Prosim tě... to je jen kec, byl sťatej a ted se z toho snaží vybruslit.Tak to si snad robis prdel? "Ano, radim. V noci jsem informoval Nairena." S kym si sa radil, predtym ako si ho informoval?

Podakovanie - free spam
Odesláno 16.04.2007 20:40
Odesláno 16.04.2007 20:55

Odesláno 16.04.2007 20:58
Zial je to absolutne jedno, ci ano alebo nie. Ocividne to planoval uz vopred a vy ste len boli na nespravnom mieste v nespravnom case...
Stale mi unika, s kym sa radil, ked nikto z DM o tom nevedel a Nairena uz len informoval.
no já myslím tak jako jak ho informoval, tak se rovnou radili:) to je docela v pohodě vysvětlení:)
Odesláno 16.04.2007 20:59
budu mluvit za sebe. já se proti ničemu ohrazovat nebudu, nevím proč bych měl, navíc je ten topic smaznutej, že je někde moje jmeno mi vubec nevadi, ja ho tam nepsal, tak nevim proc by mi to taky vadit melo. nejsem suchar abych tady vyrvaval ze se od neceho distancuju...od ceho taky? od toho ze jsem byl na srazu? od toho ze jsem si tam bajecne pokecal s hiosuem a mrkvovem, wulfgarem a drakonem? ani mi nehne, sraz se mi libil a co se tyce psani topicu v opilosti, to mi nevadi a znovu opakuji, nebyla to petice vy dute hlavy ktere to tak nazyvate ale seznam lidi co se tam objevilipardon tedy, ale nijak jsem si nevšiml, nebo v tom super spamu přehlédl, že by se kdokoli ze seznamu, který byl umístěn na první stranu nějak proti ohradil
krom Děčíňáků a Pindruše samozřejmě
to co se deje mezi dmkama je mi putna, kazdopadne stojim za lopykem, protoze ho znam. a to i jinak nez jako policajta sephu napriklad(o kterem imrvere slysim jen ze sekce prohresky-promin asi krivdim ale tot muj nazor). mrzi me ze s tim sekl take deekin, sepha je mi ukradenej-cimz chci rict ze je mi uplne putna ze s odchazi ale zaroven by mi take bylo uplne putna kdyby zustal, skoro ho neznam
ano mnohym krivdim, ale nevidim jediny duvod proc bych nemel, snad krom deekina mi nikdy nikdo nerekl co se kde deje, nic nevysvetlil a veskere pokusy o debaty a to o cemkoli koncili smazanim topicu
pak se nesmite divit ze se nekteri chovaji jako "ovce"
ano budeme se tak chovat protoze vidime jen to co vidime a na zaklade TOHO si utvarime sve nazory
prestante se k nam jako k ovcim chovat a my (nebo aspon ja :P) se take zacneme chovat jinak
Odesláno 16.04.2007 21:03
ano mnohym krivdim, ale nevidim jediny duvod proc bych nemel, snad krom deekina mi nikdy nikdo nerekl co se kde deje, nic nevysvetlil a veskere pokusy o debaty a to o cemkoli koncili smazanim topicu
Co si vzpomínám vždy to bylo proto, že "tobě přece nemusí nikdo nic vysvětlovat":) (teda takhle jsem to četl já:)
Odesláno 16.04.2007 21:08
Moooc pekne receno lip to snad ani nejde, snad to bude mit aspon nejakou odezvu a nevysumi to do prazdna....
Odesláno 16.04.2007 21:11
to se tykalo tebe ;) a tobe podobnym, tady mluvim o vecech ktere jsou nam skryty, takze si na ne muzeme udelat nazor ze znalosti vlastnich, cili omezenych(napriklad to co se deje mezi dmkama (nemluvim o tom co se deje nyni ale o tom co se deje za rekneme "normalnich" podminek))Co si vzpomínám vždy to bylo proto, že "tobě přece nemusí nikdo nic vysvětlovat":) (teda takhle jsem to četl já:)
a pak prijdou chytraci, kteri protoze k tem informacim pristup maji, te poslou do prdele a nereknou ti ani tuk k tomu a navic me jeste oznacuji za usmrkance...to me opravdu hodne presvedcuje o tom jak je lopyk spatnej...ten si se mnou aspon tuknul :) a do osklivejch mist me neposilal
Odesláno 16.04.2007 21:13
to se tykalo tebe ;) a tobe podobnym, tady mluvim o vecech ktere jsou nam skryty, takze si na ne muzeme udelat nazor ze znalosti vlastnich, cili omezenych(napriklad to co se deje mezi dmkama (nemluvim o tom co se deje nyni ale o tom co se deje za rekneme "normalnich" podminek))
a pak prijdou chytraci, kteri protoze k tem informacim pristup maji, te poslou do prdele a nereknou ti ani tuk k tomu a navic me jeste oznacuji za usmrkance...to me opravdu hodne presvedcuje o tom jak je lopyk spatnej...ten si se mnou aspon tuknul :) a do osklivejch mist me neposilal
mno ale v podstatě mám pravdu, jen jsem tě nikam neposlal:)doslova:)
Odesláno 16.04.2007 21:17

EDIT:
A k tejto kauze, Sepha bol jeden z dvoch ludi , ktori sa snazili riesit krizove situacie co postretli Demonu, spolu s Lopykom, vacsina z vas vie prd o tom aky bol jeho skutocny prinos, Vok naozaj prehresky su len vrcholom ladovca. A je o dost lahsie byt za dobreho , toho co acc vracia a rusi tresty, ako ten co sa snazi udrzat akysi poriadok a tresta.
Co dodat, naozaj smutne je sledovat tento vyvoj, alebo skor pad ako spravne poznamenal jeden nemenovany byvaly hrac.
Odesláno 16.04.2007 21:27

Nemam nic proti Sephe,mne pomohol ... Tak ako mi aj Lopyk pomohol ked som este hraval na demone ...
Kazdopadne ked uz niekto oficialne napise ze konci tak by mal skoncit a nemal by sa uz vracat.

Odesláno 16.04.2007 21:47
Wiki: Ano, premyslel jsem o tom ze se na tu "stranu" pridam a to jen z duvodu abych vyjadril nesouhlas s tim jednanim jinak, nez par pismenky. Ale ne, ja tu funkci jeste slozit nehodlam, Glor neco malo napsal, co si myslim i ja, ze hodlam tu hru pro hrace delat, bavi me to, ac mam v hlave plno pro a proti, proc zustavat. Demonu mam setsakramentsky rad, nejen svet, ale i lidi. A ten pocit, tvorit v Demone nebo kolem ni cokoliv dalsiho (at uz je to Wekslaskuv a Lopykuv song) nebo srazy, kronika, me proste naplnuje urcitou hrdosti, ze tvorim neco na co si lidi za par let mozna i vzpomenou. Ale kdyz odpadnou lidi, kteri ten svet drzi v tech spravnych hranicich, lidi u kterych mas jistotu ze kdyz se neco sere, tak oni to vyresej at tak ci onak, ale vyresej a prave v nasem pripade (Sepha, Deek, Beeb, Dedek, Geralt) se to neresilo spatne, ooo veru, neresilo. Ale to spravny, co se melo udelat a udelalo se asi nelibilo nekterym lidem, kteri by radsi ochcavali, buzerovali a bugovaly (toto je hlavne pro tu sketu, ktera si hned po presunu postav bezela stezovat a ze dost dobre tusim o koho jde, muzu mu jen poradit at ve hre nedela jedinou blbou vec, jinak si zahraju na pilota kamikadze a vezmu ho dolu sebou) a tak je z toho toto.
Garret: Doufam ze moje rozhodnuti u tebe nevyvola pocit ze sem krysa, aspon sem to vycitil z toho co si napsal.
Bledule: Chapu tvoje rozhorceni, ale stejne jako Magnat, tak i ja jsem na seznamu te "charty", kterou jsem neresil, vedel sem o ni, vedel jsem ze jsem tam napsanej, ale bylo mi to fuk, mel jsem to za vtip, kterej odsumi v narazkach na miru alkoholu. A podle me by si svuj hnev mela mirit jinym smerem, Magnat nebyl kdo vi jakym revolucionarem.
Jeste neco sem chtel? Urcite ano, ale sem unavenej.
Odesláno 16.04.2007 23:04
Předně se mi těžko udržuje nadhled. Skoro se mi derou až slzy do očí, jelikož dle mého názoru Demona končí. Ano, taková jakou jsem ji znal a jakou jsem si zamiloval, už nikdy nebude.
Je mi vskutku na blití z revolucionářů typu Řezník, kteří nepřenesli přes srdce, že po porušení pravidel přichází trest.
Urážet někoho vám jde, to už jsme si všimli. Co je však horší - a nedokážu to vzít od člověka jako je Shahdee & F - je znevažování například právě Sephovy práce.
Wekslákova nadsázka... I já jsem v podstatě adolescent co ještě kulové zažil, ale už si dokážu udělat poměrně jasnou představu o tom, jak se má správně chovat tým. A v jakých kruzích se DM team a vedení pohybuje. To už opravdu není o mávnutí rukou. Jsou pravidla a pokud je některá ze stran nerespektuje, nerespektuje tak samotné kolegy. Na mysl se berou slova jako podraz, nefér jednání apodobně.
V podstatě se to dá přirovnat k puči na bývalé Gamezone, proti které jste (jsme) tak vehementně bili hlavou do mříží.
To je ode mě v podstatě vše.
Děkuju všem za jejich přispění modulu. Zasluhujou velký obdiv a můj bezesporu mají, jelikož já nezvládl ani odpovědnost toho nejnižšího pěšáka -
Counselora.
Farewell !
Odesláno 16.04.2007 23:11
Odesláno 17.04.2007 00:30

Ja by som chcel povedat vo svojom mene ,že po skoro hodinke čítania tohto topicu a jeho pridanych materialov som poriadne zmeteny,ani sam neviem čo sa poriadne stalo a na aky podnet a kto čo prečo začo ...
Poviem len to ze v poslednej dobe to šlo s Demonou stale k lepšiemu a lepšiemu ,v poslednej dobe som sa začal bavit poriadne tak ako predtym ked som kedysi začal hravat a teraz po prestávke to začína byt opat zaujimave a opat som ako male dieta ,ktore sa teší na svoju oblubenu hračku.
Čo sa tyka hračov,ty mozu povedat svoj nazor na priebeh hry,postrehy atd.. podla mna nemaju čo kecat do vedenia DM,WB,adminov atd..
hráči nech si ostavaju v rovine akej su ,nepatria im ziadne extra božské právomoci aby mali rozhodovat o ludoch ktory vedu Demonu ,ktory tomu obetovali kus zo svojho zivota a citu potrebneho aby sa snazili tu hru skvalitnit natolko aby sa pri nej ten hráč prave bavil .
Ohladom toho ,že chcu nejaky dotycny DM,ludia odist kvoli celemu problemu ,prosim ich aspon za seba nech to nerobia lebo sa mi to celkovo nepáči a vravím nech sa nenechaju zastrašit a vydierat a nech sa cela vec nejako vyrieši

Na margo vsetkych DM,WB,adminov a ludom ktory sa staraju o chod Demoni ,serveru na ktorom som zazil vela hodin zabavy odkazujem ze im dakujem za ich všetku snahu čo robia a čo spravili ,a držím im palce aby v tom pokračovali najviac ako vedia,tymto vas chcem všetkych podrzat aby ste sa nevzdavali ,venovali ste tomu predsa čast zo seba vlastneho tak si myslim ze v tom aj zotrvajte,
este raz dakujem všetkym tymto ludom a držím vsetky prsty nech sa dari

Odesláno 17.04.2007 06:21
Nemyslím si to, ačkoliv ve skutečnosti jsem zklamanej. V takovéto situaci se zase zahrají věci do autu. Jediná možnost byla ukázat svým postojem že s tím prostě nesouhlasíte, že v takové atmosféře DMka dělat nebudete. Myslel jsem že věci se pohnou kupředu, a že nová krev se na Demoně objeví.Garret: Doufam ze moje rozhodnuti u tebe nevyvola pocit ze sem krysa, aspon sem to vycitil z toho co si napsal.
Tím že jim, ač podl vašich slov neradi dáváte podporu se dosáhne akorát toho že Nairen zase zmizí kdesi v neznámu odkud se vynořuje jen ve chvílích nejhorších, a Lopyk si dál samozvaně bude vládnout nad modulem aniž by mu to přineslo nějaké ponaučení.
Pravda je, že to vypadalo že se Demona zase vrací k časům minulým. Glorfindel vypadá jako jeden z mála nových DM že skutečně bude dělat DMko, i ty jsi v poslední době ožil a Beeb to samý. Nevím jak to vydíš ty, ale tahle situace ten pozitivní trend buď zastaví nebo aspoň zpomalí.
Opravdu nechápu jakousi zaslepenost lidí v tom směru že bez Lopyka by se modul zhroutil. To není pravda. Ač možná představoval tlustý sloup na němž spočívaly základy Demony tak to byl pořád jen jeden z mnoha. Na druhou stanu řešení té krize vyůstilo v odchod několika lidí kteří tvořily základ dnešní Demony, a co mě mrzí nejvíc je odchod Dědka, protože on mohl něco dokázat.
Popravdě, stejně přijde čas kdy se jako DMka nabažíte a prostě Vás to přestane bavit. A to, pokud se ony poměry ve vedení Demony nezmění, bude rozhodně dřív než kdyby věci vzali jiný spád.
edit: Za současného stavu nehodlám dál tvořit nějaké lokace pro Demonu, ačkoliv jsem na mnohých pracoval.
Odesláno 17.04.2007 08:20
![]()
Ja by som chcel povedat vo svojom mene ,že po skoro hodinke čítania tohto topicu a jeho pridanych materialov som poriadne zmeteny,ani sam neviem čo sa poriadne stalo a na aky podnet a kto čo prečo začo ...
Poviem len to ze v poslednej dobe to šlo s Demonou stale k lepšiemu a lepšiemu ,v poslednej dobe som sa začal bavit poriadne tak ako predtym ked som kedysi začal hravat a teraz po prestávke to začína byt opat zaujimave a opat som ako male dieta ,ktore sa teší na svoju oblubenu hračku.
Čo sa tyka hračov,ty mozu povedat svoj nazor na priebeh hry,postrehy atd.. podla mna nemaju čo kecat do vedenia DM,WB,adminov atd..
hráči nech si ostavaju v rovine akej su ,nepatria im ziadne extra božské právomoci aby mali rozhodovat o ludoch ktory vedu Demonu ,ktory tomu obetovali kus zo svojho zivota a citu potrebneho aby sa snazili tu hru skvalitnit natolko aby sa pri nej ten hráč prave bavil .
Ohladom toho ,že chcu nejaky dotycny DM,ludia odist kvoli celemu problemu ,prosim ich aspon za seba nech to nerobia lebo sa mi to celkovo nepáči a vravím nech sa nenechaju zastrašit a vydierat a nech sa cela vec nejako vyrieši![]()
Na margo vsetkych DM,WB,adminov a ludom ktory sa staraju o chod Demoni ,serveru na ktorom som zazil vela hodin zabavy odkazujem ze im dakujem za ich všetku snahu čo robia a čo spravili ,a držím im palce aby v tom pokračovali najviac ako vedia,tymto vas chcem všetkych podrzat aby ste sa nevzdavali ,venovali ste tomu predsa čast zo seba vlastneho tak si myslim ze v tom aj zotrvajte,
este raz dakujem všetkym tymto ludom a držím vsetky prsty nech sa dari
myslim ze tohle by si meli vsichni uvedomit, lidi si moc zvykli ze DMka jsou kamosi a ze si s nima muzou vorat jak chtej. O nazoru DM by se nemelo diskutovat a mel by se brat jako hotova vec. Tim ze se o tom diskutuje pak vznikaji takovehle situace
Odesláno 17.04.2007 08:34
Nemyslim si. O nazoru at uz kohokoliv by se diskutovat melo pokud si nekdo mysli ze je chybny. Ale zaroven by se mel ten nazor plne tolerovatmyslim ze tohle by si meli vsichni uvedomit, lidi si moc zvykli ze DMka jsou kamosi a ze si s nima muzou vorat jak chtej. O nazoru DM by se nemelo diskutovat a mel by se brat jako hotova vec. Tim ze se o tom diskutuje pak vznikaji takovehle situace

Odesláno 17.04.2007 08:36
myslim že jsme se vsichni shodli ze za soucasnou situaci nemuzou hraci ani dmsmyslim ze tohle by si meli vsichni uvedomit, lidi si moc zvykli ze DMka jsou kamosi a ze si s nima muzou vorat jak chtej. O nazoru DM by se nemelo diskutovat a mel by se brat jako hotova vec. Tim ze se o tom diskutuje pak vznikaji takovehle situace
Odesláno 17.04.2007 08:38
myslim ze tohle by si meli vsichni uvedomit, lidi si moc zvykli ze DMka jsou kamosi a ze si s nima muzou vorat jak chtej. O nazoru DM by se nemelo diskutovat a mel by se brat jako hotova vec. Tim ze se o tom diskutuje pak vznikaji takovehle situace
No neměli by se zas ty DMka tolik vyvyšovat, je jasný že rozhodnutí DM by se mělo akceptovat...přece jen vážnější rozhodnutí je z více hlav DM než z jedný:D
DMka kámoši..jak jinak? Nebudem jebrát jak našeho šéfa ne?...možná by to ty DMka i někdy mrzelo kdyby jsme je brali jinak než jako kámoše jen díky jejich funkci...eh
#327 Host_Ariadna_*
Odesláno 17.04.2007 08:45
Podle me se postupovalo mooooc mirne.
Ale co je dulezite, od te doby, mel ztratit jeho hlas jakoukoliv vahu...
Odesláno 17.04.2007 08:52
Nemyslim si. O nazoru at uz kohokoliv by se diskutovat melo pokud si nekdo mysli ze je chybny. Ale zaroven by se mel ten nazor plne tolerovat
To ze se o necem nediskutuje a nejak se to tutla byva ve vetsine pripadu cesta do rite
mno mozna jsem to blbe napsal - me slo hlave o tu plnou toleranci a akceptaci. Protoze si myslim ze cim vetsi si DM udrzi odstup od hracu tim mensi je sance na tohle. Diskutovani o nazoru ano - ale tam to ma podminku ze musi jednat inteligentne. Precti si tech 10 stran a rekni mi jestli vis na co myslim ;)
Odesláno 17.04.2007 08:56
Podle me, uz bylo davno na case, aby se ovzdusi procistilo.
Jako nejvetsi chybu vidim, ze sefem modulu je Nairen, ktereho skoro nikdo nevidel. Krasne to nekdo popsal v topicu sedm divu sveta.
Moc dobre si nedovedu predstavit dalsi vyvoj modulu bez Lopyka. (bylo by to dost kostrbate)
Takze by bylo dobre, vytvorit novy tym (i se soucasnymi lidmi).
Videl bych to takhle:
1. Lopyk sef WB (opravdu se stara ciste o technicke zazemi a WB praci, konzultuje smer vyvoje s sefem DM)
2. Sef DM - asi by se mi nejvice libil Dedek. Melo by to byt aktivni DMko, nijak se nelisici od ostatnich DM. Tenhle JEDINY clovek by sam posuzoval prohresky a trestal. Jeho rozhodnuti by bylo nevratne, nediskutovatelne. Sefa modulu by mohli odvolat ostatni DM+Sef WB pri 2/3 vetsine hlasu.
3. Skupina DM, kteri jsou opravdu jen moderatory hry. Neresi prohresky (velke, drobne dle sveho uvazeni) a zasadni prohresky hlasi sefovi DM. Ten pak rozhodne. Zadna vysvetlovani, zadna reseni na verejnem foru. Sef DM proste by mel mit respekt a kdo tu bude chtit hrat, tak to proste bude muset akceptovat. Hrajetu pomerne dost lidi a trosku tvrdsi ruka by se asi hodila. Dobre si pamatuju, jak se sahodlouze resily prohresky, tresty kdyz uz prichazeli, tak pozde.
Popravde mi je z toho dost smutno.

Odesláno 17.04.2007 09:00
Hlavne nechapu, jak muze nekdo brat vazne jakykoliv zblebt Reznika - hrace, ktery si zalozil x-skladovych postav a prehazoval si mezi nimi veci a material, takto udelal craft, vydelal penize, atd... A kdyz se mu na to prislo, byl mu sebran jen craft a smazany "sklady". Prachy ,nepoctive ziskane veci a nakonec bohuzel i Reznik zustaly....
Podle me se postupovalo mooooc mirne.
Ale co je dulezite, od te doby, mel ztratit jeho hlas jakoukoliv vahu...
úsměvné:)
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních