´já věděl že tu ještě někdo chybí
![]()

Odesláno 01.03.2007 14:00
1. Hracu je omezeny pocet. Obchodnik vykupuje do nekonecna.
2. Hrac vyuziva kvalitu toho daneho predmetu, jeho silu. Obchodnikovi je to putna.
3. Hrac se muze ve hre predvest s peknym efektem. Obchodnikem to mizi z modulu.
Staci tyhle 3 rozdily?
Odesláno 01.03.2007 14:11
dockej casu jako husa klasujop. takze pro tebe je hlavni, ze obchodnik hazi tvuj vehlasny vyrobek "do kanalu" , kdezto hrac ho uziva.... aha. Promin, ale to mi zprvu nedoslo, kdyz ste se tu porad ohaneli tim, ze si "cenite sve prace".
Jinak hracu sice je omezeny pocet, kdezto postav ne ...
Odesláno 01.03.2007 14:11
Jojo, pamatuju, proto jsem ted docela nestastnej, kdyz se zbrane a zbroje z top kovu daji sehnat tak levno a dedula je dokonce ohodnocuje za par supu...Pamatuju si, ze v jednom obdobi prodavala Rydiss Mithrill za 2M. Myslim ze by to Ariadna nezvladla a rovnou by ji kleplo (mam dojem ze to jeste ani licence nebyli). Pak to tusim kleslo na 1M, protoze zacal delat i Keltar.
Odesláno 01.03.2007 14:14
Ja mam jen jednu postavu, nemam potrebu jich hrat miliony. A na svou zbran koukam taky jinak, ty se na to divas jako hrac, ale ja se na to divam i ocima postavy a hle najednou se cela vec zmeni, rekl byc ze ti chybi prave tento pohled, pohled postavy na danou vec, rekni kolikrat si se vzila do postavy, kolikrat si proivala to sami jako ona, kdyz jsem mezi lidma kteri hrajou dobre RP tak sem prote v sedmem nebi, neuveritelne si to uzivam. Skus se vzit do postavy vyrobce kterymu dalo spousty prace se k tomu vyrobku propracovat pro nej to nebylo tukani do 1 ale treba u kovare to bylo buseni do kovadliny, uz to chapes???jop. takze pro tebe je hlavni, ze obchodnik hazi tvuj vehlasny vyrobek "do kanalu" , kdezto hrac ho uziva.... aha. Promin, ale to mi zprvu nedoslo, kdyz ste se tu porad ohaneli tim, ze si "cenite sve prace".
Jinak hracu sice je omezeny pocet, kdezto postav ne ...
Odesláno 01.03.2007 14:17
1. Hracu je omezeny pocet. Obchodnik vykupuje do nekonecna.
2. Hrac vyuziva kvalitu toho daneho predmetu, jeho silu. Obchodnikovi je to putna.
3. Hrac se muze ve hre predvest s peknym efektem. Obchodnikem to mizi z modulu.
Staci tyhle 3 rozdily?
Odesláno 01.03.2007 14:19
jo to me ale vychazi ze adamit vychazi lip nez 4soketPorad me 4 derovy soket vychazi jako lepsi zbran nez mirthil/shadow.
Odesláno 01.03.2007 14:20
Odesláno 01.03.2007 14:21
4socket mám usmeje se ale nač my je rozhodí ruce když nejsem vyvolený ale zas co, hraju postavu a jsem spokojen....jo to me ale vychazi ze adamit vychazi lip nez 4soket
![]()
jenze je tu problem ze ty cene kaminky se nevalej jen tak nekde, i presto ze tam na ta mista dojdes, jejich vyskyt je takrka 0,001%. takze porad mi vychazi ze ten mitral je na tom lip. nedej boze exc shdw, ok ma to jen +5 (pac vetsinu npc jako dobre nepotkas), ale porad tam muzes pridat sutr, a navic tam mas +3regen za kolo
Odesláno 01.03.2007 14:22
Ja mam jen jednu postavu, nemam potrebu jich hrat miliony. A na svou zbran koukam taky jinak, ty se na to divas jako hrac, ale ja se na to divam i ocima postavy a hle najednou se cela vec zmeni, rekl byc ze ti chybi prave tento pohled, pohled postavy na danou vec, rekni kolikrat si se vzila do postavy, kolikrat si proivala to sami jako ona, kdyz jsem mezi lidma kteri hrajou dobre RP tak sem prote v sedmem nebi, neuveritelne si to uzivam. Skus se vzit do postavy vyrobce kterymu dalo spousty prace se k tomu vyrobku propracovat pro nej to nebylo tukani do 1 ale treba u kovare to bylo buseni do kovadliny, uz to chapes???
Odesláno 01.03.2007 14:24
Mno pokud ma exc Adamit on hit slow a rekneme 2d6 sonic, tak s vlozenym velkym magickym sutrem uz se da mluvit o solidni zbrani.jo to me ale vychazi ze adamit vychazi lip nez 4soket
![]()
jenze je tu problem ze ty cene kaminky se nevalej jen tak nekde, i presto ze tam na ta mista dojdes, jejich vyskyt je takrka 0,001%. takze porad mi vychazi ze ten mitral je na tom lip. nedej boze exc shdw, ok ma to jen +5 (pac vetsinu npc jako dobre nepotkas), ale porad tam muzes pridat sutr, a navic tam mas +3regen za kolo
Odesláno 01.03.2007 14:27
Neni to nejlepsi ale pro paladina treba mitril nejlepsi je, protoze pokud nebudu NECHUTNE bohatej, budu povazovat mitril za nejlepsi kov...Prosim vas, oni vazne ty 4 derove sokety zrusili, ze vsichni mluvite o Mirthilu jako o nejlepsi zbrani co svet Demony poznal ?
Odesláno 01.03.2007 14:29
prozrad me jedno, kdyz si delal hornika, proc byl tak nedostupny mitril/shdw? a najednou je tu jako na bezicim pase? takze podle tve logiky by byl mit/sdw pred wipe kdy ho delali dva tri lidi, unikat, jasne, ale proc? to ze ho ted delaj tri kovari, ale kope skoro kazdej hornik, ho srazi z unikatu?Mno pokud ma exc Adamit on hit slow a rekneme 2d6 sonic, tak s vlozenym velkym magickym sutrem uz se da mluvit o solidni zbrani.
Ale to sme uplne nekde jinde nez u Mirthilu/Shadowu ne ?
A prave ta nedostupnost techto zbrani, tak i sutru do nich, z nich prave dela ty unikaty.
Odesláno 01.03.2007 14:31
Upravil jsem svuj prispevek, cimz jsem ti myslim odpovedel.prozrad me jedno, kdyz si delal hornika, proc byl tak nedostupny mitril/shdw? a najednou je tu jako na bezicim pase? takze podle tve logiky by byl mit/sdw pred wipe kdy ho delali dva tri lidi, unikat, jasne, ale proc? to ze ho ted delaj tri kovari, ale kope skoro kazdej hornik, ho srazi z unikatu?
Odesláno 01.03.2007 14:34
prave ze ani neUpravil jsem svuj prispevek, cimz jsem ti myslim odpovedel.
Odesláno 01.03.2007 14:38
Odesláno 01.03.2007 14:38
Odesláno 02.03.2007 00:00
Promin, ale mel jsem predstavu, ze mluvime trosku na urovni.prave ze ani ne
to pak se lisi v nazoru co je to unikat, resp v jeho pohledu na nej. to pak muzu rict ano muj soketak je unikat, kdyz do nej nahazim malej cernej malej ruzovej co je brousenej a pak naky dva maly.. kdo jinej by si takovou blbost udelal? to je pak taky unikatni zbran...
Odesláno 02.03.2007 00:01
Z toho si nic nedelej, to mas jako kdyz tvrdej jakej je mithril unikat a jak tam musi bejt uz jenom diky tomu jakasi psychologicka zavratna prirazka k cene - a na druhy strane ho cpou za par supu do drticky odpadu ve Stromoradu (a neni to nakej jeden ojedinelej pripad)Jednou totiž crafteři tvrdí, že prodají maximálně tři takové zbraně, pak zas každý...ztrácím se v tom : )
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních