Skočit na obsah

Fotka

Obchodničina

• Please log in to reply
995 odpovědí na toto téma

#451 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 13:54

:cool: 

Zobrazit příspěvek

´já věděl že tu ještě někdo chybí :happy:
  • 0

#452 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 01.03.2007 14:00

1. Hracu je omezeny pocet. Obchodnik vykupuje do nekonecna.
2. Hrac vyuziva kvalitu toho daneho predmetu, jeho silu. Obchodnikovi je to putna.
3. Hrac se muze ve hre predvest s peknym efektem. Obchodnikem to mizi z modulu.

Staci tyhle 3 rozdily?

Zobrazit příspěvek

jop. takze pro tebe je hlavni, ze obchodnik hazi tvuj vehlasny vyrobek "do kanalu" , kdezto hrac ho uziva.... aha. Promin, ale to mi zprvu nedoslo, kdyz ste se tu porad ohaneli tim, ze si "cenite sve prace".

Jinak hracu sice je omezeny pocet, kdezto postav ne ...
  • 0

#453 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 01.03.2007 14:11

jop. takze pro tebe je hlavni, ze obchodnik hazi tvuj vehlasny vyrobek "do kanalu" , kdezto hrac ho uziva.... aha. Promin, ale to mi zprvu nedoslo, kdyz ste se tu porad ohaneli tim, ze si "cenite sve prace".

Zobrazit příspěvek

dockej casu jako husa klasu
po bitve je kazdej general
ohodinu drive, ale o den pozdeji
  • 0

#454 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 14:11

Pamatuju si, ze v jednom obdobi prodavala Rydiss Mithrill za 2M. Myslim ze by to Ariadna nezvladla a rovnou by ji kleplo (mam dojem ze to jeste ani licence nebyli). Pak to tusim kleslo na 1M, protoze zacal delat i Keltar.

Zobrazit příspěvek

Jojo, pamatuju, proto jsem ted docela nestastnej, kdyz se zbrane a zbroje z top kovu daji sehnat tak levno a dedula je dokonce ohodnocuje za par supu...

Myslim si, ze ten 1 mega nejmin...

Kamenujte přátelé, ale zastávám názor, že nejlepší výbava by měla patřit buď těm nejudatnějším nebo nejbohatším...
  • 0

#455 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 14:14

Zobrazit příspěvek

Ja mam jen jednu postavu, nemam potrebu jich hrat miliony. A na svou zbran koukam taky jinak, ty se na to divas jako hrac, ale ja se na to divam i ocima postavy a hle najednou se cela vec zmeni, rekl byc ze ti chybi prave tento pohled, pohled postavy na danou vec, rekni kolikrat si se vzila do postavy, kolikrat si proivala to sami jako ona, kdyz jsem mezi lidma kteri hrajou dobre RP tak sem prote v sedmem nebi, neuveritelne si to uzivam. Skus se vzit do postavy vyrobce kterymu dalo spousty prace se k tomu vyrobku propracovat pro nej to nebylo tukani do 1 ale treba u kovare to bylo buseni do kovadliny, uz to chapes???
  • 0

#456 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 14:14

Kamenujte přátelé, ale zastávám názor, že nejlepší výbava by měla patřit buď těm nejudatnějším nebo nejbohatším...

Zobrazit příspěvek

Prosim vas, oni vazne ty 4 derove sokety zrusili, ze vsichni mluvite o Mirthilu jako o nejlepsi zbrani co svet Demony poznal ?
  • 0

#457 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 01.03.2007 14:16

Prosim vas, oni vazne ty 4 derove sokety zrusili, ze vsichni mluvite o Mirthilu jako o nejlepsi zbrani co svet Demony poznal ?

Zobrazit příspěvek

hele kamo a uz sis vsiml ze do kraft zbrani muzes pridat kaminek? takze je to tak trochu crisscross
  • 0

#458 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 14:17

1. Hracu je omezeny pocet. Obchodnik vykupuje do nekonecna.
2. Hrac vyuziva kvalitu toho daneho predmetu, jeho silu. Obchodnikovi je to putna.
3. Hrac se muze ve hre predvest s peknym efektem. Obchodnikem to mizi z modulu.

Staci tyhle 3 rozdily?

Zobrazit příspěvek

tak ted si mě pobavil...obchodník vlastně jen obchoduje..a pořád chodí v hadrech za zlatku....

tohle absolutně nepovažuju za rozdíl v prodeji postava vs. postava obchodník

P.S: jinak mám vše pročtený takže vím čím kdo argumentoval...ale tohle mě fakt dostalo
  • 0

#459 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 14:17

hele kamo a uz sis vsiml ze do kraft zbrani muzes pridat kaminek? takze je to tak trochu crisscross

Zobrazit příspěvek

Porad me 4 derovy soket vychazi jako lepsi zbran nez mirthil/shadow. :cool:
  • 0

#460 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 01.03.2007 14:19

Porad me 4 derovy soket vychazi jako lepsi zbran nez mirthil/shadow.  :cool:

Zobrazit příspěvek

jo to me ale vychazi ze adamit vychazi lip nez 4soket :happy:
jenze je tu problem ze ty cene kaminky se nevalej jen tak nekde, i presto ze tam na ta mista dojdes, jejich vyskyt je takrka 0,001%. takze porad mi vychazi ze ten mitral je na tom lip. nedej boze exc shdw, ok ma to jen +5 (pac vetsinu npc jako dobre nepotkas), ale porad tam muzes pridat sutr, a navic tam mas +3regen za kolo
  • 0

#461 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 14:19

nejlepší výbava by měla patřit buď těm nejudatnějším nebo nejbohatším...

Zobrazit příspěvek

s tím se nedá nic jiného než souhlasit.... prostě by to měla být nej výbava ne výbava dostupná kterémukoli chudáku z ulice co otevře první bazarovej krámek a má pár zlatek v kapse...
  • 0

#462 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 01.03.2007 14:20

Ale to je predsa len tvoj problem ako hraca a nejakeho pochybneho ega. Odhliadnuc od toho , ze z hladiska RP je rozdelovanie predaja na predaj obchodnikovi a hracom uplne k nicomu, tieto pochybne argumenty absolutne neberiem.
Vobec nikto ziadneho top craftera dokonca ani craftera zaciatocnika nenuti predat hocikomu za inu cenu ako mu vyhovuje. Je to len tvoje rozhodnutie ci tomu obchodnikovi predas alebo nie a rovnako je to rozhodnutie obchodnika, ci to preda dalej v ST alebo skusi hracovi. Preco chces nanucovat nejaky system , ktory by bol urceny len na cisto generovanie prachov , ako tomu bolo doteraz? Teraz proste budu zakazky , ktore obchodnik splnit nedokaze , pretoze crafteri mu jednoducho ten tovar nepredaju, co je na tom zle?
  • 0

#463 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 14:21

jo to me ale vychazi ze adamit vychazi lip nez 4soket  :cool:
jenze je tu problem ze ty cene kaminky se nevalej jen tak nekde, i presto ze tam na ta mista dojdes, jejich vyskyt je takrka 0,001%. takze porad mi vychazi ze ten mitral je na tom lip. nedej boze exc shdw, ok ma to jen +5 (pac vetsinu npc jako dobre nepotkas), ale porad tam muzes pridat sutr, a navic tam mas +3regen za kolo

Zobrazit příspěvek

4socket mám usmeje se ale nač my je rozhodí ruce když nejsem vyvolený ale zas co, hraju postavu a jsem spokojen....
  • 0

#464 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 14:22

Ja mam jen jednu postavu, nemam potrebu jich hrat miliony.  A na svou zbran koukam taky jinak, ty se na to divas jako hrac, ale ja se na to divam i ocima postavy a hle najednou se cela vec zmeni, rekl byc ze ti chybi prave tento pohled, pohled postavy na danou vec, rekni kolikrat si se vzila do postavy, kolikrat si proivala to sami jako ona, kdyz jsem mezi lidma kteri hrajou dobre RP tak sem prote v sedmem nebi, neuveritelne si to uzivam. Skus se vzit do postavy vyrobce kterymu dalo spousty prace se k tomu vyrobku propracovat pro nej to nebylo tukani do 1 ale treba u kovare to bylo buseni do kovadliny, uz to chapes???

Zobrazit příspěvek

čoveče nějak sem si tě poslední dobou nevšiml...upřímě už ani nevim kdy naposledy....a když moje postava uvidí jak obchodníkovi prodá někdo něco za 100 měšců a mě to samé protože nejsem obchodík hodí za 400 měšců...no přeber si to sám...ale s tvým nadhledem postavy to v tobě určitě nevyvolá žádné pocity :)
  • 0

#465 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 14:24

jo to me ale vychazi ze adamit vychazi lip nez 4soket  :happy:

Zobrazit příspěvek

Mno pokud ma exc Adamit on hit slow a rekneme 2d6 sonic, tak s vlozenym velkym magickym sutrem uz se da mluvit o solidni zbrani.

Ale to sme uplne nekde jinde nez u Mirthilu/Shadowu ne ?

A prave ta nedostupnost techto zbrani, tak i sutru do nich, z nich prave dela ty unikaty. :cool:
Podle me unikatni zbran je ta, co ji ma jeden max dva lidi na celem serveru. Promin, ale zbran kterou maji 2 ze 3 high levelu, at ji vsichni maji treba za 20 mega nebo za 150k, neni unikatni. Je to proste jen bezna zbran co je nechutne draha, nic vic. :laugh:
  • 0

#466 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 14:27

Zobrazit příspěvek

Neni to nejlepsi ale pro paladina treba mitril nejlepsi je, protoze pokud nebudu NECHUTNE bohatej, budu povazovat mitril za nejlepsi kov...

Ostatne taky nevybiram 4 bossy denne, abych hral sportku, jestli vypadne nejakej ten megacernej sutrik...
  • 0

#467 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 01.03.2007 14:29

Mno pokud ma exc Adamit on hit slow a rekneme 2d6 sonic, tak s vlozenym velkym magickym sutrem uz se da mluvit o solidni zbrani.

Ale to sme uplne nekde jinde nez u Mirthilu/Shadowu  ne ?

A prave ta nedostupnost techto zbrani, tak i sutru do nich, z nich prave dela ty unikaty.  :cool:

Zobrazit příspěvek

prozrad me jedno, kdyz si delal hornika, proc byl tak nedostupny mitril/shdw? a najednou je tu jako na bezicim pase? takze podle tve logiky by byl mit/sdw pred wipe kdy ho delali dva tri lidi, unikat, jasne, ale proc? to ze ho ted delaj tri kovari, ale kope skoro kazdej hornik, ho srazi z unikatu?
  • 0

#468 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 14:31

prozrad me jedno, kdyz si delal hornika, proc byl tak nedostupny mitril/shdw?  a najednou je tu jako na bezicim pase? takze podle tve logiky by byl mit/sdw pred wipe kdy ho delali dva tri lidi, unikat, jasne, ale proc? to ze ho ted delaj tri kovari, ale kope skoro kazdej hornik, ho srazi z unikatu?

Zobrazit příspěvek

Upravil jsem svuj prispevek, cimz jsem ti myslim odpovedel. :cool:
  • 0

#469 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 01.03.2007 14:32

Ostatne taky nevybiram 4 bossy denne, abych hral sportku, jestli vypadne nejakej ten megacernej sutrik...

Zobrazit příspěvek

ja na boss chodim "minimalne" dvakrat denne, a posledni dobou sutry nepadaj. a kydz tak typu velkej brousenej zelenej.
  • 0

#470 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 01.03.2007 14:34

Upravil jsem svuj prispevek, cimz jsem ti myslim odpovedel.  :cool:

Zobrazit příspěvek

prave ze ani ne :happy:
to pak se lisi v nazoru co je to unikat, resp v jeho pohledu na nej. to pak muzu rict ano muj soketak je unikat, kdyz do nej nahazim malej cernej malej ruzovej co je brousenej a pak naky dva maly.. kdo jinej by si takovou blbost udelal? to je pak taky unikatni zbran... :laugh:
  • 0

#471 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 14:34

ja na boss chodim "minimalne" dvakrat denne, a posledni dobou sutry nepadaj. a kydz tak typu velkej brousenej zelenej.

Zobrazit příspěvek

a že je ta poslední doba pěkně dlouhá co mohu říci teda za dob kdy se ještě Gerald velmi aktivně zúčastňoval mnoho bossových tažení
  • 0

#472 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 01.03.2007 14:38

Tak jak to vypada Deduluv obchodnik fachat bude ono vyroba na demone je vazne jednoducha a hlavne nenarocna na cas asi bude obchodnikovi jedno jestli si vydela na neco vyrobou 1 mece nebo 20 odbyt proste diky obchodnikum bude mit zarucenej. Druha strana mince je ze kazdy bude mit vsechno to vystihl Chuan dobre teda jestli to tak chtel rict :happy: Kdyz kolem me prosel prvni clovek se zaricim mecem ,pred tema dvouma a neco rokama kdyz sem tu zacinal, tak to byl primouzasne a chtel sem mit svitici zbran. Kdyz sem se tezce zadluzil a mel sem svuj prvni shadow kord :cool: tak jsem byl king a vazne jsem se s tim chlubil nebo kdyz me tehda mistrine kovarka na odpocinku rydiss udelala mithril krozkovy brneni to jsem byl proste king a malo lidi ho melo. Tohle krasny sneni o tehle uzasny kouzelnych materialech se bohuzel rozpusti no. Jestli je to dobre nebo ne nevim pro me to dobre neni.

Ja mam rad v systemu veci na ktery muzu nadavat ze je nemam ze je chci taky :laugh: treba se trosku zlepsej poklady a sem tam se tam nejaka rarytka najde no zatim je to takov jednotvarne. Dame tomu cas snad se to nejak vyvrbi.
  • 0

#473 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 14:38

co je to boss?
  • 0

#474 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 01.03.2007 14:41

co je to boss?

Zobrazit příspěvek

Brutalni Ohrozeni Socialne Slabych
  • 0

#475 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 01.03.2007 21:39

To je opravdu pravda, že shadow/mith "má každý"?

Jednou totiž crafteři tvrdí, že prodají maximálně tři takové zbraně, pak zas každý...ztrácím se v tom : )

Apropo
  • 0

#476 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 21:52

To je opravdu pravda, že shadow/mith "má každý"?

Jednou totiž crafteři tvrdí, že prodají maximálně tři takové zbraně, pak zas každý...ztrácím se v tom : )

Apropo

Zobrazit příspěvek

To, ze PREDAJU tri, neznamena, ze len tri VYROBILI. :cool:
  • 0

#477 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 01.03.2007 22:19

To, ze PREDAJU tri, neznamena, ze len tri VYROBILI.  :cool:

Zobrazit příspěvek

:happy: :laugh: :blink:
  • 0

#478 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 00:00

prave ze ani ne  :cool:
to pak se lisi v nazoru co je to unikat, resp v jeho pohledu na nej. to pak muzu rict ano muj soketak je unikat, kdyz do nej nahazim malej cernej malej ruzovej co je brousenej a pak naky dva maly.. kdo jinej by si takovou blbost udelal? to je pak taky unikatni zbran... :happy:

Zobrazit příspěvek

Promin, ale mel jsem predstavu, ze mluvime trosku na urovni.

Argumentovat opacnymi extremy mi v tomto pripade pouze dokazuje, ze nemuzes najit vhodny protiargument . :laugh:
  • 0

#479 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2007 00:01

Zobrazit příspěvek

Z toho si nic nedelej, to mas jako kdyz tvrdej jakej je mithril unikat a jak tam musi bejt uz jenom diky tomu jakasi psychologicka zavratna prirazka k cene - a na druhy strane ho cpou za par supu do drticky odpadu ve Stromoradu (a neni to nakej jeden ojedinelej pripad)
:cool:
  • 0

#480 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 02.03.2007 00:27

Promin, ale mel jsem predstavu, ze mluvime trosku na urovni.

Argumentovat opacnymi extremy mi v tomto pripade pouze dokazuje, ze nemuzes najit vhodny protiargument .  :cool:

Zobrazit příspěvek

no ja ti nevim, proti argument v debate kdy se kazda strana tak trochu bavi o necem jinem? :happy:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních