Skočit na obsah

Fotka

LineAge II

• Please log in to reply
696 odpovědí na toto téma

#361 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2006 12:40

hlavně nezapomeň, že musíš mít SP na založení klanu a braní dalších do něj;)

Zobrazit příspěvek

neco jsem o tom slysel,ale prave jinak nic moc nvm o tom.
Jo lidi nemate nekdo knowledge rukavice ..koupim :wow: ,nechteji se mi dropovat :excl:
  • 0

#362 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2006 13:06

podla mna by ste o tom CL mali hlasovat, pretoze predovsetkym to ma byt clovek, ktoreho ostatni uznavaju, respektuju, nebudu sa s nim zbytocne hadat a ohovarat ho, ked je offline. to byva vacsinou kontraproduktivne.
  • 0

#363 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 17.10.2006 13:24

ověřený seznam lidí:

Wertin - dark mystic, budoucí PS
Ranbog - human warrior
Chuanetta - DA !
Magnat - human wizard
Ineferia - dark elf wizard, budoucí PS
Mildur - elwen knight
Melinda - human wizard *
Tomi - Bishop * !
Daniela - human knight *
PallorMortis - darkelven wizard *
Haldeth - human knight *
Elwíra - dark wizard *
Lillien - Spellsinger !
Rega - human wizard *

neověření:

Lania - ?

- napište mi PM a kdyžtak doplním vás a pak si ostatní dejte do friendlistu

* - ve hře je moc nenajdete - málo hrají
! - již má klan
  • 0

#364 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 17.10.2006 13:26

podla mna by ste o tom CL mali hlasovat, pretoze predovsetkym to ma byt clovek, ktoreho ostatni uznavaju, respektuju, nebudu sa s nim zbytocne hadat a ohovarat ho, ked je offline. to byva vacsinou kontraproduktivne.

Zobrazit příspěvek

hlas pro Chu a díky možnostem Dktechu je možné změnit CL. Ale jsou třeba pádné argumenty. Pokud bude Chu CL, tak jistě budeme radit, ať mu jde funkce od ruky.
  • 0

#365 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2006 13:30

Ja bych byl pro Truhlika (Mildur). Chuanetta už je v Tomiho klanu, ne ?
  • 0

#366 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2006 16:11

Ja osobne nechci byt CL.
  • 0

#367 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2006 16:18

DKtech :wow:
zbohem Wulfgare DA lvl 43, Zifnab OL lvl 45 a halda dalších,DKtech je :rolleyes: a vždycky bude :laugh:
nechoď te tam, je to na :mad: , DMka tam sou na :grin: ... škoda slov a hlavně času strávenýho tam :excl:
  • 0

#368 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2006 16:36

Jo Chuan je tam u nás v klanu...já nevím, jestli v klanu budu i pak, na naše forum jsem psal, že je to na nich, jestli mě vykopnout, vadit mi to nebude...jen tam budu míň no

Jinak už mi jednou GM pomohlo:)
  • 0

#369 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 17.10.2006 16:48

ještě někdo - jen tak mimochodem - je v klanu a mám to aktualizovat?
  • 0

#370 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2006 18:22

Lidi nemůže mi plís někdo poradit kde mám získat D-Grade Crystaly? To je úplně nemožný potkat někoho kdo je prodává.
  • 0

#371 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2006 18:27

Lidi nemůže mi plís někdo poradit kde mám získat D-Grade Crystaly? To je úplně nemožný potkat někoho kdo je prodává.

Zobrazit příspěvek

V Giranu je určitě seženeš.
  • 0

#372 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2006 18:51

ano, od lidí...budou je tam prodávat...
  • 0

#373 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2006 19:05

nakup v obchode D equip a nechaj ho skrystalizovat v nejakeho trpaslika ;)
  • 0

#374 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2006 19:08

Garret

lvl 0 nehravec
  • 0

#375 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 17.10.2006 19:22

Garret

lvl 0 nehravec

Zobrazit příspěvek

- dokud neudáš rasu a povolání, tak nikam tě nezařadím

- mno, tak vám na přeji gl a ať to někam dotáhnete
  • 0

#376 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2006 21:10

Muze byt clovek vubec ve vice klanech?Asi ne co? Zas tak LA neni politicky :wow:
  • 0

#377 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 02:31

Heh ... dva dny po sobe se mi stalo, ze muj panak byl po logu uplne nekde jinde, nez jsem ho ukladala a vzdycky mi prislo, ze mi neco chybi. Mno ted jsem k veceru logla Lillien a ona byla komplet vysmejcena :( Nevim jestli nejaky dobrak zkousel nicky a hesla, ale prijde mi to celkem nemozne, aby se takhle trefil.

Stalo se to nekomu? :wow:
  • 0

#378 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 05:24

Heh ... dva dny po sobe se mi stalo, ze muj panak byl po logu uplne nekde jinde, nez jsem ho ukladala a vzdycky mi prislo, ze mi neco chybi. Mno ted jsem k veceru logla Lillien a ona byla komplet vysmejcena :( Nevim jestli nejaky dobrak zkousel nicky a hesla, ale prijde mi to celkem nemozne, aby se takhle trefil.

Zobrazit příspěvek

ano, bohužel se to stává. Znám několik případů, kdy si lidé stěžovali na to, že se jim postava objevila někde jinde a něco chybělo. Nevím, zda je možné dokázat, kdo to byl. Trefit se mohou. Otázka je, jak "zaneřáděný" máš počítač a jak silné či slabé heslo a login.
Zkus se obrátit na adminy Dktechu, ale asi ti moc nepomohou.

edit: doporučuji Kondíka než Rodiera

edit2: Zde jsou pravidla hraní na Dktechu a menší výtažek z nich:

§3

GM nebo admini nevrací žádné ztracené itemy/expy, kromě zvláštních případů doložených důkazním materiálem.

§7

Samozřejmostí je zákaz vykrádání účtů a neoprávněné měnění hesel. Za bezpečnost svého účtu nese zodpovědnost jeho majitel, ne admin serveru, který není povinen případnou krádež řešit.
Pokud si měníte účty, děláte tak na vlastní zodpovědnost, uvědomte si, že neměníme nastavení v účtetech = výměna/prodej účtu je nesmysl, nebo? si původní majitel můžee vygenerovat a zaslat na reg.mail nové heslo přes registraci.

a závěrem píšou: Neznalost těchto pravidel Vás neomlouvá !!!

- tudíž ti přeji hodně štěstí a nervů při jednání s nimi. Pokud se k tomu rozhodneš. Pokud máš screeny či se za tebe postaví klan či alespoň CL, snad ti pomohou. Kdyžtak si odchytni nějakého GM ve hře. Jednat s chlapy snad nebude problém. :excl:
  • 0

#379 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 07:11

Zobrazit příspěvek

ja bych ani moc nesazel tolik na prolomeni loginu a hesla jako spis na DK tech...protoze ac se tvari seriozne, je porad buglej od hlavy az k pate :) (jako ostatne vetsina neofic serveru byva)
je ovsem pravda ze na moznost proloémeni hesla dokonce nekde upozornovali (na foru mam pocit)
  • 0

#380 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 07:41

je ovsem pravda ze na moznost proloémeni hesla dokonce nekde upozornovali (na foru mam pocit)

Zobrazit příspěvek

hm, a já asi píšu co?
  • 0

#381 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 07:50

Zobrazit příspěvek

Myslim, ze sance na navraceni jakekolik vybavy ci zkusenosti je mensi nez nula.

Pred prazdninama takhle "zmizel" obsah inventare jedne z postav Rydiss na Alex. Nikdo do dnes nevim, kam se ten B equip podel.

Je to smutne, ale muzes si tak zacit novou postavu. NIc jineho s tim nenadelas.
  • 0

#382 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 08:00

spíš vytvořit nový acc a Alex není Dktech. Jenže ...
  • 0

#383 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 08:03

spíš vytvořit nový acc a Alex není Dktech. Jenže ...

Zobrazit příspěvek

Co ? To je pravda Dktech je vic prohnilej nez Alex.
  • 0

#384 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 08:36

Je to prostě špína a takovéhle vykrádání postav na jiném účtu není nic divného...taky už jsem o tom něco slyšel...
  • 0

#385 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 08:52

Co ? To je pravda Dktech je vic prohnilej nez Alex.

Zobrazit příspěvek

ano, na Alexandrii ti nevrátí věci. Je to jen a jen tvá chyba. Pokud ale se správně zatlačí na Dktechu na toho správného, tak to může dostat. Proto říkám, že Alex není Dktech.
  • 0

#386 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 08:57

ano, na Alexandrii ti nevrátí věci. Je to jen a jen tvá chyba. Pokud ale se správně zatlačí na Dktechu na toho správného, tak to může dostat. Proto říkám, že Alex není Dktech.

Zobrazit příspěvek

V tom pripade je to server uplne na houby, protoze vezmu svoji vybavu, dam ji nekomu jinemu a pak reknu ze mi vybrakovali ucet a oni mi daji zpatky novou. Tak tomu serveru se muzu opravdu jen smat. :wow:
  • 0

#387 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 18.10.2006 09:10

V tom pripade je to server uplne na houby, protoze vezmu svoji vybavu, dam ji nekomu jinemu a pak reknu ze mi vybrakovali ucet a oni mi daji zpatky novou. Tak tomu serveru se muzu opravdu jen smat.  :wow:

Zobrazit příspěvek

já tam nepíšu to, co se snažíš naznačit :) Důležité je tam to slovíčko "může". Nic není jisté a v současné době spíš řeknou: "Je to tvá chyba, máš si dát lepší ID a heslo. Tudíž má Sylvanas smůlu.
  • 0

#388 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 09:31

No to je fakt dobra prasarna jestli tohle dela nejakej "hrac". Takovy lidi strilet rovnou na ulici. Ale stejne si nedovedu predstavit, ze by uhadl Id ktery snad nikde pristupny neni a kod, to uz by musel bejt docela frajer, a nebo to maji uplne napikatchu zabezpeceny a naboura se jim do toho kazdej hnup. Kazdopadne to cloveku asi docela vezme chut do hrani na takovym serveru a s takovejma kretenama. To uz bych spis unesl, kdyby to byla chyba nekde na strane stroje nez ze se tam vyskytuje takova hyena.
Na druhou stranu se muzes utesovat, ze holt to nestoji zadny poplatky (pokud se nebude vybirat povinne na provoz serveru) takze holt smula. Ale citim s tebou bledule, hnus nejvyssiho kalibru.
  • 0

#389 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 09:32

Mno uz ma LA2 znudil je to len o blbom expeni :wow: take expenie som este v ziadnej hre nevidel.
Dalsia vec ..strach z wipe.A ten urcite pride.
Fakt by som neprezila keby sa my zmazla moja vyexpena postava s dobrym equipom a...
  • 0

#390 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 09:58

Napadla me takova kacirska myslenka ale nevim jestli je to vubec realizovatelnej ukol a v moci par lidi, ale ja verim ze je. Takze co me to vlastne napadlo.

No co tak na LA2 na GP naucit lidi hrat aspon trosku RP? Zatim je to tam takovy pitomy, de tam jenom o xp atd, nikdo ani netusi ze se da hrat RP a proto by sme my, stari mazaci jim to mohli ukazat ze zo neboli, a clovek si u toho uzije dokonce hodne zabavy :). Vim ze tam hraje strasne moc lidi, vetsina sou to maly tupy decka, ale urcite je tam i spousta dobrych hracu, kteri by tak chteli hrat, ale momentalne sou v mensine a vypadali by tam jako kreteni kdyby se o to snazili, a nebo nevi ze se daji delat takovy veci.
Stacilo by jit prikladem, a z malinkyho kaminku spustenyho na vysoky hore se muze strhnout velka lavina. Ja uz zacal prvni pokudy, vim asi sem tam vypadal jako kreten (dovedete si predtavit ciste PG server kde nekdo hraje RP :), ale docela to melo ohlasy a dokonce me uz nekteri zacali nesmele napodobovat. Takze navrh by byl, zalozit guildu, kde by sme se snazili hrat RP no a jak pisu, treba by se ostatni chytli. Vim je to docela nerealnej ukol, ale takovy sou nejlepsi a proc to aspon nezkusit. Ted tam dou vsichni se stylem jakej je nastavenej, protoze jim nic jinyho nezbyva, ale ten svet je jako stvorenej na supr RP hrani a byla by to skoda (kor kdy je tam tolik cechu) to aspon nezkusit.
Takze mel by nekdo zajem nebo je to na vas moc strasidelny? Nerikam zadny HC ale takovej relax aby sme se u toho bavili jak my, tak ostatni. Ja fakt myslim ze by sme tam mohli jeste prinest necekany zvrat ve stylu hrani
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních