Skočit na obsah

NWN 2

• Please log in to reply
420 odpovědí na toto téma

#361 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 23.11.2006 20:08

3. Nejak som este nenasiel moznost ako nektore veci ako pouzitelne featy, ktore nie su zaradene do modov, dostat do quickslotov. Ide mi o hracky typu: zrazenie, odzbrojenie, dychova zbran a dalsie. Ak viete ako na to pls. poradte :).
5. Emocie, je ich tam sotva 9, 10. Ako v singleplayer je to skoro nanic, ale do multiplayeru je toho zalostne malo. Tak isto ma celkom nahnevali tym, ze v dvojke nie je verbalni chat ("V" klavesa). V jednicke sa ces to da celkom sikovne komandovat henchmanov, zvieracich spolocnikov a familiarov ci summonov.
6. Zatial sa mi nepodarilo najst nejake tlacidlo, co by malo funkciu ako v jednicke tabulator (nasvietenie vsetkych pouzitelnych objektov). Bud som proste prehladal vsetko a jedno tlacidlo vynechal alebo je pravdepodobnejsie ze v dvojke ani nic take nie je.

Zobrazit příspěvek

ad3 - pokud chceš používat featy jako KD, odzbrojení ... tak si otevři list s featy a přetáhní si ikonku na quick slot
ad5 - emoce mi též chybí
ad6 - na to je klávesa "Y" - česká klávesnice
  • 0

#362 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:
  • Interests:NWN, Oblivion, Star Treky, AirSoft a mnoho dalsieho :)

Odesláno 23.11.2006 20:10

ad3 - pokud chceš používat featy jako KD, odzbrojení ... tak si otevři list s featy a přetáhní si ikonku na quick slot
ad5 - emoce mi též chybí
ad6 - na to je klávesa "Y" - česká klávesnice

Zobrazit příspěvek

Vdaka vyskusam :).
  • 0

#363 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 23.11.2006 22:01

hm
  • 0

#364 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2006 23:55

Zkus tuto modifikaci UI, treba to pak pujde jeste lepe, ja jdu prave testnout ;)

Zobrazit příspěvek

Dik, prima addon. UAAAAA ale, do psi riti, chci moc aby ta hra byla dobre hratelna uz od zacatku?
Ja nechci pridavat addony, ktery se podelaj po kazdym patchi a ja budu badat, skenovat net a hlidat ktera verze kteryho addonu je kompatibilni s kterym patchem. Sem linej jako krava, mam to rad a chci takovej zustat! Nota bene kdyz to vypada ze tech patchu bude kazdej tejden 14 :cool:
  • 0

#365 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2006 00:53

Dik, prima addon. UAAAAA ale, do psi riti, chci moc aby ta hra byla dobre hratelna uz od zacatku?
Ja nechci pridavat addony, ktery se podelaj po kazdym patchi a ja budu badat, skenovat net a hlidat ktera verze kteryho addonu je kompatibilni s kterym patchem. Sem linej jako krava, mam to rad a chci takovej zustat! Nota bene kdyz to vypada ze tech patchu bude kazdej tejden 14  :cool:

Zobrazit příspěvek

Toho sa neboj, s pozmenenym UI mi pre zmenu uz patch nejde vobec nainstalovat :shades:
  • 0

#366 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2006 06:38

Zobrazit příspěvek

Chces. Dneska je prece normalni, ze si zaplatis za nedodelany veci a musis cekat rok, nez je dodelaji. Tak si nestezuj, Jindra ti to vysvetli mnohem lip.
  • 0

#367 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2006 08:04

Checheche, chudák Jin.
:cool:

Ale bre mu tak, beztak je podmaznutej, aby nas nalakal a tu sragoru si koupili...
:shades:
  • 0

#368 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 24.11.2006 14:25

Ale bre mu tak, beztak je podmaznutej, aby nas nalakal a tu sragoru si koupili...
:cool:

Zobrazit příspěvek

..a taky mu to funguje...ze jo? (;
  • 0

#369 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 03.01.2007 15:29

Uz vysiel oficialny patch 1.03, hodte sem niekto link please, ja to akosi ehm ... akosi neviem najst.
  • 0

#370 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 03.01.2007 15:34

Uz vysiel oficialny patch 1.03, hodte sem niekto link please, ja to akosi ehm ... akosi neviem najst.

Zobrazit příspěvek

Autoupdate :cool: klasicke patche asi stale nerobia
  • 0

#371 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 03.01.2007 15:58

Zobrazit příspěvek

Uz? Dit je to tak mesic zpatky.
  • 0

#372 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 03.01.2007 20:43

Autoupdate  :thumbup: klasicke patche asi stale nerobia

Zobrazit příspěvek

ja akosi nemam original, ehm niekte som ju zapatrosil chapes, nie ? :cool:
  • 0

#373 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 03.01.2007 21:21

ja akosi nemam original, ehm niekte som ju zapatrosil chapes, nie ?  :cool:

Zobrazit příspěvek

Aj u teba bol ten pan ako sa len vola ... Alzheimer ?

Ale aj ked sa velmi snazil, nezabranil mi v nainstalovani patchu pomocou autoupdateu :thumbup:
  • 0

#374 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:
  • Interests:NWN, Oblivion, Star Treky, AirSoft a mnoho dalsieho :)

Odesláno 04.01.2007 21:26

ja akosi nemam original, ehm niekte som ju zapatrosil chapes, nie ?  :cool:

Zobrazit příspěvek

Nelegalny cd-key neovlivnuje funkcnost nwupdate softiku. Ani v nwn 1 a rovnako ani v nwn 2.
  • 0

#375 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 00:32

Nelegalny cd-key neovlivnuje funkcnost nwupdate softiku. Ani v nwn 1 a rovnako ani v nwn 2.

Zobrazit příspěvek

huh aha, sakra to som nevedel :cool: :smile: :thumbup:
  • 0

#376 Jindragon

Jindragon

Starší učeň

• Kronikář
  • PipPipPip
  • 206 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 12:48

V tomto clanku najdete vsechny potrebne informace o patchi 1.03, je tam i link kde lze stahnout offline verze.

Info o Hotfixu zde

Nejake info je take na foru sozu tu
  • 0

#377 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 16:47

V tomto clanku najdete vsechny potrebne informace o patchi 1.03, je tam i link kde lze stahnout offline verze.

Info o Hotfixu zde

Nejake info je take na foru sozu tu

Zobrazit příspěvek

juu, dakujem pekne :cool:
  • 0

#378 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 10.01.2007 18:45

To som si vravel aj ja, kym som nezistil, ze to az taka vyhra nie je hlavne co sa tyka zabavnosti  :cool:

Zobrazit příspěvek

No, faktem je, že akorát pouští ty svoje střely.
Hlavně mi vadí nakouzlování té schopnosti na zbraň. Nejdřív nakouzlit (jedna akce v háji) příští kolo teprve plácnout.

A to on má všechna kouzla neomezeně? Protože já byl na čtvrtém lvlu naštvaný, jaktože eště nemá spells per day a pak jsem zjistil, že už teda můžu cheche.

A co vlastně říkáte na ten interface? Přijde mi to strašlivě nepřehledné. Například feat zaměření na zbraň "rozkliknutý" do seznamu featů.
Character sheet proamerický (nevím jak jinak to vyjádřit) až běda.

A než jsem přišel, že se musí na něčem dlouze podržet pravý čudl, aby se rozkliklo to menu...

Opravdu se mi některé věci zdají jako krok zpátky - například nemožnost pravým tlačítkem "naplnit" quicksloty.
  • 0

#379 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2007 18:48

No, faktem je, že akorát pouští ty svoje střely.
Hlavně mi vadí nakouzlování té schopnosti na zbraň. Nejdřív nakouzlit  (jedna akce v háji) příští kolo teprve plácnout.

A to on má všechna kouzla neomezeně? Protože já byl na čtvrtém lvlu naštvaný, jaktože eště nemá spells per day a pak jsem zjistil, že už teda můžu cheche.
A co vlastně říkáte na ten interface? Přijde mi to strašlivě nepřehledné. Například feat zaměření na zbraň "rozkliknutý" do seznamu featů.
Character sheet proamerický (nevím jak jinak to vyjádřit) až běda.

A než jsem přišel, že se musí na něčem dlouze podržet pravý čudl, aby se rozkliklo to menu...

Opravdu se mi některé věci zdají jako krok zpátky - například nemožnost pravým tlačítkem "naplnit" quicksloty.

Zobrazit příspěvek

Mno tie kuzla to tak u warlocka proste je, ma slabsie kuzla, ale kuzli ich neobmedzene .. cize neni tam ani ziadna mana

Interface, mno ten cas, kym sa zobrazi to menu je nastavitelny, takze si ho mozes dat na minimum

Quicksloty sa ani mne nepacia, ale na vualte je kopa vylepseni UI, takze sa s tym da pohrat

No a tie featy, to hej, tiez som na to pozeral, a hlavne ked tam mas ako fighter takych rozbalovacih viac tak sa nahladas
  • 0

#380 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2007 21:51

Zatim jsem to dohral do Crossroads Keepu a muzu vam rict, ze to co tu zminujete je to nejmensi, ve srovnani s tim, co me v teto hre zatim potkalo. :)
  • 0

#381 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 10.01.2007 21:54

Zatim jsem to dohral do Crossroads Keepu a muzu vam rict, ze to co tu zminujete je to nejmensi, ve srovnani s tim, co me v teto hre zatim potkalo. :)

Zobrazit příspěvek

V kterém smyslu? : )
Nicméně pravda je, že trojka trpoš, Neeshka a ta nafrfněná zaklínačka, mě dokáže občas řádně pobavit.
  • 0

#382 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2007 20:25

Teda lidi, původně když jsem to hrál, tak jsem zas tolik nadšenej nebyl, ale když jsem zjistil, že je tam feat, který dovolý nosit velké zbraně v jedné ruce, tak mě to začalo víc bavit, hlavně proto, že si asi udělám hovado s dvěma kosama nebo halapartnama, jdou i různé kombinace....samo funguje i to, co chtěl Gobbo, jakýsi sparťan (ne fanoušek:) viz screeny:)

Přiložené soubory

• 0

#383 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2007 21:38

Teda to je dlouhej topik to se mě číst nechce.
Ale co se NWN 2 týče začalo mě to pěkně nudit v těch katakombách jak se tam nedá spát, bo se tam spawnují stíny. Tam už je to pěknej vopruz, hold jednička je tutovější.
Ale warlock je brutus povolání vo tom žádná :rolleyes:
  • 0

#384 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2007 21:55

Warlocka jsem zatim nezkousel (a asi ani nezkusim). Holt uz je to na me moc prehnany, ale NWN2 je dost akcni takze pro zacatecniky jasna volba. Na druhou stranu "tvoreni" a kombinovani kouzel (shape & essence) je docela zajimava vec.

Tomi: Tomu rikam padny duvod ke hrani.
  • 0

#385 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2529 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 00:38

Teda to je dlouhej topik to se mě číst nechce.
Ale co se NWN 2 týče začalo mě to pěkně nudit v těch katakombách jak se tam nedá spát, bo se tam spawnují stíny. Tam už je to pěknej vopruz, hold jednička je tutovější.
Ale warlock je brutus povolání vo tom žádná  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

Spat se tam da, stiny se objevi asi jen 3x nebo 4x a pak se da vyspat.
  • 0

#386 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 00:42

Som akurát v práci a browsujem po rôznych fórach na jednom som natrafil na jednu anketu, otázka znela.

Ktorý je váš obľúbený companion z Nwn2 ?

U mňa

1. Bishop : Jednoznačne najzaujímavejší charakter, Zmysel pre humor, platný v družine

2. Qara : Zaujimavé side questy, sorcka :laugh:

3. Khelgar : Klasický trpazličí temperament :laugh:, silná postava, len mi vadilo, že neutral good postava by bola taká agresívna

4. Elanee : Hoci je ako dobrá postava pomerne nudná, občas ma dokázala táto postava prekvapiť reakciami :laugh:

5. Grobnar : Ako postava mi prišiel tento bard slabý, takže som ho veľmi nebrával, no i tak ma každá scéna, v ktorej vystúpil pobavila.

Ak niekto máte nejakú obľúbenú hlášku, alebo pasáž, ktorá vás najviac pobavilo hoďte to tiež sem :rolleyes:
  • 0

#387 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 00:46

Spat se tam da, stiny se objevi asi jen 3x nebo 4x a pak se da vyspat.

Zobrazit příspěvek

No což o to ten spánek zas tak nepálil, vzhledem k tomu že sem byl warlock :rolleyes:
Ale od NWN 2 sem očekával mnohem víc mno, asi sem náročnej
  • 0

#388 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 01:03

No což o to ten spánek zas tak nepálil, vzhledem k tomu že sem byl warlock  :rolleyes:
Ale od NWN 2 sem očekával mnohem víc mno, asi sem náročnej

Zobrazit příspěvek

Asi ses no ... Ono ocekavat "neco vic" neni jako treba ocekavat "neco konkretniho". Lidi cekaji neco vic a pak jsou zklamani, i kdyz ani nevedi proc, pac dost dobre nevedeli co cekat :) Lepsi necekat nic a hru si uzit jak jen to jde a nezavrhovat ji, i kdyz te treba bavi, protoze ji zavrhuji ostatni.
  • 0

#389 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 08:09

Warlocka jsem zatim nezkousel (a asi ani nezkusim). Holt uz je to na me moc prehnany, ale NWN2 je dost akcni takze pro zacatecniky jasna volba. Na druhou stranu "tvoreni" a kombinovani kouzel (shape & essence) je docela zajimava vec.

Tomi: Tomu rikam padny duvod ke hrani.

Zobrazit příspěvek

Tak jako samo tam běhám za mága, že jo, ale když jsem tak blbnul s bojovníkama, zjistil jsem, že jde udělat i takové zvěrstvo:) a líbí se mi to:)
  • 0

#390 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 08:52

Asi ses no ... Ono ocekavat "neco vic" neni jako treba ocekavat "neco konkretniho". Lidi cekaji neco vic a pak jsou zklamani, i kdyz ani nevedi proc, pac dost dobre nevedeli co cekat :) Lepsi necekat nic a hru si uzit jak jen to jde a nezavrhovat ji, i kdyz te treba bavi, protoze ji zavrhuji ostatni.

Zobrazit příspěvek

Možná sem čekal víc po vzoru NWN 1 :rolleyes:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních