na ten Armagedon az pretecie pohar trpezlivosti. :clover:
  • 0

#465 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 15:33

Tak teraz by som rad povedal pár postrehov a staznosti atd ... tie moje obvykle keci

Za prve davam za pravdu Haldethovi aj ked ho nepoznam a stretol som ho v hre velmi velmi davno este kedysi ked som zacinal hrat ,tym ze napadol postavu ktora restovala aby nabrala sili a isla pomoct kamaratom nerobil nic zleho, kebyze sa chce dotycna osoba uplne vyhnut konfliktu tak uteka na druhu stranu od daneho konfliktu a nejde restovat ,ja kebyze viem ze sa nechcem niecoho učastnit a viem ze nato ani nemam tak zdrhnem do mesta a skryjem sa niekde do kuta - v mojom pripade vacsinou zomieram lebo neutečiem :biggrin:

Dalej ze si niekto vybavuje konflikty co sa tyka cien zbrani a zbroje ,to je podla mna v poriadku ,ale nemyslim ze si ze je v poriadku okradat o zbrane majitela ktory si na tu zbran akokolvek zarobil a nevratit mu ju ,staci to spravit ako ponaucenie raz nech sa pouci napr ale nicit zbran a podobne,to je ubohe si myslim dost.Neviem ako ostatny ale mna by to nastvalo na tolko zeby som si odinstaloval asi cely gamepark od zlosti ,hram to uz nejaku dobu po pol rocnej pauze ,konecne mam postavu na 22 leveli ,skoro 23 :clover:
a ako som sa predtym stazoval ze nemam peniaze a vyzbroj atd,tak ju nemam stale teraz ,zarobil som dokopy od tej doby asi 20 k a nieco som si musel pozicat ale zatial nič nemam nakupene a čakam a sporim peniazky dalej.
Vy sa tu bavite o mitrilovych zbraniach shadow zbroji atd.co je pre mna nepredstavitelne ,beham ako normalne ostatny ,ktory poznaju ako tak zakladne veci v hre a oblasti atd... Expujem ,zbieram peniazky za peniazkom ale stale nemam tu vytuzenu vybavu ako poniektory,mam syenit zbroj ako uz som mal predtym ,a zlatu sekeru ktora je na smiech ,ostatny sice hovoria ze je to normal ale ja si nemyslim,kazdy ma uz skoro lepsiu zbran nez ja ,mam zlatu zbran a vy sa tu bavite o mitrile a shadow armori ze ked ju vezmete a podobne ,moznoze pre niekoho je to pohoda ze ma taku zbran za chvilku pre mna by to bola tragedia poriadneho kalibru...

Co sa tyka tych bratříčkovaní kamaradičkov ,že si davaju zbrane pod cenu a podobne si myslim ze je v pohode,ked mate kamoša nedate mu za plnu cenu ,ked mozem pomozem ,mne asi ked niekto nepomoze tak zostanem stale na zlatej zbrani a nepohnem sa dalej poriadne dlho,mozno tak za 6 rokov budem mat mitril ,zbran som myslel haha :blush:
Bol by som rad aj keby mne niekto pomohol a urcite by som sa pridal ku nejakej skupine ktory by ma mohli postavit na nohy ,nikdy si nenasetrim na poriadnu zbran.Ja kebyze mam tu moc tak pomozem ,mam to v povahe ci uz v hre ale aj v reali .

Nakoniec este ze niekto tu stale spominam wipe a podobne ,myslite si ze niekomu stych hracov ktory ovladaju vsetko na demone wipe nejako zhorsi situaciu?za par tyzdnov su tu opat so silnymi postavami lebo ovladaju system hrania atd ,buildy postav remesla ,co je dobre a myslim si ze to tak ma byt ,raz ked niekto nieco vie preco to nevyuzit,ale pripomínam tu druhu stranu ze hráči ako ja čo nemaju času to hrat cele dni a musia aj pracovat a maju nejake povinosti chodíme do hry nato aby som sa odreagoval a mal urcitu zabavu s tej hry a aby som aj ja casom bol silnejsia postava a mohol si trufnut na dalsie obludky,nic netesi viacej , kebyze date wipe zničíte nielen moju radost s toho ze cca po pol roku predtym s hranim mi znicite vyse pol roka pohodoveho hrania ktoreho som pri tejto hre zažil a myslim ze nielen mne ale kopu hracom ktory niesu v tejto hre tak obratny ako ty skuseny hraci a zistia ze cela ich snaha bola marna a budu mat dovod na smutok.

Cela Demona len pekne ukazuje reakcie ludi a udalosti vo svete ako sa k sebe spravaju ludia a tu sa to prenáša do počitača,vaše osobné spory,stale si dokazovat ze ste najlepsi ,manipulovanie s ludmi atd ...

A preto sa nad sebou tak kazdy zamyslite predtym nez nieco spravite ,nez nieco vyslovite na druheho ,nez spravite nejaku akciu ktora vyvola reakciu ,ktora vyvola len dalsiu reakciu ... Zamyslite sa preco to hrate a o co vam ide a ci niekedy nemozete prehltnut svoju pychu a niekedy byt proste viacej priatelsky voci druhym a viac respektovat aj priania druhych ...

Kazdy si je strojcom vlastneho osudu a štastia neštastia ,ale malokto si uvedomuje ,že on samotný neovplyvnuje len seba ,ale ovplyvnuje svojimi činmi a akciami osudy mnohých ostatných ......
  • 0

#466 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 26.03.2007 15:41

Ja bych jen chtel upozornit na fakt, ze me nikdo nepozadal, abych vyparkoval svou sorcku. Vpodstate ja jsem treti nezavisla strana  :biggrin:
Pravda Haldetha znam z drivejsiho hrani. Zajimave, ze kdyz jsme stali proti sobe, hlavy se take nejake rezalia ale v jinem topicu, jsme nedavno vzpominali na to, ze se to obou stranam libilo.
A proste jsme ve stredoveku a Nejsilnejsi vzdy vladli.
Porad jich ale bude malo. Naopak me by se libilo, kdyby takhle silny klan obsadil zasadni pozice v Alicii a zacli treba krutovladu.
Vzdyt by to byla nadhera. Vznikly by jine spolky, pocetnejsi, aby byli jeste silnejsi a tyhle samovladce by svrhly a nastolili zase demokracii atd atd.... Vzdyt to otvira tolik moznosti do hry.

Zobrazit příspěvek

:clover: Mozna to bude tim ze casta navsteva ocistce prilis nesvedci sile postavy a je me docel jasny jak rychle byste jakoukoliv skupina ktera by zrovna nemela *chut* hrat vas RP odexpili
  • 0

#467 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 16:07

To sa tu nenajde nikto kto by vedel zabit par klerikov a jednu stupidnu sorcku? Hned by bol vacsi pokoj, pac sa zda, ze niektorym z nejakych neznamych pricin narastlo ego do enormnych rozmerov.

Heslo dna: "Hlupaci nebudu diktovat"

Zobrazit příspěvek

no jestli se muzu zeptat...to mas ted takovej prehled o deni na demone nebo soudis jenom podle tech histerickejch vizi co tu odstartovala viconie? .)
ja jsem si teda zatim zadny krutovlady nevsim, leda ze by ji obstaraval sam haldik, coz je sice zajimava predstava, ale bral bych to asi tak vazne jako ten podpis :clover:
  • 0

#468 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 16:13

koukám, že s těma 4ma stranama sem se teda pořádně seknul
  • 0

#469 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 16:17

Zobrazit příspěvek

doplníme dvojčičku jako exponent za blbost :clover:
  • 0

#470 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 16:34

mejme se vsichni radi prosiim :clover:
  • 0

#471 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 16:36

mejme se vsichni radi prosiim  :clover:

Zobrazit příspěvek

pche jak to zkousi...krutovladce...ty uz to mas taky spocitany :biggrin:
  • 0

#472 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 16:37

ono by to slo ale to predpoklada ze se prestanete mezi sebou nahanet jak kralici, fikat si kebule, vzajemne si corovat vyrazeny zbrane a rvat se o to kdo je levnejsi
  • 0

#473 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 17:03

....................
Co sa tyka tych bratříčkovaní kamaradičkov ,že si davaju zbrane pod cenu a podobne si myslim ze je v pohode,ked mate kamoša nedate mu za plnu cenu ,ked mozem pomozem ,mne asi ked niekto nepomoze tak zostanem stale na zlatej zbrani a nepohnem sa dalej poriadne dlho,mozno tak za 6 rokov budem mat mitril ,zbran som myslel haha  :biggrin:
Bol by som rad aj keby mne niekto pomohol a urcite by som sa pridal ku nejakej skupine ktory by ma mohli postavit na nohy ,nikdy si nenasetrim na poriadnu zbran.Ja kebyze mam tu moc tak pomozem ,mam to v povahe ci uz v hre ale aj v reali .
....................

Zobrazit příspěvek

za 1, skus trosku strucnejsie, kto to ma citat
za 2, ja som ti ponukal rubik ako znamemu ale nechcel si vraj si pockas na ineho , tak sa tu nestazuj :clover:
  • 0

#474 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 17:04

Zobrazit příspěvek

to teda fakt , myslim ze to zatial neskonci :clover:
  • 0

#475 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 26.03.2007 17:09

hlavne taky vyrazena zbran mizi z quickslotu a je rychlejsi ( zvlaste v lagach ktere tam byli ) vytahnout verd pres quickslot nez hledat v invu mithril ...

( jinak ja sem pro to, aby vyrazene zbrane padali do invu a jen se mazali z quickslotu ( lost weapon - acquired weapon ) )

Zobrazit příspěvek

16 stran topicu a přitom to Ariadna dávno vyřešila - zbraň se nedá ukrást a hlava se nedá uřezat, a bude klid, a hráči se konečně budou víc bavit /i mezi s sebou/.
  • 0

#476 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 26.03.2007 17:11

Ja jim nevyhrozuji. Naopak jsem je ooc upozornil, ze maji dalsiho protivnika, ktery prahne po odmene za jejich hlavy,

Muhaha. Mame kandidata na oxymoron roku. :clover:

Ona je carodejka, takze bude trosku sectela.

jinak srocka a carodejka jsou dve odlisne povolani, ktere se nedaji libovolne zamenovat. Zaklinacka ( exaltka ) cist ani umet nemusi.

edited: zas dve stranky flamu a ja tu nebyla. Fnuk. :biggrin:
  • 0

#477 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 17:14

Mno

1.) Mezi sebou at se klidne nahani, fikaji kebule - ale at to nedelaji ostatnim

2.) Chu - je pravda ze argumentujes a jako oporu pro sve argumenty pouzivas svoji sorcku (mozna nevedomky, ale je to tak)

3.) Nekdo na trhu vcera nebo predevcirem maval mitrilovou sekerou ktera prej nekoho byla a urcite to nebyl nikdo z TM myslim ze to byla Klotydla ale hlavu bych za to nedal (s tou osobou se bavila Ariadna tak to bude vedet lip)

4.) For DMs - co takhle trestat vsechny stejne? Taha dostal ban a vymaz za min. A co takhle nebrat v potaz ze ty hrace zname uz dost dlouho. Lorzub vypsal odmeny na TM - v podstate "v podstate" normalni obyvatele mesta jen kvuli tomu ze prodavali pod "oficialni cenou" a tim zacal hon. Merin - si privolal nevedouciho Arona (a zbytek) do 1vs1 a pak si to vodnesl hlavne Aron co tu tak ctu.

Nesnazim se obhajovat TM snazim se obhajovat Arona protoze ho znam jako ochotneho a poctiveho hrace ktery pomaha a ressuje kdekoho. I me coby lowlvlika jezdil resvat az do Morlagu a za nic ani me neznal. (o jeho navstevach krypty kvuli me malickosti ani nemluvim :clover: :biggrin: )
  • 0

#478 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 17:22

Btw jestli u toho dedek byl tak muze nejlip posoudit

Mno a co to netrestat globalne, ale proste po jednotlivejch prohrescich (jakychkoliv)
  • 0

#479 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 26.03.2007 17:36

Někteří postavy mají v sobě hoodně energie, proč už Tomi nedělá jednou měsičně ty Arény co dělal? Bylo to dobré néé? Já osobně po tom netoužím ale nevybouření by se vybouřili, nezkušení zkusili a byl zase chvíli klid. Možná by ty postavy zjistili jak na tom jsou a bylo by vše jinak - že, nemuseli by se nahánět po hřbitově řezat hlavy a krást meče, tam by byl jasný vítěz a snad klid .
  • 0

#480 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 18:25

no jestli se muzu zeptat...to mas ted takovej prehled o deni na demone nebo soudis jenom podle tech histerickejch vizi co tu odstartovala viconie? .)
ja jsem si teda zatim zadny krutovlady nevsim, leda ze by ji obstaraval sam haldik, coz je sice zajimava predstava, ale bral bych to asi tak vazne jako ten podpis :clover:

Zobrazit příspěvek

No ved praveze si to nemyslim. Ale vzhladom na okolnosti si myslim, ze haldik ten podpis urcite myslel aspon zcasti vazne, takze tam letela ta poznamka. A taktiez smerom k istej zaparkovanej sorcke.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních