Skočit na obsah

NWN 2

• Please log in to reply
420 odpovědí na toto téma

#391 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 11:03

Možná sem čekal víc po vzoru NWN 1  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

a to znamena?....docela yb me zajimalo srovnani nwn 1 a 2,co kde je a co kde chybi,co kde se libilo,jinak tento prispevek je to same jako : "ocekaval jsme vic",popravde ja hlavne ocekavam ze se u hry budu bavit
  • 0

#392 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 11:26

a to znamena?....docela yb me zajimalo srovnani nwn 1 a 2,co kde je a co kde chybi,co kde se libilo,jinak tento prispevek je to same jako : "ocekaval jsme vic",popravde ja hlavne ocekavam ze se u hry budu bavit

Zobrazit příspěvek

v tom případě si jí, až si upgraduješ komp :rolleyes: zahraješ, nebo se stav o víkendu:)

jako takhle, NWN 1 když jsem hrál, tak mě to hrozně dostalo, ač jsem neuměl slovo anglicky a RPG pro mě byla jen divná zkratka, zkřížil jsem x levelů barbara s jedním klerikem a házel všude "doporučeno", nakonec jsem to dohrál s dvoubřitým mečem, na který jsem neměl ani jeden feat, ale každopádně jsem se u toho náramně bavil:)

Dvojka mě taky baví, ale...prostě jednička je jednička, možná až to dohraju, tak ti řeknu, co a jak :laugh:
  • 0

#393 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 18.01.2007 12:47

Som akurát v práci a browsujem po rôznych fórach na jednom som natrafil na jednu anketu, otázka znela.

Ktorý je váš obľúbený companion z Nwn2 ?

U mňa

1. Bishop : Jednoznačne najzaujímavejší charakter, Zmysel pre humor, platný v družine

2. Qara    : Zaujimavé side questy, sorcka  :laugh:

3. Khelgar : Klasický trpazličí temperament  :laugh:, silná postava, len mi vadilo, že neutral good postava by bola taká agresívna

4. Elanee  : Hoci je ako dobrá postava pomerne nudná, občas ma dokázala táto postava prekvapiť reakciami  :laugh:

5. Grobnar : Ako postava mi prišiel tento bard slabý, takže som ho veľmi nebrával, no i tak ma každá scéna, v ktorej vystúpil pobavila.
Ak niekto máte nejakú obľúbenú hlášku, alebo pasáž, ktorá vás najviac pobavilo hoďte to tiež sem  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

Jako jedna věc se musí uznat, že charaktery se jim fakt povedly, klobouk dolů. Elanee nudná, tu jsem brzo vyřadil.
Zatím mám Neeshku, Khlegara ("Sometimes when you want a good fight you must not fight at all." "What? This is word play...riddles." a Qaru.

Grobnara do party asi taky nevezmu moc, ale je fakt, že ten prvotní střet byl šílený : )

No a "kouzelník" z taverny, to jsme se s Bledulí shodli, že zatím vede : ))
  • 0

#394 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2529 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 15:07

No Qara a Grobnar mi proste vubec nesedli, takze jsem je nebral vubec. Vlastne ani Sand se svym hlasem ...

Prvni volba byla pro me vzdy Neeshka, dualwield sneaker, se zbranema +5 1d6 cold 1d6 fire :laugh:
A zbytek doplnil Khelgar a Elanee / Sand (kvuli Flame Weapon, Barskin a Stoneskin)

Sam jsem byl Aasimar - 2 Paladin / 14 Cleric / 2 Fighter, kdyz jsem to dohral a celkem nam to klapalo :rolleyes:
  • 0

#395 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 20:09

Khelgar, Elanee, Neeshka a samozrejme...co bych to byl za carodeje, kdybych u sebe nemel golema. .)

Twisterko: Ja myslim ze presvedceni u Khelgara je celkem v poradku. On je prece v jadru dobry, akorat by vse resil se zbrani v ruce, coz se k neutralite hodi. On mozna i balancoval na te hranici neutrality a chaosu, ale k chaosu mel podle me dal.
  • 0

#396 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 21:11

Asi ses no ... Ono ocekavat "neco vic" neni jako treba ocekavat "neco konkretniho". Lidi cekaji neco vic a pak jsou zklamani, i kdyz ani nevedi proc, pac dost dobre nevedeli co cekat :) Lepsi necekat nic a hru si uzit jak jen to jde a nezavrhovat ji, i kdyz te treba bavi, protoze ji zavrhuji ostatni.

Zobrazit příspěvek

Ja jsem vedel presne co ocekavam i proc to ocekavam. Dokonce si osobne dovolim tvrdit ze jsem cekal neco vic. Bohuzel se tak nestalo. :)
Nicmene pres vsechny negativa me hra celkem bavi a zaplatpanbuh za moznost modifikace.
  • 0

#397 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 22:01

No Qara a Grobnar mi proste vubec nesedli, takze jsem je nebral vubec. Vlastne ani Sand se svym hlasem ...

Prvni volba byla pro me vzdy Neeshka, dualwield sneaker, se zbranema +5 1d6 cold 1d6 fire  :laugh:
A zbytek doplnil Khelgar a Elanee / Sand (kvuli Flame Weapon, Barskin a Stoneskin)

Sam jsem byl Aasimar - 2 Paladin / 14 Cleric / 2 Fighter, kdyz jsem to dohral a celkem nam to klapalo  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Mno Sand ti nesadol so svojim hlasom a Neeshkin ti nevadil, hehe ? :laugh:

Elanee, som tiez braval hlavne kvoli boostom, hoci to flame weapon mi nejak bugovalo v popise malo 10 ( lvl ) + 1d6, ale davalo to vzdy len tych 1-6 fire damage. Inak dohral som to i ja za paladina 16 paldy 4 Neverwinter Nine :laugh: ale stvalo ma ze bugovalo divine favor. Neviem, ci je to bug, alebo len zly popis kuzla, ale extended mi to pridalo len +2 ab aj dmg.
  • 0

#398 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 22:30

Inak dohral som to i ja za paladina 16 paldy 4 Neverwinter Nine  :laugh:  ale stvalo ma ze bugovalo divine favor. Neviem, ci je to bug, alebo len zly popis kuzla, ale extended mi to pridalo len +2 ab aj dmg.

Zobrazit příspěvek

+2 By to melo pridavat vzdy, protoze tvuj Paladin ma caster level 8.
  • 0

#399 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 19.01.2007 03:27

+2 By to melo pridavat vzdy, protoze tvuj Paladin ma caster level 8.

Zobrazit příspěvek

co to trepes ? v popise kuzla je ze to prida +1 za kazde 3 lvly do maxima +5, ked som mal 16 lvlov tak by to logicky malo pridat +5. Alebo to chapem nespravne ?
  • 0

#400 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.01.2007 08:22

Takovej dotaz, jen pro mé zvědavé vědomí:)

Za jaké povolání a s jakou zbraní jste to dohráli?pokud povolání magické, na co jste se specializovali:)
  • 0

#401 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 19.01.2007 09:10

Za jaké povolání a s jakou zbraní jste to dohráli?pokud povolání magické, na co jste se specializovali:)

Zobrazit příspěvek

Paladin - Longsword Sly Blade
  • 0

#402 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 19.01.2007 15:02

Noo ja uz bych tu mela svuj post taky, kdyby mi nejaky saboter jmenem mÁslo hru neskonfiskoval pri nejakem ohnivem rozhovoru, kdyz vetsinou vsecko odkyvam! :)

Maslo: No a ty dnesni ceny!
Ja: Hrozny!
Maslo: Ze jo! A to si predstav, kolik jeste platim za benzin!
Ja: No jo.
Maslo: A slysela si uz Robots in Disguise?
Ja: Jo.
Maslo: Zajimavy co?
Ja: Hmm.
Maslo: Pujcim si Nwn2
Ja: Hmm.
Maslo: *Mavajic odchazi*
  • 0

#403 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 19.01.2007 17:25

co to trepes ?  v popise kuzla je ze to prida +1 za kazde 3 lvly do maxima +5, ked som mal 16 lvlov tak by to logicky malo pridat +5. Alebo to chapem nespravne ?

Zobrazit příspěvek

Popis kouzla nechapes nespravne. Jenomze Paladinova caster level = Class level / 2. Nevim jestli to tak bylo v prvnim dile, ale takhle je to korektni podle pravidel.
  • 0

#404 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 19.01.2007 17:30

Zobrazit příspěvek

Jeste nedohrano, ale:
Carodej bez specializace. Zbran, nebo spise takova berle - Staff of Power (jen pro esteticky efekt) a plny baglik nejruznejsich hulek, svitku a drahokamu. :)
  • 0

#405 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 19.01.2007 19:14

Zobrazit příspěvek

No ja to dohral s 11 warlock, 3 rouge, 2 fighter, 4 divine champion .. co mozete brat ako dokaz, ze sa to da dohrat s hocicim aj na max obtiaznosti :laugh:

PS: povodne to mal byt cisty warlock, ale akosi som v dialogoch prisiel o presvedcenie a uz to warlock dalej byt nemohol :laugh:
  • 0

#406 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 19.01.2007 20:13

Nojo u mě to byl čistej warlock s tím gythiankovským swordem, ale ten sem měl spíš na ozdobu. Jinak s kumpánama sem si nějak starosti nedělal, čím mín jich bylo tím líp, takže Neeshka tam pobýhala s kuší a Khelgar byl prostě tank :)
  • 0

#407 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2007 11:29

PS: povodne to mal byt cisty warlock, ale akosi som v dialogoch prisiel o presvedcenie a uz to warlock dalej byt nemohol  :laugh:

Zobrazit příspěvek

save/load?:)

jo dotaz, jsem tak špatnej nebo tam žádný quicksave ani quickload není?
  • 0

#408 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2007 11:58

save/load?:)

jo dotaz, jsem tak špatnej nebo tam žádný quicksave ani quickload není?

Zobrazit příspěvek

Quick Save i Quick Load tam je, seš fakt tak špatnej :laugh:
  • 0

#409 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2007 17:35

Quick Save i Quick Load tam je, seš fakt tak špatnej  :laugh:

Zobrazit příspěvek

tak babo raď:)
  • 0

#410 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2007 20:49

tak babo raď:)

Zobrazit příspěvek

F12. Na quickload klavesa neni (nastesti).
  • 0

#411 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2007 21:15

F12. Na quickload klavesa neni (nastesti).

Zobrazit příspěvek

dík babo:) teda bigby:)
  • 0

#412 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 11:56

Christof píše:
"Sháníme programátora
Překlad NWN2 momentálně stagnuje, protože nemáme nástroj pro editaci dialogů. Přesněji, máme utilitu z překladu NWN1, ve které jsou potřeba menší úpravy (trochu upravený formát dialogů a jiné kódování). Bohužel náš programátor má nepředvídané potíže a žádný čas na úpravy, sháníme proto programátora, který by byl schopný udělat malé úpravy. Celé je to napsané v Object Pascal ("aktuálně Borland Developer Studio 2006, ale počítám že to s nějakými drobnými úpravami půjde zkompilovat i na Delphi 7 a výš"). Na oplátku můžeme nabídnout nehynoucí slávu a lásku spousty fanoušků a fanynek."

Pište na mail adam(zavináč)pohadkovychlum.cz

neverwinter.cz
  • 0

#413 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:
  • Interests:NWN, Oblivion, Star Treky, AirSoft a mnoho dalsieho :)

Odesláno 15.04.2007 21:38

Mal by som jeden dotaz na ludi, ktory hrali a presli nwn 2. Mam taky maly problem s kampanou hry. Mam momentalne ulohu najst nejake sochy k nejakemu ritualu, ktore mi davaju nejake special featy. Je to v nejakej lokacie kde su orci a goblini, spolu tam bojuju, je tam nejaka pevnost, svatina a jaskyna ci co. Problem mam s questom, kde mam zhromazdit 6 duchov, 3 elfov a 3 trpaslikov ku kamennemu stromu, ktory by mali vraj nasledne otvorit. Problem je v tom, ze ked tam zabijem nemrtvych, ktory ich asi strazia, a objavi sa ten duch, pokecam s nim, poviem mu aby ma nasledoval k stromu, lenze duch sa vesele rozbehne, prebehne dverami na krizovatku chodby a zastavi sa. Toto mi spravil kazdy jeden duch, okrem prveho ktory bol len par metrov od toho stromu a mal k nemu vlastne priamu cestu bez prekazok. Povedal som si najprv, ze to je len jedna z nejakych chybiciek ktore sa mi uz stali, tak som si to cele zahral od predchadzajuceho questu a ty duchovia opat len zastavia na krizovatke chodieb a nikam sa dalej nedostanem. Neviete niekto, kto ste to presli, ci to tak ma byt alebo je to chyba, pripadne ak to tak ma byt, co mam spravit aby sa pohli dalej ku stromu. Vdaka.
  • 0

#414 jachym

jachym

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 106 Příspěvků:

Odesláno 31.07.2007 21:28

Ahoj, protože jsem byl mile překvapen že znáte i takovou hru jako Freelancer, tak se zkusím ještě zeptat na NWN 2. Nevíte někdo náhodou jestli už jede nějaký český či slovenský server s NWN 2 , já jsem nic nenašel a vydaná ta hra je už dost dlouho , a ta čeština také děsně vázne že?
Díky za odpovědi
  • 0

#415 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 01.08.2007 00:18

Ahoj, protože jsem byl mile překvapen že znáte i takovou hru jako Freelancer, tak se zkusím ještě zeptat na NWN 2.  Nevíte někdo náhodou jestli už jede nějaký český či slovenský server s NWN 2 , já jsem nic nenašel a vydaná ta hra je už dost dlouho , a ta čeština také děsně vázne že?
Díky za odpovědi

Zobrazit příspěvek

Pokud vim, tak zadny cesky/slovensky server zatim neni. Cestina mela byt na Nwn 2 oficialni, ale nakonec se od toho upustilo, ale vzal to do ruky Adam Rambousek, ktery uz mel zkusenosti s nwn1, baldurs gate a spol. Bohuzel se mu nepodarilo sehnat potrebne lidi a prace dlouhou dobu stala na mrtvem bode, takze to nakonec vzdal. Nechal nekde na svych strankach nedokonceny preklad ke stazeni pro ty, kteri by se do toho chteli pustit.
  • 0

#416 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 01.08.2007 01:31

na strankach sozu se mluvi o jakemsi svete questiku kolem ktereho se mota jindra a taci jedinci

jinak muj nazor na nwn2-pecka ale na mem kompu bohuzel hratelne jen na nejnizsi detaily coz dost ztraci a navic i tak je to obcas slideshow...ale zase neeshka...mam dilema jestli pokracovat nebo ne
  • 0

#417 jachym

jachym

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 106 Příspěvků:

Odesláno 01.08.2007 06:40

No to je dost velká škoda že to takhle zapadá to NWN-2. Hardwarové nároky to zase nemá tak velký třeba takový Gotic 3 , no to je síla ten asi bude chtít hodně silnou mašinu aby jel plynule. No prostě škoda. Mě se NWN 2 líbí a na multiplayeru by to vypadalo velice dobře, si teda myslím, odborník nejsem.
  • 0

#418 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 01.08.2007 14:49

Ono to vsechno uspechalo hlavne to predcasne vydani, kdy hra neblya vubec vybalancovana a okamzite nani dopadl stin prudke kritiky. To se pak hra tezko z takovych problemu vyhrabe, kor v dnesni dobe, kdy jsou hraci tak "narocni" ...
  • 0

#419 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2007 01:02

Ono to vsechno uspechalo hlavne to predcasne vydani, kdy hra neblya vubec vybalancovana a okamzite nani dopadl stin prudke kritiky. To se pak hra tezko z takovych problemu vyhrabe, kor v dnesni dobe, kdy jsou hraci tak "narocni" ...

Zobrazit příspěvek

Naopak, v dnesni dobe to uz neni o hracich ale o konzumentech, kdy se *hry* delaji cim dal vice "nenarocne", coz je smutne.
  • 0

#420 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2007 14:04

Naopak, v dnesni dobe to uz neni o hracich ale o konzumentech, kdy se *hry* delaji cim dal vice "nenarocne", coz je smutne.

Zobrazit příspěvek

Mam naprosto stejny nazor bigbyku. To proto tam ma ty uvozovky.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních