Skočit na obsah

Fotka

Agnes

• Please log in to reply
657 odpovědí na toto téma

#421 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 26.03.2007 11:27

Naopak me by se libilo, kdyby takhle silny klan obsadil zasadni pozice v Alicii a zacli treba krutovladu.
Vzdyt by to byla nadhera. Vznikly by jine spolky, pocetnejsi, aby byli jeste silnejsi a tyhle samovladce by svrhly a nastolili zase demokracii atd atd.... Vzdyt to otvira tolik moznosti do hry.

Zobrazit příspěvek

Hmmm, Tobě by se to asi líbilo, mě ne. Už jen proto, že tenhle silný spolek by třeba řezáním hlav mohl udržovat znepřátelené postavičky o 10 lvl níž a dělat si z nich poddané. Málo kdo má ambice chodit si na demonu zahrát nevolníka. Každý se tady snaží splácat nějakého toho chrabrého reka ale ne každý to umí. Takže holt ti slabí hráči mají právo být akorát posluhovat? Neboť tak si představuju krutovládu. Pak by mohla taky přijít nějaká nadrasa (podporována božstvem...DM) a vysosat vám trošku zkušenosti a povyrážet vám mečíčky a sekerky a ukázat vám, jaká je to slast se bát o život a majetek, byť jen ve hře.
Nepochybuji vůbec o Tvých buildech, ale možná to chce trošinku víc empatie.
  • 0

#422 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:27

Ja nevim jestli jsou zli, jestli sis to precet, tak je o tom presvedcena, ze jsou zli. Jinak mimochodem je i paladinka a existuje nastroj ale na ten ja nespoleham. Navic se podivej na jejich brneni. Ona je carodejka, takze bude trosku sectela. Tyhle barvy tomu moc nepridaj.

Me se zas nelibi, jak se do me obouvas a jednas se mnou. Mozna se nekdo lekne tveho postu DM, ale ja ne. Tvrdim, ze prasacky nebudu hrat. Na to jsem dostatecne zkuseny. Treba si rekni i vycurany, ale neboj, ja si dam pozor.

DM doufam tady porad nejsou od toho, aby nekoho zastrasovali. Hrac si to porad muze dovolit, proc by ne, ale DM rozhodne ne !

Zobrazit příspěvek

To ze si ve hre vycuranej, tak to vime davno ;) A nechci aby ses me lekal, jen ti rikam, co se stane, kdyz budes hrat jako prase. A o tom pohledu co to je se muzeme klidne lisit.

A dokud ty tu budes OOC zastrasovat, tak te ja jako DM budu taky zastrasovat. A mysli si o tom co chces.
  • 0

#423 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:29

Ja se, Chuanento, nehodlam parat s nejakym RP okecavanim. Navymejslet si duvodu proc tvoje sorcka nahle pocitila akutni potrebu lovit hrace jiste skupiny muzes milion, ale neurazej laskave inteligenci ctenaru tohoto fora ze je to jako v poradku. Neni.
Precti si dobre co psal Beebow.
  • 0

#424 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:32

To ze si ve hre vycuranej, tak to vime davno ;) A nechci aby ses me lekal, jen ti rikam, co se stane, kdyz budes hrat jako prase. A o tom pohledu co to je se muzeme klidne lisit.

A dokud ty tu budes OOC zastrasovat, tak te ja jako DM budu taky zastrasovat. A mysli si o tom co chces.

Zobrazit příspěvek

Takze uz jsi se snizil k osobnimu utoku?
Takze o tom, jestli ja hraju jako prase rozhodujes ty, pochopil jsem to spravne? Zadna psana ci nepsana pravidla neplati?
Nechces mi dat ban, za ooc vyhrozovani? Lvl down at nejsem hyper uber "silna postava"?
Moc Ti dobre chutna ze?
  • 0

#425 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:35

Ja se, Chuanento, nehodlam parat s nejakym RP okecavanim. Navymejslet si duvodu proc tvoje sorcka nahle pocitila akutni potrebu lovit hrace jiste skupiny muzes milion, ale neurazej laskave inteligenci ctenaru tohoto fora ze je to jako v poradku. Neni.
Precti si dobre co psal Beebow.

Zobrazit příspěvek

Takze jak mam hrat?
Napis mi navod, ktereho se budu drzet. Budu se urcite moc dobre bavit. Doprcic, uz se zacinam i rozcilovat. :clover:
  • 0

#426 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:36

Takze jak mam hrat?
Napis mi navod, ktereho se budu drzet. Budu se urcite moc dobre bavit. Doprcic, uz se zacinam i rozcilovat. :clover:

Zobrazit příspěvek

Tvoje vec. Jak mas hrat vis sam. Kdyz ne, stezuj si na hlavnim nadrazi.
  • 0

#427 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:38

Takze o tom, jestli ja hraju jako prase rozhodujes ty, pochopil jsem to spravne? Zadna psana ci nepsana pravidla neplati?
Nechces mi dat ban, za ooc vyhrozovani? Lvl down at nejsem hyper uber "silna postava"?
Moc Ti dobre chutna ze?

Zobrazit příspěvek

Jak sem rek, mysli si o tom co chces. A ano, o tom co je prasacka hra kupodivu rozhoduji DM, tebe to prekvapuje?
  • 0

#428 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:39

Moc Ti dobre chutna ze?

Zobrazit příspěvek

Chuanettko, vždyť i tobě chutná a píšeš jak se Ti to líbí, jaký by bylo žůžo taková pěkná krutovládička. Vždyť je úplně jedno kde a jak probíhá ne? Jestli postavičky vůči postavičkám, či DM vůči hráčům třeba. Pořád je to ta Tvoje oblíbená, pro obě strany zábavná a milovaná krutovládička. :clover: Nebo ne? :blush: Není to až taková slast bejt v některých případech bezmocnej? Jůůů! Jak tooo? :biggrin:
  • 0

#429 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:39

Jak sem rek, mysli si o tom co chces. A ano, o tom co je prasacka hra kupodivu rozhoduji DM, tebe to prekvapuje?

Zobrazit příspěvek

No je rozdil, jestli o tom rozhoduji DMs nebo ty.
  • 0

#430 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:41

Jak se hrani zvrhne na pouhy honeni ega silnejsim PG buildem tak to dycky dopada spatne.
Ono je fakt ze hraci s mensi predstavivosti, nemaji uz na 30cytym lvlu moc co delat, a zacit ostatni sikanovat se svoji nabusenou postavou je pro ne logicky krok, ale to nemuze nikdy skoncit dobre.
Nejaky oziveni neni na skodu, a cely tohle mi trosku pripomina napad s templarema :) akorat bohuzel vzatej uplne za jinej konec.
Proc by nemohli hraci udelat silnej spolek, kterej bude urcovat ceny, popripade likvidovat nekalou konkurenci? Nabizi to tolik moznosti pro hru jak pro ty co utlacujou, tak pro utlacovany. Bohuzel ale tady neni asi vhodna mentalita lidi pro neco takovyho. Rezani hlav, kradeni zbrani, vyparkovavani PG buildu to uz neni moc o zabave.

Nejhorsi je pak kdyz herni nenavist prejde uz na nenavist mimo hru, to je pak jakakoliv domluva skoro nemozna.

Proto neblbnete, zkuste se vsichni zucastneni ve hre sejit a zkuste si stanovit nejaky pravidla, podle ktarych se ty vase potycky budou ridit at to ma nejaky styl. Pak to bude urcite vitane oziveni ve hre
  • 0

#431 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 26.03.2007 11:41

Chuan uvedom si jedno, DM je moderator HRY pre ludi, ziadneho simulatora stredoveku kde je nejaky teror slachty. Pochybujem ze nechaju beztrestne pobiehat nejaku sorcku a terorizovat hracov , len pretoze si jej majitel mysli, ze musi diktovat. To sa holt stane, ze sorcka klesne z neutral na evil , a obcas ju najde McLier s trestnou vypravou a zavrie alebo popravi.
  • 0

#432 Krugnur z Dračích hor

Krugnur z Dračích hor

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 41 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:42

Zobrazit příspěvek

Tak bych byl rad aby uz DM nejak zakrocilo, zatim jen koukate a to uz se udalo i poruseni pravidel ...
  • 0

#433 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:42

No je rozdil, jestli o tom rozhoduji DMs nebo ty.

Zobrazit příspěvek

a ja nekde napsal, ze o tom rozhoduju?
  • 0

#434 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:43

Chuanettko, vždyť i tobě chutná a píšeš jak se Ti to líbí, jaký by bylo žůžo taková pěkná krutovládička. Vždyť je úplně jedno kde a jak probíhá ne? Jestli postavičky vůči postavičkám, či DM vůči hráčům třeba. Pořád je to ta Tvoje oblíbená, pro obě strany zábavná a milovaná krutovládička. :clover:  Nebo ne?  :blush: Není to až taková slast bejt v některých případech bezmocnej? Jůůů! Jak tooo? :biggrin:

Zobrazit příspěvek

No pokud se tak chce vedeni Demony prezentovat, nikdo jim v tom branit nebude. A kazdy se k tomu postavi jak bude chtit. Ale at to verejne deklaruji. Pak nekteri odejdou, jini prijdou. Co na tom.
Me se libi, jak ze me tady delate tu nejvetsi svini, pritom si myslim, ze ja to ze vsech zucastnenych myslim nejlepe. A kupodivu chci prinest do hry nejakou zabavu. Nejake deni. Na nikoho jsem jeste neseslal ani svetlo, natoz utocne kouzlo a uz je vsem jasne ze budu hrat jako prase.
  • 0

#435 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:48

Treba se dostanu Aronovi na kobylku a on me presvedci a jeho ciste dusi. Nebo me uplati, nebo vymysli neco jineho. Treba ze misto odmeny za jeho hlavu mi ji sam vyplati. Ukaze nejaky cin, ktery zmeni muj nazor na nej. ALE TOHLE VSECKO se ma stat ve hre. Ale pocitam s tim, ze kdyz jej potkam, dam odpor a budu se chtit bavit, tak to stejne skonci bojem. Holt jak hraci vidi cervenou postavicku, hnedka se chteji byt. No mozna u te sorcky to bude fungovat lepe, protoze to je skoro jako sebevrazda a otvira to paradoxne dvere k diskuzi.
  • 0

#436 Krugnur z Dračích hor

Krugnur z Dračích hor

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 41 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:50

Treba se dostanu Aronovi na kobylku a on me presvedci a jeho ciste dusi. Nebo me uplati, nebo vymysli neco jineho. Treba ze misto odmeny za jeho hlavu mi ji sam vyplati. Ukaze nejaky cin, ktery zmeni muj nazor na nej. ALE TOHLE VSECKO se ma stat ve hre. Ale pocitam s tim, ze kdyz jej potkam, dam odpor a budu se chtit bavit, tak to stejne skonci bojem. Holt jak hraci vidi cervenou postavicku, hnedka se chteji byt. No mozna u te sorcky to bude fungovat lepe, protoze to je skoro jako sebevrazda a otvira to paradoxne dvere k diskuzi.

Zobrazit příspěvek

Reknu ti to rovnou,zkonci to utekem do noPvP jako pri poslednim pokusu navazat kontakt formou dialogu.
  • 0

#437 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:51

To já se spíš bojím, že umřu, než že bych se chtěl bít :clover:
  • 0

#438 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:52

Utek je akce. Tudiz zacatek boje.
Pak leti pracka.

Ted jsem si vzpomel na "krles" mozna doba dozrala :clover:
  • 0

#439 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 26.03.2007 11:52

Reknu ti to rovnou,zkonci to utekem do noPvP jako pri poslednim pokusu navazat kontakt formou dialogu.

Zobrazit příspěvek

No verim ti , ze TM sa spravaju ako prasce, vyrazanie zbrani a kradnutie je jedno z najvacsich svinstiev , len mi prosim vysvetli ako noPvP brani dialogu? :clover:
  • 0

#440 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:54

No pokud se tak chce vedeni Demony prezentovat, nikdo jim v tom branit nebude. A kazdy se k tomu postavi jak bude chtit. Ale at to verejne deklaruji. Pak nekteri odejdou, jini prijdou. Co na tom.
Me se libi, jak ze me tady delate tu nejvetsi svini, pritom si myslim, ze ja to ze vsech zucastnenych myslim nejlepe. A kupodivu chci prinest do hry nejakou zabavu. Nejake deni. Na nikoho jsem jeste neseslal ani svetlo, natoz utocne kouzlo a uz je vsem jasne ze budu hrat jako prase.

Zobrazit příspěvek

Já sem jen řekl, že by se mi nelíbila krutovláda, zrovna Ty jsi mi nikdy nic neprovedl, to vím. Ale Myslíš, že uhlídáš celý takový spolek krutovládnoucích PG? A že se to všem bude líbit? O svini tu ode mne taky nepadlo ani slovo. To že to ze všech zůčastněných myslí nejlépe si myslí kde kdo a podle toho to vypadá.
Vedení Demony se asi jako krutovláda prezentovat nechce, ale pokud se to začne zvrhávat, tak holt možná bude muset přijít něco jako Stané právo ......
He místo abych si před noční v klidu zahrál, tak tady ťukám do klávesnice jako magor, že já se na to nevykašlu :clover:
  • 0

#441 Krugnur z Dračích hor

Krugnur z Dračích hor

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 41 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 12:03

No verim ti , ze TM sa spravaju ako prasce, vyrazanie zbrani a kradnutie je jedno z najvacsich svinstiev , len mi prosim vysvetli ako noPvP brani dialogu?  :clover:

Zobrazit příspěvek

Vis jak dopadaj rozhovory v noPvP...chvastani,plivani do obliceje... :).Ale muzem to zkusit jeste jednou...naposled.
  • 0

#442 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 12:16

a to se zatím jen rozjíždí...
tohle typuju tak na 4 stránky

Zobrazit příspěvek

:clover: Tos trochu netrefil :blush: :biggrin:
  • 0

#443 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 12:28

Ja bych jen chtel upozornit na fakt, ze me nikdo nepozadal, abych vyparkoval svou sorcku. Vpodstate ja jsem treti nezavisla strana  :clover:
Pravda Haldetha znam z drivejsiho hrani. Zajimave, ze kdyz jsme stali proti sobe, hlavy se take nejake rezalia ale v jinem topicu, jsme nedavno vzpominali na to, ze se to obou stranam libilo.
A proste jsme ve stredoveku a Nejsilnejsi vzdy vladli.
Porad jich ale bude malo. Naopak me by se libilo, kdyby takhle silny klan obsadil zasadni pozice v Alicii a zacli treba krutovladu.
Vzdyt by to byla nadhera. Vznikly by jine spolky, pocetnejsi, aby byli jeste silnejsi a tyhle samovladce by svrhly a nastolili zase demokracii atd atd.... Vzdyt to otvira tolik moznosti do hry.

Zobrazit příspěvek

ahaaa uz to chapu...ja mam nejsilnejsi lawful good sorcku na serveru a z toho mi vyplyva ze si muzu delat co chci...nastavim krutovladu presvedceni nepresvedceni, protoze slabi hraci nebudou diktovat...silni hraci jsme prece my, teda hlavne ja...tomu ale rikam svetoborna filosofie...no jestli tohle hodlas praktikovat, tak si nejdriv osetri imunity na dm kill a osobni wipe, myslim ze se ti budou moc a moc hodit
  • 0

#444 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 12:30

Zobrazit příspěvek

proč tedy tak nečiníš ve hře, ale ooc vyhrožuješ (silné slovo, ale přečti si co jsi napsal ještě jednou!) svou prskající postavou jiné postavě?

za hlupáky mluví slova, za moudré činy!

zklouzávat do osobních antipatií a narážek, lovení slovíček, myslím není vhodné a nijak to nepodporuje tvá slova o tom, jak to myslíš dobře jen ty!
  • 0

#445 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 12:32

A je to tu!
  • 0

#446 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 12:36

ahaaa uz to chapu...ja mam nejsilnejsi lawful good sorcku na serveru a z toho mi vyplyva ze si muzu delat co chci...nastavim krutovladu presvedceni nepresvedceni, protoze slabi hraci nebudou diktovat...silni hraci jsme prece my, teda hlavne ja...tomu ale rikam svetoborna filosofie...no jestli tohle hodlas praktikovat, tak si nejdriv osetri imunity na dm kill a osobni wipe, myslim ze se ti budou moc a moc hodit

Zobrazit příspěvek

Tohle je tipicka ukazka reakci lidi na tomto foru. Ale opravdu tipicka.
Ja nechci praktikovat se svou LG sorckou krutovladu. Naopak proti ni budu treba bojovat. Ale mluvil jsem o silnem spolku, treba ten kolem Haldetha a Moriny. Nevim proc sis vydedukoval, ze ja se sorckou budu tohle delat ? Muzes mi rici jak jsi na to prisel? Tve myslenkove pochody?
  • 0

#447 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 12:38

proč tedy tak nečiníš ve hře, ale ooc vyhrožuješ (silné slovo, ale přečti si co jsi napsal ještě jednou!) svou prskající postavou jiné postavě?

za hlupáky mluví slova, za moudré činy!

zklouzávat do osobních antipatií a narážek, lovení slovíček, myslím není vhodné a nijak to nepodporuje tvá slova o tom, jak to myslíš dobře jen ty!

Zobrazit příspěvek

Dobre. Nebudu ooc upozornovat jineho hrace. (ve vasem podani vyhrozovat). Priste ho proste sejmu bez varovani a bude klid. :clover:
Jinak jsem v prvnim mem prispevku v tomhle topicu psal ze proti hraci Asterovi nemam vubec nic. Ja jako hrac.
  • 0

#448 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 12:44

Tohle je tipicka ukazka reakci lidi na tomto foru. Ale opravdu tipicka.
Ja nechci praktikovat se svou LG sorckou krutovladu. Naopak proti ni budu treba bojovat. Ale mluvil jsem o silnem spolku, treba ten kolem Haldetha a Moriny. Nevim proc sis vydedukoval, ze ja se sorckou budu tohle delat ? Muzes mi rici jak jsi na to prisel? Tve myslenkove pochody?

Zobrazit příspěvek

Jinak ja se stavim na stranu Haldetha. Podle toho co jsem cetl.
Jinak upozornuju druhou stranu ™, ze ja jako hrac proti nim nic nemam. Ale moje vyparkovana socka uz zna jejich popis ve hre a parkrat na ne uz cihala. Bohuzel nevylezli z trziste Tak aby jste vedeli, ze mate dalsiho protivnika. Tam nekde venku. Pocital jsem ze flame bude az nekoho zabiju ja. Ale asi jsem to s tim RP prehanel.
A nebojte, ona ma sve duvody.
Valentyna - Jediná epická bardka v historii ostrova Demona, momentalně bloudící někde v pekle?
Alessandra de Witt - Šampionka města Alicie
Gruuk - Sedlák. Velká tupá Ork.

Nevim, sem asi slabomyslnej :clover:
  • 0

#449 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 12:48

Ja se stavim na stranu Haldetha v tomto topicu a prilozenym screenum.
Jinak herne s nim nemam vubec nic spolecneho. Astera jsem chtel varovat, ze si ma davat trosku pozor. Ted uz vim ze jsem ho mel zabit zakerne.Jeste neco chces vysvetlit, ja to rad udelam.
Jinak ten spolek krutovladcu o kterem pisi vyse by sel uplne mimo me, mojich vsech postav.

Vas nikoho nestve bilo-bila Demona? Kde je ta pestrost a barevnost???
  • 0

#450 Host_Awadar_*

Host_Awadar_*
  • Host

Odesláno 26.03.2007 13:06

No nejsem Sepha ani Deekin, tak mi promiňte....
K řezání hlavy....pravidlo neporušuje, ale podle mne víc jak útok na postavu je někdy praktikováno jako útok proti hráči.
Bránit si vydělat peníze? Nikdo ho nikomu nebral, jen holt jich asi nebude tolik a tak rychle.
Hráč asi není trestán za to, že má silnější postavu, ale za to, že toho začne využívat (zneužívat) k diktování svých "jediných správných" podmínek. Pokud k tomu ještě použije "vyparkování" sorcek svých přátel, je to PODLE MNE už vlastně šikana ve hře.
Hráči si to vyřeší sami? No zatím to tak nevypadá, nebo spíš to bude tak, že hrubá síla prosadí svoje. Jsme sice ve středověku ale...
Jinak chtěl bych říci, že nejsem na žádné straně, protože se mi nelíbí chování ani jedné z nich. Vyražení a zcizení zbraně s její následnou likvidací totiž považuji osobně za ještě horší prasárnu jak fiknutí kebule (ztráta např. zbraně třídy mitril-schadow osazené kamenem, to už opravdu nas..  ehm nadzvedne postiženého hráče od monitoru).
Doufám, že se ted moje neduživá postavička nestane terčem obou znesvářených stran...... :clover:

Zobrazit příspěvek

Tohle je podle mě názor většiny hráčů Demony a rád se pod něj podepíšu. Nejhorší na tom je, že topic vznikla kvůli porušení/neporušení pravidel, ale podstatou je podle mě něco úplně jiného - virtuální zlaťáky a honění si trika se silným buildem. Ani jedna ze zúčastněných stran si nemůže stěžovat na to že by neměla na pečený dýně (předpokládám), bohužel od upravení obchodnického kraftu (nutno dodat že podle mě k lepšímu) se začínají měnint toky peněz top craftmenům na potůčky a to jim evidentně nestačí (i když nevím za co ještě můžou utrácet). Důsledkem toho je ta vaše " prasácká hra ", vyparkovávání top buildů a vyhrožování na fóru. Není vám to trochu blbý - většina z vás se nervuje v práci potažmo ve škole a aby jste toho neměli málo tak pokračujete i na Demoně a krom toho tím otravujete i další lidi které do toho nevědomky zatahujete. Někteří z DM týmu by se taky mohli zamyslet jestli se v některých argumentacích nepřibližují metodám v předchozím textu popsaným a provozovaných oběma znesvářenými stranami. Ještě drobná poznámka na konec - vadí vám jak hráči hrají na servru který spravujete - pokuste se jim dát práci ať je přejdou roupy. (Jen pro zamyšlení.)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních