Jsem se zase já docela pobavil..diky malostroji,dííky Pindruše...hehehe.Reaguju ted jen na vas dva,chytraci.
Nikdy..opakuju Pindruše,nikdy jsem nesekal makovici pro to,aby se ten druhej pobavil.Chápeš?Fiknutí hlavy byl napřiklad trest za to co jsem popisoval výš.Tím fiknutím jsem se ani moc nebavil,připadá mi takové nudné.(představoval bych si větší řev a víc krve..hehehehehehehe)..jsem hroznej co?Podělan..PKčko je tady...:D.Spíš mě ten hráč bavil potom,jak to neunesl a řval jako tygr,když za jeho NADAVANI přišel trest okamžitý a nikoliv stížnost k DMkam,co stejně většinou nic nevyřešej.Proto si asi vezmu to odzbrojení,na tyhle tipky,co sice RP hrajou na trhu,ale jak jím někdo dupne na kuří oko,tak jsou sprostý jako dlaždiči.(ne jako postavy,ale jako hráč hráči).Proto ten disarm a ještě větší řev..:D.
P.S.Mé přesvědčení do toho netahej.Hlavy jsem vzal jen típkům,na které byla vypsaná odměna a nebo ještě jednomu,co si mě před časem v ooc pozval za město a tam mě nechal zmastit silnějším kolegou..:D.*Sběratel hlav* ber s rezervou.Nejsem zase tak zlej,jak to může vypadat.

Jsem velmi ráda že řezání hlav na Demoněm skončilo a kdo o tom pochyboval toho jistě tvé přízpěvky přesvědčili o správnosti tohoto kroku.
1. Píšeš že by jsi chtěl ještě 7 hráčům znepříjemnit hru uřezáním hlavy. To tě tak hodně namýchlo ,naštvalo ještě dalších sedm hráčů? Tak proč si tak nadáváte vzájemě a kolikrát i sprostě a kdepak RP. To když jsem slyšela jak si nadávali třeba Skald se Zlatovousem tak to jo, to mělo opravdu úroveň to každý musel pochopit že ty hráči jsou třeba i kamoši v reálu, to bylo vtipné u toho jsem se i bavila jaké to byli hlášky. Za tým počitačem můžou sedět přece i starší lidé nebo i mladé dívky tak proč se nervovat a být sprostej?
2. Buď vděčný že je na Demoně taková svoboda jaká je , a že DM zasahují až už to opravdu asi jinak nejde. Na jiném modulu-NWN světě by jsi asi napsal v tomto duchu jeden dva přízpěvky a odcházel by jsi ověnčený ovocem na věčné časy.
3. Pindruši by jsi se měl omluvit, až budeš hrát jak ona (on) z 30% tak budeš dost dobrej a všichni s tebou budou rádi hrát.
4. To co se ti stalo v reálném světě řeš tam , tady můžeme chápat nebo i pochopit ,ale v konečném důsledku si z toho uděláš kolotoč a nebudeš moci vystoupit ani zabrzdit , až z něj vypadneš
Závěrem: Zkus napsat Paldymu a pokecat s ním třeba to pomůže