ZmenenoAhoj Tery
![]()
---přejmenování---
acc Terezzz - postava Christ -> přejmenovat na -> Chris
dííky moc

Žádosti o smazání a úpravu postav
Odesláno 01.04.2009 09:13
Odesláno 25.04.2009 17:11

GP Account: MikyHall
acc: xxxMajkyxxx
postava: Raxana Evrra
pripadne ostatni Raxany smazat

Dikec a mejte se

Odesláno 06.05.2009 08:46
SmazanoŽádám o smazání všech postav
Account: Sapal
Některé z postav (aby ste mi věřili, že jsem to já): Áda Dlažka (ani neprošel přes úřad, Á je prej nepovolenej znak) Nuli Torren, nebo tak nějak- klerik, je mrtvej, Adolf Dlaždice, Gemli Henk, Gemli Vypravěč, Ilmeg Nárazník, Srandy Kopec (mrtvej u skřetvědů, 4 tisíce v kapse), Intel Průvodce...sem je možná nakonec vyjmenoval všechny, ale ono jich tam ještě pár asi bude. No ale smazat všechny.
Děkuji za vyřízení.
Odesláno 06.05.2009 08:59
Smazanotrochu jsem si to nechal projít hlavou
acc dablik -smazat - zůstává
acc sandoftime - smazat - mimo trio Val Vok Vin
odebrat CS post - ne, jen přesunout do neaktivních CS, prostě teď nemám náladu řešit cokoliv
smazat účet na foru - ne
a polibte mi prdel - zůstává, pozn: bylo a je adresováno všem co proti mě něco mají, ale kvůli vám neodejdu od těch několika málo jedinců co se mnou hrají a vůči kterým by to bylo sobecké
Odesláno 06.05.2009 09:14
Zmeneno/PresunutoPředně prosím o přenesení postavy Usher z acc Usher-CZ na account beeboow z důvodu konsolidace účtů a vyzrazení tajemství. Následně, prosím, smazat account, z něhož byla postava přenesena, neboť ztratil smysl své existence a další setrvání v dB se jeví jaksi reduntantním. Příčinou, která z kontextu výše řečeného vyplývá, ale jež zde pro jistotu explicitně uvedu je, že oba účty mají totožné to, co by se z pohledu ontologického dalo nazvati já.
![]()
Ještě bych chtěl poprosit o změnu výšky postavy v popisku, kde mám uvedeno, že je... "Zhruba osm stop vysoký." Jestli by to šlo změnit na "Zhruba šest až sedm stop vysoký." Trochu mi to ulítlo a někteří puntičkáři mu říkaj obře.![]()
Děkuji moc.
Odesláno 06.05.2009 09:31
Zamita se, smazana na vlastni zadost.Zdravim prosim o obnoveni postavy Melin na aac Mozek Dekuji
A mirnym nedopatrenim se mi podarilo smazat tvou zadost o prejmenovani nejake jine postavy a ted nevim, o co jsi zadal. Tak prosim napis mi to sem jeste jednou, spesne provedeme.
Odesláno 20.05.2009 09:48
Zhasnuti oci neni mozne, doporucuji nebrat 20lvl Monka. Ostatni zmeneno.Prosím o smazání růžových očiček u mnišky Faith ( doufám že to jde
), acc esendriel.
Dále u té samé postavy změnit barvičky na:
barva kůže 116
barva vlasů 55 (zrádné alchymistické experimenty)
tattoo1 92
tattoo2 156
Moc děkuji předem.
Odesláno 10.06.2009 08:58
Presunuto vseZmenenoProsim o prejmenovani postavy:
Acc: ArenBr
jmeno postavy Lord Aren Aylom na Aren Aylom
dale prosim u teto postavy o zmenu popisku na:
Postava zahalená v kápi
dále prosím po tom všem postavu přesunout na acc Tao Kan
Moc děkuji
A co se tyce presunu, tak bud vsechno, nebo nic.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních