treba je to bavi si davat PvP a sekat hlavy co ty vis :)Já souhlasim tady s Malostrojem.
Jsem znechucenej ze silných hráčů, svolávání kamarádíčků a tak dál...taky jsem zažil na vlastní oči a je to fakt humus.
Nevim proč se tu hádáte, když obě strany jsou svatý jak Ingar sám. nikam to nevede, leda k pěknýmu ovoci, což mě sere nejvíc, protože vy si vyřešíte dvou týdenním expením a hotovo a ostatní zase budou v pytly.
Proč radši nehledáte, jak tohleto vyřešit?
Stejně to nikdy nezkončí tak, že jedna ze stran pořeže tu druho a vyjde z toho neposkvrněna.

Agnes
Odesláno 25.03.2007 17:14
Odesláno 25.03.2007 17:17
treba je to bavi si davat PvP a sekat hlavy co ty vis :)
mě to přijde fakt demence a mělo by ses tim něco dělat, otázka je co?
btw. taky jsem se do toho jedno zamotal, protože mi vadilo, jak si "jistá osoba" dělala co chtěla a jak to skončilo?...skoro jsem přišel o hlavinku, ikdyž proti tomuhle to bylo fakt slabí
Odesláno 25.03.2007 17:25
stacil by osobni wipe a vsechno by skoncilomě to přijde fakt demence a mělo by ses tim něco dělat, otázka je co?
btw. taky jsem se do toho jedno zamotal, protože mi vadilo, jak si "jistá osoba" dělala co chtěla a jak to skončilo?...skoro jsem přišel o hlavinku, ikdyž proti tomuhle to bylo fakt slabí
Odesláno 25.03.2007 17:32
tak osobni wipe a treba i ten ban no Dedek rikal ze neco na ne vymisli ne ?:) aspon myslim ze sem to nekde zpatky cet :)No lenze na wipe doplatia aj ty chudaci, ktory si chcu len zahrat a oddychnut si. Lepsie by bolo nadelit obom znepriatelenym stranam krabicu bananov, nech si premyslia ako sa maju spravat.
Odesláno 25.03.2007 17:36
zatim se to jeví jako asi nejlepší řešení, ale je mi líto, že to musí dojít až sem a nedá se to vyřešit i jinakNo lenze na wipe doplatia aj ty chudaci, ktory si chcu len zahrat a oddychnut si. Lepsie by bolo nadelit obom znepriatelenym stranam krabicu bananov, nech si premyslia ako sa maju spravat.
...vysloveně jako malí děti...dokud to jde, tak to zkoušet...
Odesláno 25.03.2007 17:38
Odesláno 25.03.2007 17:40
Odesláno 25.03.2007 17:42
Ja vobec nechapem naco sa sem ostatny miesate ked vobec neviete ani kto tam bol a jak to vlastne s tu sekeru bolo nikto s TM ju nema a mozno je uz davno fuc
to se prizna, ze nevim, co presne bylo, ale tak...mam své zdroje, ale rozhodne o tom nadchazejicim tematu "korupce a support" vim svoje
Odesláno 25.03.2007 17:45
Obavam se, že "přijal" není to pravé slovo pro to, co nastane :(
Tym sluvkem "prijal" sem to myslel tak ze : napadli nas prasata - my pristoupili na jejich valku taky jako prasata. Tudiz se tloukli 2 party prasat a proto mi nebude vadit ban pro mne , kdyz ho dostane i ta druha strana
Odesláno 25.03.2007 17:48
a já to myslel tak, že asi nikoho nebude zajímat, jestli bys to "přijal" proste tě rozdá to, co se rozdá, nic ve zlymTym sluvkem "prijal" sem to myslel tak ze : napadli nas prasata - my pristoupili na jejich valku taky jako prasata. Tudiz se tloukli 2 party prasat a proto mi nebude vadit ban pro mne , kdyz ho dostane i ta druha strana
Odesláno 25.03.2007 17:48
edit: krome sproste mluvy na strane The Mighty nedoslo k jinemu poruseni pravidel...
Příspěvek upravil Krugnur z Dračích hor: 25.03.2007 17:51
Odesláno 25.03.2007 17:51
uz to docela stacilo *koukne na tech 13 stran*
Odesláno 25.03.2007 17:58
To by se tu mělo nechat eště najáký místo na pořádnej SPAM
![]()
A jinak muj názor na celou věc je :
Tak bych to nějákym trestem neřešil vubec.![]()
Nebo ovoce na pár dní pro všechny zůčastněný a pak se možná něco vyřeší.
tim ovocem na pár dní vubec ne, to už spíš na mesic, to by se vyresilo, pac by si museli najít neco jinýho, ale na par dni, to si schrupnout a je to tu zase :D
#382 Host_Ariadna_*
#385 Host_Ariadna_*
Odesláno 25.03.2007 18:33
pak by se tezko rezaly na 1lvl na nakou dobu by to prestalo
na 5-7 dni.... Tomu se rika grandiozni napad.

edited: Jinak to, ze by se nerezali na nizkem lvl pri spolecnem expeni na HB si vzal kde ? Nemluve o pozdejsim expeni v promene vlkodlaka na 3 spawnujicich se vlcich..
Odesláno 25.03.2007 18:35
vsem ? ja psal osobni tem co se zabijej a pak by treba ne kazdej chtel hned stavet postavu na odplatu , ale sak on Dedek na ne neco vymisli :)na 5-7 dni.... Tomu se rika grandiozni napad.
Smazat vsem postavy, aby se dve skupiny do krve se nenavidejicich hracu prestaly na tyden rezat ....
#387 Host_Ariadna_*
Odesláno 25.03.2007 18:36
vsem ? ja psal osobni tem co se zabijej
tak to mas napsat hned.

edited: heeej. tys ten puvodni prispevek zeditoval. Slovicko osobni tam predtim nebylo. Podvadis. Smilelujiciho Dedka na tebe

Odesláno 25.03.2007 18:59
Odesláno 25.03.2007 19:07
Samozřejmě že tim pár sem nemyslel 2 dny ale tak 14 dní a víctim ovocem na pár dní vubec ne, to už spíš na mesic, to by se vyresilo, pac by si museli najít neco jinýho, ale na par dni, to si schrupnout a je to tu zase :D

Mesíc taky neni špatný časoví období...
Zvlášť ty první dny se pěkně vlečou , mluvim z vlastní skušenosti

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních