prohresek proti hracom
Odesláno 01.02.2008 13:03
Tery: Když jsou to Bioware bugy, tak s tím nejde nic dělat? např. s tím TS. (prosím neříkej, že to nejde, když vím, že to jde)
Jen chci znát důvod, proč se tenhle bug neopravuje, když všechny jiný jo.
Neber to jako útok, jen v klidu žádám o vysvětlení.
děkuji
Odesláno 01.02.2008 13:48
To mě spíš vadí , když si hodím invis tak za mnou ještě potvora v klídku běží a tak 2-3 kola mlátíVěci, který by se měli řešit jsou Demona-bugy jako fungující TS na skryté postavy. Nebo když zaběhnu zaroh a skryji se tak příslušná NPC mne stejně vidí, i když vím, že mne v životě nemůžou spotnout. A jiné.
Odesláno 01.02.2008 13:52
Nedávaů bych to za vinu wb teamu, podle mne dělají dost.
Tery: Když jsou to Bioware bugy, tak s tím nejde nic dělat? např. s tím TS. (prosím neříkej, že to nejde, když vím, že to jde)
Jen chci znát důvod, proč se tenhle bug neopravuje, když všechny jiný jo.
Neber to jako útok, jen v klidu žádám o vysvětlení.
děkuji
Tak napr TS je take ake je, pretoze sa zatial nenasiel nik, kto by mal energiu zamysliet sa nad tym co, preco a ako treba prerobit a nasledne by zmenu aj realizoval.
Anar: Pokial ide zlyhanie WB teamu a vyvazenosti povolani: DnD nieje hra ktora by bola zamyslana ako online RPG. Tym padom sa ani neda cudovat, ze vyvazenost pravidiel je v tomto smere slaba. WB nieco malo urobit mozu, ale vzhladom na to ze sa NwN venuju amatersky popri skole/zamestnani a nieje to ich hlavna denna napln(nik ich neplati za vysledky), tak sa ani neda ocakavat, ze vytvoria nieco bezchybne a dokonale. Takze ak mas pocit ze nieco robime zle, tak nieje problem skusit nacrtnut ako by si si predstavoval, ze by to malo fungovat. Pripadne este lepsie, mozes si za ten pocitac sadnut sam a stravit stovky hodin nad toolsetom. V opacnom pripade ti neostava nic ine, len sa zmierit s tym ako to robime.
PS: este by si si teoreticky mohol najat team analytikov a vyvojarov.
Odesláno 01.02.2008 13:54
Mytko: děkuji ti za odpověď, kterou plně chápu.
Odesláno 01.02.2008 13:57
No není to nic revolučního, ale z PvP serverů: trvání kolo/úroveň.Tak napr TS je take ake je, pretoze sa zatial nenasiel nik, kto by mal energiu zamysliet sa nad tym co, preco a ako treba prerobit a nasledne by zmenu aj realizoval.
Tohle podle mě stačí. Nedá se s tím chodit věčně, takže to jde použít jen při konkrétní situaci, což nechává zlodějovi možnost alespoň prvního útoku a co se hraní nějaké zápletky týče, možnost sledování.
Odesláno 01.02.2008 13:59
A tobě by pak připadlo normální že by kdokoliv s HIPSEM byl v naprosté převaze? Na úpravu TS musí navazovat úprava HIPS, a to už zrovna jednoduchá záležitost není.Ano Garrete tak to totiž normálně chodí.
edit: ta máslova úprava se mi zdá celkem rozumná. Otázkou je jestli by hips zůstal zachován tak jak je, protože než by si onen napadený nahodil TS tak uz by pravdepodobne byl trikrat mrtvej - myslim za soucasneho stavu kdy se schovat muzes prakticky okamzite.
edit2: ovsem jeste jsme nepomysleli na stav kdy by bylo napadeno vic postav, to urcite klerik nebo mag nebude kouzlit TS na vsechny. Tudiz by zbytek party stal a nechal se v klidu pozabijet.
prostě je to zamotanej kruh...

Odesláno 01.02.2008 14:16

ALe nechme to být odpověď už jsem dostal..
Odesláno 01.02.2008 14:21
Uch... to jsem jaksi nepobral. Chceš naznačit že HIPS je výhoda nemagických postav? Bez TSka je hipsař naprostý král boje. Jediný co může jeho snahu někoho zabít překazit, je vysoké AC nebo dost velká redukce.Ano Garrete bylo. Tak to totiž normálně chodí. Proto existuje HIPS, proto existuje Mov. si. a Hide.
Tak je to vymyšlený, aby nemagické postavy taky měli malou výhodu.
Odesláno 01.02.2008 15:25
#373 Host_Ariadna_*
Odesláno 01.02.2008 15:30
my ho zname, ale ty sis asi ani neprecet to, co je na ty strance napsany.A tohleto nikdo nezná -> Spot?
Pominu to, ze hipsari si vemou feat epic hide, protoze ten vyuziji maximalne. Oproti tomu postava s epic spot tento feat vyuzije POUZE pro PvP s hipsarem.
Navic vsechna povolani , ktere maji spot jako class skill, nemaji zadny duvod maxovat wisdom. Oproti tomu postavy s hidem maj bonus za dex vetsinou cca +15.
Dale pokud si prectes popisek, DC na odhaleni skryteho protivnika se zvysuje o +10, kdyz je postava v combat modu. Tj. staci aby do tebe hipsar jednou pichnul ( ani se nemusi trefit ) a razem vlastne ziskava dalsich +10 do hide ...
A pokud uz ho naahodou spotnes, protivnikovi staci dvakrat promacknout f1 a ty si pekne pockas do dalsiho kola nez si vubec budes hazet na dalsi spot check.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních