Skočit na obsah

Fotka

LineAge II

• Please log in to reply
696 odpovědí na toto téma

#391 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 10:06

...

takže. Pokud by sis přečetl forum Dktechu, tak by ses dozvěděl, že exGM Nybbas byl přes RP eventy a snažil se tam zavést RP a též tam byl i RP klan. Vůbec se to tam nesetkalo s pochopením. Hlavně u hráčů. Ale asi to znáš. Někdo se tě zeptal na level a ty ses ptal, co to znamená a on se ti snažil vysvětlit, že je to to čisílko atd. Říkali, že si blázen a idiot. No, a když byl nějaký RP event, tak ten se opět nesetkal s pochopením a GM na L2 nemá takové možnosti jako GM v NWN. Nemůže ovládnout příšeku a mluvit za ni. Může max něco vyvolat. Zkus to a uvidíte.
  • 0

#392 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 10:08

Mno uz ma LA2 znudil je to len o blbom expeni  :wow: take expenie som este v ziadnej hre nevidel.

Zobrazit příspěvek

WoW?
  • 0

#393 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 10:10

No za pokus to stoji ale bude to tazke..co cakas od ludi co maju za menom cz(stale nechapem naco si to ty ludia davaju) alebo sa volaju $#R@FEFW ?

Si moc naivny Rane ;)
Ale skusit mozes.
Urcite sa ludia chytia.(aj ked ich bude malo)
Inac ked si vas vsimnu GM dostane podla mna odmenu GM maju radi ked svojou hrou zabavite seba (jeho) aj spoluhracou.
Tak sup zacnite premyslat nad svojou postavou. :wow:
  • 0

#394 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 10:13

Moje ID a heslo bylo myslim dost komplexni na to, aby jej nekdo jen tak neuhodl :(Davam si pauzu, abych se trochu uklidnila, pac hry by me nemeli nasirat ... od toho to jsou hry, abych se bavila, nebo ne? :(
  • 0

#395 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 10:13

WoW?

Zobrazit příspěvek

nechcem sa hadat ale wow nieje taka exparina ako LA2.
Urcite to mozem posudit ked som dosiahla v la2 na 40 a wow 60.
a hlavne vo svete azerothu je expenie zabavnejsie.
  • 0

#396 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 10:18

Nemůže ovládnout příšeku a mluvit za ni. Může max něco vyvolat. Zkus to a uvidíte.

Zobrazit příspěvek

Muze. Jiz nekolikrat jsem to osobne zazil a nejen na Alexandrii. :wow:
  • 0

#397 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 10:24

No tam nejde o to udelat dojem na DM (jako na demone) ale proste tomu hrani dat nejakej trosku hlubsi cil, nez tupoexpeni. A zadny HCRP proste se zepta na lvl tak mu ho reknes a nebudes si hrat na vola ze nevis co to je. Spis sem to myslel proste tak nejak trosku vnest do podvedomi hracu ze neco jako RP existuje, vim sou to vetsinou lamy co hrajou jak hovada, ale kdyz nemaji zadnej priklad tak to ani jinak neumi nez co odkoukali od odstatnich. Jak pisu, nehrotit to, ale snazit se tak nejak vseobecne komunikovat v ramci RP, no co ze nas budou mit za voly, novy myslenky nebylo nikdy snadny prosadit. Ono se chytne par hracu, zacnou tak treba i pokusne hrat, od tech dalsi a dalsi a uz to tu zacne narustat geometrickou radou :). Ja vim sem desnej snilek, ale klidne bych to zkusil. Cim vic nas bude tim lip, nemusime bejt ani v klanu, ale apeluju na vsechny zkuste tak obcas hrat (treba na raidech je to super a uvidime).

Ja treba onehda vyhecoval celej Dion aby sme sli na RB kteryho se vsichni bali a uz tam hebly 3 vypravy, a fakt sme tam sli a dali ho :). A vsem se to naramne libilo, a vcera kdyz kdosi svolaval dalsi raid tak dokonce pouzival moje citace, takze nejaka nadeje by tu byla.
  • 0

#398 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 10:30

No za pokus to stoji ale bude to tazke..co cakas od ludi co maju za menom cz(stale nechapem naco si to ty ludia davaju)  alebo sa volaju $#R@FEFW ?

Si moc naivny Rane ;)
Ale skusit mozes.
Urcite sa ludia chytia.(aj ked ich bude malo)
Inac ked si vas vsimnu GM dostane podla mna odmenu GM maju radi ked svojou hrou zabavite seba (jeho) aj spoluhracou.
Tak sup zacnite premyslat nad svojou postavou. :wow:

Zobrazit příspěvek

GM tam moc není a snad si jich někdo všimne.

nechcem sa hadat ale wow nieje taka exparina ako LA2.
Urcite to mozem posudit ked som dosiahla v la2 na 40 a wow 60.
a hlavne vo svete azerothu je expenie zabavnejsie.

Zobrazit příspěvek

nj, ještě ty emoce a když kolem tebe projede trpaslík hunter na beranu a pozdraví tě a pak čeká, co uděláš ty, tak to je zajímavé. Ale je pravda, že Azeroth je rozsáhlý a každý si najde své místečko. L2 je už profláklé a je na těch typických expících lokací plno. Sice mají přijít nové lokace, jenže čert ví, co tam bude. Mno, sice je max lvl v WoW 60, ale u L2 není 40. Tam je vyšší. Takže až dosáhneš max lvl v L2, tak to porovnej. Nebo spíše, až budeš mít subclass a budeš nobless, tak to porovnej.

Muze. Jiz nekolikrat jsem to osobne zazil a nejen na Alexandrii.  :excl:

Zobrazit příspěvek

no, vím o tom, že GM může na sebe vzít podobu potfory

Moje ID a heslo bylo myslim dost komplexni na to, aby jej nekdo jen tak neuhodl :(Davam si pauzu, abych se trochu uklidnila, pac hry by me nemeli nasirat ... od toho to jsou hry, abych se bavila, nebo ne? :(

Zobrazit příspěvek

pokud tam zůstaneš, tak ti snad klan pomůže
  • 0

#399 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 10:32

No tam nejde o to udelat dojem na DM (jako na demone) ale proste tomu hrani dat nejakej trosku hlubsi cil, nez tupoexpeni.

Ale to snad uplne jasne :)
  • 0

#400 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 10:47

4Sylvanas: Dktech má umožňovat změnu hesla, takže toto asi bude na místě. Dále doporučuji důkladný antivirový program a udělat pořádnou čistku v počítači.
  • 0

#401 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 10:57

Napadla me takova kacirska myslenka ale nevim jestli je to vubec realizovatelnej ukol a v moci par lidi, ale ja verim ze je. Takze co me to vlastne napadlo.

No co tak.....

Zobrazit příspěvek

Mno když už tu padlo, že by se mohl založit klan, tak už jsem nějak tak automaticky počítal, že by jsme tak hrali.
  • 0

#402 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 15:23

WoW?

Zobrazit příspěvek

z toho je videt zes nehral na oficu, jinak bys tohle nemohl vzivote napsat, wow a lineage je diametralne odlisna hra, kde wow skutecne NEni jen o expeni, zatimco primitivni lineage ano

iome ma recht, vetsi exparna nez l2 se vidi malokdy

Mno, sice je max lvl v WoW 60, ale u L2 není 40. Tam je vyšší. Takže až dosáhneš max lvl v L2, tak to porovnej. Nebo spíše, až budeš mít subclass a budeš nobless, tak to porovnej.

Zobrazit příspěvek

k tomuhle naprosto staci high rate server, tam se krasne zjisti jak je l2 krasna ale naprosto prazdna krabice, postrada jakoukoli pointu krome klasickeho-jsem mag, kontroluju stav many a sedim kdyz neni, jsem bojovnik a kontroluju stav hp a sedim kdyz je malej

sorry ale wow je tridu nad timhle systemem, kdyz uz pro nic jinyho tak pro craft kterej je v l2...no...to se ani neda nazvat craftem to co je v l2

odjinud, porovnam (samozrejme subjektivne ale tak to tu stejne dela kazdy) jiny titul od ncsoftu a to moje oblibene GW
strucne-
GW ma potencial v dokonale vyvazenem systemu rovnosti povolani a v narocich na hrace aby uvazovali kreativne
L2 ma klade jedine naroky a to casove-cim dele hrajeme, tim vice naexpime (samozrejme mlacenim, v oblasti kvestu je to prisernost) pricemz penize nam pribyvaji umerne s expy, takze jde zas a pouze o mlaceni...ja vzdycky chtel od her neco vic a prestoze system craftu je stejne divnej jak v GW tak v L2 vychazi mi z techto dvou GW jako jasny vitez, ma totiz naroky na uvazovani, nikoliv na tupe mlaceni
  • 0

#403 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 16:26

Joo.. L2 je vazne nuda. To uz radsi zkuste GuildWars, tam aspon nejsou ty trapne prsate elfice a trpaslice co vypadaji jako 10 lete prostitutky.
  • 0

#404 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 16:44

Nechce někdo nějaké D-grade věci, DSS a ještě nějaké ty blbůstky ?
Jeden "dobry človíček" mi to dneska tak zpříjemnil, až mě to přestalo bavit.
  • 0

#405 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 17:00

z toho je videt zes nehral na oficu

Zobrazit příspěvek

nechám tě při tom :wow:
  • 0

#406 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 18:15

z toho je videt zes nehral na oficu, jinak bys tohle nemohl vzivote napsat, wow a lineage je diametralne odlisna hra, kde wow skutecne NEni jen o expeni, zatimco primitivni lineage ano

iome ma recht, vetsi exparna nez l2 se vidi malokdy
k tomuhle naprosto staci high rate server, tam se krasne zjisti jak je l2 krasna ale naprosto prazdna krabice, postrada jakoukoli pointu krome klasickeho-jsem mag, kontroluju stav many a sedim kdyz neni, jsem bojovnik a kontroluju stav hp a sedim kdyz je malej

sorry ale wow je tridu nad timhle systemem, kdyz uz pro nic jinyho tak pro craft kterej je v l2...no...to se ani neda nazvat craftem to co je v l2

Zobrazit příspěvek

Budu asi velkej kacir, kdyz budu tvrdit, ze prave na high rate serveru vubec nic nepoznam.

Podle me pointu klanove a aliancni hry clovek pozna prave na low rate serveru, kde na top B vybavu dres pul roku. A nemluve o dobyvani hradu, jejich udrzovani a nasledne predobyvani po ztrate, ci o klanovych vyletech k srdci Antharas Lair nebo pracnem ziskavani klicovych komponent pro vyrobu prave tech kyzenych B ci dokonce A veci.

Nedavno mi bylo dost smutno, kdyz jsem svoji sorcku a spoilerku svleknul do naha, vsechny veci nahazel do CWH a opustil klan, protoze uz na tom serveru nehraji a ty veci budou prospene jinemu aktivnimu clenovi.

A prave system craftu v L2 mi prijde asi nejvice povedeny.

Je rozdil kdyz to hrajes rok a ses stastnej za kazdou lepsi vec a kdyz to hrajes 3 hodiny a mas top S vybavu a max level.
  • 0

#407 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 18:23

ještě doplním, že se hodí rozumné eventy. Pokud na nějakém eventu člověk "narýžuje" milióny aden či tuny enchantů, tak nevím nevím. Chce to rozumné odměny a nepřehánět.
  • 0

#408 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 18:25

ještě doplním, že se hodí rozumné eventy. Pokud na nějakém eventu člověk "narýžuje" milióny aden či tuny enchantů, tak nevím nevím. Chce to rozumné odměny a nepřehánět.

Zobrazit příspěvek

Mas na mysli napriklad srdickovy event co byl na Dktechu ? Jojo to jsou veci pro ekonomiku l2 jak delane. :wow:
  • 0

#409 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 18:37

Zobrazit příspěvek

dufam, ze si hral l2 aj na offiku, inak tak isto nevies o com pises, presne ako to vycitas silver ;)
  • 0

#410 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 19:00

Mas na mysli napriklad srdickovy event co byl na Dktechu ? Jojo to jsou veci pro ekonomiku l2 jak delane.  :wow:

Zobrazit příspěvek

krom jiného, ale i ten dýňový event byl dobrý. Myslím, že drop enchantů se zvedl na 100%. To ekonomice jen prospívá. :excl:
  • 0

#411 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 21:19

Napadla me takova kacirska myslenka ale nevim jestli je to vubec realizovatelnej ukol a v moci par lidi, ale ja verim ze je. Takze co me to vlastne napadlo.

No co tak na LA2 na GP naucit lidi hrat aspon trosku RP? Zatim je to tam takovy pitomy, de tam jenom o xp atd, nikdo ani netusi ze se da hrat RP a proto by sme my, stari mazaci jim to mohli ukazat ze zo neboli, a clovek si u toho uzije dokonce hodne zabavy :). Vim ze tam hraje strasne moc lidi, vetsina sou to maly tupy decka, ale urcite je tam i spousta dobrych hracu, kteri by tak chteli hrat, ale momentalne sou v mensine a vypadali by tam jako kreteni kdyby se o to snazili, a nebo nevi ze se daji delat takovy veci.
Stacilo by jit prikladem, a z malinkyho kaminku spustenyho na vysoky hore se muze strhnout velka lavina. Ja uz zacal prvni pokudy, vim asi sem tam vypadal jako kreten (dovedete si predtavit ciste PG server kde nekdo hraje RP :), ale docela to melo ohlasy a dokonce me uz nekteri zacali nesmele napodobovat. Takze navrh by byl, zalozit guildu, kde by sme se snazili hrat RP no a jak pisu, treba by se ostatni chytli. Vim je to docela nerealnej ukol, ale takovy sou nejlepsi a proc to aspon nezkusit. Ted tam dou vsichni se stylem jakej je nastavenej, protoze jim nic jinyho nezbyva, ale ten svet je jako stvorenej na supr RP hrani a byla by to skoda (kor kdy je tam tolik cechu) to aspon nezkusit.
Takze mel by nekdo zajem nebo je to na vas moc strasidelny? Nerikam zadny HC ale takovej relax aby sme se u toho bavili jak my, tak ostatni. Ja fakt myslim ze by sme tam mohli jeste prinest necekany zvrat ve stylu hrani

Zobrazit příspěvek

No Treba Klan Demona by mohl začít.Ale je to dost náročný když potkáš hráče co se jmenuje 123456 nebo DobryTypek to je fakt LOL :wow:
  • 0

#412 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 21:49

No Treba Klan Demona by mohl začít.Ale je to dost náročný když potkáš hráče co se jmenuje 123456 nebo DobryTypek to je fakt LOL  :wow:

Zobrazit příspěvek

No prot to nesmis moc hrotit,zacit hrat RP mezi sebou a stema co maj zajem(vim ze jsou takovy,bavil jsme se s nima,ale to jsou ti co hrajo urano,takze pracujici a VS a ne decka) a hlavne by se nas klan mel zamerit na zabijeni)loveni) PK :excl: ,uz me stvou nemaj vubec zadnou uroven,jen fragy.

Jinak Josifku,proc si myslis ze craft v LN je nejpovedenejsi?Me s ejako libi,je vymakany ,ale mrzi em ze ostatni povolani craft nemaji,treba narozdil od wowu ci nwn.
  • 0

#413 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 19.10.2006 07:58

Zobrazit příspěvek

ještě si rýpnu, craft ve WoW je o nasbírání surovin a pak následném vytvoření finálního produktu. Takže stačí lítat po krajině, zabíjet moby a sbírat suroviny. Pak si stačí někam sednout a nastavit "Create All" a máčknout tlačítko a čekat, až se to vytvoří. Takže taky nic moc.
Nedávno dávno se mi podařilo číst článek od pavliika o craftu v EQII a ten je mnohem zajímavější. Musíš tam kompenzovat výrobu, jelikož mohou nastat různé problémy a ty je musíš co nejrychleji opravit. Zkus si ten článek najít a pak porovnávej, co je lepší.
  • 0

#414 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2006 08:55

ok tak sa pridam

Co predavanie??? v LA2 musis sediet jak blbec a musis bejt online.Ved je to uplna demencia.
Ovladanie-neda sa skakat ani nic podobne.Je to hra bez emote prikazov tych par fakt nemozem pocitat.
UI nemozem nijak modifikovat ako vo warcrafte.

WoW prdnes to do aukce das minimalncu cenu / cenu max za ktoru sa to hned kupit cas ktory to tam ma ostat....zaplatis maly poplatok a sup.Nestaras sa.
Peniaze ti pridu postou.

Mozem skakat mozem vsetko :)

UI je absolutne modifikovatelne.Ked hovorim absolutne tak to tak je.
Pomocou addonov atd.. a to je premna obrovske +.

Mne tie postavicky v LA2 nepridu zive.
Uveritelnejsie su vo warcrafte kde je to plne zivota.
  • 0

#415 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2006 10:16

Je rozdil kdyz to hrajes rok a ses stastnej za kazdou lepsi vec a kdyz to hrajes 3 hodiny a mas top S vybavu a max level.

Zobrazit příspěvek

jen abych to upresnil, hral jsem na low rate a dotahl templa na lvl 55, takze taky trochu vim o cem mluvim

Joo.. L2 je vazne nuda. To uz radsi zkuste GuildWars, tam aspon nejsou ty trapne prsate elfice a trpaslice co vypadaji jako 10 lete prostitutky.

Zobrazit příspěvek

ehm..ty jich znas hodne, tech 10 letych prostitutek? :)
  • 0

#416 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2006 10:19

ještě si rýpnu, craft ve WoW je o nasbírání surovin a pak následném vytvoření finálního produktu. Takže stačí lítat po krajině, zabíjet moby a sbírat suroviny. Pak si stačí někam sednout a nastavit "Create All" a máčknout tlačítko a čekat, až se to vytvoří. Takže taky nic moc.
Nedávno dávno se mi podařilo číst článek od pavliika o craftu v EQII a ten je mnohem zajímavější. Musíš tam kompenzovat výrobu, jelikož mohou nastat různé problémy a ty je musíš co nejrychleji opravit. Zkus si ten článek najít a pak porovnávej, co je lepší.

Zobrazit příspěvek

no netvrdim ze craft na EG2 neni lepsi nez na wow, ja mluvil o lineage kontra wow, kde je to otres a navic jen o trpaslicich, a co se sberu surovin tyce nevim nevi, rekl bych ze l2 by melo pomlcet pokud o tomhle mluvi :)

co pise iome, wow je plne zivota, l2 je mrtvy svet, presne jak jsem rikal-krasna krabicka uvnitr naprosto prazdna
pokud jdu v jakekoli hre s vyvojem postavy na event (v l2 je to krasne videt na siege), mam unikatni postavu, pokud jsem na siege v l2 a jsem rekneme hawkeye, jsem presne to same tuctove hawkeye jako 40 dalsich kteri tam jsou-stejne skilly, stejny vzhled, stejne zbrane-veskera tvurci cinnost spociva v tom jak si rozhazim ty same skilly co ma kazdy na jeden quickslot, tim myslim jestli si dam na prvni policko stunshot nebo jestli ho dam na druhe a na prvni si dam triple shot (nebo jak se to jmenuje), jinak receno hra ve ktere staci nahazet nekolik malo predem definovanych skillu na quickslot a zacit hrat mi pripada jako nedodelana obdoba counterstrike s iluzi vyvoje postavy, no ale kdyz vas to bavi...nemam v umyslu vas odrazovat, nebo vam tu hru pomlouvat, ovsem jen do te doby, dokud nekdo nenapise neco typu-tahle nekreativni mlaticka je super wow je hluboko pod ni, to me nastve
  • 0

#417 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2006 12:00

No ta reakce na craft byla na me.Jinak ja nehral wow,ale prave jsme spis srovnaval to,ze v lajnech je craft omezen jen na trpose,ve wowu to podle vseho taky neni moc interaktivni,ale aspon tam muzou craftit i ostatni povolani.Jinak co se tyce sveta,ano Lajn vypada pekne,ale je to o nicem,ale bavi me tam hrat.wow taky planuju zkusit,ale neofic,nemuzu si dovolit platit meiscni pausal.Taky mi zkusenejsi hraci radili,ze zrovna me by mohly bavit DaD,tak nvm,uvidim.
  • 0

#418 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2006 13:56

Tak už mi zbylo jen: nej dýka, elfí luk, asi 5k DSS a komplet elfí šperky (vše D-grade) a kolem 500k adena. Jestli to někdo chce, tak sem písněte. Večer mažu hru :-)
  • 0

#419 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2006 14:06

jo a dalsia vec dykar nemoze mat 2 dyky ... dual wield :wow:
  • 0

#420 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2006 16:06

jo  a dalsia vec dykar nemoze mat 2 dyky ... dual wield  :wow:

Zobrazit příspěvek

jo ten je pravda taky velmi unikatni, l2 (a jeste gunz ale tam je to trochu sporny) je jedina hra co jsem kdy videl, kde jsou dva ruzne mece k sobe pripoutany tak ze je lze vybavit bud najednou nebo vubec :) krrraaavina
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních