Skočit na obsah

Fotka

Agnes

• Please log in to reply
657 odpovědí na toto téma

#301 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:33

Máš pravdu, takže já si myslím že za to může Tomi. Von vždycky tak nevinně kouká kolem, pak čeká až to lidi za něj ššicko rozjedou a pak se to snaří jakože ukočírovat svými mírumilovnými slovy!

Zobrazit příspěvek

No tak přátelé, přátelé, uvědomte si přece, že ta vlna nevole k ničemu nevede, mějme se rádi, prosperujme, ustanovte mě svým vůdcem a já vám zaručím svobodu slova, svobodu tisku, svobodu náboženského vyznání počínaje oliosem končeje rýčem na poli, nechci nic jiného než vaší plnou oddanost...no tááák, kdo jde se mnou? :clover:
  • 0

#302 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:34

No tak přátelé, přátelé, uvědomte si přece, že ta vlna nevole k ničemu nevede, mějme se rádi, prosperujme, ustanovte mě svým vůdcem a já vám zaručím svobodu slova, svobodu tisku, svobodu náboženského vyznání počínaje oliosem končeje rýčem na poli, nechci nic jiného než vaší plnou oddanost...no tááák, kdo jde se mnou? :clover:

Zobrazit příspěvek

zapomněl si na svobodu manželství :biggrin: :blush:
  • 0

#303 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:34

Zobrazit příspěvek

zakladas novej modul jo?
  • 0

#304 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:36

mno kdo rikal ze v takovem pripade se nesmi branit? at se klidne brani, nebo at dotycneho jeji frajer vyzve na souboj a kdyz dotycny odmitne, ma pravo mu zkopat prdel, naplivat do ksichtu a vyhodit za branu mesta...ale pokud vim tady se jedna o neco zcela jineho ne o to kdo koho oznacil za lehkou devu nybrz o to kdo komu vnucuje svoje ceny, reze hlavy, vypisuje odmeny kdyz nekdo jede podle sveho ceniku a chova se jako dobytek obecne a navic se dovolava toho ze je v pravu
ver mi ze neni

Zobrazit příspěvek

Nikdo nikomu ceny nevnucuje tady se jedna o to ze porusili kovařské dohody ktere platili od wipu
Já se chovam jako dobytek ? Já jsem včera nedal první ránu a nesel jsem srabacky 2vs6 ,já jsem se chtel domluvit oni ne ,oni zautocili.. Ano mysleli si ze nas porazi neporazili a ted se to snazi resit tady protoze vi ze ve hre nemaji sanci
  • 0

#305 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:38

Nikdo nikomu ceny nevnucuje tady se jedna o to ze porusili kovařské dohody ktere platili od wipu

Zobrazit příspěvek

jo tak dohody hmm...rikam mafie
  • 0

#306 Horteenzia

Horteenzia

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:38

.....

Mozno blba otazka ale Aron suhlasil z tymi cenami?
  • 0

#307 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:41

K Mighty. Nelíbí se mi váš styl mluvy ve hře a v party kanálu. Už jednou sem někomu z vás strhával XP za vulgarismy a řekl sem, že jestli to uvidím znovu tak trest tak mírnej nebude. Říkám to naposled, budete se vyjadřovat slušně!

Žasnu nad tím, jak se zúčastnění chovají. Takový prasárny sem tady ještě neviděl. A to mluvím o obou stranách. Tím víc mě mrzí, že se toho účastní i zkušenější hráči, od kterejch bych spíš čekal, že půjdou ostatním příkladem. Vypisovat odměnu za !hlavy! mi přijde zcestný. Je naprosto zřejmý že se jedná o ooc konflikt hráčů.

Abych řekl pravdu je mi jedno kdo co kdy udělal. Ten ukradl zbraň, támhlcten se zase odlog, další několikrát uříznul hlavu a tak dále a tak dále. Chováte se hrozně, jeden jak druhej. Bez výjimky bych vám dal BAN ať se proberete. Je to hra ne? Máte bavit sebe a ostatní a ne tady předvádět takový prasárny! Tak se zklidněte nebo mi praskne cévka v mozku!
  • 0

#308 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:42

Zobrazit příspěvek

Tomi na hrad. :biggrin:
  • 0

#309 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:54

Na tomhle serveru prece chcete hrát RP ,ne ? Neni Haldeth s Morinou jeden z tech kdo zachranili alicii ? Není Morina šlechtic ?
Víš kdo dal včera první odpor a první ránu ?

Zobrazit příspěvek

Chces rict ze vcera to bylo RP ? Chces rict ze incident v DO byl RP ? chces rict ze incident pred kostelem byl RP ?
Radsi mlc a nevyslovuj RP
  • 0

#310 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:57

Chces rict ze vcera to bylo RP ? Chces rict ze incident v DO byl RP ? chces rict ze incident pred kostelem byl RP ?
Radsi mlc a nevyslovuj RP

Zobrazit příspěvek

Nebylo protoze VY jste se odmitli bavit . Incident pred kostelem ? Myslis to jak jsme mluvili na dva stojici muze co 2 minuty nereagovali na slovni iniciativu a pote utekli do nopvp. A hrbitov kam jste nabehli v 6ti naboostovani z pristavu a bez diskuze zautocili ?
  • 0

#311 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:01

Zobrazit příspěvek

Hele halde ale to porad narazi na tu vasi "mafii" a vnucovani stylu hrani.Byl Aron na tom srazu kovaru ? Proste zezacatku pouzival vami danej cennik a kdyz videl ze se potajmu porusuje a nikdo nic nedela, tak to zverejnil. No a co ? to vas musi strasne stvat ze nekdo se vam postavil a nehraje "vasi hru". A jak to resite ? jak prasata : vypsanim odmeny na hlavy !
Timhle ste u mne klesli do hlubin Demony a kdejakeho newbieka co se mne zepta kde je Tonda ma u mne vecsi respekt nez vy. vy ste chudackove.
  • 0

#312 merin

merin

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:03

Nebylo protoze VY jste se odmitli bavit . Incident pred kostelem ? Myslis to jak jsme mluvili na dva stojici muze co 2 minuty nereagovali na slovni iniciativu a pote utekli do nopvp. A hrbitov kam jste nabehli v 6ti naboostovani z pristavu a bez diskuze zautocili ?

Zobrazit příspěvek

nie myslel to jak som vychadzal z kostola a krugnur po mne hadzal imploze a na trhu mi sekol hlavu to myslel :clover:
  • 0

#313 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:05

Zobrazit příspěvek

Ja to beru z pohledu Arona. Pochop konecne ze ja od agnes nebo krugnura neslysel ani jedine sluvko, proste kdyz sme se stretli byla mela. Zadne ani tuk. To ze ste mluvili na ostatni TM a oni neodpovidali tak za to ja nemuzu ! A Aron taky ne !
  • 0

#314 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:08

Ja to beru z pohledu Arona. Pochop konecne ze ja od agnes nebo krugnura neslysel ani jedine sluvko, proste kdyz sme se stretli byla mela. Zadne ani tuk. To ze ste mluvili na ostatni TM a oni neodpovidali tak za to ja nemuzu ! A Aron taky ne !

Zobrazit příspěvek

Ty to beres z pohledu arona ? Lognout na trhu naboostovat a jit podle signalu na icq nekoho zabit na HB ? Když preferuješ tenhle typ hry nemužeš se divit že nemas prehled o situaci .
  • 0

#315 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:11

K Mighty. Nelíbí se mi váš styl mluvy ve hře a v party kanálu.

Žasnu nad tím, jak se zúčastnění chovají. Takový prasárny sem tady ještě neviděl. A to mluvím o obou stranách. Tím víc mě mrzí, že se toho účastní i zkušenější hráči, od kterejch bych spíš čekal, že půjdou ostatním příkladem. Vypisovat odměnu za !hlavy! mi přijde zcestný. Je naprosto zřejmý že se jedná o ooc konflikt hráčů.

Zobrazit příspěvek

1. Neposuzuj vsechny TM podle par jedincu. Aron nekleje ooc napriklad (priznavam ze se snazim vychovavat sve TM k tomu aby omezovali OOC na minimum a udelam neco takoveho ze kdo bude hresit proste dostane napomenuti a kdyz to uvidim podruhe, proste si nezaslouzi nosit jmeno TM - konkretne v omthle pripade tedka narazim na Merina ! )
2.Ja to chtel uplne od zacatku resit formou RP. Lorzub byl prvni kdo vypsal odmenu a jetr byl prvni kdo sekl hlavu. Pak se pridal i Haldik se svou mafii k sekani hlav kuli cenniku. Ironie je ze noví hraci ™ chteli resit problem RP a starí, co by mneli jit prikladem zacali s prasarnama ! Vo tom to je lidi
  • 0

#316 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:13

Ty to beres z pohledu arona ? Lognout na trhu naboostovat a jit podle signalu na icq nekoho zabit na HB ? Když preferuješ tenhle typ hry nemužeš se divit že nemas prehled o situaci .

Zobrazit příspěvek

Z hlediska RP poslali Aronovi dopis aby se vratil z daleke plavby ze nastal problem. Aron sedl na nejblizsi lod a prijel pomoct svemu spolecenstvi ...
Jakej mas ty RP duvod na sekani hlav bez sluvka ? ja ti presne reknu. Stve te jako hrace ze nehrajem podle tvych cen tak jdes formou OOC i RP po nas. konec, tak to je !
  • 0

#317 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 25.03.2007 13:20

24 sekund > Říkal jsi, Arone, že jsi utekl přžes dvě lokace dal spaní a Agnes tě sekla ve spánku. Čili musel být tak 6 sekund za tebou nebo jak dlouho trvá spánek.

Já bych tak nějak souhlasil s Beeboowem, neboť jak mě kdysi poučil jeden velký mudrc - za což jsem mu dodnes vděčný - nic není černobílé a dokážu si představit jak probíhaly rozhovory i na straně druhé (že nešlo pouze o spravedlnost, ale byla v tom i nemalá špetka zadostiučinění).

Svolávání kamarádíčků přes klienta (viděl jsem ve svém případě na vlastní oči) je pravda.

Mafie dle mě není tak zcestná a byl to zrovna JETR, který na fóru vehementně prohlašoval, že obchodovat se nebude, zbraně do ST neprodá a v zápětí se snažil dát dohromady bandu, co by zruinovala Fíkuse.

Je mi vskutku zle ze "silných hráčů", ale hold kdo chce být nejlepší, má zřejmě velkou spotřebu mýdla.
  • 0

#318 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:20

Z hlediska RP poslali Aronovi dopis aby se vratil z daleke plavby ze nastal problem. Aron sedl na nejblizsi lod a prijel pomoct svemu spolecenstvi ...
Jakej mas ty RP duvod na sekani hlav bez sluvka ? ja ti presne reknu. Stve te jako hrace ze nehrajem podle tvych cen tak jdes formou OOC i RP po nas. konec, tak to je !

Zobrazit příspěvek

Takze kdyz tebe zavolaji smskou do hry tak je to vrchol RP
A kdyz ja udelam cokoli tak je to hnusne OOC ? :clover: :biggrin:
  • 0

#319 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 25.03.2007 13:26

No myslim, ze prave v praxi vidime ako perfektne a zabavne prebieha "udrziavanie ekonomickej rovnovahy podla Chuan" :clover:
  • 0

#320 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:26

Takze kdyz tebe zavolaji smskou do hry tak je to vrchol RP
A kdyz ja udelam cokoli tak je to hnusne OOC ?  :clover:  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Kdyz mne zavolaji tak se to da obkecat RP, ale nijak neobkecas to ze kdyz kliknes na tab tak jednoduse zautocis na TM i kdyz Agnes zadneho TM nezna. A krugnur taky tak.
  • 0

#321 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:29

Kdyz mne zavolaji tak se to da obkecat RP, ale nijak neobkecas to ze kdyz kliknes na tab tak jednoduse zautocis na TM i kdyz Agnes zadneho TM nezna. A krugnur taky tak.

Zobrazit příspěvek

Možná si to neuvedomuješ ,ale ja jsem nedal první ránu. Na akci u hřbitova jsem se vydal az po té co se začali zbesile logovat the mighty do hry .
  • 0

#322 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 25.03.2007 13:34

jste jak male decka mightovci to vyvolaly a ted si stezujou frrrr
  • 0

#323 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:34

Možná si to neuvedomuješ ,ale ja jsem nedal první ránu. Na akci u hřbitova jsem se vydal az po té co se začali zbesile logovat the mighty do hry .

Zobrazit příspěvek

Je mi jedno kdo dal prvni ranu, sli sme po krugnurovi, protoze zbabele sejmul merina pred klasterem. zato ze Halda mas pretazenho a tys tam poslal Agnes tak to uz je jina
  • 0

#324 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:35

jste jak male decka mightovci to vyvolaly a ted si stezujou frrrr

Zobrazit příspěvek

Na bonzaky se taky jednou jednou dostane, neboj :clover:
  • 0

#325 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:35

ale tak jako nesouhlasim s tim cechem kovari a tak pac ze ST se to vykupuje za malo timpadem kles cen takze ja fakt nevim :) snizit ceny vseho nazdar bazar
  • 0

#326 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:36

Je mi jedno kdo dal prvni ranu, sli sme po krugnurovi, protoze zbabele sejmul merina pred klasterem. zato ze Halda mas pretazenho a tys tam poslal Agnes tak to uz je jina

Zobrazit příspěvek

No vida a už z toho mame že jste po me šli a že jste na me zautočili .. A to mas jeste tu drzost zakladat topic ?
  • 0

#327 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:37

Na bonzaky se taky jednou jednou dostane, neboj  :clover:

Zobrazit příspěvek

jak ebonzaky probuh?
Kurgnur sledoval merina docela dlouho sam jak jsem bezel pred merinem jsem videl krugnura jak ho vystopoval kdyby si merin dal TS tak ho vidi ja zustavam neutralni pro obe strany
  • 0

#328 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:43

No vida a už z toho mame že jste po me šli a že jste na me zautočili .. A to mas jeste tu drzost zakladat topic ?

Zobrazit příspěvek

Nesli sme po tobe ale po Krugnurovi. precti si to znova a znova a znova az to pochopis. Napsal sem i proc sme po nem sli
  • 0

#329 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:44

jak ebonzaky probuh?
Kurgnur sledoval merina docela dlouho sam jak jsem bezel pred merinem jsem videl krugnura jak ho vystopoval kdyby si merin dal TS tak ho vidi ja zustavam neutralni pro obe strany

Zobrazit příspěvek

Nemam dukaz kterym bych te mohl obvinit, a tudiz je to jen ma domenka ze ses bonzak. Tudiz mne nezajimas a neresim te
  • 0

#330 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 13:49

Komedianti se vrátili :clover:

Zobrazit příspěvek

:biggrin: :blush: :tongue:
  • 0