Agnes
Odesláno 25.03.2007 14:06

Odesláno 25.03.2007 14:23

#337 Host_Ariadna_*
Odesláno 25.03.2007 14:27
#342 Host_Ariadna_*
Odesláno 25.03.2007 14:31
proc by potom vytahoval verd sekerku kdyz by mel zpatky mithril to nak nechapu
nevim presne jak to bylo ale mne se zdalo ze na mne vyjel s mithrilem, fakt nevim a pak si vzal verd. Mozna pocital s tim ze mu vyrazim mithril a na rychlej panel si dal verd sekeru, co ja vim ? v podstate to je jedno
Odesláno 25.03.2007 14:33
Chtěl asi řici že sekera se vrátí, expi Ti zpět nezařídí, nebo?
Jo expy ti nikdo nevrati, expy vyzaduji cas. na novou sekeru mu staci rict : hele halde logni za toho kovare a potrebuju novej mithril ... a ma to vybaveny, kdezto kdyz riznutim hlavy nekdo prijde o exp tak musi jit expit (co zabira hodne casu)
#346 Host_Ariadna_*
Odesláno 25.03.2007 14:33
nojo taky mozny ale to moch uz na zacatku prehodit :)
hlavne taky vyrazena zbran mizi z quickslotu a je rychlejsi ( zvlaste v lagach ktere tam byli ) vytahnout verd pres quickslot nez hledat v invu mithril ...
( jinak ja sem pro to, aby vyrazene zbrane padali do invu a jen se mazali z quickslotu ( lost weapon - acquired weapon ) )
Odesláno 25.03.2007 14:38
kdybi takhle padaly NPC zbrane jaky by asi mely :) takovej dag trebahlavne taky vyrazena zbran mizi z quickslotu a je rychlejsi ( zvlaste v lagach ktere tam byli ) vytahnout verd pres quickslot nez hledat v invu mithril ...
( jinak ja sem pro to, aby vyrazene zbrane padali do invu a jen se mazali z quickslotu ( lost weapon - acquired weapon ) )

Odesláno 25.03.2007 14:43
Odesláno 25.03.2007 14:44

Odesláno 25.03.2007 14:48
Mno jo,co mam delat kdyz celej souboj se snazi pouze vyrazit zbran a ukratst?Fakt ubohe,jeste prijit na zavolani pres tell.
pokusil sem se vzit jen prvni krat. pak sem si rekl ze nebudu svine (jako vy) a ze ti nevemu ani jednu sekeru, pricemz jsem ti ji mohl vzit, ale neudelal jsem to. By ses divil kolik sem dostal tellu (v prubehu boje) abych ti ji vzal ze tam lezi na zemi. A vis proc se prisel ? protoze si od hejakala pozadoval tvou sekyru (i kdyz sem ti uz rikal ze ji nikdo z TM nema) a sekl si ho zakerne.
Zacni se chovat jak clovek, ne jak prase
Odesláno 25.03.2007 15:02
no jako ja se na to koukal a pro sekeru ste se zklanely oba dolu a to hned jak byla vyrazenapokusil sem se vzit jen prvni krat. pak sem si rekl ze nebudu svine (jako vy) a ze ti nevemu ani jednu sekeru, pricemz jsem ti ji mohl vzit, ale neudelal jsem to. By ses divil kolik sem dostal tellu (v prubehu boje) abych ti ji vzal ze tam lezi na zemi. A vis proc se prisel ? protoze si od hejakala pozadoval tvou sekyru (i kdyz sem ti uz rikal ze ji nikdo z TM nema) a sekl si ho zakerne.
Zacni se chovat jak clovek, ne jak prase
Odesláno 25.03.2007 16:36

Odesláno 25.03.2007 16:53
24 sekund > Říkal jsi, Arone, že jsi utekl přžes dvě lokace dal spaní a Agnes tě sekla ve spánku. Čili musel být tak 6 sekund za tebou nebo jak dlouho trvá spánek.
Já bych tak nějak souhlasil s Beeboowem, neboť jak mě kdysi poučil jeden velký mudrc - za což jsem mu dodnes vděčný - nic není černobílé a dokážu si představit jak probíhaly rozhovory i na straně druhé (že nešlo pouze o spravedlnost, ale byla v tom i nemalá špetka zadostiučinění).
Svolávání kamarádíčků přes klienta (viděl jsem ve svém případě na vlastní oči) je pravda.
Mafie dle mě není tak zcestná a byl to zrovna JETR, který na fóru vehementně prohlašoval, že obchodovat se nebude, zbraně do ST neprodá a v zápětí se snažil dát dohromady bandu, co by zruinovala Fíkuse.
Je mi vskutku zle ze "silných hráčů", ale hold kdo chce být nejlepší, má zřejmě velkou spotřebu mýdla.
Já souhlasim tady s Malostrojem.
Jsem znechucenej ze silných hráčů, svolávání kamarádíčků a tak dál...taky jsem zažil na vlastní oči a je to fakt humus.
Nevim proč se tu hádáte, když obě strany jsou svatý jak Ingar sám. nikam to nevede, leda k pěknýmu ovoci, což mě sere nejvíc, protože vy si vyřešíte dvou týdenním expením a hotovo a ostatní zase budou v pytly.
Proč radši nehledáte, jak tohleto vyřešit?
Stejně to nikdy nezkončí tak, že jedna ze stran pořeže tu druho a vyjde z toho neposkvrněna.
Odesláno 25.03.2007 16:53

..clovek na chvili odsud vypadne..a hned prijde o spoustu "legrace"...

Odesláno 25.03.2007 17:09
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních