Samozřejmě že tim pár sem nemyslel 2 dny ale tak 14 dní a víc
![]()
Mesíc taky neni špatný časoví období...
Zvlášť ty první dny se pěkně vlečou , mluvim z vlastní skušenosti
ale ale...ty jeden...

Odesláno 25.03.2007 21:06
Odesláno 26.03.2007 03:04
Odesláno 26.03.2007 08:50
Odesláno 26.03.2007 09:49
Odesláno 26.03.2007 10:13
Vidim Chuan, ze se pridavas zcela v duchu Haldetova hesla v podpisu.
Mimochodem Haldete, napis mi prosim jakou myslenku tvuj podpis prezentuje, velmi me to zajima. Klidne i PM.
Jinak k tomu vyparkovani sorcek. Pokracujte jeste chvili timto stylem a nebudete se stacit divit, tim myslim vsechny zucastnene.
Odesláno 26.03.2007 10:26
Ja klidne prestanu, nemam to zapotrebi, penez mam dost.Ale rekni me jak chces zamezit cinostem co dela TM klub?Vyrazeni zbrani a jejich nasledna kradez, niceni craftu.Vis kolika hracum absolutne znechutej hru a chut craftit?Nedoslo k poruseni pravidel (krom te sproste mluvy ze strany TM klubu).Jsou proste situace ktere si musej hraci vyresit mezi sebou.
Odesláno 26.03.2007 10:45
Odesláno 26.03.2007 11:03
Odesláno 26.03.2007 11:09
Odesláno 26.03.2007 11:10
Odesláno 26.03.2007 11:11
Jestli to chces resit,tak pan Aron jiz stacil ukrats minimalne dva drahe luky a jednu mitril sekeru.Nevim komu co jeste.Vyrazeni zbrani je normalne dovoleny, ovsem brat ze zeme by se nemely, pokud to nekdo bude praktikovat, tak se to taky bude resit.
Odesláno 26.03.2007 11:11
No nejsem Sepha ani Deekin, tak mi promiňte....Mam par dotazu - smer Sepha, Deeken.
Proc nemuze nekdo urezat hlavu?
Ktere pravidlo porusuje?
Hra to umoznuje.
Proc by jste chteli branit me postave si vydelat penize, ktere doslova lezi na ulici?
Proc by proboha mel byt nejak trestan hrac, ktery podle nejakych vasich meritek ma "silnejsi" postavu?
Proc nenechate hrace, at si to vyresi ve hre sami?
Verim tomu, ze se to vyresi.
Proc ve vasich vyrocich citim vyhruzky, presto, ze treba ja jsem jeste nic neudelal. To nesmi moje postava patrat po nejkaych lidech na trhu. Nechat si je ukazat? Zjistit jak se chovaji?
Mimochodem Aron a Merin vypadaji opravdu jako svatouskove. Ti jsou jasni prisluhovaci nejakeho zleho boha, staci se na ne podivat. A co. Sandra je holt fanaticka a veri nekomu, koho zna.
Odesláno 26.03.2007 11:12
Ja jim nevyhrozuji. Naopak jsem je ooc upozornil, ze maji dalsiho protivnika, ktery prahne po odmene za jejich hlavy, patra po nich. Takze z moralniho hlediska mi to prijde ferovejsi nez pribehnout, odpor, pracka, max igms, max igms.
Moje postava je momentalne presvedcena o tom, ze Tito panove jsou zli a chce pomoci znamemu kovari a jeste vydelat. Tot vse. Nedokazu odhadnout, jak se to bude vyvijet a ani nechci. Necham to proste na hru.
Odesláno 26.03.2007 11:14
Odesláno 26.03.2007 11:15
Sem rád, že to vidí i někteří hráči. Mám na věc stejnej pohled.No nejsem Sepha ani Deekin, tak mi promiňte....
K řezání hlavy....pravidlo neporušuje, ale podle mne víc jak útok na postavu je někdy praktikováno jako útok proti hráči.
Bránit si vydělat peníze? Nikdo ho nikomu nebral, jen holt jich asi nebude tolik a tak rychle.
Hráč asi není trestán za to, že má silnější postavu, ale za to, že toho začne využívat (zneužívat) k diktování svých "jediných správných" podmínek. Pokud k tomu ještě použije "vyparkování" sorcek svých přátel, je to PODLE MNE už vlastně šikana ve hře.
Hráči si to vyřeší sami? No zatím to tak nevypadá, nebo spíš to bude tak, že hrubá síla prosadí svoje. Jsme sice ve středověku ale...
Jinak chtěl bych říci, že nejsem na žádné straně, protože se mi nelíbí chování ani jedné z nich. Vyražení a zcizení zbraně s její následnou likvidací totiž považuji osobně za ještě horší prasárnu jak fiknutí kebule (ztráta např. zbraně třídy mitril-schadow osazené kamenem, to už opravdu nas.. ehm nadzvedne postiženého hráče od monitoru).
Doufám, že se ted moje neduživá postavička nestane terčem obou znesvářených stran......
Odesláno 26.03.2007 11:15
Jestli to chces resit,tak pan Aron jiz stacil ukrats minimalne dva drahe luky a jednu mitril sekeru.Nevim komu co jeste.
A jak to chces resit?stejne jako rezani hlav to prece nejni proti pravidlum...Co zbejva hracum?Maj se nechat okradat do aleluja?
Odesláno 26.03.2007 11:17
Odesláno 26.03.2007 11:19
psany i nepsany pravidla PvP rikaji, ze vyrazena zbran se ma nechat lezet. A i kdybysme se nechteli temihle pravidly ridit, tak se to da brat jako kradez. Zkouseli jste to treba nahlasit? Myslim herne. Treba by to bylo nakonec zabavnejsi nez si za to rezat hlavy. Ale to ne, fiknout hlavu slabsimu je prece jednodussi ze jo?
Odesláno 26.03.2007 11:22
Ehm ted nevim jestli si ze me delas srandu...Myslis,ze snima se da dohodnout?Zkus to....uvidis
Jestli to chces resit,tak pan Aron jiz stacil ukrats minimalne dva drahe luky a jednu mitril sekeru.Nevim komu co jeste.
A jak to chces resit?stejne jako rezani hlav to prece nejni proti pravidlum...Co zbejva hracum?Maj se nechat okradat do aleluja?
Ja bych jen chtel upozornit na fakt, ze me nikdo nepozadal, abych vyparkoval svou sorcku. Vpodstate ja jsem treti nezavisla strana
![]()
Pravda Haldetha znam z drivejsiho hrani. Zajimave, ze kdyz jsme stali proti sobe, hlavy se take nejake rezalia ale v jinem topicu, jsme nedavno vzpominali na to, ze se to obou stranam libilo.
A proste jsme ve stredoveku a Nejsilnejsi vzdy vladli.
Porad jich ale bude malo. Naopak me by se libilo, kdyby takhle silny klan obsadil zasadni pozice v Alicii a zacli treba krutovladu.
Vzdyt by to byla nadhera. Vznikly by jine spolky, pocetnejsi, aby byli jeste silnejsi a tyhle samovladce by svrhly a nastolili zase demokracii atd atd.... Vzdyt to otvira tolik moznosti do hry.
Odesláno 26.03.2007 11:23
Ja bych jen chtel upozornit na fakt, ze me nikdo nepozadal, abych vyparkoval svou sorcku. Vpodstate ja jsem treti nezavisla strana
![]()
Pravda Haldetha znam z drivejsiho hrani. Zajimave, ze kdyz jsme stali proti sobe, hlavy se take nejake rezalia ale v jinem topicu, jsme nedavno vzpominali na to, ze se to obou stranam libilo.
A proste jsme ve stredoveku a Nejsilnejsi vzdy vladli.
Porad jich ale bude malo. Naopak me by se libilo, kdyby takhle silny klan obsadil zasadni pozice v Alicii a zacli treba krutovladu.
Vzdyt by to byla nadhera. Vznikly by jine spolky, pocetnejsi, aby byli jeste silnejsi a tyhle samovladce by svrhly a nastolili zase demokracii atd atd.... Vzdyt to otvira tolik moznosti do hry.
Odesláno 26.03.2007 11:24
Ja nevim jestli jsou zli, jestli sis to precet, tak je o tom presvedcena, ze jsou zli. Jinak mimochodem je i paladinka a existuje nastroj ale na ten ja nespoleham. Navic se podivej na jejich brneni. Ona je carodejka, takze bude trosku sectela. Tyhle barvy tomu moc nepridaj.tak si asi jedinej, kdo si ty tvoje reci tady nepredstavuje jako vyhrozovani. A neni to poprve, co se tu chvastas svoji sorckou a "vyhrozujes" s ni. A me se to vubec nelibi.
A zajimalo by me, jak ta tvoje uzasna postava muze vedet, ze oni jsou zli, to by me fakt zajimalo. Jestli si myslis, ze vsechno okecas pomoci RP, tak neokecas.
Odesláno 26.03.2007 11:24
....
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních