Skočit na obsah

Fotka

Zaujimave stranky

• Please log in to reply
502 odpovědí na toto téma

#301 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 19.05.2006 13:43

Dekujeme, vozerte se!

Zobrazit příspěvek

5. cervence ? Doufam ze nebudu po kalbe. :cool:
  • 0

#302 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 16:01

Jak Melisa :cool:
http://www.1000her.c...e386fc7b35d7dfb
  • 0

#303 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2006 10:27

http://madbrahmin.bonusweb.cz/

Ted jsem tam narazil na tenhle obrazek,sem fakt zvedavej,jak to nakonec dopadne :cool: ,a ty pribehy v kniznim vydani by mohly byt take dobre.

Přiložené soubory

• 0

#304 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2006 13:35

Mortal kombat theme
The real mortal kombat
  • 0

#305 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2006 20:00

Rucnikovy den

Nezapomente, uz zitra! :cool:
  • 0

#306 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2006 21:11

Rucnikovy den

Nezapomente, uz zitra!  :cool:

Zobrazit příspěvek

JJ, mam to v kalendáři zakroužkovaný.
Na ten pražskej sraz nejspíš nepudu, ale ručník mít rozhodně budu...
  • 0

#307 JETR

JETR

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 436 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2006 00:36

Naaadhera must see
http://www.aardschok.net/node/38
sprejer od ktereho bych si nechal vymalovat klidne i cely byt opravdu nadhera
  • 0

#308 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2006 08:38

Naaadhera must see

Zobrazit příspěvek

tohle jsem videla nekolikrat nazivo na ulici - asi to nebude moc narocna technologie :)
  • 0

#309 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.05.2006 07:25

Naaadhera must see

Zobrazit příspěvek

nádhera to je :cool:
  • 0

#310 Eraser.CZ

Eraser.CZ

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 327 Příspěvků:

Odesláno 26.05.2006 17:49

To zkusim pastelkama...
  • 0

#311 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 26.05.2006 18:24

Naaadhera must see

Zobrazit příspěvek

Velice pekne,ale muj oblibenec pres grafiku....

prekvapko :cool:
  • 0

#312 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2006 11:58

Velice pekne,ale muj oblibenec pres grafiku....

prekvapko :cool:

Zobrazit příspěvek

hele teď začínám šetřit na to Harkonnenské křeslo :wink:
  • 0

#313 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2006 14:06

Uz to neni zadna novinka, ale me se to libi.
Ishkur's Guide to Electronic Music
  • 0

#314 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2006 15:41

Uz to neni zadna novinka, ale me se to libi.
Ishkur's Guide to Electronic Music

Zobrazit příspěvek

dost dobry :cool:
  • 0

#315 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2006 14:21

pro vsechny, co jeste nemaji jasno, je-li v okolnim vesmiru zivot

Vyvraceni obecne oblibenych omylu logickymi argumenty

doporucuji projit i dalsi kapitoly :wink: :innocent2:
  • 0

#316 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2006 14:24

doporucuji projit i dalsi kapitoly  :innocent2:  :wink:

Zobrazit příspěvek

Skvele, fantasticke, unasejici! Vystupuje tisic slonu! :wink:
  • 0

#317 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2006 14:35

... a 76 000 lam
joooo logickymi argumentami :wink: :wink: :innocent2:
jasne
  • 0

#318 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2006 15:01

doporucuji projit i dalsi kapitoly  :wink:  :wink:

Zobrazit příspěvek

Cheche, skoda ze pak dal uz se prilis okate podbizi nabozenstvi jako jedina cesta z toho hnusu kolem. To si mel nechat autor az na posledni velky finale.

Ale nektery hlasky sou fakt husty.
:wink: :innocent2:
  • 0

#319 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2006 15:37

fakt se mi libi, jak stavi na naprostem nepochopeni evolucni teorie, vyvozuje zavery z mylnych "drive jsme si rekli" predpokladu atp :)) je uzasnej, uz dlouho jsem se tak nenasmala
  • 0

#320 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2006 15:50

mne to asi nepride zmiesne. ale v jednom ma pravdu - demokracia je blbost. ibaze preto, lebo umoznuje rozhodovat o svete @^*$%!om ako je dotycny pan.
  • 0

#321 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2006 15:58

doporucuji projit i dalsi kapitoly  :wink:  :wink:

Zobrazit příspěvek

Mno u ty darwinovy teorie zapomnel na muj oblibeny citat od meho oblibeneho filozofa,neprezivaji silni,ale slaby,protze jsou pocetnejsi a chytrejsi :ermm: ,ale i tak pro vladu jsou urceni silni viz omyl demokracie,ale jinak i kdyz s nim v mnohych uvahach musim souhlasit(ne ale uplne),tak na me to pusobi,ze je akorat zastancem jedne badikady a stejne jako on si dokaze oduvodnit svoji "pravdu" logickymi uvahy,tak i ti druzi to dokazou,takze ze je pravda relativni neni omysl,ale fakt :innocent2: .A take neni omylem ,ze Jezis byl jednim z mnoha moudrych,nezna ani trosicku Asijke dejiny,Konfucius byl take prorok a podle tehdejsich moralnich pravidel jeho zeme,muzeme uvazovat,ze i on byl bez hrichu a co trebas dnesni Dalajlama,ma to nedomysleny,nebo lepe je moc zaujaty krestanstvim.VBerim,ze precetl mnoho knizek od ruznych historiku,filozofu,psychologu,socioologu a jinych geniu,ale jeste jich mnoho zbyva :wink:
  • 0

#322 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2006 16:00

mne to asi nepride zmiesne. ale v jednom ma pravdu - demokracia je blbost. ibaze preto, lebo umoznuje rozhodovat o svete @^*$%!om ako je dotycny pan.

Zobrazit příspěvek

Ale jak rekl Churchil,tak je to zatim, to nejlepsi,cetl jsme i zajimave clanky o otm jak se da internet vyuzit,ci samozrejme take zneuzit,ohledne demokracie a samozrejme nemuzes srovnavat dnesni demokracii,ktera je jeste v plenkach s demokracii antiky nebo s cisarstvim Indiem,Ciny a Egypta,proste mame co dohanet a co je lepsi,nemusime vymyslet nic noveho.
  • 0

#323 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 12.06.2006 22:36

doporucuji projit i dalsi kapitoly  :innocent2:  :wink:

Zobrazit příspěvek

To je fakt v řiti, já myslel, jak nejsem neoblomný a tak, ale asi by mi ten mozek na nějakém tom sezení bez problému vymyli :wink:

No krapet mě to nahlodalo, budu muset svou čtenářskou vášeň nasměrovat jiným směrem...hlavně by mě teda, zajímalo, jak je to s tím životem z neživota?
  • 0

#324 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2006 23:34

To je fakt v řiti, já myslel, jak nejsem neoblomný a tak, ale asi by mi ten mozek na nějakém tom sezení bez problému vymyli  :innocent2:

No krapet mě to nahlodalo, budu muset svou čtenářskou vášeň nasměrovat jiným směrem...hlavně by mě teda, zajímalo, jak je to s tím životem z neživota?

Zobrazit příspěvek

Hele ted to poradne procitam a cim dal tim vic se mi to rposte nelibi,ja materialsita nejsme,takze bych i souhlasil,akorat on z jednoho extremu jde do druheho.Treba ohledne tech valek a toho "muset" mel by si precist sociologicke pojednani o holocaustech od Baumana,pak yb pochopil,takze z cele te kapitoli souhlasim akorat s tim,ze technika spolu s tupci a jejich pastyri je fakt dost nebezpecna.Taky by si mel uvedomit,ze valka je nedilnou soucasti statu a porad jako mnozi ostatni spojuje zlo a spatne,coz je nesmysl."Zlo neni spatne,je stejne tak uzitecne jako ot dobre,jen plni jinou funkci."(Friedrich Nietzche).Co s etyce te druhe kapitoli budiz,ale dneska ta fveda opravdu pokrocila,vidi vesmir velmui jednoduse,velky tresk neni tak jednoducha operace a vesmir se neskalada jen z toho viditelneho,to jsou jen 4 %,pak je pres 20% temne hmoty a pres 70%temne energie,a vesmir vlasten vznikl nejen z nashrpmzadene hmoty,ale take antihmoty,ktera se ale ve vesmiru zvlast nevyskytuje a zkouma se proc,samozrejme velky trsk muzeme vysvetlit jako nejakeho bopha,bozsky zasah,proc ne,ale on to trosicku prehani podle meho.Tak a ted jdu na ty blaboly o mimozemstanech...
  • 0

#325 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2006 23:37

Ked sa tak na to pozeram znova tak on to asi mysli vazne. Najprv som to povazoval za trochu nepodarenu recesiu. Jezkove oci, vsak ten vol si tam vymysla vlastne fakty ake sa mu hodia a pise uplne bludy! Velmi mi to pripomina isty americky fanaticky "vyskumny tym", ktory v 40 tych rokoch dokazal teoriu dutosvetosti (tj. ze nezijeme na povrchu gule, ale v jej vnutri). Tiez sa im pekne pred ocami krutili vsetky "fakty" a vychadzalo presne co chceli.

Maslo neboj, nie je to take cierno biele: kus sutra <-> clovek. Je vela chemickych zlucenin a systemov medzi tymito dvoma polmi. Odporucam nejake prevelmi mudre knizky (tj take ktore pred zverejnenim zakonite musel citat aj nejaky clovek so zdravym rozumom).
  • 0

#326 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2006 23:40

Ked sa tak na to pozeram znova tak on to asi mysli vazne. Najprv som to povazoval za trochu nepodarenu recesiu. Jezkove oci, vsak ten vol si tam vymysla vlastne fakty ake sa mu hodia a pise uplne bludy! Velmi mi to pripomina isty americky fanaticky "vyskumny tym", ktory v 40 tych rokoch dokazal teoriu dutosvetosti (tj. ze nezijeme na povrchu gule, ale v jej vnutri). Tiez sa im pekne pred ocami krutili vsetky "fakty" a vychadzalo presne co chceli.

Maslo neboj, nie je to take cierno biele: kus sutra <-> clovek. Je vela chemickych zlucenin a systemov medzi tymito dvoma polmi. Odporucam nejake prevelmi mudre knizky (tj take ktore pred zverejnenim zakonite musel citat aj nejaky clovek so zdravym rozumom).

Zobrazit příspěvek

No ja jsme vedel ze to myslel vazne,akorat pak z toho vzeslo ,ze je to zarytej krestan ala maticka cirkev(proti krestanstvi nic,ale co s tim udelal tahle instituce..),no takze on si vezme na paskal jeden extrem ala materialsimus a vyvraciho dalsim extremem nabozenstvi,ktere tam neustale cpe,ale asi si neuvedomuje,ze ten o kom mluvi,nejakej velmi moudry a vyspeli clovek,nabozenstvi nepotrebuje,ala citat od autora uvedeneho vyse"Vsichni bohove jsou jiz mrtvi,ted cekam na prichod nadcloveka".
  • 0

#327 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2006 23:41

vesmir se neskalada jen z toho viditelneho,to jsou jen 4 %,pak je pres 20% temne hmoty a pres 70%temne energie,a vesmir vlasten vznikl nejen z nashrpmzadene hmoty,ale take antihmoty,ktera se ale ve vesmiru zvlast nevyskytuje a zkouma se proc,samozrejme velky trsk muzeme vysvetlit jako nejakeho bopha,bozsky zasah,proc ne,ale on to trosicku prehani podle meho.Tak a ted jdu na ty blaboly o mimozemstanech...

Zobrazit příspěvek

Mas v tom tiez vcelku slusny salat :innocent2:
  • 0

#328 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2006 23:48

Mas v tom tiez vcelku slusny salat  :wink:

Zobrazit příspěvek

Hehe,sem udelal zkouzku z astrofyziky za dva :cool: .A ver mi,ze to nevymysleli nejaci neverici matealisti,jinak dneska treti kapitolou koncim,ted tam micha boha a danikena :innocent2: ,ze ve vesmiru je jiny civilizace,ktera nas stvorila,tomu neodporuju,jen bych byl zvedavej,jak by na tohle zareagoval a Daniken a jemu podobni taky nejsou materialisti,takze jak by je asi popsal.No a co se tyce BOHA,tak jestli ho nazyvame KDO nebo CO,je uplne jedno,protze Buh je neco NAD,jak o tom muzeme mluvit osobne ci neosobne,to je naprosty nesmysl,zase si trochu protireci tento hoch,to bude nejakej cholerik.Ja nejsme az tak vyspeli a schopny,abych napsal odpoved na jeho omyly,omylami :innocent2: ,ale vim,ze takovy jsou,doufam,ze si to nedko z nich precte a udela to a nemyslim jen nejakeho blouznvce z druhe strany extremu,tedy ty jeho materialisti(ted me tak napada,ze si vytvoril takovy svy demony),coz by bylo urcite zabavne,ale nekoho vskutku moudreho a inteligentniho nestarne postaveneho nebo aspon tak smyslejiciho.
  • 0

#329 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books &amp; Pubs

Odesláno 12.06.2006 23:52

Zobrazit příspěvek

No to je mi docela jasné, že mi přes noc na zahradě nevyrostou z kamenů noví kamarádi (ledaže bych něco požil), ale mě zajímá ten prvotní přerod...moudré knížky jasné no, ale já bych to chtěl vědět hned *nasadí výraz malého dítěte*, takže odkaz nebo rovnou vysvětlení prosím :)
  • 0

#330 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 13.06.2006 00:08

No to je mi docela jasné, že mi přes noc na zahradě nevyrostou z kamenů noví kamarádi (ledaže bych něco požil), ale mě zajímá ten prvotní přerod...moudré knížky jasné no, ale já bych to chtěl vědět hned *nasadí výraz malého dítěte*, takže odkaz nebo rovnou vysvětlení prosím :)

Zobrazit příspěvek

No rad bych si precetl neco primo od Jezise,ale nic takovyho neni a to je chyba cirkve,vlastne diky tomu muze existovat...no jinak ti doporucuju Nietzcheho,Konfucia,LAoĆ(toho jsem jeste necetl,ale Tao trochu znam i Konfucius byl tak trochu TAo,i kdyz nabozenstvi az tak nemusel),ja osobne bych jeste rad Miltona,neco z Indie staroveke a samozrejme pak si trochu proberu antiku.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních