trochu to tu oživim .. musim se pochlubit, Murbela má nový šatičky
![]()
Tomu se dá říkat šaty nebo šatičky?:)
No promýšlím,že bych se tam vrátil na chvíli nebo na dýl, ale Bledulka má moje věci:D
Odesláno 07.02.2007 21:48
Odesláno 07.02.2007 22:55
Odesláno 07.02.2007 23:02
Odesláno 08.02.2007 11:32
Odesláno 08.02.2007 11:41
Odesláno 08.02.2007 13:38
to je sice pravda, ale pokud si chceš fakt dobře zahrát, vem si orka mága, za něj je expiní různorodý, někdy lehký, jindy extremní, prostě akce typu já vs parta headmaster +3 válečníci + archer a zabij to naráz... prostě zábavný, tim, jak má široký způsoby expenílajny sem mohl hrat jenom kdyz sem byl zhulakanej, pac se jenom tupe kliklo -> zabilo se monstrum -> sebral se loot -> a kliklo se na dalsi monstrum...furt dokola, jenze sem prestal hulit takze i hrat
ale mozna tam postavu jeste mam mno...zkusim to nak nakoupnout a nekomu PMknu ohledne adenu
Odesláno 08.02.2007 13:57
Odesláno 08.02.2007 15:44
Odesláno 08.02.2007 15:54
Odesláno 08.02.2007 20:59
tohle si musíte přešíst znovatakže dovolil jsem si tu vypsat nějaký zvláštní schopnosti super classu WC pro příklad jak za něho hra vypadá
-rotující průjem (+5005 poison dmg, causes blind, causes smrad)
-rychlé splachování (when activated all recharge time of all skills reduced by 50%)
-bidet mastery (increased atck. power when using bidet)
-paper mastery (increased armor when using hajzlpaper)
-frenzy of nutněpotřebuju (when hitpoins falldown, movement speed increased)
Odesláno 13.02.2007 17:14
Suhlas. Healer dokaze spatnym lecenim velmi dobre zabit partu, stejne tak neposedny dykar...to mi prislo vzdy zaujimave, ako sa kazdy druhy stazuje ze L2 nie je o nicom inom nez klik-klik-kill-loot, klik-klik-kill-loot. ale kto vam za to moze, ze tam nic ine nerobite?
poctivo zarobit peniaze v l2 je celkom umenie (sledovat trh, ceny, vediet kam na aky matros, co predavat, kde to predavat, za kolko, co je lepsie craftit, ako inak zarobit, fishing, common craft, spoil, manoring, ...). tak isto vediet dobre ovladat svoj char a plnit efektivne jeho ulohu v party tiez nie je priamo trivialne (ako tankovat tak aby kuzelnici nedostali do drzky, ako liecit tak aby parta neposla, ako nebehat medzi moby kam netreba, komu treba dat aky boost, ktore skilly su na co dobre, spravne targetovanie podla tanka ...). obstat v pvp 1vs1 ale aj hromadnom, to chce kus premyslania a kus skillu. robit CL klanu je takmer part time job. viest allianciu to znamena ovladat aspon trochu diplomaciu a jednanie s ludmi. vedenie hracov-novacikov, co s akademiou, ako im zohnat equip. ako zorganizovat raid, ako ho uspesne dotiahnut.
je toho hafo, a ze to kopa ludi nevidi, tak to maju smolu.
Odesláno 15.02.2007 11:42
Odesláno 15.02.2007 11:53
Odesláno 15.02.2007 13:00
Odesláno 15.02.2007 14:36
Juj :) No jestli mi nekdo L2 nainstaluje a vzpomenu si na klic a nebudu mit vykradeny ucet, tak klidne co nejdriv :)Porovnávat se to nedá, tady na Demoně to je spíš o RP, tam je to, někteří by řekli, jen tupé klikání, ale mě to třeba bavilo, ač je to jen označit protivníka, zabít ho, koupit si lepší výbavu, jít na lepší monstra atd....o RP tam málokdy zakopneš, ale zase je hezké být v klanu a pak v alianci, podnikat v několika skupinách raid bosse a castle siege v mnooooooooooooooooooooooooha lidech stojí za to:) hrál jsem to tady na GP a bavilo mě to dost:)
Bledulka: kdy mi vrátíš výbavu?
Odesláno 15.02.2007 15:51
Je to relativni. Nemyslim si ze bysem byl spatny RP hrac. (Hral jsem za nejdele slouziciho Lorda na Demone MacLier) A bavim se docela dobre. Stejne tak ten RP clovek co prisel z Equilibrie. RP si hrat muzes ale nic za to nedostanes a nikdo to po tobe nepozaduje. Jo, a taky nesmi te prekvapit ze na kadem rohu nekdo rve do shoutu neco jako: "LFG Paladin 45lvl" :) Proste, neni to o sebemrskacstvi a traveni desitek hodin na trhu. Nebo cekanim az nekdo pujde nahodou kolem a ressne mi, pac napsat do shoutu nejde a talk je proti pravidlum ... . Je to akcni. Je to tymove. Je to o hodne lidech. Nas klan ma 22 aktivnich lidi a Alliance pres 100. Jsme slaboucka Alliance. A jsme slusni a hodni na vsecky kolem. Ve srovnani s NWN svety kde se kuji pikle a intriky s max 60 lidmi online celkem je to opravdu nekde jinde. Tady se kuji pikle a valky tak 250lidi proti 300 treba ... ...tož sem se chtěl optat zda se la2 aspon z poloviny vyrovna demone..myslím atmosferou, hratelností a zabavou pro RP hrace
Odesláno 15.02.2007 16:15
Odesláno 15.02.2007 17:16
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních