WoW
Odesláno 19.01.2007 11:31
Odesláno 19.01.2007 11:58
Free nedoporucuji. Akorat mi to zkazilo nazor na tuhle zajiste skvelou hru.Aha tak takhle sem to moc netestil..ono jak jim mizelo ztdravi tak sem pokusu zanechal.
Mno co jsem cetl recenze tak tam je par veci navic,jako modry(?) itemy ktery padaj lepsi nez v zakladni hre...Dost vazne o WoW uvazuju ale nejdriv si o tom neco poctu a tak.Mozna zkusim nejakej free a pak se uvidi
Popravde take uvazuji o oficu. Ale mam strach z navyku.
Rozhoduju se mezi GW a WoW. WoW ma tu nevyhodu mesicnich poplatku a to je psychicky utok. Si reknes, ze kdyz to platis, tak to musis poradne vyuzit a ejhle, najednou nedelas nic jineho nez paris WoW.

Odesláno 19.01.2007 12:04
Jo, souhlas, free nedoporučuju, nevim, jestli zrovna probíhá trial, ale vobčas to pustěj, každopádně někomu můžu poskytnout guest pass, pokud si to bude chtít vážně vyzkoušet.Free nedoporucuji. Akorat mi to zkazilo nazor na tuhle zajiste skvelou hru.
Rozhoduju se mezi GW a WoW. WoW ma tu nevyhodu mesicnich poplatku a to je psychicky utok. Si reknes, ze kdyz to platis, tak to musis poradne vyuzit a ejhle, najednou nedelas nic jineho nez paris WoW.
Jinak to placení je tak poslední důvod, kterej mě k tomu táhne

Odesláno 19.01.2007 12:09

Odesláno 19.01.2007 12:29

Tak to bude asi i tou hrou. A ja z toho mam prave trosku strach.
Odesláno 19.01.2007 13:03
Jojo, v ekonomii se tomu tušim řiká utopený náklady. Čili náklady, který nikterak neovlivníš, nemáš šanci je dostat zpět a de facto by ses při svym rozhodování na ně neměl ohlížet, protože už je prostě neuvidíš. Pak teprv můžeš maximalizovat uspokojení, který ti přinesou.Aspon si clovek muze vyzkouset jak moc jsou prachy pro jeho zivot urcujici :) To mas jak s hospodou kde zaplatis pausal a muzes sezrat kolik chces. Nekdo se naji, posedi a jde domu. Jinej si to pechuje prstem, prezere se a pak je mu tri dny fyzicky blbe spolu s psychickou euforii z toho, ze usetril nejakej ten sestak
Příklad - když se za 400,- najim tak akorát, bude mi dobře a budou to efetivně vynaložený finance. Když se přežeru, bude mi blbě, je míra uspokojení potřeb mnohem nižší v důsledku na tom vlastně prodělám.
Stejný je to s WoWkem. I když tam je to právě jen o tý závislosti, na nějaký náklady si ani nevzpomenete.
proto vás důrazně varuju - nezačínejte s tim!

#338 Host_SilverLady_*
#339 Host_SilverLady_*
Odesláno 19.01.2007 13:09
Aha tak takhle sem to moc netestil..ono jak jim mizelo ztdravi tak sem pokusu zanechal.
Mno co jsem cetl recenze tak tam je par veci navic,jako modry(?) itemy ktery padaj lepsi nez v zakladni hre...Dost vazne o WoW uvazuju ale nejdriv si o tom neco poctu a tak.Mozna zkusim nejakej free a pak se uvidi
- free max na vyzkoušení, ale spíše přijmi tu nabídku toho klíče na vyzkoušení
- k těm itemům, cituji z jedné recenze:
V datadisku vám z obyčejné příšery úrovně 61 snadno vypadne zelená věc, vlastnostmi podobná vydřené fialové výbavě z Blackwind Lair. Modré věci už se hravě vyrovnají T3 setu. Proč tedy pořádat obtížné čtyřicetičlenné raidy do Naxxramas, když v BC stačí zajít do prvního lesa a prostě si tam nové brnění ulovit.
Odesláno 19.01.2007 14:43
Uz questove odmeny v prvej lokacii datadisku su casto lepsie ako vacsina veci co ludia na sebe maju a vydreli si ich v instanciach ci battlegroundov, alebo narocne vycraftili. Za vsetky uvediem priklad:
Item na ktory , bolo treba stravit asi 3 dni velmi intenzivneho hrania battlegroundov (a to po vyraznom zlahceni v patchi s upravou honoru)
Old item
A teraz odmena z asi 10 min trvajuceho questu:
New item
Odesláno 19.01.2007 14:48
To je holt ten pokrork. Driv lide setrili na "ten skvelej telefon, co ho nemusis zapojovat do diry, Franto" a taky stal hnusne penize ... A dnes si staci uzit "...O2 Vanoce a jako darek od nas dostanete mobilni telefon ZX-bla bla, zdarma." :)S tymi itemami je to fakt, momentalne su vsetky endgame instancie z doby pred datadiskom mrtve, nevidim dovod preco tam chodit, mozno nejake specialitky a image zalezitosti (mounti , trinkety).
Uz questove odmeny v prvej lokacii datadisku su casto lepsie ako vacsina veci co ludia na sebe maju a vydreli si ich v instanciach ci battlegroundov, alebo narocne vycraftili. Za vsetky uvediem priklad:
Item na ktory , bolo treba stravit asi 3 dni velmi intenzivneho hrania battlegroundov (a to po vyraznom zlahceni v patchi s upravou honoru)
Old item
A teraz odmena z asi 10 min trvajuceho questu:
New item
Odesláno 19.01.2007 15:00
A zase budou nejake sety, ktere bude tezke ziskat. Zase budes dny travit v instancich ci battlegroundech, zas to lidi bude nutit hrat dalsi cas a plnit kasicku Blizzardu. Maj to holt promyslene dobre. Za rok a pul bude 80lvl atd atd..

Odesláno 19.01.2007 15:01
nj ja mluvil o obrane proti AI,samo proti hraci ses s timto kempingem vyrizenejGuardiany a Hydralisky na tebe ;) V případě, že nemáš detektory, tak Dark templars :P
Uz vas vidim jak za 10 let delate 300 lvlTo je proste o tom, ze Top je tedkom nekde uplne jinde (70lvl). A pocitam, ze tvurci tomu prizpusobili i svet. Nove lokace, nove Bosse, nove instance.
A zase budou nejake sety, ktere bude tezke ziskat. Zase budes dny travit v instancich ci battlegroundech, zas to lidi bude nutit hrat dalsi cas a plnit kasicku Blizzardu. Maj to holt promyslene dobre. Za rok a pul bude 80lvl atd atd..

Odesláno 19.01.2007 15:07
Odesláno 19.01.2007 15:13
A nemělo bejt v TBC možnost jít instance na normal a nebo hardcore? Já nevim, jestli to byla fáma, nebo jestli to tak fakt funguje. Jsem myslel, že by jako na hardcore padaly lepší věci...S tymi itemami je to fakt, momentalne su vsetky endgame instancie z doby pred datadiskom mrtve, nevidim dovod preco tam chodit, mozno nejake specialitky a image zalezitosti (mounti , trinkety).
Odesláno 19.01.2007 15:47
Tie stare horsie veci tu stale v systeme su a stale su rovnako narocne na ziskanie. Ta herioc obtiaznost u starych instancii myslim ani nie je.
Osobne mi nie je jasne , co ich k takejto pochybnej koncepcii viedlo , predaj datadisku by nijako neohrozil ani normalny progress vybavy.
Odesláno 19.01.2007 15:52
Odesláno 19.01.2007 17:10
GW je diametralne odlisna hra od WoW, zatimco wowko je takovy pratelsky, poklidny a nikdo te tam do niceho nenuti s minimalni moznosti buildovani (jen talenty to odlisuji od lineage), jsou gw hekticka buildovaci zalezitost, kde zalezi na sehranosti party, rychlych reflexech a schopnosti splacat z moznosti skillu svoji postavicky co nejsilnejsi potvoru, jinak si moc neskrtnes. "tzv" rp cast hry je tam stejne jen k ziskavani titulu a onoho lelvu 20 se kterym se jde pvpckovat...ono takhle jak jsem to nastinil to mozna vypada ze gw pomlouvam, ale tak to neni, je to taky skvela hra, jen jsem se pokusil vypichnout uplne odlisny pristup k hraci od tehle dvou her...a taky jsou zadara, coz jim muze prominout tech par nedostatku-a ze jich moc neni-ktere ma(to placene wowko je mnohem zabugovanejsi-o neplacenym se radeji nezminuju)Free nedoporucuji. Akorat mi to zkazilo nazor na tuhle zajiste skvelou hru.
Odesláno 21.01.2007 10:08
mno ono je tam bugu dost, nevim jak v BC, ale odhaduju ze uz se chysta novej patch, kterej nam zas rekne jakou hromadu chyb opravil ;)noo :) zas tak hrozne to nieje :) ziadne nejake VAZNE bugy v hre nie su.
Si zober BC kolko si nasiel bugov??
v GW proste bugy neexistujou, nejsou, na zadnej jsem nenarazil, vsechny skilly fungujou tak jak fungovat maj, zadny patche pro tu hru neexistujou a presto porad slape, to je neco co na ncsoftu obdivuju, tenhle aspekt hry se jim povedl...a pak ty hrozny tejdenni odstavky serveru kazdou stredu, coz se nekdy protahne az do dalsiho dne, GW jsou neplaceny tak proc ku**a zadny odstavky nepotrebujou, ackoli maj mensi finance nez blizardi? gw hraju uz rok, zazil jsem jednou ze by nejeli, vypadek byl ctyrhodinovej a v login obrazovce se omlouvali a sypali si popel na hlavu...blizardi proste oznami, ze hra dva dny nepojede a tecka
Odesláno 21.01.2007 10:50
V datadisku vám z obyčejné příšery úrovně 61 snadno vypadne zelená věc, vlastnostmi podobná vydřené fialové výbavě z Blackwind Lair. Modré věci už se hravě vyrovnají T3 setu. Proč tedy pořádat obtížné čtyřicetičlenné raidy do Naxxramas, když v BC stačí zajít do prvního lesa a prostě si tam nové brnění ulovit.
Tak tahle recenze ze dost velký kec. Ty itemy budou lepší ale to až ty epicky .
Hraju TBC už kolem mesíce na ruským free a s tim souhlasit nemůžu :)
Na dráčkovi jsem už taky létal :)
Odesláno 21.01.2007 11:07
Po pravde receno....Sam nevim co no...Kdyz mam cas a chut tak studuju po netu...Aspon vim ze to bude ELFSc0ute zacinam se tesit ze budes chtit poradit s vyberem postavy a buildu pro WoW

Ale zadnej spam nebude

BTW Jak je to s placenim.Plati se za kazdy den co je clovek ve hre nebo ma proste 60 dni zaplacenych at hraje ci nehraje?
#355 Host_SilverLady_*
Odesláno 21.01.2007 11:15
Tak tahle recenze ze dost velký kec. Ty itemy budou lepší ale to až ty epicky .
Hraju TBC už kolem mesíce na ruským free a s tim souhlasit nemůžu :)
Na dráčkovi jsem už taky létal :)
ano ano, ty TBC hraješ již měsíc a tak jsi expert ;) Víš vše a díky free serveru jsi super znalec :)
Po pravde receno....Sam nevim co no...Kdyz mam cas a chut tak studuju po netu...Aspon vim ze to bude ELF
.O zbytku jen premejslim...
Ale zadnej spam nebude![]()
BTW Jak je to s placenim.Plati se za kazdy den co je clovek ve hre nebo ma proste 60 dni zaplacenych at hraje ci nehraje?
tudíž elf, ale z toho, co tu čtu, jsou ostatní "alíci", takže budeš Night Elf. K placení - ze začátku stačí zadat, ehm, číslo falešné kreditky a tím si aktivuješ měsíc zdarma a až po tomto měsíci se ti strhávájí peníze. Platit můžeš za 1, 3 či 6 měsíců - čím déle, tím méně. Platíš, i když nehraješ.
Odesláno 21.01.2007 11:23
Tak treba i blood elf? nebo je to oddeleny?zaklad a BC? No s tou kreditkou o tom vimtudíž elf, ale z toho, co tu čtu, jsou ostatní "alíci", takže budeš Night Elf. K placení - ze začátku stačí zadat, ehm, číslo falešné kreditky a tím si aktivuješ měsíc zdarma a až po tomto měsíci se ti strhávájí peníze. Platit můžeš za 1, 3 či 6 měsíců - čím déle, tím méně. Platíš, i když nehraješ.

#357 Host_SilverLady_*
Odesláno 21.01.2007 11:35
Tak treba i blood elf? nebo je to oddeleny?zaklad a BC? No s tou kreditkou o tom vim
.A ty karticky sou snad jen na 60 dni?nebo i na dyl?
blood elf může být též, ale jak již píšu, výše uvedení hrají za alíky a u hordy moc nejsou. Tudíž, pokud budeš hrát na stejném serveru, jako oni, tak budete stát na druhé straně. Karty jsou na 60 dnů, na víc ne. Pokud někoho znáš, kdo to může platit kreditkou a ty by jsi mu pak dával peníze, bylo by to dobré. Základ a TBC je oddělený temným portálem. U hlavních ostrovů jsou pouze dvě nové startovní lokace pro BE a D.
Než aby jsi platil tu kartu, zkus ty kreditky. Někde zde uvedený link na wow web je má - alespoň nezaplatíš další peníze a budeš si to moci zkusit.
Odesláno 21.01.2007 12:39
#360 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 21.01.2007 13:37
jen takova mala vecna, mozna jsis toho nevsim, soudim dle tohoto co pises, ale gw stahujou patche, opravy a addony, behem toho kdyz sam hrajes na pozadi, takze o tom ani nevis.v GW proste bugy neexistujou, nejsou, na zadnej jsem nenarazil, vsechny skilly fungujou tak jak fungovat maj, zadny patche pro tu hru neexistujou a presto porad slape, to je neco co na ncsoftu obdivuju, tenhle aspekt hry se jim povedl.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních