Skočit na obsah

Stackovani boostu klerika

• Please log in to reply
471 odpovědí na toto téma

#361 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2006 16:40

Zaostavaju, barbar, fighter , paladin, rogue, dwarved defender a pod su v podstate bez zmeny. Hrat nekuzliace povolanie neprinasa vobec ziadne vyhody.
Ale to vsetko su len take dojmy z manualu, realne vobec netusim ako sa budu jednotlive kuzla stackovat ci realne fungovat, kedze manual je detailny ako obvykle ;-)

No a taky nevinny druidovsky feat co som spominal, Oaken Resilence, ma asi takyto popis v D&D:
You may spend one of your daily uses of Wild Shape to receive immunity to Critical Hits, Poison, Sleep,
Paralysis, Polymorph, and Stunning. You also gain +8 bonus to avoid being Bull Rushed or Tripped due
to greater stability. This effect lasts for 10 minutes.

Zobrazit příspěvek

hm, tak si dam infinite wildku a sem vysmátej??!! jůů to bude zase v álejích nablito :cool:
  • 0

#362 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 07.11.2006 16:40

No a taky nevinny druidovsky feat co som spominal, Oaken Resilence, ma asi takyto popis v D&D:
You may spend one of your daily uses of Wild Shape to receive immunity to Critical Hits, Poison, Sleep,
Paralysis, Polymorph, and Stunning. You also gain +8 bonus to avoid being Bull Rushed or Tripped due

Zobrazit příspěvek

:cool:
  • 0

#363 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2006 16:44

moze sa to vselijak zamiesat napriklad equipom. keby mali fajter-like povolania evipaz taku, ze by prevysili nakuzlenych magov v ab, ac, dmg, imkach, pohlteniach. a prskavky by nemali co na seba, mozno by to inak vyzeralo.
  • 0

#364 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 07.11.2006 18:49

VRATIT DEVAST !!! ale jen pro bojovniky ;)) a jeste by si ho museli koupit za 1m ;)))
  • 0

#365 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 07.11.2006 19:11

Jen pro bojovniky? myslis jako ze by si nekdo vzal x lvlu klerika a jeste neceho a pak jeden lvl bojovnika kvuly devastu nebo jeste lip 4lvly bojovnika kvuly devastu a specializaci.
  • 0

#366 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2006 19:15

Zaostavaju, barbar, fighter , paladin, rogue, dwarved defender a pod su v podstate bez zmeny. Hrat nekuzliace povolanie neprinasa vobec ziadne vyhody.
Ale to vsetko su len take dojmy z manualu, realne vobec netusim ako sa budu jednotlive kuzla stackovat ci realne fungovat, kedze manual je detailny ako obvykle ;-)

Zobrazit příspěvek

Ak sa tak nad tym zamyslime, taky palemaster ma toto trvalo a nikto sa nad tym uz nejak nepozastavuje. A bez devastu je melee aj tak len o AB a AC. Nejaky damage v pripade kritiku nehra vacsinou takmer ziadnu rolu.

Ale za tie plechove chudery by som uz vazne nechcel hrat. Z toho co tu citam vypadaju ako cenkovej deti.
  • 0

#367 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2006 19:30

Ak sa tak nad tym zamyslime, taky palemaster ma toto trvalo a nikto sa nad tym uz nejak nepozastavuje. A bez devastu je melee aj tak len o AB a AC. Nejaky damage v pripade kritiku nehra vacsinou takmer ziadnu rolu.

Ale za tie plechove chudery by som uz vazne nechcel hrat. Z toho co tu citam vypadaju ako cenkovej deti.

Zobrazit příspěvek

Tak ako jeden zo 4 classov by sa este pouzit mohli :cool:
  • 0

#368 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 07.11.2006 19:49

jenom tady máte DrD+ představu klerika(kněze)-přeně tak by měl vypadat řadový kněz a kouzlení nechat kouzelníkům  :cool:
http://www.altar.cz/drdplus/knez.pdf

Zobrazit příspěvek

Nemate nekdo celou tu prirucku v pdfku?
  • 0

#369 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2006 20:03

Nemate nekdo celou tu prirucku v pdfku?

Zobrazit příspěvek

bohužel, dá se to koupit, je to společná knížka s hraničářem, já mam doma akorát válečníka/mága + obecný pravidla, scanner nemam a spdf verzí sem se nesetkal
ale chvíli sem ho hrál, hlavnim zdrojem moc sou body vlivu, což vlastně vijádření, jak moc máž toho či onoho omotanýho kolem prstu, jakej máš na něj vliv. třeba když se s někym bavíš, takmůžeš zkoušet ruzný triky, založený na důstojnosti nebonaopak nebezpečnosti.. a pokud to vyjde, vzrostou ti na toho člověka body vlivu(pokud ne, tak klesnou). pak si ho rozebíráš a rozebíráš, až dostaneš hodnotu, co se ti zamlouvá (časem to vyprchá..) a určitej počet bodů utratíš za nějakou akci, kterou na něj uplatníš(třeba vyzvídání tajnejch informací, ovlivńování jeho názorů...) - tim ho můžeš dokonce získat na svoji stranu(při neúspěchu naopak :tongue: ) , slabší jedince dokonce uvést do tranzu, donutit je něco udělat a tak dále :mad:
a co se týče kouzel- jednou za uherskej rok, v krizovýsituaci ti možná PJ dovolí nějakej malej zázrak :cool: (žádnej ultimátní selfbuffer)
  • 0

#370 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2006 16:16

Spravne, ja som sa to takto pokusal parkrat vyargumentovat na asistentskom fore, bude to uz tak rok. Bolo to nejak takto: "Ako je mozne, ze je zrusene gmw a df, ktore naozaj klerika silnejsieho nerobia (jedine tak pri expeni na uvodnych leveloch) a ficury typu divine power a holy avenger nikomu nevadia, pricom su neporovnatelne silnejsie." Nemalo to bohvieaku odozvu z druhej strany, dokonca mam taky dojem ze mi po case Nairen odpisal, ze si dava na dva tyzdne pauzu od nwn :tongue:

Bigby> Aby toho nebolo dost, pre lvl40 a standardne nwn pravidla existuju plechovky, ktore wizarda rozoberu na srot. Nech si ho postavis ako len chces. To len tak aby si nabuduce neargumentoval nadradenostou wizarda :cool:, pretoze to nie je pravda. A na papierove verzie ti tu zrejme vsetci okrem wulfgara kaslu. To, ze je to zvrtane / ze to nevadi v p&p neznamena ze to tak musi byt aj tu, aj ked bioware si zrejme mysli opak.

Zobrazit příspěvek

Wizard bude vzdy nejsilnejsi class a klidne mi muzes podsouvat co chces. .) Vzdy to tak bylo, at uz v P&P D&D, nebo ve starsich D&D cRPG. NWN je mozna vyjimka a ty mas z toho zjevne vanoce. .-)
  • 0

#371 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 30.11.2006 09:27

Moje nazory teraz neberte ako nejaky nazor vedenia, kedze som v nom nikdy nebol a momentalne sa flakam takze ani nehrozi , ze by som ich u vedenia presadzoval.
Ono to s upravami pravidiel na Demone nie je velmi jednoduche, ked sa to prejednava verejne , tak sa nikdy nedospeje co i len k najmensej dohode, tak sa konkretny clovek zoberie urobi to podla seba , cim zase bude celit lavine hlasok typu "Tak zruste vsetko a budeme len lvl 1" , "Co takto nerusit uletenu vec , ale radsej vylepsit 15 inych povolani, pridat x veci do palety co to budu kompenzovat, ved to urcite nie je ziadna zlozita praca" a pod.

Zobrazit příspěvek

Hoj Mantore,
jak se dari na dovolenke? :)
Upravy pravidel na Demone maji dlouhou Historii. Nejvetsi problem jich je jejich mlhavost. Malokdo dnes vi(muze vedet) co vse bylo zmeneno... . Kdysi jsem se mi to spolu s Koshem podarilo dat do prezentovatelneho stavu. Dokonce se nam to podarilo zverejnit... .

Nicmene, je zde stale nekolik Expertnich Mechaniku (Freppi, Chu, Acsi, Lcd, Valdo, ...)kteri by mohly dat podnet na opravu veci ktere pokazil Bioware oproti "spravnym" AaD. Poznamka: "Spravne" AaD nejsou vyvazene pro online expeni.

Posledni a nejhure "opravitelny" problem je, ze lokace Demony jsou stavene jako probihaci (na toto tema jsem sveho casu vedl ohnive diskuze ... ). Diky tomuhle fenomenu Probihacich dungu se zda ze je nejake povolani (nejcasteji kouzlici) ve vyhode pred jinymi. Velmi by se tato situace zmenila, kdyby byla chut (a vule) mit dungy spise dobyvaci nez probihaci.

BTW Co rikate na NWN2?
  • 0

#372 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 30.11.2006 09:41

Uuu Wulfgare myslim ze ti rozumim proste neco jako bufferi v mmorpgckach v tom pripade bych klerikovy zrusil i to niceni zbrani stitu brneni a vseho co to vubec nici uz ani nevim a omezil to jen na ostatni hrace  klerik by tak byl sam na nic za to by ho vsichni chteli do party pro podporu bohuzel castecne tu ma takovou funkci bard no ale sem vsema deseti pro takovou roli klerika hral sem sage v ragnaroku a shillen eldery v l2 a tyhle ciste podpurny charaktery mi tu dost chybi to je proste moje role:)

Zobrazit příspěvek

Teeda Zpiritku tohle je Bezva napad ...
... jestlis to myslel tak ze Enchantovani svoji zbrane/zbroje ma klerda s sanci na zniceni(nebo vubec nejde provest) ale Ench jine postavy, idelane non-klerda, je 100% uspech. Bezva podpora pro Dmg Dealery :) a klerda se tak nejak samovolne presouva do puvodni role podpurneho classu.
  • 0

#373 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2006 09:46

Jojo parada ... "hele podrz mi tuhle zbran ... equipni ... prima a ted mi ji vrat" :cool:
  • 0

#374 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 30.11.2006 09:48

Vida... nicmene prave na takove veci byvalo Assist forum :)

Nicmene...
Na Equipnuti cehohokoli se dela nekolik kontrol. (napriklad CLIR) neni problem navic checknout item na Temporary effect a odstranit vsecky takove...
  • 0

#375 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 30.11.2006 10:17

Vida... nicmene prave na takove veci byvalo Assist forum :)

Nicmene...
Na Equipnuti cehohokoli se dela nekolik kontrol. (napriklad CLIR) neni problem navic checknout item na Temporary effect a  odstranit vsecky takove...

Zobrazit příspěvek

No ja myslim ze podepisovani itemu problem s podrzenim zbrane krasne vyresil, jedine ze by se lidi jezdili boostovat na trh nebo k lupinkovi do stromoradu. :cool:
  • 0

#376 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 30.11.2006 10:28

Jeje :) takhle se dat nachytat.
Diky Pepo.
I kdyz Boostovani na trhu by bylo nepekne... .
Tich par radku kodu by za to asi stalo.
  • 0

#377 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2006 10:33

Jako by pri te delce trvani byl problem se boostovat na trhu.

Nicmene...
Na Equipnuti cehohokoli se dela nekolik kontrol. (napriklad CLIR) neni problem navic checknout item na Temporary effect a  odstranit vsecky takove...

Zobrazit příspěvek

Coz by v praxi znamenalo, ze i nevinne schovani zbrane a opetovne equipnuti (napr. vymena za luk a zpet) by to rusilo ... to by spis muselo byt v necem jako onAquire. Kazdopadne nekritizuji navrh, jen poukazuji na uskali.
  • 0

#378 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 30.11.2006 10:56

Pravda. Kazdopadne tohle resitelne je.
Jen je otazka jestli tohle je to, co jsou hraci ochotni zkousnout.
Pac je to navraceni kouzel v plne sile, po kterem se uz dlouho vola.
A posileni vyznamu Plechovek/Thiefu jakozto Tanku/Damage Dealeru. (A&D puristi prominou WoW&L2 slang :))
A na druhou stranu oslabeni kleriku v primem boji.

Edit:
Ter a co treba, ze jde kouzlit jen na veci ktere ma Equipnute jen majitel a ten nesmi mit ani jeden lvl clerika :).
Jednoduche elegantni...

Příspěvek upravil gGeorg: 30.11.2006 11:14

• 0

#379 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 30.11.2006 11:12

no jeste by bylod dobre trosku sepsat o jake kouzla by vlastne slo pac ty dva enchanty na zbran klerika fakt neoslabi, tim nerikam ze to neni dobrej napad jen tim chci rict ze to nebude prilis ucelna uprava, ostatni buffy by zustaly v podobe jako jsou ted ? (prizen, sila, hasty, nevky ... - proste to co z klerika dela opravdu toho silneho klerika)
  • 0

#380 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 30.11.2006 11:16

Bylo oslabene myslim Dark Fire, GMw, a Nejake okouzleni na zbroj/stit.
Otazka pro mechaniky.
Jaka kouzla v Plne sile by neoslabila Klerdu prilis ale situovala by ho do druhe rady pri utoku?
Jinak polozena otazka. Z Jakych kouzel by mohly (ciste teoreticka diskuze) byt pouze "Buff other spell"?
  • 0

#381 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 30.11.2006 11:19

Bylo oslabene myslim Dark Fire, GMw, a Nejake okouzleni na zbroj/stit. Ale tohle je otazka pro mechaniky ...

Zobrazit příspěvek

jo to bylo oslabene + pridani moznosti zniceni ovsem navratem spatky + pridanim kouzleni na ostatni toho moc s klerikem podle me nevyresite porad bude klerik nejlepsi fajtr i zlodej teda pokud se tou upravou melo resit neco z tohodle (tak jsem ten puvodni prispevek ve kterem tohle vzniklo pochopil)
  • 0

#382 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2006 11:25

... ostatni buffy by zustaly v podobe jako jsou ted ? (prizen, sila, hasty, nevky ... - proste to co z klerika dela opravdu toho silneho klerika)

Zobrazit příspěvek

A ja myslel, ze jsi ten topic zakladal pouze s vyhradou oproti stackovani boostu AB z Divine Power a Favour ... ono i nejake hejsty a nefky :cool:

Jinak ja jako dlouhodoby klerik hrac nevidim take temer zadne "oslabeni" v teto zmene pro sebe sama. A ani moc velke posileni ostatnich.

A tak me napadlo ... co se tyce Divine Power, tak Tery i bez toho dosahne maxima +20 AB cap selfbufem :shades:
  • 0

#383 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 30.11.2006 11:29

Takovy muj sen libovlne Onlinovky je ten, ze zahrat si muze kady sam.
Ale poradnou stavicku to dostava jen v parte.
To jsem hral i prosazoval (co slo :)).
Ted mam do konce roku dovolenou, nakouknu sem a rozebirate tu vecne tema NWN.
Existence Univerzalniho vojaka.
Byval to Wizard, Sorcka (s pritelickem zamecnickem).
Ted klerda zabijak a zamecnik.

Mozna jsem to spatne napsal, ne tak oslabeni klerdy ve smyslu sebrani neceho. Ale kdyz se ukaze ze v parte nabufenej Warr to kosi jedna basen, klerda bude mit nauceno vice buffiku pro jine, proste proto ze se to vyplati ... .
Jiste, jsou Asocialove Klerici co by to porad tlacili samostatne, ale to neni chyba ne? Stejne naexpi mene :cool:
  • 0

#384 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 30.11.2006 11:33

Bylo oslabene myslim Dark Fire, GMw, a Nejake okouzleni na zbroj/stit.
Otazka pro mechaniky.
Jaka kouzla v Plne sile by neoslabila Klerdu prilis ale situovala by ho do druhe rady pri utoku?
Jinak polozena otazka. Z Jakych kouzel by mohly (ciste teoreticka diskuze) byt pouze "Buff other spell"?

Zobrazit příspěvek

tak otazka je jestli jsem kompetentni odpovedet, spis bych tak kdyby odpovedel asci nebo tak nekdo ale do druhe rady ho asi nestuuje nic, prave diky volnosti kterou nwn poskytuje vzdy pujde postavit tak aby moh tankovat, ale to snad ani neni nutne aby byl v druhe rade nebo tak neco jen by mel byt nejlepsim zlodejem zlodej, nejlepsim fajtrem fajtr, aby klerik nedokazal suplovat uplne bez problemu dalsi dve povolani a jeste mu zustaly vsechny vyhody klerika. Nevim co by napriklad udelalo presunuti bozske prizne do te kategorie buffy pro ostatni, a klidne by mohl byt i plosny, nevim jestli to neni moc silne, nebo naprosta kravina, dalsi pak asi bitevni vravu napriklad. Ochranne kouzla a nebo leceni si moc nedokazu predstavit proc by klerik nemel moznost sesilat sam na sebe.

to Terry : no to sem se tu snazim vysvetlit i ostatnim klerikum ze jim to vlastne nic moc nesebere no ty jedinej si to pochopil a jeste gerald. Topic byl zalozeny kvuli stackovani boostu obecne prizen + sila je docela do oci bijici a resila se uz milionkrat pac je to zarny priklad. O nevce a hastu mluvim protze diky domenam si klerik temer supluje i maga a vzpomenul jsem je tam protoze je poavzuju za dve kouzla ktere zasadne posili klerika, mozna se pletu.
  • 0

#385 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 30.11.2006 11:39

... Ale kdyz se ukaze ze v parte nabufenej Warr to kosi jedna basen, klerda bude mit nauceno vice buffiku pro jine ...

Zobrazit příspěvek

no 90% kleriku, kdyz jsou nabuffeni, to kosi uplne stejne nebo lip nez warr :cool:, i kdyz nema fajtra (+WM) vubec pokud ho ma tak je to uz jasne co to asi udela.

Samozrejme nerikam ze vsichni klerici jsou lepsi nez jakejkoli warr, aby to nebylo spatne pochopeno
  • 0

#386 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 30.11.2006 11:47

no 90% kleriku, kdyz jsou nabuffeni, to kosi uplne stejne nebo lip nez warr  :cool:, i kdyz nema fajtra (+WM) vubec pokud ho ma tak je to uz jasne co to asi udela.

Samozrejme nerikam ze vsichni klerici jsou lepsi nez jakejkoli warr, aby to nebylo spatne pochopeno

Zobrazit příspěvek

No, o tom je prave od zacatku tenhle topic.
Dobre self nabufenej klerda je kratkodobe vyrazne lepsi lepsi nez warr. (S neexistenci Devastu je to vice nez zrejme) Tohle s kombinaci "probihacich dungu" dava ve vysledku toho Uzasneho Univerzalniho Vojaka.
Ale kdyz by se nasla vule (?) a mechanici (vesmes Asistetni) by se shodly co by mohlo byt jen jako "Buff other" bude ti uuplne jedno ze Klerda si nascita dve kouzla. Plne nabufen pak dokaze byt prumernym bijcem (protoze neco by sam na sebe hodit nemohl).

Pozn. nejsem restriktator co by rad zakazoval kouzla nebo je mrsil.
Spis jsem ohybac :) aby veci byli pouzity k ucelu puvodne zamyslenemu...
  • 0

#387 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2006 12:04

Jinak co se me tyce (nemel jsem driv moc casu, abych forum cetl a nejak se vyjadroval) ... osobne nemam problem tolerovat, ze je fullboosted klerik v boji lepsi nez treba Fighter / WM, protoze to neni permanentni, proto se mi libila poznamka gG o "probihacich" / "dobyvacich" dungeonech nebo dispell od Duergara zaloznika (na ktereho jsem se sel vcera teprve poprve podivat :cool: ). Osobne si dokazu predstavit klerika bez boostu jako podrumerneho bojovnika, ktery se ale dokaze kratkodobe vybicovat k velmi kvalitnim vykonum :shades: Takze pro priblizeni me ke Keltarove vizi, bych videl spis zkraceni doby trvani, ci "mene pouziti" ... nicmene v PvP by se pomer nezmenil, dokud nekdo klerika nemajzne Mordekainem nebo Holy Avengerem :laugh:
  • 0

#388 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 30.11.2006 12:15

nj, Terry jenze to ocem mluvis ty, je poreseni jedne vyhodne dvojice kouzel. Nvic je to prave to mrseni o kterem jsem mluvil. zkraceni, Snizeni poctu ---> restrikce moznosti.
Ale vytvoreni "Buffy pro ostatni" kouzel je naopak "Vyzadovani kombinace postavicek k dosazeni cile".
Navic mas nastroj kam muzes prihazovat/vyjimat kouzla podle potreby tak, aby pri soucasnem stavu probihacich dungu (je vetsi sance na vytvoreni Demony 2 nez predelani toho co je :) ) Nebyl klerda samonosnej udernik ale naopak generator party ...

Velmi pochybuju o tom ze by si nekdy nekdo pak stezoval ze ten Dark Fire od Klery mu vydrzi neunosne dlouho ,a ty mumky kosi jak nic. :cool: a to vcetne Klerdu...
  • 0

#389 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2006 12:20

Ono nie zas tak lahke, povedzme zobrat divine power a urobit z toho party buff only + nestackovatelne s divine favor. Ma to potom dopad na silu party a chcelo by to upravu napriklad boss pokladov (a nielen ich), lebo to by uz vazne boli na smiech.
  • 0

#390 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2006 12:23

nj, Terry jenze to ocem mluvis ty, je poreseni jedne vyhodne dvojice kouzel. Nvic je to prave to mrseni o kterem jsem mluvil. zkraceni, Snizeni poctu ---> restrikce moznosti.
Ale vytvoreni "Buffy pro ostatni" kouzel je naopak "Vyzadovani kombinace postavicek k dosazeni cile".
Navic mas nastroj kam muzes prihazovat/vyjimat kouzla podle potreby tak, aby pri soucasnem stavu probihacich dungu (je vetsi sance na vytvoreni Demony 2 nez predelani toho co je :) ) Nebyl klerda samonosnej udernik ale naopak generator party ...

Čistě teoreticky - šlo by rozlišovat, kdy klerik kouzlí na sebe a kdy na někoho jiného, a podle toho určit délku trvání (sílu) kouzla?
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních