Zaujimave stranky
Odesláno 13.06.2006 06:41
Anorganicke slouceniny obsazene ve vodě, hlavně na dně moří a oceanu, byla bohata na zakladni stavebni prvky organickych sloucenin a zicvych organizmu. C, H, O, N, ... Postupně tak mohli vznikat organicke slouceniny. Tak vzniklo "prebioticke bahno". Za asistence nejakeho toho zareni (slunce+kosmicke) popřípadě mohl být vhodný i výboj nadále mohli lehčeji vznikat složitější oganicke slouceniny - zakůladní kameny zivota - bilkoviny... To se zacalo postupně jak toho přibývalo nabalovat a postupne to zacalo mit ruzne vlastnosti, jak to rostlo tak se to stavalo organizovanějsi. Pak už to bylo na pokraji zivota - jeste to enbylizive organizmi ale uz k tomu nebylo daleko. Z toho se vyvyjeli postupne predchudci jednobunecnych organizu, porad hrozne primitivnich treba proti dnesnim bakteriim. Bykli dost rozmanite a nektere "pozrali" ostatni. Nektere organeli v bunce vjsou s dvojitou mem branou, a ty vznikli ze jedna budka pohltila jinou a nakkonec z toho byla simbiosa. A tak se postupne vyvyjeli do jednobunecnych organizmu pak mnohobunecnych ....... a ted to vypada jak to vypada.
Odesláno 13.06.2006 13:04

Odesláno 13.06.2006 13:15
Odesláno 13.06.2006 15:37
Odesláno 13.06.2006 22:41
Odesláno 13.06.2006 22:49

Odesláno 13.06.2006 22:54

Odesláno 13.06.2006 23:03
Já to zkouším, ale po první větě mi pravidelně vypne mozek. Asi špatná frekvenceMel bys to cist,se aspon trochu priucis od moudrejsiho

Odesláno 13.06.2006 23:22
Ne nebyla,radsi to necti,ja si ot vzdycky prectu a co me napadne napisu se a uz podle rozsahu mych textu muzes poznat co tam pise za omyly on samJá to zkouším, ale po první větě mi pravidelně vypne mozek. Asi špatná frekvence
Popravdě i z těch původních jsem zvládl 2 omyly a pak to mozek vzdal. Že by chyba nakonec byla u mě?

Odesláno 13.06.2006 23:34
Odesláno 14.06.2006 08:57
Ja je nastesti ani nevidim, ale obcas neodolam k kliknu si, abych se podival ... pak lituji.Čte ty Magnátovy příspěvky vůbec někdo?
Jeho zalibu v psani nekonecne dlouhych vet, nejlepe ani neoddelenych, proste nemohu prekousnout. A kdyz uz to prelouskam, tak to nepochopim

Pise uz aspon neco rozumneho a ne jen bezduchy spamm, ze bych ho treba vymazal z ignore ?

Odesláno 14.06.2006 09:06
Jo, tohle:Ja je nastesti ani nevidim, ale obcas neodolam k kliknu si, abych se podival ... pak lituji.
Jeho zalibu v psani nekonecne dlouhych vet, nejlepe ani neoddelenych, proste nemohu prekousnout. A kdyz uz to prelouskam, tak to nepochopim![]()
Pise uz aspon neco rozumneho a ne jen bezduchy spamm, ze bych ho treba vymazal z ignore ?]
Ale buď v klidu, bylo to na měMel bys to cist,se aspon trochu priucis od moudrejsiho

Odesláno 15.06.2006 09:06
Priznavam,ze jsme linej oddelovat vety , a proto pisu rozsahle souveti,to ze to nechapes je pochopitelne,protze mnohdy vlstnimi slovy (to uz samo o sobe muze byt matouci) cituju genialni filozofii a ty chape malokdo.Ale uz jsme vzdal komentovat ty omyly,je to narocne jinak uz jsme u 13 a je to bes a hruzaJa je nastesti ani nevidim, ale obcas neodolam k kliknu si, abych se podival ... pak lituji.
Jeho zalibu v psani nekonecne dlouhych vet, nejlepe ani neoddelenych, proste nemohu prekousnout. A kdyz uz to prelouskam, tak to nepochopim
![]()
Pise uz aspon neco rozumneho a ne jen bezduchy spamm, ze bych ho treba vymazal z ignore ?
Odesláno 15.06.2006 09:23
Priznavam,ze jsme linej oddelovat vety , a proto pisu rozsahle souveti,to ze to nechapes je pochopitelne,protze mnohdy vlstnimi slovy (to uz samo o sobe muze byt matouci) cituju genialni filozofii a ty chape malokdo.Ale uz jsme vzdal komentovat ty omyly,je to narocne jinak uz jsme u 13 a je to bes a hruza
Tohle myslis vazne nebo si jen delas legraci?

Odesláno 15.06.2006 12:07
šílene video. plna třída japoncu kteri se pri divani na video nesmi smat jinak .....
Dont laugh
Silent library
tichá knihovna
Odesláno 15.06.2006 21:47
Bezvadné... To druhý video, jsme hledal,ale na těch stránkách, co bylo, už vypršel čas či coMagnát to tu pěkně zaspamoval takze tu něco hodim at se nenudíte
šílene video. plna třída japoncu kteri se pri divani na video nesmi smat jinak .....
Dont laugh
Silent library
tichá knihovna
Odesláno 16.06.2006 12:27
Bezvadné... To druhý video, jsme hledal,ale na těch stránkách, co bylo, už vypršel čas či co
i to druhe video jede normalne kliknes na odkaz a spusti se ti media player. a pokud ne tak tady mas odkaz na celou stranku ne jen na video
pro strinxe
Odesláno 16.06.2006 16:07
Odesláno 16.06.2006 21:29
Odesláno 18.06.2006 08:36
................
Pěkně mě štveš, teď abych si zase oba díly sehnal a dohrál

Jinak to intro je super, se mi hodně líbí jak tam odprásknou týpci z bratrstva toho typa a pak mávaj do kamery

a ten film vypadá jako nějaká blbost, ty mrtvoly na konci se mi zdáli jak z nějakého zombie filmu...ale nemůžu si vzpomenou, z kterého, ale je podle něj hra
Odesláno 18.06.2006 19:36
No ja bych chtel intra ze vsech tri dilu,ale nikdo je nemam a nasel sjme jen tohle.Co se tyce toho filmu nvm,co to znamena,vlasten nikdo nv co to znamena,jen nekdo nasel tohle,je to zahada.Jinak Tactic podle me byl dobrej a to dost a i v casopisech dostaval velka hodnoceni,pravda nebyl to klasickej fallout,ale on takhle ani nebyl delan,proto v nazvu to Tactic.Myslim,ze je tam hodne dobrych vychytavek,kterymi by bylo dobry se inspirovat ve tretim dilu,jestli teda bude,s nim je to taky zahada.Samozrejme nejkontroverznjsi byl real mod,prej novackum s elibil a veteranum ne,ale to neni pravda,me s etreba libil.A jinak banda nadsencu ma tool F2 a pracuje na jeho uplnem prepracovanim(niovy pribeh apod) a vypada to fakt dobreResident Evil? ze by?
Jinak Fallout je vynikajici hra *vzpomina na bezesne noci proparene s falloutem*.A to intro no to je naprosto husta vec...Cela hra je naprosto husta vec.Krom Fallout tactics
BTW: je nejaka gameska hodne inspirovana Falloutem Fall of The GAia nebo tak nejak

Odesláno 18.06.2006 22:48
JJ souhlasim,ale nadruhou stranu co se bitek tyce,tak tactic mel mnoho vylepseni vhodnych i pro tahovej mod,ale zkousel sjme Tactioc hrat v tahovym a to se neda,ty bitky byyl moc monstrozni,ten real me fakt vyuziti,samozrjem ze nemam nic proti tomu ,aby se v teoretickem pokracovani zas epreslo an tahovej,alew vylepseni z Tactic by mohli zustat,ale jak rikam mnoho lidi odsuzuje real mod,ale ten Tactic ybl na nej delanej a nedalo se to bez neho hrat,to je pak potreba si uvedomit pri delani dasliho dilu.A ty "zombiciů taky si rikam,ze jestli budou vypadat takhle,tak ten clovek ma spatnou predstavu o Ghulech,to nejsou zrouti mozku,juako jestli ot dela rejza a scenarista,kteri nikdy neparili Fallouta,tak potezpanbuh a bude to ultra blbost.No ja tactic neodsuzuju jen je to jiny nez fallout.jinak sem mel radsi tahovej mod nez real time.Jinak ty mrtvolky z ty ukazky mi toho residenta pripomely...
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních