Skočit na obsah

PÁD DÉMONY

• Zamčené téma Téma je zamčeno
349 odpovědí na toto téma

Anketa: Myslíte že se démona řítí face to face zkáze? (92 členů volilo)

Myslíte že se démona řítí face to face zkáze?

1. ANO (34 hlasů [27.87%])

Procento volících: 27.87%

2. NE (66 hlasů [54.10%])

Procento volících: 54.10%

3. MOZNÁ (17 hlasů [13.93%])

Procento volících: 13.93%

4. BLBE (5 hlasů [4.10%])

Procento volících: 4.10%

Hlas

#331 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 15.04.2007 12:10

Jo plků Tě ušetřim. Seš pro mě ten typ, kvůli kterým je dobře, že se řezání zrušilo......sběratel hlav, přesvědčenej o tom, jak je tím pro okolí zábavnej....

Zobrazit příspěvek

Přesně tak. Hlavní je slůvko "přesvědčený".
Protože vypadá přece jen krapet inteligentně, takže věta "Mám v seznamu ještě 7 lidí na fiknutí", vychází spíše z přesvědčení než z blbosti. O tom, z čeho vychází dotyčného přesvědčení, už budu raději taktně mlčet.

Taktéž zmínka o tom, že si vezmeš disarm a budeš házet věci do koše...no, alespoň jsi na sebe upozornil a nebudeš mít (naštěstí) dlouhého trvání.
  • 0

#332 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 15.04.2007 13:19

Když se tady tak oháníš RP odpověz mi na jednu otázku. Jakej rozdíl je v tom, když někoho zabiješ a bude následovat...

..."přiblíží se k mrtvole a vytáhne dýku zvláštního tvaru, přiloží ji k hrdlu tvé hlavy a postupně ji oddělí od těla, hlavu poté opatrně vloží do zvláštní nádoby"...

...*emote wand, chceš postavě uříznout hlavu? ano...

Zobrazit příspěvek

RPčkem se tady ohání většinou ti,které když okradeš,zabiješ a v nedávné době i řízneš,tak právě oni velice rychle na nějaký RP zapomenou.Bud si stěžují a nebo ne RP se mstí(po smrti postava ztrácí čast paměti a nepřátelství mezi bojujícími mizí-říkají pravidla,ja je však nevymyslel).
Příznám se,že ti tak nějak nerozumím.Myslel jsi rozdíl mezi tím,když tě zabiju a nebo zabiju a říznu?..Jak to zdůvodním RP?Jaký je rozdíl v hratelnosti Demony s řiznutím a nebo bez něj?To jsi měl na mysli?
Já to dělal napřkl.takhle:*Po urážkách rozběsněný trpaslík,po těžkém boji rozlícený válečník,jediným tnutím své sekery,oddělil hlavu od těla*...emote wand.Jaký je rozdíl mezi tím kdybych ho nefikl a nechal jen tak ležet?..Velký,zavolá si klerdu a je zase na nohách jako by se nechumelilo,nadává v ooc a vysmívá se,jak mu to neva,že je v pohodě.(už ne jako postava,ale jako hráč-to se mi fakt stalo.Já bud se s ním nebavil a nebo mu řekl,že jako postavy jsme spolu zkončili..viz.pravidla a nebo jsem vůbec neodepisoval.)Když ho ale říznu?..hehe... pominu-li pravidla,jeho ještě větší nadávání,tak mu to aspoň není jedno napřkl. :laugh:
  • 0

#333 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 15.04.2007 13:39

Jsem se zase já docela pobavil..diky malostroji,dííky Pindruše...hehehe.Reaguju ted jen na vas dva,chytraci.
Nikdy..opakuju Pindruše,nikdy jsem nesekal makovici pro to,aby se ten druhej pobavil.Chápeš?Fiknutí hlavy byl napřiklad trest za to co jsem popisoval výš.Tím fiknutím jsem se ani moc nebavil,připadá mi takové nudné.(představoval bych si větší řev a víc krve..hehehehehehehe)..jsem hroznej co?Podělan..PKčko je tady...:D.Spíš mě ten hráč bavil potom,jak to neunesl a řval jako tygr,když za jeho NADAVANI přišel trest okamžitý a nikoliv stížnost k DMkam,co stejně většinou nic nevyřešej.Proto si asi vezmu to odzbrojení,na tyhle tipky,co sice RP hrajou na trhu,ale jak jím někdo dupne na kuří oko,tak jsou sprostý jako dlaždiči.(ne jako postavy,ale jako hráč hráči).Proto ten disarm a ještě větší řev..:D.
P.S.Mé přesvědčení do toho netahej.Hlavy jsem vzal jen típkům,na které byla vypsaná odměna a nebo ještě jednomu,co si mě před časem v ooc pozval za město a tam mě nechal zmastit silnějším kolegou..:D.*Sběratel hlav* ber s rezervou.Nejsem zase tak zlej,jak to může vypadat.
  • 0

#334 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 15.04.2007 14:02

...

Zobrazit příspěvek

Píšeš sice rozsáhle, svatý mstiteli, ale krom toho, že ses pasoval na samozvaného vykonavatele spravedlnosti, který se v tom vyloženě vyžívá a který se strašně rád předvádí, neříkáš nic nového.
Takže opět souhlas s Pindruší...

edited: Kvůli takovým jako jsi ty, jsem rád, že řezání hlav zmizelo :laugh:
  • 0

#335 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 15.04.2007 14:20

Píšeš sice rozsáhle, svatý mstiteli, ale krom toho, že ses pasoval na samozvaného vykonavatele spravedlnosti, který se v tom vyloženě vyžívá a který se strašně rád předvádí, neříkáš nic nového.
Takže opět souhlas s Pindruší, ještě že kvůli takovým jako jsi ty, to řezání hlav zmizelo  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Zase špatně,je mi jedno jestli se nespravedlnost bude dít na tobě.Zařid si to jak chceš.Každý sám za sebe.Kapišto?..Nehájím spravedlnost jako takovou,ale když jsem to zkoušel kdysi dávno hnát přes DMka,tak co se stalo?..HOVN..*domysli si*.Takže si jedu svou *spravedlnost*.To tady dělalo víc lidí..napřkl.Godzi.Ten ti napíše *vyřešim to chlapsky*..hehehe.Žádnej Sv.mstitel jak píšeš.Nehodlám se rvát i za druhé...:D.
P.S.Pindruše a jeho indiani..hehe..jo,jen budte spolu...:D.
  • 0

#336 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 15.04.2007 14:33

Jsem se zase já docela pobavil..diky malostroji,dííky Pindruše...hehehe.Reaguju ted jen na vas dva,chytraci.
Nikdy..opakuju Pindruše,nikdy jsem nesekal makovici pro to,aby se ten druhej pobavil.Chápeš?Fiknutí hlavy byl napřiklad trest za to co jsem popisoval výš.Tím fiknutím jsem se ani moc nebavil,připadá mi takové nudné.(představoval bych si větší řev a víc krve..hehehehehehehe)..jsem hroznej co?Podělan..PKčko je tady...:D.Spíš mě ten hráč bavil potom,jak to neunesl a řval jako tygr,když za jeho NADAVANI přišel trest okamžitý a nikoliv stížnost k DMkam,co stejně většinou nic nevyřešej.Proto si asi vezmu to odzbrojení,na tyhle tipky,co sice RP hrajou na trhu,ale jak jím někdo dupne na kuří oko,tak jsou sprostý jako dlaždiči.(ne jako postavy,ale jako hráč hráči).Proto ten disarm a ještě větší řev..:D.
P.S.Mé přesvědčení do toho netahej.Hlavy jsem vzal jen típkům,na které byla vypsaná odměna a nebo ještě jednomu,co si mě před časem v ooc pozval za město a tam mě nechal zmastit silnějším kolegou..:D.*Sběratel hlav* ber s rezervou.Nejsem zase tak zlej,jak to může vypadat.

Zobrazit příspěvek

Jsem velmi ráda že řezání hlav na Demoněm skončilo a kdo o tom pochyboval toho jistě tvé přízpěvky přesvědčili o správnosti tohoto kroku.
1. Píšeš že by jsi chtěl ještě 7 hráčům znepříjemnit hru uřezáním hlavy. To tě tak hodně namýchlo ,naštvalo ještě dalších sedm hráčů? Tak proč si tak nadáváte vzájemě a kolikrát i sprostě a kdepak RP. To když jsem slyšela jak si nadávali třeba Skald se Zlatovousem tak to jo, to mělo opravdu úroveň to každý musel pochopit že ty hráči jsou třeba i kamoši v reálu, to bylo vtipné u toho jsem se i bavila jaké to byli hlášky. Za tým počitačem můžou sedět přece i starší lidé nebo i mladé dívky tak proč se nervovat a být sprostej?
2. Buď vděčný že je na Demoně taková svoboda jaká je , a že DM zasahují až už to opravdu asi jinak nejde. Na jiném modulu-NWN světě by jsi asi napsal v tomto duchu jeden dva přízpěvky a odcházel by jsi ověnčený ovocem na věčné časy.
3. Pindruši by jsi se měl omluvit, až budeš hrát jak ona (on) z 30% tak budeš dost dobrej a všichni s tebou budou rádi hrát.
4. To co se ti stalo v reálném světě řeš tam , tady můžeme chápat nebo i pochopit ,ale v konečném důsledku si z toho uděláš kolotoč a nebudeš moci vystoupit ani zabrzdit , až z něj vypadneš
Závěrem: Zkus napsat Paldymu a pokecat s ním třeba to pomůže
  • 0

#337 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 15.04.2007 14:40

ano, doktor Paldy ti urcite pomoze
  • 0

#338 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 15.04.2007 14:50

Řezání mělo zůstat. Mám v seznamu ještě 7 lidí na fiknutí(žadný mstění za ooc,vše RP).

Zobrazit příspěvek

Takze vse RP, vsakze? Esteze si pred chvilkou spominal, ze to je preto, lebo ti potom dojdu telly, ze im to nevadi a tak si sa rozhodol to tym hracom pekne znechutit nech si to zapamataju.

Navrhujem ovocie za blbost.
  • 0

#339 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 15.04.2007 15:04

Je to až zarážející, co tady říká.

Mrakomore jak si výše řekl jedinej důvod je aby si to ten hráč zapamatoval a aby se ti nevysmíval. Bohužel tvůj problém je, že se nemůžeš přenést přes to, že jsou i hráči, kteří hrajou jinak než ty a tobě podobní. Nebudou ti tellovat, když je zabiješ. Pokud jim třeba znetvoříš tělo začnou s tím postižením i hrát, něco o tom napíšou. Očistec nebyl ani tak trestem pro postavu, ale jen a jen pro dotyčnýho hráče. Někdy svý odpostatnění měl, ale z 90% právě lidi jako ty v tom viděli jen "zpestřování hry" druhejm. Ano, teď se nebude moct Disin navzájem zabíjet a řezat hlavy s Merinem, Sonou a podobnejma. Věřím, že pro váš tím zmizelo ono "kouzlo" Démony.
  • 0

#340 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 15.04.2007 17:37

Je to až zarážející, co tady říká.

Mrakomore jak si výše řekl jedinej důvod je aby si to ten hráč zapamatoval a aby se ti nevysmíval. Bohužel tvůj problém je, že se nemůžeš přenést přes to, že jsou i hráči, kteří hrajou jinak než ty a tobě podobní. Nebudou ti tellovat, když je zabiješ. Pokud jim třeba znetvoříš tělo začnou s tím postižením i hrát, něco o tom napíšou. Očistec nebyl ani tak trestem pro postavu, ale jen a jen pro dotyčnýho hráče. Někdy svý odpostatnění měl, ale z 90% právě lidi jako ty v tom viděli jen "zpestřování hry" druhejm. Ano, teď se nebude moct Disin navzájem zabíjet a řezat hlavy s Merinem, Sonou a podobnejma. Věřím, že pro váš tím zmizelo ono "kouzlo" Démony.

Zobrazit příspěvek

Píšeš samozřejmosti.Já vím kde leží Amerika..:D.Hráč,kterej se s Disinem pomlatil a prohrál,netelovall,bral to jako hru,ode mě nikdy říznutej nebyl.Nevím o čem mi tady kážeš?Fakt to netuším.
A proti Pindruši nic nemam,až na ty voloviny co tam psal o indianech.
A kouzlo Demony?..hehehe..to už seš úplně mimo mísu.Mě nejde ve hře o to někoho říznout.To byla krajní možnost.Mě jde spíš o jejich šrajtofle a to zůstalo.Navíc zůstal i zmiňovaný disarm a s tím se dá taky užít spousta *legrace*.
  • 0

#341 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 15.04.2007 17:44

Takze vse RP, vsakze? Esteze si pred chvilkou spominal, ze to je preto, lebo ti potom dojdu telly, ze im to nevadi a tak si sa rozhodol to tym hracom pekne znechutit nech si to zapamataju.

Navrhujem ovocie za blbost.

Zobrazit příspěvek

Ježiši,oni jsou otevřený hranice,co?..Co se nám to sem valí z východu?...:D.Ale dost,na tohle nebudu reagovat.Nauč se číst.. :laugh:
  • 0

#342 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 15.04.2007 21:21

2Mrakolol

Neni to ani obsahlosti tvych prispevku (ktery by se dali zcucnout do jedny vety) ale spis nechuti proc sem nedokazal vsechny precist...takze jen, prosim nepouzivej ty hvezdicky, nebo jeste lepe, na tejden si zalez do sekce "RP", klidne se zeptej, radi ti tam lidi pomuzou, vysvetlej ti ze nejaky donucovaci rp typu " *domysli si* " v RP moc neexistuje. To samy s timhle cituji "Navíc zůstal i zmiňovaný disarm a s tím se dá taky užít spousta *legrace* " :laugh: no jestli takle hrajes "Rp" ve hre tak potežpanbohové...a naprosto souhlasim s beebowem viz níže.

Když se tady tak oháníš RP odpověz mi na jednu otázku. Jakej rozdíl je v tom, když někoho zabiješ a bude následovat...

..."přiblíží se k mrtvole a vytáhne dýku zvláštního tvaru, přiloží ji k hrdlu tvé hlavy a postupně ji oddělí od těla, hlavu poté opatrně vloží do zvláštní nádoby"...

...*emote wand, chceš postavě uříznout hlavu? ano...

Zobrazit příspěvek

Nebo snad v realu mas taky nakou hulku na to kdyz se chces treba vycurat? Delas ze sebe jenom invalidu zavislyho na systemu a scriptech a o tom vazne Rp neni :laugh:
  • 0

#343 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 15.04.2007 21:34

Ježiši,oni jsou otevřený hranice,co?..Co se nám to sem valí z východu?...:D.Ale dost,na tohle nebudu reagovat.Nauč se číst.. :laugh:

Zobrazit příspěvek

Nenechaj sa prosit a pekne pokracuj. Kazdym dalsim prispevkom len potvrdzujes svoju vyssie zmienenu ustrednu dusevnu vlastnost :laugh:
  • 0

#344 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 15.04.2007 21:37

...
Navíc zůstal i zmiňovaný disarm a s tím se dá taky užít spousta *legrace*.

Zobrazit příspěvek

nevychadzam z udivu...
Toto je hra pri ktorej sa ludia chcu bavit, a nevidim ziaden dvovod preco by mal niekto inym hru kazit...
Ak sa ti niekto vysmieval, alebo ta urazil tak mu na rovinu povedz ze sa sprava ako vol a ak to nebude zaberat jednoducho ho ignoruj...

Ak sa budes spravat sposobom, rezem hlavivky rezem (kradnem zbrane, kradnem), tak jedine co dosiahnes je len nenavist a zlc... Ak je toto tovjim cielom, tak by si mal zvazit svoj odchod...

A ak sa takymto sposobom spravas aj v realneom zivote, tak ta uprimne lutujem...
  • 0

#345 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 16.04.2007 08:27

Tak jeste udelat , aby zbran po vyrazeni padala do invu vlastnika zbrane a lidi, snazici se "o vetsi RP" konecne snad odejdou. :laugh: :laugh:
  • 0

#346 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 09:28

Nevite, jake postavy ma Mrakomor? Ze bysme mu nechali ochutnat vlastni meducinu :laugh: :clover:
  • 0

#347 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 09:43

Nevite, jake postavy ma Mrakomor? Ze bysme mu nechali ochutnat vlastni meducinu  :laugh:  :clover:

Zobrazit příspěvek

To víme, ale myslim, že jen reagovat na ty bláboly co tu vyplodil je pod naši úroveň a ti kteří to přeci jen zkusili narazili na betonovou zeď jeho ega. Takže být jimi už toho nechám, protože to skutečně nemá cenu.
  • 0

#348 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 09:49

To víme, ale myslim, že jen reagovat na ty bláboly co tu vyplodil je pod naši úroveň a ti kteří to přeci jen zkusili narazili na betonovou zeď jeho ega. Takže být jimi už toho nechám, protože to skutečně nemá cenu.

Zobrazit příspěvek

Kazisvete.
  • 0

#349 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2007 23:27

Jelikoz uz tady nehraju a nenicim si nervy pri ztrate "sakra-dlouho-ocekavane-epicko-deekinovske" zbrane, kterou mi slohl ten prasivec Muhdy, kdyz neprenesl pres srdce, ze jsem ho a jeho dva poskoky poslala k zemi, a v zapeti jsem horekovala na fore kvuli prebihani z lokace na dalsi lokaci v prubehu boje, tak musim rict, ze je moc zabavne sledovat tohle vsecko.
Driv bych byla na strane "utlacovanych" (asi) a s rude zakalenym zrakem bych zbesile busila do klavesnice a vzyvala vsechny svate (i ty mene svate) ke zmene, jenze ted fandim mrakovi :)

Nevim proc, ale docela me chlapik bavi. Nedokazu to vysvetlit a nemuzu se zbavit potouchleho sklebu na tvari, kdykoli od nej neco ctu. Takze se drzte babovky a dejte si jeste do tela!
  • 0

#350 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 02.05.2007 23:24

ehh Kamonaji a nechtel bys ten seznam zverejnit ? :devil:

:happy:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních