Co vás na NETU pobavilo
Odesláno 13.12.2006 16:32
Jinak by me docela zajimalo jestli se fakt najde nekdo, komu se LOST libej a presto uz nevidel vsechny dily? Pac si myslim, ze nemuze existovat nikdo, kdo by ustal dementni vysilaci strategii nasi "televize"...
A voni sou jeste schopny se divit tomu, ze jim sledovanost po prvnich dilech spadla, cheche.
Odesláno 13.12.2006 17:03
No dobre. :)
Jinak by me docela zajimalo jestli se fakt najde nekdo, komu se LOST libej a presto uz nevidel vsechny dily? Pac si myslim, ze nemuze existovat nikdo, kdo by ustal dementni vysilaci strategii nasi "televize"...
A voni sou jeste schopny se divit tomu, ze jim sledovanost po prvnich dilech spadla, cheche.
Me by zase spis zajimalo kdo videl vsechny dily? A myslim vsechny :))
#423 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 13.12.2006 17:06
tez bych rad videl vsechny :). ted me stve ta prestavka, jinak sem na to zacal koukat asi nekdy v breznu tohoto roku, a behem tydnu sem byl v .. no cekacce na dalsi dil :)Me by zase spis zajimalo kdo videl vsechny dily? A myslim vsechny :))
kdyz uz tu o nejakym tom serialu. Ted zacinam koukat Heroes, day break, jsou celkem fklidku.
no a pokud mate radi lost, kouknete na prison break.
Odesláno 13.12.2006 17:32
tez bych rad videl vsechny :). ted me stve ta prestavka, jinak sem na to zacal koukat asi nekdy v breznu tohoto roku, a behem tydnu sem byl v .. no cekacce na dalsi dil :)
kdyz uz tu o nejakym tom serialu. Ted zacinam koukat Heroes, day break, jsou celkem fklidku.
no a pokud mate radi lost, kouknete na prison break.
Ja se zatim dostal k 6 dilu 2. rady, dalsi sou ale jiz zitra na ceste.
Odesláno 13.12.2006 18:07

#427 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 13.12.2006 20:46
edit: zubní
Odesláno 14.12.2006 08:02

Odesláno 14.12.2006 08:57
Odesláno 14.12.2006 09:04
No dobre. :)
No uz pri ctvrtym dilu prvni serie sem byl zavyslej a taky sem mel prvni serku shlidlou behem tri dnu...ale mel sem to uz o pul roku driv nez na to vubec zacali davat ukazky ze to pobezi....no a k ty strategii se vyjadrovat ani radsi nebudu ......
#434 Host_SilverLady_*
Odesláno 14.12.2006 11:21
a totéž v češtině
aneb - když vám operátor účtuje 0,002 dolaru za stažený kilobajt místo inzerovaných 0,002 centu za kilobajt
Odesláno 14.12.2006 11:34
No ty kráso. Obdivuju jeho trpělivost.menší chybička v přepočtu?
a totéž v češtině
aneb - když vám operátor účtuje 0,002 dolaru za stažený kilobajt místo inzerovaných 0,002 centu za kilobajt
Odesláno 15.12.2006 09:40
Odpovědi:
# Ano,ale opatrne! Zhruba to vychazi 1/4 otacky = 23,7 MB, ale musis je povolit vsechny stejne,nesmi tam byt temer zadny rozdil.Pozor,pokud je povolis moc ze to uz prekroci o 100% puvodni velikost HDD tak dojde k takzvanemu osviceni dat a tim padem k redukci pouze na 50% puvodni velikosti HDD ktera uz nejde opravit
# Já jsem to zkoušel na jednom staršim harddisku (1,2GB) a po půl otáčce všech šroubů se nic nedělo, ale když jsem pak povolil šrouby ještě o kousek, tak už mi vůbec nenaběhnul počítač. Zašrouboval jsem teda šroubky zpátky,ale pořád to nefunguje. Dělal jsem to v temné komoře, takže k osvícení dojít nemohlo. Je nějaká možnost, jak z toho harddisku dostat aspoň těch 50% původní kapacity?
# Ja jsem to zkoušel a nic...Že vy mi tady kecáte? akorat mi nejede PC
# Já bych ty šroubky nastavil delšíma ,tím vznikne prostor i pro 400 GB !!!!!!! Vyzkoušeno!!!!!!!!
# Jiste, a pokud HD otevrete uplne, bude bezpochyby automaticky naadresovan veskery jeho okolni prostor a pripraven k zapisu prakticky neomezeneho mnozstvi dat
# Vrtákem 6 mm navrtáš HDD ze strany do otvoru zasuneš brčko a foukneš. Záleží, jak silný máš dech. Dá se to nafouknout o 75% původní kapacity. Nakonec se dírka rychle ucpe a zalepí žvýkačkou, aby dofouklé GB neutekly.
# Si tu z toho niektori robite srandu, ale naozaj to ide vy lamy! Staci srobovak, pevnu ruku a system. Srobky treba povolovat na kriz po polotacke (Staci dva zavity, viac by som neriskoval, neskor hrozi strata dat). Po povoleni treba disk sformatovat s parametrom big, cize napr. format c: /big Mne sa takto podarilo zvacsit 80GB Maxtor na 160GB!!! Ale to uz je extrem a bola s tym babracka, je to povolene fakt na doraz a radsej vsetko zalohujem na diskety, ALE STALO TO ZA TO!!!
# Jo,zkusit se to může,hlavně napřed zazálohovat těch 200GB na diskety!! Stačí na to asi jen 140 000 disket. A formátovat je lepší s parametrem format/superbig.
Odesláno 15.12.2006 13:44
Jedná se o opravdové záznamy.
Věž: "Abyste zabránili hluku, uhněte prosím o 45 stupňů doprava."
Pilot: "Co můžeme dělat za hluk ve 35000 stopách?"
Věž: "Takovej rachot, jako když vaše 707 narazí do 727 před vámi."
Věž: "Jste Airbus 320, nebo 340?"
Pilot: "Samozřejmě, že Airbus 340".
Věž: "V tom případě buďte tak laskav a zapněte před startem taky ty dva další motory."
Pilot: "Dobré ráno Bratislavo"
Věž: "Dobré ráno, pro informaci, tady je Vídeň"
Pilot: " Chystáme se na přistání Bratislavo."
Věž: "Tady je opravdu Vídeň"
Pilot: " Vídeň?"
Věž: "Ano Vídeň".
Pilot: "Ale proč? My jsme chtěli do Bratislavy."
Věž: "OK, tak přestaňte přistávat a zahněte doleva."
Věž ironicky k pilotovi, který právě obzvlášť tvrdě přistál: "Nojo, přistání nemusí být žádný tajemství, pasažéři můžou klidně vědět, že už jsou dole.
Pilot: "To nevadí, oni stejně vždycky tleskaj"!
Pilot společnosti Alitalia, kterému vyřadil blesk z provozu půlku kokpitu:
"Skoro všechno nám vypadlo, nic už už nefunguje, ani výškoměr už nic neukazuje......"
Po pěti minutách nadávání se ozve pilot jiného letadla: "Drž už hubu a zemři jako chlap!"
Pilot: "Žádáme o povolení ke startu."
Věž: "Sorry, ale nemáme váš letový plán, kam letíte?"
Pilot: "Do Salzburgu, jako každý pondělí"
Věž: "Dneska je úterý"
Pilot: "To je super, tak to máme dnes volno."
Věž: "Vaše výška a pozice?"
Pilot: "Měřím 180 a sedím vepředu vlevo".
Věž: "Máte dostatek paliva, nebo ne?"
Pilot: "Ano"
Věž: "Ano co?".
Pilot: "Ano pane".
Věž: "Oznamte nám očekávaný čas příletu."
Pilot: "Úterý by se mi docela hodilo."
Po každém letu vyplňují piloti formulář, který se jmenuje Grip, neboli stránka. A tam napíšou všechny technické problémy a závady na letadle, které zpozorovali během letu a které je potřeba opravit. A mechanici si to přečtou a zjednají nápravu a pak do formuláře napíšou, co a jak bylo opraveno. Mají zcela zvláštní humor....
Letecká společnost Quantas vydala knihu, ve které nejlepší chuťovky zveřejnila. Je tam vždy zapsán problém a řešení:
Zapsaný problém: levá vnitřní pneumatika skoro potřebuje vyměnit.
Řešení: levá vnitřní pneumatika byla skoro vyměněna.
Problém: zkušební let byl O.K., ale automatické přistávání bylo velice drsné.
Mechanikova poznámka: automatické přistávání na tomto letadle není nainstalováno.
Poznámka: něco je uvolněno v pilotní kabině.
Mechanik: něco bylo utaženo v pilotní kabině.
Poznámka: Na předním skle jsou mrtví brouci...
Mechanik dopsal: byli objednáni živý brouci.
Poznámka: autopilot v poloze "držet výšku" nechá letadlo klesat 60 m/min.
Mechanik: tento problém si nemohu předvést na zemi.
Zapsaný problém: Hlasitost DME je na neuvěřitelné síle.
Mechanik dopsal: hlasitost DME byla nastavena na uvěřitelnou sílu.
Zapsaný problém: Třecí zámky způsobují, že se škrtící páčka zastaví.
Mechanik dopsal: proto tam také jsou.
Zapsaný problém: Podezření na prasklé sklo.
Mechanik: podezření je správné.
Zapsaný problém: Motor číslo 3 chybí!
Mechanik: po krátkém hledání byl motor nalezen na pravém křídle.
Zapsaný problém: Letadlo se za letu chová legračně.
Mechanik: letadlo bylo varováno, aby se polepšilo a létalo vážně.
Zapsaný problém: Cílový radar pobroukává.
Mechanik: cílový radar byl přeprogramován přidáním písničkových textů.
Zapsaný problém: Myš v pilotní kabině.
Mechanik: byla namontována kočka.
Zapsaný problém: Z pod přístrojové desky se ozývají zvuky. Jsou to zvuky jako by trpaslík bouchal na něco kladívkem.
Mechanik: trpaslíkovi bylo odebráno kladívko.
#440 Host_Josifek_*
Odesláno 15.12.2006 13:50
Odesláno 15.12.2006 13:51
#442 Host_Ventrue_*
#445 Host_Josifek_*
Odesláno 21.12.2006 11:08
Musíte mít v šuplíku bičík.
Jinak to není možné.
Muž v brnění se mnou bude nadosmrti.
Muže v brnění sa nezbavim.
Odesláno 21.12.2006 11:10
Odesláno 21.12.2006 11:11