nebudu to cist cele,ale:
1/ podle meho nazoru nema mit knez kouzla jako rychlost a neviditelnost,od toho jsou magove a zaklinaci.Vymaz bych domeny klam a putovani,bez tech kouzel jsou stejnak na nic.Tim ze by knezi prisli o takove vyznamne kouzla,o to vic by se v parte vyplatilo mit maga/zaklinace kteri jsou dosud pouze na PvP....Dat klerikum relevl od nuly beze ztraty xp by byla samozrejmost.

Trickery neni i bez tech kouzel na nic. Proc myslis, ze muze klerik suplovat zlodeje? Protoze - Trickery Domain Special Ability
Nicmene, uz si zive dokazu predstavit po zruseni domeny Travel a Trickery, jak si tu plechovky stezuji, ze je klerik s domenou Magic mydli Maximized Ice Stormama

(aneb to je prece kravina! to by mel jen mag umet!)
Jses si jisty ze ve sve vete rikas pravdu?
Kouzla jsou v 5 kruhu. Hasty prodlouzene, II normalni. Klerda ma 6-9 pozic na tehle kruzich. Porad chces tvrdit, ze naboosti jen sebe?

Presneji receno klerda >19 lvl, ktery neni wisdom based (= ma pouze potrebnych 19 wis na max lvl kouzel) ma 6 slotu na 5lvl a 5 na 6lvl.
Pricemz na 4lvl je Divine Power => prodlouzene je na 5lvl
Na 5lvl je - TS, II, Haste, Battletide, SR => neprodlouzene koliduji s prodlouzenym Divine Power
Takze ano, ma celych 11 slotu, pro 5 dulezitych kouzel - Extended Divine Power, TS, II, Haste, Battletide
Jinak receno nedelej z komara velbloudla, ano dokaze naboostit trosku i nekoho jineho, ale rozhodne se nemuze porovnavat se sorckou.