Skočit na obsah

Stackovani boostu klerika

• Please log in to reply
471 odpovědí na toto téma

#421 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 30.11.2006 17:53

Podla mna je cely problem v tom trvani boostov, zial Demona je tak mala, ze klerik si bez problemov vystaci .. ak by boli dungeony tak hlboke, ze by nemohol byt neustale boostnuty tak by to bolo o niecom inom. Rovnako uz spominany dispel, kuzliace postavy su na Demone celkom vysmiate, az na Mistra a pana Licha (+ Beholdera) nema nic dostatocny dispell.

Zobrazit příspěvek

Bež se podívat na záložníky :cool: včera sem si tam s nima při ressu daval trojboj
  • 0

#422 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 30.11.2006 17:57

Pekny podpis ... no jo Keltar vedel, proc se schovava  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Jo uz jsem to radsi zmenil. :cool: ale je hezke ze nekdo quotoval to co si dovoporavdy myslim :shades:
...to co jsem chtel rici jsem mu radsi sdelil v PM.
  • 0

#423 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 30.11.2006 22:54

nebudu to cist cele,ale:
1/ podle meho nazoru nema mit knez kouzla jako rychlost a neviditelnost,od toho jsou magove a zaklinaci.Vymaz bych domeny klam a putovani,bez tech kouzel jsou stejnak na nic.Tim ze by knezi prisli o takove vyznamne kouzla,o to vic by se v parte vyplatilo mit maga/zaklinace kteri jsou dosud pouze na PvP....Dat klerikum relevl od nuly beze ztraty xp by byla samozrejmost.
2/dat treba mezi boss lokaci svatyne nejake dve jednoduche lokace ala Diablo.Par chodeb a tuhe priserky napr. temnaci akorat s TS a dispellem.Tim by doslo k vetsimu uplatneni plechovek,ktere jsou v soucasne dobe celkem knicemu.
3/sebrat bossum lahvicky fullu a dat jim misto toho velkou regeneraci HP....o tom uz se mluvi dlouho a nic...

nikomu nic nenutim,je to muj soukromej nazor *schova se zpet za pavezu*
  • 0

#424 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 30.11.2006 23:25

nebudu to cist cele,ale:
1/ podle meho nazoru nema mit knez kouzla jako rychlost a neviditelnost,od toho jsou magove a zaklinaci.Vymaz bych domeny klam a putovani,bez tech kouzel jsou stejnak na nic.Tim ze by knezi prisli o takove vyznamne kouzla,o to vic by se v parte vyplatilo mit maga/zaklinace kteri jsou dosud pouze na PvP....Dat klerikum relevl od nuly beze ztraty xp by byla samozrejmost.
2/dat treba mezi boss lokaci svatyne nejake dve jednoduche lokace ala Diablo.Par chodeb a tuhe priserky napr. temnaci akorat s TS a dispellem.Tim by doslo k vetsimu uplatneni plechovek,ktere jsou v soucasne dobe celkem knicemu.
3/sebrat bossum lahvicky fullu a dat jim misto toho velkou regeneraci HP....o tom uz se mluvi dlouho a nic...

Zobrazit příspěvek

Nesouhlasim s tebou v jedinem klerik muze naboostit tak akorat sebe ale neutahne hastovat a inviskovat partu na tohle je byl a bude mag nedostiznej
  • 0

#425 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 01.12.2006 08:21

Jo uz jsem to radsi zmenil.  :cool: ale je hezke ze nekdo quotoval to co si dovoporavdy myslim :shades:
...to co jsem chtel rici jsem mu radsi sdelil v PM.

Zobrazit příspěvek

jo nadavky jedine do PM aby nahodou nebyly nejaky problemy na forku tak to ma bejt, priste to aspon ventiluj tu at ostatni vidi jakej si frajer, je zajimave ze nekteri lidi berou hru tak vazne ze dokazou byt natolik sprosti. Zajimalo by me jestli by si me tohle rek v diskuzi nekde u kafe nebo u pivka, jako cloveku ktery klidne argumentuje a nikoho neurazi. Podotykam slovo DISKUZE a taky ze tohle je sekce NAPADY NAVRHY takze pokud s nejakym z tech pojmu mas problem najdi si to ve slovniku, nemyslel jsem ze nekdo me bude takhle nadavat kvuli topicu btw kdyz chces nedavat napis vsem co se tu toho ucastni pac ja to jen zalozil a to proc me nadavas (predpokladam protoze si napsal jen nadavky a ne jejich duvod) jsem nevymyslel (coz me i trochku mrzi :laugh: ), ani to nehodlam delat pac to neumim a jestli si myslis ze jsem prvni kdo tu napsal tak si docela mimo tohle se tu resi tak 2 roky nejmin.

PS: to ze me nejakej noob nadava v PM na tom jaka je realita nic nezmeni a vlastne ani zmenit nemuze kazdej kdo trosku vi jaka je realita tu muze jen dat zapravdu a taky to dela, takze pokud ty mas nazor jinej asi nebude chyba v ostatnich zamysli se nad tim nez zacnes nekomu zase bezduvodne nadavat
  • 0

#426 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 08:27

nebudu to cist cele,ale:

Zobrazit příspěvek

Postavi se vedle trpose schovaneho za pavezou. Zapeje bojovou pisen, pozvedne mec a zaujme bojove postaveni, aby kryla mozne vypady na trpaslika.
  • 0

#427 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 08:32

Nesouhlasim s tebou v jedinem klerik muze naboostit tak akorat sebe ale neutahne hastovat a inviskovat partu na tohle je byl a bude mag nedostiznej

Zobrazit příspěvek

Jses si jisty ze ve sve vete rikas pravdu?
Kouzla jsou v 5 kruhu. Hasty prodlouzene, II normalni. Klerda ma 6-9 pozic na tehle kruzich. Porad chces tvrdit, ze naboosti jen sebe?

Bezna tell konverzace.
Lania - des na bossy
Ja- jo, mam vzit socku
Lania - vem radsi Val, socka je zbytecna, naboostim ja. :cool:
  • 0

#428 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 01.12.2006 10:33

jo nadavky jedine do PM aby nahodou nebyly nejaky problemy na forku tak to ma bejt, priste to aspon ventiluj tu at ostatni vidi jakej si frajer, je zajimave ze nekteri lidi berou hru tak vazne ze dokazou byt natolik sprosti. Zajimalo by me jestli by si me tohle rek v diskuzi nekde u kafe nebo u pivka, jako cloveku ktery klidne argumentuje a nikoho neurazi. Podotykam slovo DISKUZE a taky ze tohle je sekce NAPADY NAVRHY takze pokud s nejakym z tech pojmu mas problem najdi si to ve slovniku, nemyslel jsem ze nekdo me bude takhle nadavat kvuli topicu btw kdyz chces nedavat napis vsem co se tu toho ucastni pac ja to jen zalozil a to proc me nadavas (predpokladam protoze si napsal jen nadavky a ne jejich duvod) jsem nevymyslel (coz me i trochku mrzi :cool: ), ani to nehodlam delat pac to neumim a jestli si myslis ze jsem prvni kdo tu napsal tak si docela mimo tohle se tu resi tak 2 roky nejmin.

PS: to ze me nejakej noob nadava v PM na tom jaka je realita nic nezmeni a vlastne ani zmenit nemuze kazdej kdo trosku vi jaka je realita tu muze jen dat zapravdu a taky to dela, takze pokud ty mas nazor jinej asi nebude chyba v ostatnich zamysli se nad tim nez zacnes nekomu zase bezduvodne nadavat

Zobrazit příspěvek

Kdyz chci nekomu poradne vynadat, tak necitim potrebu to ventilovat verejne. Pokud ty jo tak je to tvuj problem a je mi te lito. Na nemam potrebu kvuli tomu psat urazene tema na 1/2 obrazovky. Nejardsi to rikam lidem do oci kdyz mam prilezitost, kdyz ne tak alespon soukromou spravou. Navic nevidm proc mel spamovat tenhle topic svym osobnim postojem k tobe a obtezovat tim ostatni. I kdyz vim ze nekteri flame radi...koukaji :shades: Ale abychom predesli dalsim konfliktum, myslim bude lepsi kdyz se dame vzajemne do ignore listu.

hezky den.
  • 0

#429 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 01.12.2006 10:40

Kdyz chci nekomu poradne vynadat, tak necitim potrebu to ventilovat verejne. Pokud ty jo tak je to tvuj problem a je mi te lito. Na nemam potrebu kvuli tomu psat urazene tema na 1/2 obrazovky. Nejardsi to rikam lidem do oci kdyz mam prilezitost, kdyz ne tak alespon soukromou spravou. Navic nevidm proc mel spamovat tenhle topic svym osobnim postojem k tobe a obtezovat tim ostatni. I kdyz vim ze nekteri flame radi...koukaji  :cool:  Ale abychom predesli dalsim konfliktum, myslim bude lepsi kdyz se dame vzajemne do ignore listu.

hezky den.

Zobrazit příspěvek

neni problem, abych to uvedl na spravnou miru, ten prispevek mel rict ze pokud se ti nelibi co rikam mas navrhnout jine reseni pripadne rict proc moje je spatne, uvest nejake argumenty pripadne vysvetlit kde jsem udelal chybu rad se v takovem pripade necham poucit, kdyz me nadas krom toho ze sis ulevil nema to jiny efekt, ovsem predpokladam ze hlavne o to slo - aby sis ulevil. Takze to bylo vse pred tim ignore listem.
  • 0

#430 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 10:59

nebudu to cist cele,ale:

Zobrazit příspěvek

Trickery neni i bez tech kouzel na nic. Proc myslis, ze muze klerik suplovat zlodeje? Protoze - Trickery Domain Special Ability
Nicmene, uz si zive dokazu predstavit po zruseni domeny Travel a Trickery, jak si tu plechovky stezuji, ze je klerik s domenou Magic mydli Maximized Ice Stormama :cool: (aneb to je prece kravina! to by mel jen mag umet!)

Jses si jisty ze ve sve vete rikas pravdu?
Kouzla jsou v 5 kruhu. Hasty prodlouzene, II normalni. Klerda ma 6-9 pozic na tehle kruzich. Porad chces tvrdit, ze naboosti jen sebe?

Zobrazit příspěvek

Presneji receno klerda >19 lvl, ktery neni wisdom based (= ma pouze potrebnych 19 wis na max lvl kouzel) ma 6 slotu na 5lvl a 5 na 6lvl.
Pricemz na 4lvl je Divine Power => prodlouzene je na 5lvl
Na 5lvl je - TS, II, Haste, Battletide, SR => neprodlouzene koliduji s prodlouzenym Divine Power

Takze ano, ma celych 11 slotu, pro 5 dulezitych kouzel - Extended Divine Power, TS, II, Haste, Battletide

Jinak receno nedelej z komara velbloudla, ano dokaze naboostit trosku i nekoho jineho, ale rozhodne se nemuze porovnavat se sorckou.
  • 0

#431 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 11:02

neni problem, abych to uvedl na spravnou miru, ten prispevek mel rict ze pokud se ti nelibi co rikam mas navrhnout jine reseni pripadne rict proc moje je spatne, uvest nejake argumenty pripadne vysvetlit kde jsem udelal chybu rad se v takovem pripade necham poucit, kdyz me nadas krom toho ze sis ulevil nema to jiny efekt, ovsem predpokladam ze hlavne o to slo - aby sis ulevil. Takze to bylo vse pred tim ignore listem.

Zobrazit příspěvek

Mas odemne odpovedv PM. Snad te tentokrat uspokoji vice. ale jinak bych opravdu nerad rozebiral nase neshody na foru. :cool:
  • 0

#432 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 11:24

Kdyz chci nekomu poradne vynadat, tak necitim potrebu to ventilovat verejne. Pokud ty jo tak je to tvuj problem a je mi te lito. Na nemam potrebu kvuli tomu psat urazene tema na 1/2 obrazovky. Nejardsi to rikam lidem do oci kdyz mam prilezitost, kdyz ne tak alespon soukromou spravou. Navic nevidm proc mel spamovat tenhle topic svym osobnim postojem k tobe a obtezovat tim ostatni. I kdyz vim ze nekteri flame radi...koukaji  :cool:  Ale abychom predesli dalsim konfliktum, myslim bude lepsi kdyz se dame vzajemne do ignore listu.

Zobrazit příspěvek

Podla mna si egoisticky pokrytec. Vidis, ani to tak neboli povedat nahlas pred vsetkymi.

K teme: Z pohladu WB je velky problem preradit niektore kuzla zo standardnych medzi jednotlive domeny? Dalo by sa tak jednoducho zamedzit pouzivaniu vsetkeho naraz, hrac by si musel aj trochu vyberat ktore domeny vyberie, nie automaticky odkliknut trickery a travel.

Presneji receno klerda >19 lvl, ktery neni wisdom based (= ma pouze potrebnych 19 wis na max lvl kouzel) ma 6 slotu na 5lvl a 5 na 6lvl.

Len dodam pre uplnost, s +3 wis prstenom mas 7slot/lvl5 a 6slot/lvl6, co je spolu 13. Wisdom based s wis 38+ ma 9slot/lvl5 a 8slot/lvl6, dokopy 17. Podla mna staci na naboostenie priemernej 4 clennej party. K tej sorcke by som to moc neporovnaval, ta by totiz narozdiel od klerika mala aj nieco obcas zakuzlit a nie stat tam len ako kol v plote. Klerik veselo bojuje po naboosteni bez kuziel.
  • 0

#433 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 11:57

Len dodam pre uplnost, s +3 wis prstenom mas 7slot/lvl5 a 6slot/lvl6, co je spolu 13. Wisdom based s wis 38+ ma 9slot/lvl5 a 8slot/lvl6, dokopy 17. Podla mna staci na naboostenie priemernej 4 clennej party. K tej sorcke by som to moc neporovnaval, ta by totiz narozdiel od klerika mala aj nieco obcas zakuzlit a nie stat tam len ako kol v plote. Klerik veselo bojuje po naboosteni bez kuziel.

Zobrazit příspěvek

No pocty su jednoduche, high lvl klerik co nejde cez wisdom (a ma prstene / opasok / amulet na wisdom, mozno aj boty ak su v crafte) ma viac slotov, ako plne vybaveny wizard cez inteligenciu >> ale ked klerici vravia ze nemaju sloty pre partu ...
  • 0

#434 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 12:00

No pocty su jednoduche, high lvl klerik co nejde cez wisdom (a ma prstene / opasok / amulet na wisdom, mozno aj boty ak su v crafte) ma viac slotov, ako plne vybaveny wizard cez inteligenciu >> ale ked klerici vravia ze nemaju sloty pre partu ...

Zobrazit příspěvek

Amulet na Wis je snad jen v pokladech, a musis pocitat, ze minimalne jeden prsten musi byt Bozka spasa, takze zas tak si tu Wis nenaslapne. +5 prsten klerika a +3 opasek :cool:
  • 0

#435 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 01.12.2006 12:01

Keltiku a budes spokojeny az tu budeme vsici pobihat 13 zlodej 10 war a 7WM? Rad bych se zeptal za co se považuješ jsi bojovník? tedy ten upocený tahoun bez mozku co inkasuje šrámy za celou partu za kterým se krčí bezbranný zloděj s klerikem a s uctivostí sobě vlastní ho prosí *Mohu tě vyléčit?* *Mohu ti příteli otevřít tyto zamčená dvířka?* Pak se mě nelíbí že jsi schopen otevřít bossík protože to by měl dělat zloděj. Pokud je ta odpověd ne jsem zloděj pako přeci vidíš těch 13 levelů zloděje kvuli epickému uhýbání. Pak si dovoluji sdělit ti že takto si Zloděje nepředstavuji :cool: oba víme jak jsi slaboučký čili tahoun grupy který stojí v popředí a hrdě nastavuje hruď útokům. :shades: ja se jen ptám Que bono
  • 0

#436 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 12:03

Amulet na Wis je snad jen v pokladech, a musis pocitat, ze minimalne jeden prsten musi byt Bozka spasa, takze zas tak si tu Wis nenaslapne. +5 prsten klerika a +3 opasek  :laugh:

Zobrazit příspěvek

No vidis, a amulet na inteligenciu nie je nikde :laugh:
Ale to ja len tak reagoval na chudinky klerikov, co nemaju dost slotov, co je vo vacsine pripadov kvoli tomu, ze idu na silu ale ot je uz ich vec :shades:
To rozdelenie do domen sa mi sice paci z principu, ale nekde som videl dake take rozdelenie, kde sice bola vacsina kuziel len v domenach, ale zasa tam boli aj kuzla ako Timestop, a to je fuj u klerika :cool:
  • 0

#437 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 01.12.2006 12:05

Zobrazit příspěvek

Valdo hraju obojí a máš pravdu s klerdou je to mnohem jednodužší hrát než s wizzardem to je opravdu trošku machrovinka ale kdybych s kelrdou měl víc boost kouzel parte tak bych docela rad kouzlil jim jenze takto nahazim ty co mam pomodlim se par lidem dam imky par dam nevky a jde se nato. Smim li navrhnout je to ale z PRCu kouzleni vlastnosti na celou grupu a podobny veci klidne bych se vykasla na nejaky kouzla boostici me a boostil timto celou partu
  • 0

#438 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 01.12.2006 12:08

No vidis, a amulet na inteligenciu nie je nikde  :laugh:
Ale to ja len tak reagoval na chudinky klerikov, co nemaju dost slotov, co je vo vacsine pripadov kvoli tomu, ze idu na silu ale ot je uz ich vec  :shades:
To rozdelenie do domen sa mi sice paci z principu, ale nekde som videl dake take rozdelenie, kde sice bola vacsina kuziel len v domenach, ale zasa tam boli aj kuzla ako Timestop, a to je fuj u klerika  :cool:

Zobrazit příspěvek

Treba takova domena Putovani z prcu haste nema :laugh: pravda ma jine vychytavky nektere opravdu fičury fíčurnaté
  • 0

#439 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 12:10

Amulet na Wis je snad jen v pokladech, a musis pocitat, ze minimalne jeden prsten musi byt Bozka spasa, takze zas tak si tu Wis nenaslapne. +5 prsten klerika a +3 opasek  :shades:

Ani jsem nezaregistroval, kdy se tu přešlu z vážně se tvářících argumentů na tuhle komedii :cool:
  • 0

#440 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 12:11

Ani jsem nezaregistroval, kdy se tu přešlu z vážně se tvářících argumentů na tuhle komedii :cool:

Zobrazit příspěvek

V druhym prispevku?
  • 0

#441 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 01.12.2006 12:18

Keltiku a budes spokojeny az tu budeme vsici pobihat 13 zlodej 10 war a 7WM? Rad bych se zeptal za co se považuješ jsi bojovník? tedy ten upocený tahoun bez mozku co inkasuje šrámy za celou partu za kterým se krčí bezbranný zloděj s klerikem a s uctivostí sobě vlastní ho prosí *Mohu tě vyléčit?* *Mohu ti příteli otevřít tyto zamčená dvířka?* Pak se mě nelíbí že jsi schopen otevřít bossík protože to by měl dělat zloděj. Pokud je ta odpověd ne jsem zloděj pako přeci vidíš těch 13 levelů zloděje kvuli epickému uhýbání. Pak si dovoluji sdělit ti že takto si Zloděje nepředstavuji :shades: oba víme jak jsi slaboučký čili tahoun grupy který stojí v popředí a hrdě nastavuje hruď útokům. :laugh: ja se jen ptám Que bono

Zobrazit příspěvek

sebe povazuju za bojovnika pres dexu kdybych to mel takhle skatulkovat, ale neikdy jsem nad tim nepremyslel ... no pokdu jse o to "tankovani" pokud teda muzu pouzit snang z wow nebo l2 tak si myslim ze tu to neni prave kvuli hodum na utok az tak uloha fajtra pac ten nedosahne takvou obranu, takze jsem i tank prave diky 13 r a epickymu uhejbani.

k otevirani bossu prijde ti vsechno do dexy - tim orpoti klasickymu fajtrovi znacnej hendikep v dmg + body v hledani odpasteni odemykani + zamereni jako mala cena za odemceni bossu ? tobe se to nelibi ale klerik to odemce i bez dexy a vetsinou i bez paklice

edit : jo a k tomu aby tu vsichni meli to co ja ... no nelibi se mi kdyz nekdo hraje to co mam ale je to kazdyho vec 20/7/3 co jsem mel pred w tu melo taky milion lidi takze pokud to bude pro ty jedince uspokojive kdyz budou hrat 13/10/7 nevidim v tom problem, kazdy at hraje co je mu libe a bavi ho. bwt proc se utoci na me kdyz ja tu stojim jen tak nejak v pozadi problemu :cool:
  • 0

#442 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 12:25

Klerik odemkne boss poklad i bez dex? No pocitat se mi to nechce, ale moc tomu neverim. Co se tyce paklicu, tak jejich efekt je, pokud vim, podminen lvl zlodeje, takze ty moc klerik ani nevyuzije.
  • 0

#443 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 12:26

V druhym prispevku?

Dostals mě:) A od chvíle, kdy se do toho zapojil gGeorg? :cool:
  • 0

#444 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 01.12.2006 12:32

Klerik odemkne boss poklad i bez dex? No pocitat se mi to nechce, ale moc tomu neverim. Co se tyce paklicu, tak jejich efekt je, pokud vim, podminen lvl zlodeje, takze ty moc klerik ani nevyuzije.

Zobrazit příspěvek

no bez zlodeje nedas TO35+ takze klerik singl samozrejmne boss neodemce kdyz chces takhle slovickarit :cool:, paklic ma podminku 3 lvl zlodeje tusim takze to zase takovej problem vzit neni hlavne kdyz tim ziska zakeraky akrobacii unik atd ... a uz samotnej ten zlodej mu pomuze k tomu bossu, presne jsem to nepocital nebudu kecat ale kdyz dostane dejme tomu +9 (samo je to dle lvlu klerika, takze si tam dosadte kazdej to svy cislo) za klam tak to ma jako +18 dex s tim ze zamereni si samo veme tam nema problem ze jo, pokud by to bylo nutne rozepsat tak muzem samo, netvrdim ze to otevre uplne kazdej klerik ale kdyz chce nema s tim velkej problem byt je ve fullplatu s pavezou a jede na silu.

PS: ted prosim neberte ze mu tohle chci upirat jen odpovidam na polozenou otazku nic vic v tom nehledejte
  • 0

#445 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 12:46

no bez zlodeje nedas TO35+ takze klerik singl samozrejmne boss neodemce kdyz chces takhle slovickarit  :cool:, paklic ma podminku 3 lvl zlodeje tusim takze to zase takovej problem vzit neni hlavne kdyz tim ziska zakeraky akrobacii unik atd ... a uz samotnej ten zlodej mu pomuze k tomu bossu, presne jsem to nepocital nebudu kecat ale kdyz dostane dejme tomu +9 (samo je to dle lvlu klerika, takze si tam dosadte kazdej to svy cislo) za klam tak to ma jako +18 dex s tim ze zamereni si samo veme tam nema problem ze jo, pokud by to bylo nutne rozepsat tak muzem samo, netvrdim ze to otevre uplne kazdej klerik ale kdyz chce nema s tim velkej problem byt je ve fullplatu s pavezou a jede na silu.

PS: ted prosim neberte ze mu tohle chci upirat jen odpovidam na polozenou otazku nic vic v tom nehledejte

Zobrazit příspěvek

DC 35+ plati pouze pro pasti, ale to jen pro uplnost. Ja jsem nikdy nehral zadneho otvirace, ale mam pocit, ze "samotny zlodej" poklad bez paklice neodemkne a hi-lvl klerik, ktery nemuze paklice poradne pouzivat, ho zas neodemkne bez dexky. Ale nevim, nemam ted v hlave presne pocty.

A k paklicum:

Paklice muze koupit prakticky kdokoli.
Naradi 1
Skills: Open Lock
Boostt: (lvl Rogue+lvl Assasin) - 3    (ale max 1)

Naradi 2
Skills: Open Lock
Boostt: (lvl Rogue+lvl Assasin) - 3    (ale max 2)
atd.

Tento popisek je take uveden v Description itemu kdyz si ho(paklic) koupite. Ze vzorecku je pak jasne ze kdyz jsi plechovka 20/7/3 a mas paklic +10 plati => (lvl Rogue+lvl Assasin) - 3 == 0  :).

Zobrazit příspěvek

• 0

#446 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 12:50

DC 35+ plati pouze pro pasti, ale to jen pro uplnost. Ja jsem nikdy nehral zadneho otvirace, ale mam pocit, ze "samotny zlodej" poklad bez paklice neodemkne a hi-lvl klerik, ktery nemuze paklice poradne pouzivat, ho zas neodemkne bez dexky. Ale nevim, nemam ted v hlave presne pocty.

A k paklicum:

Zobrazit příspěvek

No 26 lvl klerik ziska z domeny trickery +13 k skillom ak si spominam, pak vypije nejake dex flasky a mal by to otvorit pravdaze s rukavicami .. ta domena mu bohato vynahradi tu malu stratu za to ze neni dexovo orientovany

33 skill
20 hod
13 trickery domena
18 rukavice
5 dexa (aj viac)
1 prayer
10 epic skill focus
-------------------
100

a to este moze pouzit pakluce alebo skill focus
  • 0

#447 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 01.12.2006 12:54

No 26 lvl klerik ziska z domeny trickery +13 k skillom ak si spominam, pak vypije nejake dex flasky a mal by to otvorit pravdaze s rukavicami .. ta domena mu bohato vynahradi tu malu stratu za to ze neni dexovo orientovany

33 skill
20 hod
13 trickery domena
18 rukavice
  5 dexa (aj viac)
  1 prayer
10 epic skill focus
-------------------
100

a to este moze pouzit pakluce alebo skill focus

Zobrazit příspěvek

dekuju, aspon neni videt ze si to necucam z rukavu, predbeh si me :cool:
tak to 35+ je jedno jestli je u zamku nebo jen u pasti pac odpastit to musis stejne ze jo
  • 0

#448 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 13:14

Klerik (s alespon lvlem zlodeje) je lepsi zlodej nez zlodej s mnoha lvly zlodeje. To je proste holy fakt.
Zrusit Domenu trickery a bude klid.
A pokud nechcete zrusit domenu travel, preradte haste do 9 knihy at nejde prodlouzit.
  • 0

#449 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 01.12.2006 14:04

Klerik (s alespon lvlem zlodeje) je lepsi zlodej nez zlodej s mnoha lvly zlodeje. To je proste holy fakt.
Zrusit Domenu trickery a bude klid.
A pokud nechcete zrusit domenu travel, preradte haste do 9 knihy at nejde prodlouzit.

Zobrazit příspěvek

To jsem rad že to chuan slyším pak tedy nebudeš namítat nic když se bardovi zruší též haste a písnička bude boostovat jen partu :cool: je tomu tak?
  • 0

#450 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 14:18

Tomu se rika evoluce:
- zrusit stackovani Divine Power a Divine Favour
- zrusit Haste a Improved Invisibility
- zrusit domeny Trickery a Travel

Podle me se tohle ubira jinym smerem, nez by podle meho resilo podstatu problemu. Stejne tak mi prisla vize gG, kdy uz to zacalo spise vypadat na zmenu podstaty povolani klerika smerem k bufferovi, coz si myslim neodpovida konstrukci NWN.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních