Podle mne si spousta lidiček musí uvědomit, že Demona je lvl cup 30 a že pro lvl cup 30 jsou prostě nějaké classy nevhodné. Ne nepřístupné, ale nevhodné. A taky si myslím, že ti lidé jsou velice rozmlsaný. Vraťte se zpět do dob kdy jste si pustili Single playera. Kolik jste tam udělali lvl? Tam jste byli rádi když jste například ten BoE dostali.
V persistentním světě se nám zdá, že nějaký postavy mají obrovské výhody. Klerik se vyléčí, mnich si zasololuje DZ atd. Ale proč by se ten kelrik nevylecil? vždyť od toho je to klerik. Proč by si ten mnich nezasoloval DZ, když je k tomu vlastně přispůsoben.
Takže buď si člověk udělá Rangera nebo barbara a bude ho hrát tak jak je a nebo za něj hrát nebude. Nebo si může pustit Singla a zahrát si ho tam
Mám taky druida a nezdá se mi tak špatný, je velice dobrý, jen mne zmzí, že se nepomýšlí na výšku dveří dungeonů, takže na 30lvl bude na nic. Ale nevadí mi to, jsem s tím smířen.
Věci, který by se měli řešit jsou Demona-bugy jako fungující TS na skryté postavy. Nebo když zaběhnu zaroh a skryji se tak příslušná NPC mne stejně vidí, i když vím, že mne v životě nemůžou spotnout. A jiné.