Skočit na obsah

Fotka

Agnes

• Please log in to reply
657 odpovědí na toto téma

#391 arenaq

arenaq

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 80 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 19:22

Samozřejmě že tim pár sem nemyslel 2 dny ale tak 14 dní a víc  :clover:
Mesíc taky neni špatný časoví období...
Zvlášť ty první dny se pěkně vlečou , mluvim z vlastní skušenosti  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

ale ale...ty jeden... :blush: :D
  • 0

#392 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 20:06

ale ale...ty jeden... :biggrin:  :D

Zobrazit příspěvek

Ee... Rovnej měsíc sem si vodkroutil :clover:
A prej sem dostal i rozum , možná...
  • 0

#393 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 21:06

tohle tema by zaslouzilo misto v kulturnim koutku rekl bych...takove tu dlouho nebylo a asi dlouho nebude :)
  • 0

#394 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 25.03.2007 21:10

tohle tema by zaslouzilo misto v kulturnim koutku rekl bych...takove tu dlouho nebylo a asi dlouho nebude :)

Zobrazit příspěvek

ticho ,Garrete. :biggrin: :clover: ( prisvojuje si jubilejni 400. prispevek v tomhle topicu )
  • 0

#395 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 21:41

ticho ,Garrete.  :blush:  :biggrin: ( prisvojuje si jubilejni 400. prispevek v tomhle topicu )

Zobrazit příspěvek

Hele, teď dost utrpěla tvá pověst všeználka. Zas takovou schýzu nemám abych si hrál ještě na Avernona.
Jde vidět že jseš přeci jen ještě neznalé kuřátko. :clover:
  • 0

#396 arenaq

arenaq

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 80 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 22:07

ticho ,Garrete.  :biggrin:  :clover: ( prisvojuje si jubilejni 400. prispevek v tomhle topicu )

Zobrazit příspěvek

*baští dál popcorn*
JEŠTĚ, JEŠTĚ, JEŠTĚ !!!!
  • 0

#397 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 03:04

Ták, přečet sem to všecko, včetně Tomiho spamů a různých offtopic volovin. Pokud se podíváte na čas mého příspěvku uvidíte, že mi pečlivý rozbor událostlí zabral drahnou dobu. No a co dodat... Snad už jste se uklidnili, nebo také ne. To, že se to řešilo tady je podle mě největší kravina a když navíc uvážím, o kolik hodin spánku mě to připravilo, propukám v hlasitý řehot.
Pokud by snad někoho zajímal můj názor, což je sice velice nepravděpodobné, ale může se to třebas stát, nechť si ho přečte.
Prohřešek, snad krom vulgarismů se neudál, případně nebyl dokázán. Kombinace RP a OOC vražd je záležitost morálky každého jedince a z toho důvodu bych ji neřešil. Stejně tak řezání hlav, popřípadě vyrážení zbraní spadá do kategorie morální, nikoli prohřeškové.
To, že se kovář s kovářem řežou protože jeden chce druhému vtlouct do hlavy své ceny je dle mého názoru v rámci RP přípustné, ideálně když to probíhá pomocí kovářských kladiv(to jsem nevymyslel já, ale Orf-berte si příklad).
Závěrem bych chtěl na všechny ty, co tu opakovali asi 8 stránek stále to samé, apelovat, aby hru tolik neprožívali, neboť jak jsme právě viděli nedokáží to prožít RP a mohli by si přivodit kornatění cév, potažmo infarkt.
Toť asi vše; snad tato zmatená změť myšlenek zvládne co jsem zamýšlel.

P.S.: Uplně jsem se válel smíchy u citovaných příspěvků XENY nebo jak se jmenoval ten výtečník házející imploze z GS, tomu se říká využití možností hry na maximum :biggrin: :blush:
:clover:
  • 0

#398 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 08:50

Fikus - Ban. Kvuli nemu to cele zacalo. (to je pro Dedka, psal ze to ma byt takhle)

Jinak ja se stavim na stranu Haldetha. Podle toho co jsem cetl.
Jinak upozornuju druhou stranu ™, ze ja jako hrac proti nim nic nemam. Ale moje vyparkovana socka uz zna jejich popis ve hre a parkrat na ne uz cihala. Bohuzel nevylezli z trziste :biggrin: Tak aby jste vedeli, ze mate dalsiho protivnika. Tam nekde venku. Pocital jsem ze flame bude az nekoho zabiju ja. Ale asi jsem to s tim RP prehanel. :clover:
A nebojte, ona ma sve duvody.
  • 0

#399 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 26.03.2007 09:15

....

Zobrazit příspěvek

Toto ako myslis vazne? Ale vlastne asi myslis , ved Haldeth a spol. postupuju podla tvojho sytemu udrziavania ekonomickej rovnovahy :clover:
  • 0

#400 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 09:49

Vidim Chuan, ze se pridavas zcela v duchu Haldetova hesla v podpisu.

Mimochodem Haldete, napis mi prosim jakou myslenku tvuj podpis prezentuje, velmi me to zajima. Klidne i PM.

Jinak k tomu vyparkovani sorcek. Pokracujte jeste chvili timto stylem a nebudete se stacit divit, tim myslim vsechny zucastnene.
  • 0

#401 Krugnur z Dračích hor

Krugnur z Dračích hor

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 41 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 10:13

Vidim Chuan, ze se pridavas zcela v duchu Haldetova hesla v podpisu.

Mimochodem Haldete, napis mi prosim jakou myslenku tvuj podpis prezentuje, velmi me to zajima. Klidne i PM.

Jinak k tomu vyparkovani sorcek. Pokracujte jeste chvili timto stylem a nebudete se stacit divit, tim myslim vsechny zucastnene.

Zobrazit příspěvek

Ja klidne prestanu, nemam to zapotrebi, penez mam dost.Ale rekni me jak chces zamezit cinostem co dela TM klub?Vyrazeni zbrani a jejich nasledna kradez, niceni craftu.Vis kolika hracum absolutne znechutej hru a chut craftit?Nedoslo k poruseni pravidel (krom te sproste mluvy ze strany TM klubu).Jsou proste situace ktere si musej hraci vyresit mezi sebou.
  • 0

#402 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 10:26

Ja klidne prestanu, nemam to zapotrebi, penez mam dost.Ale rekni me jak chces zamezit cinostem co dela TM klub?Vyrazeni zbrani a jejich nasledna kradez, niceni craftu.Vis kolika hracum absolutne znechutej hru a chut craftit?Nedoslo k poruseni pravidel (krom te sproste mluvy ze strany TM klubu).Jsou proste situace ktere si musej hraci vyresit mezi sebou.

Zobrazit příspěvek

tim ze si budete rezat hlavy? to snad ne? nikdo nebude prasacky likvidovak konkurenci jen proto, ze ma silnejsi postavy. Jinak se to bude resit jako vrazdy a myslim ze se vam to libit nebude.

Vyrazeni zbrani je normalne dovoleny, ovsem brat ze zeme by se nemely, pokud to nekdo bude praktikovat, tak se to taky bude resit.
  • 0

#403 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 10:45

Mam par dotazu - smer Sepha, Deeken.

Proc nemuze nekdo urezat hlavu?
Ktere pravidlo porusuje?
Hra to umoznuje.
Proc by jste chteli branit me postave si vydelat penize, ktere doslova lezi na ulici?
Proc by proboha mel byt nejak trestan hrac, ktery podle nejakych vasich meritek ma "silnejsi" postavu?
Proc nenechate hrace, at si to vyresi ve hre sami?
Verim tomu, ze se to vyresi.

Proc ve vasich vyrocich citim vyhruzky, presto, ze treba ja jsem jeste nic neudelal. To nesmi moje postava patrat po nejkaych lidech na trhu. Nechat si je ukazat? Zjistit jak se chovaji?
Mimochodem Aron a Merin vypadaji opravdu jako svatouskove. Ti jsou jasni prisluhovaci nejakeho zleho boha, staci se na ne podivat. A co. Sandra je holt fanaticka a veri nekomu, koho zna.
  • 0

#404 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:03

kdyz vyhrozujes ty hracum, tak proc nemuzeme my tobe? a nikdo nezakazuje rezat hlavy, jen rikame, ze jestli budete hrat jako prasata, budeme se k vam taky tak chovat. A rezat hlavy proto, ze ma nekdo v craftu nizsi ceny podle me prasarna je a budeme se k tomu tak stavet. Ber to tak, ze kdyz nekoho zavrazdis, musis za to nest odpovednost.
  • 0

#405 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:09

Lžete, slovíčkařte, překrucujte, zneužívejte RP. Nejde o to, co děláte ale že se to stalo vaším zcela běžným herním stylem. Občas vyražení a vezmutí zbraně může mít svý ingame opodstatnění, i uříznutí hlavy. Ale "jednou za uherskej rok", pokud se takový praktiky stanou vaším herním stylem tak to porušování pravidel je. Kdo v tom nevidí rozdíl jeho věc, je víc než patrnej.

Taky by mě zajímalo Haldethe co si tím chtěl říci. Jen si tím potvrdil to, co si většina DMs o vašem stylu hraní v tomhle momentě myslí.
  • 0

#406 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:10

Ja jim nevyhrozuji. Naopak jsem je ooc upozornil, ze maji dalsiho protivnika, ktery prahne po odmene za jejich hlavy, patra po nich. Takze z moralniho hlediska mi to prijde ferovejsi nez pribehnout, odpor, pracka, max igms, max igms.

Moje postava je momentalne presvedcena o tom, ze Tito panove jsou zli a chce pomoci znamemu kovari a jeste vydelat. Tot vse. Nedokazu odhadnout, jak se to bude vyvijet a ani nechci. Necham to proste na hru.
  • 0

#407 Krugnur z Dračích hor

Krugnur z Dračích hor

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 41 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:11

Vyrazeni zbrani je normalne dovoleny, ovsem brat ze zeme by se nemely, pokud to nekdo bude praktikovat, tak se to taky bude resit.

Zobrazit příspěvek

Jestli to chces resit,tak pan Aron jiz stacil ukrats minimalne dva drahe luky a jednu mitril sekeru.Nevim komu co jeste.
A jak to chces resit?stejne jako rezani hlav to prece nejni proti pravidlum...Co zbejva hracum?Maj se nechat okradat do aleluja?
  • 0

#408 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 26.03.2007 11:11

Mam par dotazu - smer Sepha, Deeken.

Proc nemuze nekdo urezat hlavu?
Ktere pravidlo porusuje?
Hra to umoznuje.
Proc by jste chteli branit me postave si vydelat penize, ktere doslova lezi na ulici?
Proc by proboha mel byt nejak trestan hrac, ktery podle nejakych vasich meritek ma "silnejsi" postavu?
Proc nenechate hrace, at si to vyresi ve hre sami?
Verim tomu, ze se to vyresi.

Proc ve vasich vyrocich citim vyhruzky, presto, ze treba ja jsem jeste nic neudelal. To nesmi moje postava patrat po nejkaych lidech na trhu. Nechat si je ukazat? Zjistit jak se chovaji?
Mimochodem Aron a Merin vypadaji opravdu jako svatouskove. Ti jsou jasni prisluhovaci nejakeho zleho boha, staci se na ne podivat. A co. Sandra je holt fanaticka a veri nekomu, koho zna.

Zobrazit příspěvek

No nejsem Sepha ani Deekin, tak mi promiňte....
K řezání hlavy....pravidlo neporušuje, ale podle mne víc jak útok na postavu je někdy praktikováno jako útok proti hráči.
Bránit si vydělat peníze? Nikdo To nikomu nebral, jen holt jich asi nebude tolik a tak rychle.
Hráč asi není trestán za to, že má silnější postavu, ale za to, že toho začne využívat (zneužívat) k diktování svých "jediných správných" podmínek. Pokud k tomu ještě použije "vyparkování" sorcek svých přátel, je to PODLE MNE už vlastně šikana ve hře.
Hráči si to vyřeší sami? No zatím to tak nevypadá, nebo spíš to bude tak, že hrubá síla prosadí svoje. Jsme sice ve středověku ale...
Jinak chtěl bych říci, že nejsem na žádné straně, protože se mi nelíbí chování ani jedné z nich. Vyražení a zcizení zbraně s její následnou likvidací totiž považuji osobně za ještě horší prasárnu jak fiknutí kebule (ztráta např. zbraně třídy mitril-schadow osazené kamenem, to už opravdu nas.. ehm nadzvedne postiženého hráče od monitoru).
Doufám, že se ted moje neduživá postavička nestane terčem obou znesvářených stran...... :clover:
  • 0

#409 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:12

Ja jim nevyhrozuji. Naopak jsem je ooc upozornil, ze maji dalsiho protivnika, ktery prahne po odmene za jejich hlavy, patra po nich. Takze z moralniho hlediska mi to prijde ferovejsi nez pribehnout, odpor, pracka, max igms, max igms.

Moje postava je momentalne presvedcena o tom, ze Tito panove jsou zli a chce pomoci znamemu kovari a jeste vydelat. Tot vse. Nedokazu odhadnout, jak se to bude vyvijet a ani nechci. Necham to proste na hru.

Zobrazit příspěvek

tak si asi jedinej, kdo si ty tvoje reci tady nepredstavuje jako vyhrozovani. A neni to poprve, co se tu chvastas svoji sorckou a "vyhrozujes" s ni. A me se to vubec nelibi.

A zajimalo by me, jak ta tvoje uzasna postava muze vedet, ze oni jsou zli, to by me fakt zajimalo. Jestli si myslis, ze vsechno okecas pomoci RP, tak neokecas.
  • 0

#410 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:14

Ja len dufam, ze ta "sorcka" prahnuca po odmenach za hlavy je stale lawfull good aby to bolo to spravne RP pozadie. Alebo uz je tweaknuta na neutral ako spravne PG? ;-)
  • 0

#411 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:15

No nejsem Sepha ani Deekin, tak mi promiňte....
K řezání hlavy....pravidlo neporušuje, ale podle mne víc jak útok na postavu je někdy praktikováno jako útok proti hráči.
Bránit si vydělat peníze? Nikdo ho nikomu nebral, jen holt jich asi nebude tolik a tak rychle.
Hráč asi není trestán za to, že má silnější postavu, ale za to, že toho začne využívat (zneužívat) k diktování svých "jediných správných" podmínek. Pokud k tomu ještě použije "vyparkování" sorcek svých přátel, je to PODLE MNE už vlastně šikana ve hře.
Hráči si to vyřeší sami? No zatím to tak nevypadá, nebo spíš to bude tak, že hrubá síla prosadí svoje. Jsme sice ve středověku ale...
Jinak chtěl bych říci, že nejsem na žádné straně, protože se mi nelíbí chování ani jedné z nich. Vyražení a zcizení zbraně s její následnou likvidací totiž považuji osobně za ještě horší prasárnu jak fiknutí kebule (ztráta např. zbraně třídy mitril-schadow osazené kamenem, to už opravdu nas..  ehm nadzvedne postiženého hráče od monitoru).
Doufám, že se ted moje neduživá postavička nestane terčem obou znesvářených stran...... :clover:

Zobrazit příspěvek

Sem rád, že to vidí i někteří hráči. Mám na věc stejnej pohled.
  • 0

#412 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:15

Jestli to chces resit,tak pan Aron jiz stacil ukrats minimalne dva drahe luky a jednu mitril sekeru.Nevim komu co jeste.
A jak to chces resit?stejne jako rezani hlav to prece nejni proti pravidlum...Co zbejva hracum?Maj se nechat okradat do aleluja?

Zobrazit příspěvek

psany i nepsany pravidla PvP rikaji, ze vyrazena zbran se ma nechat lezet. A i kdybysme se nechteli temihle pravidly ridit, tak se to da brat jako kradez. Zkouseli jste to treba nahlasit? Myslim herne. Treba by to bylo nakonec zabavnejsi nez si za to rezat hlavy. Ale to ne, fiknout hlavu slabsimu je prece jednodussi ze jo?
  • 0

#413 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:17

Ja bych jen chtel upozornit na fakt, ze me nikdo nepozadal, abych vyparkoval svou sorcku. Vpodstate ja jsem treti nezavisla strana :clover:
Pravda Haldetha znam z drivejsiho hrani. Zajimave, ze kdyz jsme stali proti sobe, hlavy se take nejake rezalia ale v jinem topicu, jsme nedavno vzpominali na to, ze se to obou stranam libilo.
A proste jsme ve stredoveku a Nejsilnejsi vzdy vladli.
Porad jich ale bude malo. Naopak me by se libilo, kdyby takhle silny klan obsadil zasadni pozice v Alicii a zacli treba krutovladu.
Vzdyt by to byla nadhera. Vznikly by jine spolky, pocetnejsi, aby byli jeste silnejsi a tyhle samovladce by svrhly a nastolili zase demokracii atd atd.... Vzdyt to otvira tolik moznosti do hry.
  • 0

#414 Krugnur z Dračích hor

Krugnur z Dračích hor

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 41 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:19

psany i nepsany pravidla PvP rikaji, ze vyrazena zbran se ma nechat lezet. A i kdybysme se nechteli temihle pravidly ridit, tak se to da brat jako kradez. Zkouseli jste to treba nahlasit? Myslim herne. Treba by to bylo nakonec zabavnejsi nez si za to rezat hlavy. Ale to ne, fiknout hlavu slabsimu je prece jednodussi ze jo?

Zobrazit příspěvek

Ehm ted nevim jestli si ze me delas srandu...Myslis,ze snima se da dohodnout?Zkus to....uvidis
  • 0

#415 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:22

Ehm ted nevim jestli si ze me delas srandu...Myslis,ze snima se da dohodnout?Zkus to....uvidis

Zobrazit příspěvek

ehm ted nevim, jestli si srandu delas ty ze me. Cetl jsi vubec to co jsem napsal? Pisu tam neco o tom ze se s nima mate dohodnout? Nebo se mi jen zda, ze sem tam napsal, at ty kradeze resite herne?
  • 0

#416 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Zobrazit příspěvek

začněte radši, místo stále stejného obviňování kolem dokola, přemýšlet a jednat jako postavy, ne jako osoby za monitorem a s chladnou hlavou si to přehrajte znovu a řekněte si co chcete
- hrát nebo se hádat na foru?
- v klidu pobíhat a využívat svobody relax servru anebo se dohadovat se zelinářem?

žádný spolek, ač se může zdát, není tak mocný, aby mu nemohl vyrůst mocnější soupeř
  • 0

#417 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Ja bych jen chtel upozornit na fakt, ze me nikdo nepozadal, abych vyparkoval svou sorcku. Vpodstate ja jsem treti nezavisla strana  :clover:
Pravda Haldetha znam z drivejsiho hrani. Zajimave, ze kdyz jsme stali proti sobe, hlavy se take nejake rezalia ale v jinem topicu, jsme nedavno vzpominali na to, ze se to obou stranam libilo.
Porad jich ale bude malo. Naopak me by se libilo, kdyby takhle silny klan obsadil zasadni pozice v Alicii a zacli treba krutovladu.
Vzdyt by to byla nadhera. Vznikly by jine spolky, pocetnejsi, aby byli jeste silnejsi a tyhle samovladce by svrhly a nastolili zase demokracii atd atd.... Vzdyt to otvira tolik moznosti do hry.

Zobrazit příspěvek

Fajn, jsem rad, ze si se konecne priznal k tomu, ze si jen OOC vyhrozoval a ze teda to co sem napsal je mireny i na tebe.
  • 0

#418 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:23

Ja bych jen chtel upozornit na fakt, ze me nikdo nepozadal, abych vyparkoval svou sorcku. Vpodstate ja jsem treti nezavisla strana  :clover:

Zobrazit příspěvek

Pee to vystihl:)

Jinak si myslím, že právě tohle Chuan povede k dalšímu odporu z řad ostatních hráčů a dalšímu řezání hlav, a všichni hráči to neberou jako ty:) Hlavně pokud se rozkřikne, že to tímhle začalo....řezání hlav a bla bla bla
  • 0

#419 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:24

tak si asi jedinej, kdo si ty tvoje reci tady nepredstavuje jako vyhrozovani. A neni to poprve, co se tu chvastas svoji sorckou a "vyhrozujes" s ni. A me se to vubec nelibi.

A zajimalo by me, jak ta tvoje uzasna postava muze vedet, ze oni jsou zli, to by me fakt zajimalo. Jestli si myslis, ze vsechno okecas pomoci RP, tak neokecas.

Zobrazit příspěvek

Ja nevim jestli jsou zli, jestli sis to precet, tak je o tom presvedcena, ze jsou zli. Jinak mimochodem je i paladinka a existuje nastroj ale na ten ja nespoleham. Navic se podivej na jejich brneni. Ona je carodejka, takze bude trosku sectela. Tyhle barvy tomu moc nepridaj.

Me se zas nelibi, jak se do me obouvas a jednas se mnou. Mozna se nekdo lekne tveho postu DM, ale ja ne. Tvrdim, ze prasacky nebudu hrat. Na to jsem dostatecne zkuseny. Treba si rekni i vycurany, ale neboj, ja si dam pozor.

DM doufam tady porad nejsou od toho, aby nekoho zastrasovali. Hrac si to porad muze dovolit, proc by ne, ale DM rozhodne ne !
  • 0

#420 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2007 11:24

....

Zobrazit příspěvek

Mozem iba suhlasit s Pee, urcite je vyrazenie a ukradnutue zbrane horsie ako fiknutie hlavy. Na druhu stranu ta zbran sa da vratit, ale xp za hlavu urcite nie. Cize ak si niekto mysli, ze nejakym rezacim maratonom dosiahne nieco viac ako vhodenie zbrane do kosa, ci predaj do recyklatora tak je hodne naivny.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních