Skočit na obsah

Fotka

LineAge II

• Please log in to reply
696 odpovědí na toto téma

#451 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 07.02.2007 21:42

trochu to tu oživim .. musim se pochlubit, Murbela má nový šatičky  :wow:

Zobrazit příspěvek

Tomu se dá říkat šaty nebo šatičky?:)

No promýšlím,že bych se tam vrátil na chvíli nebo na dýl, ale Bledulka má moje věci:D
  • 0

#452 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 07.02.2007 21:48

Ja uz Lajny vymazal ,nemam na ne na disku misto :wow:
  • 0

#453 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 07.02.2007 22:55

lajny sem mohl hrat jenom kdyz sem byl zhulakanej, pac se jenom tupe kliklo -> zabilo se monstrum -> sebral se loot -> a kliklo se na dalsi monstrum...furt dokola, jenze sem prestal hulit takze i hrat :wow: ale mozna tam postavu jeste mam mno...zkusim to nak nakoupnout a nekomu PMknu ohledne adenu :grin:
  • 0

#454 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 07.02.2007 23:02

ted jsme videl na ct2 v poradu kosmopolit jak cinane vydelavaji na wowku a americanech :wow:
  • 0

#455 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2007 08:06

ted jsme videl na ct2 v poradu kosmopolit jak cinane vydelavaji na wowku a americanech :wow:

Zobrazit příspěvek

to rozepiš:)
  • 0

#456 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2007 09:35

Zobrazit příspěvek

A co to ma spolecneho s korejsou Lineage? :grin:
  • 0

#457 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2007 10:48

A co to ma spolecneho s korejsou Lineage?  :wow:

Zobrazit příspěvek

jo ter, kde paříš Lineage 2?ofic, neofic?
  • 0

#458 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2007 11:32

s nami, official Hindemith.
  • 0

#459 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2007 11:41

No mozna ze i v Lajnech se to deje,jde o to ze amici jsou schopni zaplatit za cenne veci ze hry dolacema v realu a tak v Cine jsou tovarny plne Cinanu paricich Wowko a sbirajicich amikum veci,ketre jim pak prodavaji.Pry dost vynosny byznys :wow:
  • 0

#460 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2007 12:26

No mozna ze i v Lajnech se to deje,jde o to ze amici jsou schopni zaplatit za cenne veci ze hry dolacema v realu a tak v Cine jsou tovarny plne Cinanu paricich Wowko a sbirajicich amikum veci,ketre jim pak prodavaji.Pry dost vynosny byznys :wow:

Zobrazit příspěvek

takže itemy jsou made in China :grin:
  • 0

#461 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2007 13:38

lajny sem mohl hrat jenom kdyz sem byl zhulakanej, pac se jenom tupe kliklo -> zabilo se monstrum -> sebral se loot -> a kliklo se na dalsi monstrum...furt dokola, jenze sem prestal hulit takze i hrat  :wow: ale mozna tam postavu jeste mam mno...zkusim to nak nakoupnout a nekomu PMknu ohledne adenu  :grin:

Zobrazit příspěvek

to je sice pravda, ale pokud si chceš fakt dobře zahrát, vem si orka mága, za něj je expiní různorodý, někdy lehký, jindy extremní, prostě akce typu já vs parta headmaster +3 válečníci + archer a zabij to naráz... prostě zábavný, tim, jak má široký způsoby expení :grin:
PS:proto taky nehraju prskavky klasický ,ale spíš buffry a likvidátory typu OL a WC(jeho Hajzlpejpr mástry, Power of nutněpotřebuju a další jsou nepřekonatelný :grin: )
  • 0

#462 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2007 13:57

nejlepší bishopek Tomi :wow:
  • 0

#463 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2007 15:44

to mi prislo vzdy zaujimave, ako sa kazdy druhy stazuje ze L2 nie je o nicom inom nez klik-klik-kill-loot, klik-klik-kill-loot. ale kto vam za to moze, ze tam nic ine nerobite?
poctivo zarobit peniaze v l2 je celkom umenie (sledovat trh, ceny, vediet kam na aky matros, co predavat, kde to predavat, za kolko, co je lepsie craftit, ako inak zarobit, fishing, common craft, spoil, manoring, ...). tak isto vediet dobre ovladat svoj char a plnit efektivne jeho ulohu v party tiez nie je priamo trivialne (ako tankovat tak aby kuzelnici nedostali do drzky, ako liecit tak aby parta neposla, ako nebehat medzi moby kam netreba, komu treba dat aky boost, ktore skilly su na co dobre, spravne targetovanie podla tanka ...). obstat v pvp 1vs1 ale aj hromadnom, to chce kus premyslania a kus skillu. robit CL klanu je takmer part time job. viest allianciu to znamena ovladat aspon trochu diplomaciu a jednanie s ludmi. vedenie hracov-novacikov, co s akademiou, ako im zohnat equip. ako zorganizovat raid, ako ho uspesne dotiahnut.
je toho hafo, a ze to kopa ludi nevidi, tak to maju smolu.
  • 0

#464 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2007 15:54

NO já mám L2 rád, spíš bych se opřel do Dědka :wow:
  • 0

#465 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2007 15:56

PS:proto taky nehraju prskavky klasický ,ale spíš buffry a likvidátory typu OL a WC(jeho Hajzlpejpr mástry, Power of nutněpotřebuju a další jsou nepřekonatelný  :grin: )

Zobrazit příspěvek

Wulfgare, víš čím se vyznačují tvoje příspěvky? Jsem zvědavej jestli si toho všiml i někdo jinej. :wow:
  • 0

#466 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2007 16:16

Wulfgare, víš čím se vyznačují tvoje příspěvky? Jsem zvědavej jestli si toho všiml i někdo jinej. :wow:

Zobrazit příspěvek

Ja som si nic nevsimol, lebo ich necitam. :grin:
  • 0

#467 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 08.02.2007 18:43

Ehm, no Blue Wolf je peknej.

Ale takhle chodi oblikany profici. :wow:

Přiložený soubor  mina.jpg   572.54K   44 Počet stažení
  • 0

#468 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2007 20:58

Zobrazit příspěvek

myslíš moje PS? :grin:
jinak ten popis od Shadeeho je supr :grin:
  • 0

#469 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2007 20:59

takže dovolil jsem si tu vypsat nějaký zvláštní schopnosti super classu WC pro příklad jak za něho hra vypadá

-rotující průjem (+5005 poison dmg, causes blind, causes smrad)
-rychlé splachování (when activated all recharge time of all skills reduced by 50%)
-bidet mastery (increased atck. power when using bidet)
-paper mastery (increased armor when using hajzlpaper)
-frenzy of nutněpotřebuju (when hitpoins falldown, movement speed increased)

Zobrazit příspěvek

tohle si musíte přešíst znova :wow:
  • 0

#470 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 13.02.2007 17:14

to mi prislo vzdy zaujimave, ako sa kazdy druhy stazuje ze L2 nie je o nicom inom nez klik-klik-kill-loot, klik-klik-kill-loot. ale kto vam za to moze, ze tam nic ine nerobite?
poctivo zarobit peniaze v l2 je celkom umenie (sledovat trh, ceny, vediet kam na aky matros, co predavat, kde to predavat, za kolko, co je lepsie craftit, ako inak zarobit, fishing, common craft, spoil, manoring, ...). tak isto vediet dobre ovladat svoj char a plnit efektivne jeho ulohu v party tiez nie je priamo trivialne (ako tankovat tak aby kuzelnici nedostali do drzky, ako liecit tak aby parta neposla, ako nebehat medzi moby kam netreba, komu treba dat aky boost, ktore skilly su na co dobre, spravne targetovanie podla tanka ...). obstat v pvp 1vs1 ale aj hromadnom, to chce kus premyslania a kus skillu. robit CL klanu je takmer part time job. viest allianciu to znamena ovladat aspon trochu diplomaciu a jednanie s ludmi. vedenie hracov-novacikov, co s akademiou, ako im zohnat equip. ako zorganizovat raid, ako ho uspesne dotiahnut.
je toho hafo, a ze to kopa ludi nevidi, tak to maju smolu.

Zobrazit příspěvek

Suhlas. Healer dokaze spatnym lecenim velmi dobre zabit partu, stejne tak neposedny dykar...
Ale zas tam neni tam to Er Pee. A taky te nikdo nerika ze pokud nebude pocet * v dialozich na dostatecne urovni muzes na Quest zapomenout... No offence Deekine :)
Ne vazne, L2 je proste o necem jinem nez NWN. Nepotkate tam sice DM jak je rok dlouhy, (no jo uz to hrajem tak dlouho) ale otazka je, jestli je to na skodu... . Ceska republika temer rok nemela vladu a take si toho nikdo nevsiml :)

Prihrivani polivcicky :
Stranky klanu SlavicWolves
http://sw.rg.cz/_sw/index.php

Najdete u nas
Lcd
Brudrafon
Tery
gG
a par dlasich prima lidi
Pred tydnem k nam prisel jeden clovek z Hardocore RP serveru Equilibrie.
A ... je spokojenej jak zelva. (spis Ork )

a ted ta spatna zprava, za dobre veci se musi vetsinou platit... .
  • 0

#471 Host_malach_*

Host_malach_*
  • Host

Odesláno 15.02.2007 11:42

zdravím..po dlouhé době bez online hrani mám zase neutuchajicí chut si neco zahrat a pilovat si postavicku
..tož sem se chtěl optat zda se la2 aspon z poloviny vyrovna demone..myslím atmosferou, hratelností a zabavou pro RP hrace

jsem ve stadiu, kdy mam la2 nainstalovaný a připravený spustit a na nwn se prasí nekde za mnou v knihovně (za což se tu před Váma stydím)
  • 0

#472 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2007 11:53

v l2 hraju RP iba ojedinele vynimky. je to akcna hra zalozena na guildovom systeme.
  • 0

#473 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2007 11:53

..tož sem se chtěl optat zda se la2 aspon z poloviny vyrovna demone..myslím atmosferou, hratelností a zabavou pro RP hrace

Zobrazit příspěvek

tak to teda rozhodne ee. Me to napriklad nechytlo...
  • 0

#474 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2007 13:00

Porovnávat se to nedá, tady na Demoně to je spíš o RP, tam je to, někteří by řekli, jen tupé klikání, ale mě to třeba bavilo, ač je to jen označit protivníka, zabít ho, koupit si lepší výbavu, jít na lepší monstra atd....o RP tam málokdy zakopneš, ale zase je hezké být v klanu a pak v alianci, podnikat v několika skupinách raid bosse a castle siege v mnooooooooooooooooooooooooha lidech stojí za to:) hrál jsem to tady na GP a bavilo mě to dost:)

Bledulka: kdy mi vrátíš výbavu? :blush:
  • 0

#475 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2007 14:36

Porovnávat se to nedá, tady na Demoně to je spíš o RP, tam je to, někteří by řekli, jen tupé klikání, ale mě to třeba bavilo, ač je to jen označit protivníka, zabít ho, koupit si lepší výbavu, jít na lepší monstra atd....o RP tam málokdy zakopneš, ale zase je hezké být v klanu a pak v alianci, podnikat v několika skupinách raid bosse a castle siege v mnooooooooooooooooooooooooha lidech stojí za to:) hrál jsem to tady na GP a bavilo mě to dost:)

Bledulka: kdy mi vrátíš výbavu? :blush:

Zobrazit příspěvek

Juj :) No jestli mi nekdo L2 nainstaluje a vzpomenu si na klic a nebudu mit vykradeny ucet, tak klidne co nejdriv :)
  • 0

#476 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2007 14:40

Juj :) No jestli mi nekdo L2 nainstaluje a vzpomenu si na klic a nebudu mit vykradeny ucet, tak klidne co nejdriv :)

Zobrazit příspěvek

Tak ti teda pěkně děkuju :blush:
  • 0

#477 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 15.02.2007 15:51

Zobrazit příspěvek

Je to relativni. Nemyslim si ze bysem byl spatny RP hrac. (Hral jsem za nejdele slouziciho Lorda na Demone MacLier) A bavim se docela dobre. Stejne tak ten RP clovek co prisel z Equilibrie. RP si hrat muzes ale nic za to nedostanes a nikdo to po tobe nepozaduje. Jo, a taky nesmi te prekvapit ze na kadem rohu nekdo rve do shoutu neco jako: "LFG Paladin 45lvl" :) Proste, neni to o sebemrskacstvi a traveni desitek hodin na trhu. Nebo cekanim az nekdo pujde nahodou kolem a ressne mi, pac napsat do shoutu nejde a talk je proti pravidlum ... . Je to akcni. Je to tymove. Je to o hodne lidech. Nas klan ma 22 aktivnich lidi a Alliance pres 100. Jsme slaboucka Alliance. A jsme slusni a hodni na vsecky kolem. Ve srovnani s NWN svety kde se kuji pikle a intriky s max 60 lidmi online celkem je to opravdu nekde jinde. Tady se kuji pikle a valky tak 250lidi proti 300 treba ... .

Konkretni priklad. Zurila na Hinde valka Ally Titani vs Majesty cca 100lidi vs 100. Ale to byla jen boure ve sklenici vody. V sobotu napadlo a dobilo Ally Redemption hrad (mesto) Aden na Ally FrozenSteel. Kazde z techto uskupeni ma ve svuch radach minimalne 5 Hrdinu. Pro predstavu, tri hrdinove by si to rozdaly s prstem v nose celou nasi Ally... .
  • 0

#478 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 15.02.2007 16:15

Ehm ted jsem si precetl ze DM porad sleduji a Trestaji za relog se slinejsi postavou za ucelem pomsty. S odstupem muzu rict ze tenhle postup jen zpusobuje vyron zluci u trech lidi. Mozna to na prvni pohled vypada krute, ale v L2 si muzete relogovat a pomstivat se jak je ctena libost :blush: Ma to jen par hacku.

1. Dotycny clovek i kdyz chudacek zrejme patri k nejakemu klanu a ta k nejake Ally. A ti si vas muzou podat tak, ze by to zadne DM nevymyslelo :) Takze si kazdy dava pozor co dela. Mohou se najit provokateri co si vytahuji triko kdyz za nim stoji silny klan, takovym se muze stat ze je z klanu vyhozen a navic ho pak nikdo ze slusnejsich klanu necche. Kazda valka stoji prachy ... .

2. Systemove osetreni. Za PK dostanete spatnou karmu coz znaci ze kdyz nekdo zabije pak vas, v okamziku smrti je sance ze dropnete libovolny predmet z invu.

Ale ciste teoreticky pomstivat se muzete a nikdo vas nehlida, jen vy sami... .
  • 0

#479 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2007 16:35

Ehm ted jsem si precetl ze DM porad sleduji a Trestaji za relog se slinejsi postavou za ucelem pomsty.

Zobrazit příspěvek

Ano a i nadale do budoucna tak cinit budou.
  • 0

#480 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2007 17:16

no to je z jeden aspektov, za ktory vdacime tomu, ze na jednom serveri hra x tisic ludi a klanovemu/aliancnemu systemu. inak by to nemohlo fungovat. myslim ze na malinkej demonke je to treba regulovat zhora.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních