Skočit na obsah

Fotka

Paintball

• Please log in to reply
464 odpovědí na toto téma

Anketa: Zastřel si svého Brudru - které datum (19 členů volilo)

Zastřel si svého Brudru - které datum

1. 1,) 26-28.10 (0 hlasů [0.00%])

Procento volících: 0.00%

2. 2,) 2-4.11 (1 hlasů [5.26%])

Procento volících: 5.26%

3. 3,) 9-11.11 (3 hlasů [15.79%])

Procento volících: 15.79%

4. 4,) 16-18.11 (0 hlasů [0.00%])

Procento volících: 0.00%

5. 5,) 23-25.11 (15 hlasů [78.95%])

Procento volících: 78.95%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#301 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:
  • Interests:Víno, ženy zpěv :)

Odesláno 04.11.2007 23:43

Mám dotaz, kolik tak budu potřebovat koulí???

Jo a je to 40, ne 20km... A mě to taky zruinuje, i když si vybavení nemusim platit...  :devil: Na Vánoce asi příbuznejm budu chodit zpívat, protože nebudu mít na dárky :D
Jo a O´Neillek žádný, že nepřijede, já očekávám ty serenády pod oknem

Zobrazit příspěvek

Koule stačí dvě.....Serenády jsou slíbený, tudíž budou :grin:

tak snad pojede Oniell:D a pojedeme ve trech :devil:

Zobrazit příspěvek

možná pojede i Yoren.....tak to sme tři nebo 4 plzenáci to už je oukej ne...hahááá

Přesně tak, ro je náhodou úžasně romantický stát v narvanym vlaku (popř. tramvaji)... cítíš ten kontakt s ostatními lidmi, přijdeš si k nim tak blízko!!! Pocituješ tu sounáležitost s celým lidstvem (doufám, že z toho je dostatečně cejtit ten sarkasmus  :devil:  )

Každopádně jsem koukala na ty vlaky (autobus zpátky snad nejede žádnej) a poslední jede tušim ve tři čtvrtě na sedm...

Zobrazit příspěvek

procházka je fajn, já proti ní nic nemam...když někdo dojde pěšky do říma proč by neušel tohle..hehe

No jo, to je super nápad, to je taky romantika (teda když tě zrovna nesejme nějakej kamion), ale jakožto dámu mě budete muset přenášet přes kaluže

Zobrazit příspěvek

Přes kaluže?Mno klidně...Má bývalá slečna měla 65kg..a to už se enslo špatně, ale pořád to šlo, takže ejstli nemáš metrák tak tě unesem.

PS: máš profil na lidech??? :wink:
  • 0

#302 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 00:29

:devil:  ne, tak to fakt nemám to mě pobavilo, tohle.... ale tak jako musí ti stačit můj příslib, že jsem kásná a inteligentní, co víc si přát?

// pardon, já už dneska fakt mlčim, ale prostě jsem ženská a ženský jsou ukecaný!!!

Zobrazit příspěvek

hlavně že inteligentní :wink: no to se přesvědčíme...možná prej pojedeš s náma v autě :devil: to abys nás pak pozvala na to kafe když tě takhle přenesem přes všechny kaluže
PS: s tím profilem jsem to ymslel upřímě....nejsem zádnej uchyl :devil: já ho třebas mám....Já se za svuj ksich nestydim
O'neillek
  • 0

#303 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 05.11.2007 00:40

hele lidicky prestanema debatovat o thercii a jeji vaze a o profilu a zacneme se zas debatovat o srazu
  • 0

#304 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 08:53

Jen tak ze zájmu sem se díval do map a vydedukoval, že ten Lužec je nějakejch 40 kiláků od Prahy.  To mě nepovídejte, že by se nenašlo něco bliže nebo rovnou v Praze?

Zobrazit příspěvek

Sjezd z dalnice je na 18 kilometru z prahy.....a od dalnice sou to tak 2-3 rekneme
  • 0

#305 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 14:51

Tak hold necháme naší šermířku a přejdeme k věci..Já nejspíš budu mít taky auto, takže plzenáci...máme ještě jedno místo "možná volný".....Jedu já, hejkal, snad Yoren a slyšel jsem že Honzik Anhau by chtěl jet taky..Tak mi řekněte kdo z vás to je :devil:

PS: koukal jsem na mapu a myslim si že bych tam skrz ten mumraj v praze trefil :devil: vytiskneme itinerář a jeto :devil:
PS2: Threci jestli bys chtěla, tak tě můžem hodit zpátky do Práglua teoreticky když bude místo tak i z práglu :wink:
  • 0

#306 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 14:55

Tak hold necháme naší šermířku a přejdeme k věci..Já nejspíš budu mít taky auto, takže plzenáci...máme ještě jedno místo "možná volný".....Jedu já, hejkal, snad Yoren a slyšel jsem že Honzik Anhau by chtěl jet taky..Tak mi řekněte kdo z vás to je  :devil:

PS: koukal jsem na mapu a myslim si že bych tam skrz ten mumraj v praze trefil :grin:  vytiskneme itinerář a jeto  :devil:
PS2: Threci jestli bys chtěla, tak tě můžem hodit zpátky do Práglua  teoreticky když bude místo tak i z práglu  :wink:

Zobrazit příspěvek

thercie uz stim pocita:D
rikal si ze se vejde 5 lidi coz sem ja, ty, yoren(snad), honzik(snad), a ther :devil: prece nejakou holku tam mit musime
  • 0

#307 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 15:02

Hele hejky a tys říkal něco o tom autu taky ne???Jakej je to obsah?? tahle ***** na tu cestu dost sežere :devil: aby to nakonec nevyšlo dráž než cesta vlakem..

chtělo by to silnější auto...něco co by anm tý dálnici tolik nehltalo....tak do 8smi litr by se mi líbilo :D za 15 litrů dáme polovinu....
  • 0

#308 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 15:37

nezapominat na to :devil:..teda az na to jemeno Gomezi

Zobrazit příspěvek

hehe tak já jdu zas spamovat :devil:...ne dělám si legraci. no a když jsme u těch aut tak já nevim jestli pojedu s bráchou autem nebo estli autobusem nebo jk takže eště nevim no :wink:
  • 0

#309 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 16:01

koukám že za ten tejden co sem byl off se to tu pěkně zaspamovalo,ale nic konkretního tu není.

jediný co sem vyrozuměl je že se bude hrát v sobotu......což si myslím že není dobrý nápad,když si dáme sraz v práglu už v pátek tak se samo pujde kalit minimalně do rana a jet pak někdy kolem oběda hrát no nevím........ :wink:

takže je třeba se domluvit co a jak......
bud jet hrát už v pátek(pokud teda lidi můžou,já osobně mám volno takže můžu) a pak kalit do neděle nebo jet teda hrát v sobotu a v tom případě si dejme sraz až v sobotu dopoledne někde a pak by se autama jelo hrát,pak autama zpět a pak kalit do neděle

P.S:houstone počítám s tvým odvozem tam i zpět,přijedu vlakem na hlavní nádraží a tam si mě vyzvedneš páč se v práglu vůbec nevyznám,v kolik a kdy přesně teda se ještě domluvíme(z pce jezdí vlak do praglu pořád takže to je pohoda)

P.S 2:se mnou určitě počítejte s tím ubytováním,možná sem někde něco přehlídl,je mi celkem jedno kde budu spát,hlavně aby tam bylo teplo a postel

P.S 3: nevím někde sem viděl +- 800 že to bude stát......to je kapanek málo ne?sem počítal tak minimálně 2k že na to padnou,pařit někde v praglu asi nebude moc laciný při mí spotřebě :devil:

P.S 4:někde sem tu viděl aji zmínku o godzilovi + někdo....pokud teda vím tak godzila bydlí v pce takže když budem aspon 3 tak já můžu vzít svý auto a můžem jet rovnou tam,případně můžem někoho naložit v hradci apod.
  • 0

#310 Elektra

Elektra

Neznalý

• Hráč
  • 19 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 16:30

...

P.S 3: nevím někde sem viděl +- 800 že to bude stát......to je kapanek málo ne?sem počítal tak minimálně 2k že na to padnou,pařit někde v praglu asi nebude moc laciný při mí spotřebě :devil:

...

Zobrazit příspěvek

Je jedno kolik toho spotřebuješ a vypiješ...Tomi většinou platí rád za všechny :wink:
  • 0

#311 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 17:08

koukám že za ten tejden co sem byl off se to tu pěkně zaspamovalo,ale nic konkretního tu není.

jediný co sem vyrozuměl je že se bude hrát v sobotu......což si myslím že není dobrý nápad,když si dáme sraz v práglu už v pátek tak se samo pujde kalit minimalně do rana a jet pak někdy kolem oběda hrát no nevím........ :devil:

takže je třeba se domluvit co a jak......
bud jet hrát už v pátek(pokud teda lidi můžou,já osobně mám volno takže můžu) a pak kalit do neděle nebo jet teda hrát v sobotu a v tom případě si dejme sraz až v sobotu dopoledne někde a pak by se autama jelo hrát,pak autama zpět a pak kalit do neděle

P.S:houstone počítám s tvým odvozem tam i zpět,přijedu vlakem na hlavní nádraží a tam si mě vyzvedneš páč se v práglu vůbec nevyznám,v kolik a kdy přesně teda se ještě domluvíme(z pce jezdí vlak do praglu pořád takže to je pohoda)

P.S 2:se mnou určitě počítejte s tím ubytováním,možná sem někde něco přehlídl,je mi celkem jedno kde budu spát,hlavně aby tam bylo teplo a postel

P.S 3: nevím někde sem viděl +- 800 že to bude stát......to je kapanek málo ne?sem počítal tak minimálně 2k že na to padnou,pařit někde v praglu asi nebude moc laciný při mí spotřebě :wink:

P.S 4:někde sem tu viděl aji zmínku o godzilovi + někdo....pokud teda vím tak godzila bydlí v pce takže když budem aspon 3 tak já můžu vzít svý auto a můžem jet rovnou tam,případně můžem někoho naložit v hradci apod.

Zobrazit příspěvek

No ja bych byl pro tu sobotu...ten patek by byl dost hektickej

jinak tech 800 cca sem myslel jen ta strilecka :devil:

vyzvednout te na hlavaku snad nebude problem....az na ten parking....ten bude stavnatej

No Godziho bych tam moc rad videl aleee blackamel pak psal ze Godzi asi nebude moct...se jeste uvidi

A jinak si pokud mozno smazte po sobe ten bordel co ste tu napachali, nebo to udelam ja a skoro nic tu nezbude :devil:
  • 0

#312 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 17:15

jinak tech 800  cca sem myslel jen ta strilecka  :devil:

vyzvednout te na hlavaku snad nebude problem....az na ten parking....ten bude stavnatej

No Godziho bych tam moc rad videl aleee blackamel pak psal ze Godzi asi nebude moct...se jeste uvidi
A jinak si pokud mozno smazte po sobe ten bordel co ste tu napachali, nebo to udelam ja a skoro nic tu nezbude :wink:

Zobrazit příspěvek

Já bych byl teda taky pro sobotu a stejně já kalit eště nemůžu, možna tak s váma jít někam na limču :devil: ..jako chalstat nemůžu tak :devil:
  • 0

#313 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 17:35

jinak tech 800  cca sem myslel jen ta strilecka  :devil:

A jinak si pokud mozno smazte po sobe ten bordel co ste tu napachali, nebo to udelam ja a skoro nic tu nezbude :devil:

Zobrazit příspěvek

Rozkaz, šéfe, všechny stopy zahlazeny! :devil:

Každopádně, na ten pátek to rozhodně nevidim, my mladí musíme do školy... :wink:
  • 0

#314 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 18:48

Zobrazit příspěvek

Člověka by nenechal ani ve svým vlastním topici spamovat :devil: ale ,že seš to ty tak jsem to smáznul :wink:

jinak co máte proti sobotě ? mě to přijde jako nejlepší den teda
  • 0

#315 Host_blackamel_*

Host_blackamel_*
  • Host

Odesláno 05.11.2007 19:00

S godzillou porad to same. Mozna, kdyz ho zkusi nejaka zenska umluvit, na to ja kaslu, bo je dospelej a snad vi, co chce :)

Sida bych autem vzal, ale pojedu jen na ten Paintball v sobotu, pac povidani o hrach me nijak nebere...
  • 0

#316 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 19:08

zenska umluvit

Zobrazit příspěvek

Threcie , nástup ! :devil:
  • 0

#317 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 19:59

jediný co sem vyrozuměl je že se bude hrát v sobotu......což si myslím že není dobrý nápad,když si dáme sraz v práglu už v pátek tak se samo pujde kalit minimalně do rana a jet pak někdy kolem oběda hrát no nevím........ :wink:

Zobrazit příspěvek

hrat v patek ani nahodou ja budu rad kdyz do pprahy dorazim v 5 hodin a to uz je skoro tma

odpoved PS:2
kdybi si se to cetl pozorne tak sem psal stupen obtiznosti studena podlaha...s posteli teda necekej my skauti usnem vsude :devil:
..kdyz tak v sobotu klidne prijed...mi to uz zmaknem bez tebe :wink:
  • 0

#318 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 20:54

Když to s penězi dopadne nehezky, budu spoléhat na svůj šarm, charisma a na váš soucit s potřebným v duchu křesťanském :wink:
  • 0

#319 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 21:06

Když to s penězi dopadne nehezky, budu spoléhat na svůj šarm, charisma a na váš soucit s potřebným v duchu křesťanském :wink:

Zobrazit příspěvek

heh ja si teda budu spolehat na muj ucet :wink:
  • 0

#320 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 21:21

heh ja si teda budu spolehat na muj ucet :wink:

Zobrazit příspěvek

jo já bohužel taky snad jeětě neco v prasátku mám :wink: a když se mluví o dni tak e mi zdá sobota nejrozumnější...Threci, ani mi o tý škole nemluv.
  • 0

#321 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 21:29

no Honzik zjisti az koncem tydne jestli bude moct nebo ne podle toho vezmem auto(bud oniela nebo honzika ale ten o tom este nevi takze pst :devil: )...kazdopadne semnou tam pocitejte na 100% ja tam budu i kdybych mel prijit pesky :wink: ...protoze jerryho chci aspon jednou trefit :wink:
  • 0

#322 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 22:27

Když to s penězi dopadne nehezky, budu spoléhat na svůj šarm, charisma a na váš soucit s potřebným v duchu křesťanském :grin:

Zobrazit příspěvek

Snad nás nechcete protáhnout nejdražšíma hospodama :wink:

Unás v Plzni se provozuje takovej styl předkalby...Nejprv se pořídí třeba náká krabice vína a kola, popřípadě vodka+juice, nebo rum+kola....Takhle se nažene nálada a pak se jde kalit do hospody, kde si dáte drinka za pade a vydržíte s pivkama až dorána :wink:

Počítam s tim, že my s Yorenem, co jsme zvyklí na pivko za zlatku (dvacka), kterých padne nejmím 10 budem zklamaný mokem místních krčem...ale my si to štěně vezmem sebou vid Yorene :devil: :devil:
  • 0

#323 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2007 22:33

Snad nás nechcete protáhnout nejdražšíma hospodama  :wink:

Unás v Plzni se provozuje takovej styl předkalby...Nejprv se pořídí třeba náká krabice vína a kola, popřípadě vodka+juice, nebo rum+kola....Takhle se nažene nálada a pak se jde kalit do hospody, kde si dáte drinka za pade a vydržíte s pivkama až dorána :wink:

Počítam s tim, že my s Yorenem, co jsme zvyklí na pivko za zlatku (dvacka), kterých padne nejmím 10 budem zklamaný mokem místních krčem...ale my si to štěně vezmem sebou vid Yorene

Zobrazit příspěvek

css a na men se zas zapomina :grin: ....no stejnak je nejlepsi chlastat po fotbale na lacno :devil: (me 16 narozeniny nikdy na ne nezapomenu :devil: )
  • 0

#324 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2007 10:48

V praze to pivko za dvacku sezenes taky. Jen vedet kam jit.
Ovsem to nebude Plzen, ale to asi nebude ani u Vas v Plzni za dve petky dvanactka.
  • 0

#325 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2007 13:16

Taky bychto tak nehrotil...děláte z Prahy nejhorší město :)
1, Pivo v klidu za 20Kč někde i za 18Kč - Ale tam už abyh nešel jsou to "smažící" doupata.
2, Praha je jednoduchá, takže až sem pojedete autem, hlavně Vy z Plzně tak jen koukejte na ukazatele. Když si budete myslet, že ste přejeli sjezd, tak není nic těžkýho než počkat 500m a je sjezd druhý na to samý místo.
3, Pátek na hraní ne - přeci jednom tu jsou lidi co chodí do práce :-)

P.S: Dám sem včas vědět jestli půjdeme s Pivasem. Já bych šel hned, on je línej. Když půjdeme tak rozhodně pojedeme autem, takže jsem schopný vzít dva lidi. Ty lidi ať jsou normálně vypadající :-), páč vás neznám. Taky bych nerad kdyby to byl nějaký vyhulenec nebo skejťák v prošoupaných "Emerykách" ..

P.S.S: Omluvám se jestli jsem teď někoho urazil za jeho životní styl, ale vycházím z vlastní zkušenosti. (Těchto typů u nás na sídlišti je dost)
  • 0

#326 Yoren

Yoren

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:
  • Location:Plzeň - hlavní město piva aneb komu nechutná ma vylágrovaný chutový buňky

Odesláno 06.11.2007 14:47

plzen 12 za 17kč:D primo od zdroje............ :wink: :wink:
  • 0

#327 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2007 17:34

Taky bychto tak nehrotil...děláte z Prahy nejhorší město :)
1, Pivo v klidu za 20Kč někde i za 18Kč - Ale tam už abyh nešel jsou to "smažící" doupata.
2, Praha je jednoduchá, takže až sem pojedete autem, hlavně Vy z Plzně tak jen koukejte na ukazatele. Když si budete myslet, že ste přejeli sjezd, tak není nic těžkýho než počkat 500m a je sjezd druhý na to samý místo.
3, Pátek na hraní ne - přeci jednom tu jsou lidi co chodí do práce :-)
P.S: Dám sem včas vědět jestli půjdeme s Pivasem. Já bych šel hned, on je línej. Když půjdeme tak rozhodně pojedeme autem, takže jsem schopný vzít dva lidi. Ty lidi ať jsou normálně vypadající :-), páč vás neznám. Taky bych nerad kdyby to byl nějaký vyhulenec nebo skejťák v prošoupaných "Emerykách" ..

P.S.S: Omluvám se jestli jsem teď někoho urazil za jeho životní styl, ale vycházím z vlastní zkušenosti. (Těchto typů u nás na sídlišti je dost)

Zobrazit příspěvek

a skauty beres :wink: ...to sou taky extremni skupina
  • 0

#328 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2007 17:44

Ježiš marjá, proč furt někdo normálně vypadající, to fakt musim jet tim vlakem :wink: Takže jako ty nenormálně vypadající veze jen Houston??? To neni fér... :wink:
  • 0

#329 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2007 17:57

To vis ... vrana k vrane musi, teda seda. Takze nenormalni k Houstonovi :wink: :wink:
  • 0

#330 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2007 18:00

To vis ... vrana k vrane musi, teda seda. Takze nenormalni k Houstonovi  :wink:  :wink:

Zobrazit příspěvek

A me teda beres, nebo ne ? :)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních