WoW?

z toho je videt zes nehral na oficu, jinak bys tohle nemohl vzivote napsat, wow a lineage je diametralne odlisna hra, kde wow skutecne NEni jen o expeni, zatimco primitivni lineage ano
iome ma recht, vetsi exparna nez l2 se vidi malokdy
Mno, sice je max lvl v WoW 60, ale u L2 není 40. Tam je vyšší. Takže až dosáhneš max lvl v L2, tak to porovnej. Nebo spíše, až budeš mít subclass a budeš nobless, tak to porovnej.

k tomuhle naprosto staci high rate server, tam se krasne zjisti jak je l2 krasna ale naprosto prazdna krabice, postrada jakoukoli pointu krome klasickeho-jsem mag, kontroluju stav many a sedim kdyz neni, jsem bojovnik a kontroluju stav hp a sedim kdyz je malej
sorry ale wow je tridu nad timhle systemem, kdyz uz pro nic jinyho tak pro craft kterej je v l2...no...to se ani neda nazvat craftem to co je v l2
odjinud, porovnam (samozrejme subjektivne ale tak to tu stejne dela kazdy) jiny titul od ncsoftu a to moje oblibene GW
strucne-
GW ma potencial v dokonale vyvazenem systemu rovnosti povolani a v narocich na hrace aby uvazovali kreativne
L2 ma klade jedine naroky a to casove-cim dele hrajeme, tim vice naexpime (samozrejme mlacenim, v oblasti kvestu je to prisernost) pricemz penize nam pribyvaji umerne s expy, takze jde zas a pouze o mlaceni...ja vzdycky chtel od her neco vic a prestoze system craftu je stejne divnej jak v GW tak v L2 vychazi mi z techto dvou GW jako jasny vitez, ma totiz naroky na uvazovani, nikoliv na tupe mlaceni