Skočit na obsah

Stackovani boostu klerika

• Please log in to reply
471 odpovědí na toto téma

#301 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:
  • Interests:Víno, ženy zpěv :)

Odesláno 05.11.2006 04:04

Já sem zásadně proti......řeknu svuj názor proč něco takovýho začíná.....protože nějaký (s prominutím blb) zjistí že jeho build který má už na 25.lvlu bude mít špatné vlastnosti protože něco podelal nebo zrovna přišel na nový tak je naštvanej že někdo je lepší...a můžu říct že já tohle znam moc dobře..Já bych vám o tom moch vyprávět... :) Ale k tématu...to že se to sčítá?? to je prostě tak...někdo to tak vymslel a tak to je...Podle mě je největší blbina která by mohla nastat ta, že by se měnily původní NWN důraznými zásahy.....Musim říct že z vlasní zkušenosti vim že se to dělalo na kandelabrii a pak se do toho tak moc zamotali že se tam ted nedá hrát....prostě se musíme smířit že klerik má přednost AB.Tak ho zato nekamenujte...Je to jako domeček z karet..odeberete jednu kartu zespod a spadne...prostě jsem všema deseti proti.Musel bych bejt sprostej abych vyjádřil co si myslim o takových machinacích.....Demona je super svět tak proč ho ničit že? :)

a ted mě ukamenujte :)
  • 0

#302 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2006 09:54

Já sem zásadně proti......řeknu svuj názor proč něco takovýho začíná.....protože nějaký (s prominutím blb) zjistí že jeho build který má už na 25.lvlu bude mít špatné vlastnosti protože něco podelal nebo zrovna přišel na nový tak je naštvanej že někdo je lepší...a můžu říct že já tohle znam moc dobře..Já bych vám o tom moch vyprávět... :) Ale k tématu...to že se to sčítá?? to je prostě tak...někdo to tak vymslel a tak to je...Podle mě je největší blbina která by mohla nastat ta, že by se měnily původní NWN důraznými zásahy.....Musim říct že z vlasní zkušenosti  vim že se to dělalo na kandelabrii a pak se do toho tak moc zamotali že se tam ted nedá hrát....prostě se musíme smířit že klerik má přednost AB.Tak ho zato nekamenujte...Je to jako domeček z karet..odeberete jednu kartu zespod a spadne...prostě jsem všema deseti proti.Musel bych bejt sprostej abych vyjádřil co si myslim o takových machinacích.....Demona je super svět tak proč ho ničit že? :)

Zobrazit příspěvek

ačkoli do PvP je jistě doba trvání Divine Power postačující, tak pro mě to osobně nepřipadá nic tak závratnýho, prostě jakmile to kouzlo nemá aspoň turn/lvl tak ho nepovažuju za použitelný do expení... samo, když si někdo dá spešl doménu a nafláká si tam jeden lvlkouzel normálně a dvalvly maximalizovaně, tak to vydrží skoro hoďku...klidně si se mnou nesouhlaste, ale setkal sem se s problémem prosadit spánek v partě....

neřikam, že je to slabý kouzlo, ale myslim, že klerik mále jiný chyby, ona vůbec existence klerika jako konurence schopnýho divine mága co ještě bojuje je chybná, kdyby běhalo po Faerunu tolik božích poslů s takovou silou, tak se rytíři můžou jít zahrabat.. a že v DaD existuje?já sem zásadně pro DrD+ podobu, ta mě přímo nadchla
sečteno a podtrženo-proč mam rád archetym kouzlícího mága, pravýho zaklínače?protože je to ultimátní ničitel všecho .. a tím se jistým kombinacemi v NWN holt stává klerik (ale nikdy sem ho nehrál, ikdyž mam styl hry nabuffovat-rozrubat nejradši :cool: )
  • 0

#303 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2006 12:46

To stále neřeší nic o tom jestli se zbavit Divine Power nebo ne.Každý hraje nějakým způsobem a nějak si staví postavy ,jestliže máš rád tohle dělej to tak ale neomezuj ostatní hráče upíráním toho co můžeš mít taky.Všichni to mohou mít..ale to že se to nelíbí třeba někomu se zlodějem není důvod se toho zbavovat........Ted se omlouvám ale nemyslel jsem nikoho konkrétního..Byla to jen taková všeobecná myšlenka, tak pardon :)
  • 0

#304 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2006 13:47

ačkoli do PvP je jistě doba trvání Divine Power postačující, tak pro mě to osobně nepřipadá nic tak závratnýho, prostě jakmile to kouzlo nemá aspoň turn/lvl tak ho nepovažuju za použitelný do expení...

Při expení to použitelné je, a to hodně. Asi máš štěstí na partu, protože já ještě nebyl v takové, která by po vyčerpání kouzel nezačala hned otravovat se spánkem;) Ale i když pomineš expení - co třeba takové výpravy na boss? Tam ti to vyjde na celou výpravu full-boosted a ještě zbude napříště.

Jinak já sice klerdu mám, ale je mi jedno, jestli se to stackuje nebo ne. Ať tak nebo tak, na můj zážitek z hraní na Démoně to velký vliv mít nebude :cool:
  • 0

#305 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2006 13:50

Já sem zásadně proti......řeknu svuj názor proč něco takovýho začíná.....protože nějaký (s prominutím blb) zjistí že jeho build který má už na 25.lvlu bude mít špatné vlastnosti protože něco podelal nebo zrovna přišel na nový tak je naštvanej že někdo je lepší...a můžu říct že já tohle znam moc dobře..Já bych vám o tom moch vyprávět... :) Ale k tématu...to že se to sčítá?? to je prostě tak...někdo to tak vymslel a tak to je...Podle mě je největší blbina která by mohla nastat ta, že by se měnily původní NWN důraznými zásahy.....Musim říct že z vlasní zkušenosti  vim že se to dělalo na kandelabrii a pak se do toho tak moc zamotali že se tam ted nedá hrát....prostě se musíme smířit že klerik má přednost AB.Tak ho zato nekamenujte...Je to jako domeček z karet..odeberete jednu kartu zespod a spadne...prostě jsem všema deseti proti.Musel bych bejt sprostej abych vyjádřil co si myslim o takových machinacích.....Demona je super svět tak proč ho ničit že? :)

Zobrazit příspěvek

To ani netreba kamenovat, ono sa to nejak kamenuje samo od seba :cool:
  • 0

#306 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2006 14:55

Zobrazit příspěvek

Neboj ukamenují tě jen ti co mají opačný názor a k nim já nepatřim, ne ne ne :cool:
  • 0

#307 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 05.11.2006 14:57

Ani ja ta nehodlam kamenovat, mam sice uplne opacny nazor ale to je snad normalne :cool: Mne jednoducho nestaci "je to proste tak".
  • 0

#308 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 05.11.2006 18:02

Kdyz ti nestaci ze to tak je, proc si pri sve sikovnosti (mysleno uprimne a vazne) neudelas svuj svet? Mel bych pro tebe i nazev, Never Mantor Night, prelozeno Nevěr Mantorovi nic. (mysleno jako prumerny zertik a naprosto nevazna vec.)
  • 0

#309 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2006 21:32

Mozna bych uvital i novou "4.0 edition" Mantors&Dragons. :) Dokonale vyvazenou a PG/Metagame friendly. Pak by se ovsem takova pravidla musela honosit spise oznacenim "PvP edition." :cool:
  • 0

#310 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2006 22:26

Dělejte jak myslíte, ale mě se to nelíbí :cool: .Podle mne se vždycky najde spoustra důležitějších věcí k řešení :mad: než jen nějaký pláč nářek a stížnosti hráčů že mají malé AB :tongue:
  • 0

#311 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2006 23:01

.....Musim říct že z vlasní zkušenosti  vim že se to dělalo na kandelabrii a pak se do toho tak moc zamotali že se tam ted nedá hrát....

Zobrazit příspěvek

Ja se pridam - taky te kamenovat nehodlam, akorat mi neni jasna jedna vec - na Kandelabrii jsem onehda byl a partyja tech triceti lidi co tam v tu dobu hrali nic nerikala o tom ze se tam neda hrat.
Lze to vysvetlit jeste jinak, nez tim, ze pises nesmysly? :)
  • 0

#312 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2006 23:05

Cim dlhsie to tu citam, tym viac si uvedomujem ze tie nekonecne diskusie na assist fore sice nemali zmysel, ale aspon tam padali aj ine argumenty ako "ja mam klerika, neopovazte sa ani pomysliet na jeho upravu" :cool:
  • 0

#313 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 00:45

Kdyz ti nestaci ze to tak je, proc si pri sve sikovnosti (mysleno uprimne a vazne) neudelas svuj svet? Mel bych pro tebe i nazev, Never Mantor Night, prelozeno Nevěr Mantorovi nic. (mysleno jako prumerny zertik a naprosto nevazna vec.)

Zobrazit příspěvek

To je jednoduche , keby som aj na vlastny svet mal cas, co nemam, tak uplne postradam fantaziu, cize mozno by bol skvele vyvazeny k mojej spokojnosti, ale hrozny z hladiska estetiky, atmosfery ci pribehov.
Paci sa mi ale tvoj nazov, aj Mantor's balance hell, by nebol zly :cool:
  • 0

#314 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 06.11.2006 08:26

Cim dlhsie to tu citam, tym viac si uvedomujem ze tie nekonecne diskusie na assist fore sice nemali zmysel, ale aspon tam padali aj ine argumenty ako "ja mam klerika, neopovazte sa ani pomysliet na jeho upravu"  :tongue:

Zobrazit příspěvek

no vystihl si to naprosto presne, jsem taky rad ze diky temto lidem uz vim proc sem pisu, takze jdu premejslet o svy postave na 25 lvl kterou jsem pokazil a ma male AB, problem bude zrejmne v tom ze jsem do buildu zapomnel dat klerika :cool:
  • 0

#315 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 15:36

Zobrazit příspěvek

Promin. Ale ty budes asi velky odbornik ze?
  • 0

#316 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 15:42

Já sem zásadně proti......řeknu svuj názor proč něco takovýho začíná.....protože nějaký (s prominutím blb) zjistí že jeho build který má už na 25.lvlu bude mít špatné vlastnosti ....

Zobrazit příspěvek

asi znáš všechny blby z vlastní zkušenosti co..... :cool:
  • 0

#317 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 16:04

No dnes som si cital manual k NWN2, to bude tiez kopec srandy s klerikom a jeho domenami. Celkovo to bude v NWN2 dost zabavne :cool:
  • 0

#318 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 16:11

skoda ze si ho nezahrame inak nez v singli ;)

uz sa s tym zmierte, v atari maju radi klerikov.
  • 0

#319 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 16:20

Nejsem takový znalec jako vy :cool: ...tím myslím tu nejstarší populaci..Máte pravdu..Ted se trochu stydim že ve mě bouchly saze..Já totiž hraju taky za klerika a sem rád za to jakej je :mad: .....Ve své skromnosti už můžu jenom dodat že to kouzlo má stejně docela krátkou učinnost a přijde mi jako by se tu řešila záležitost vážnosti "devastu"....přijde mi to trochu přitažené az ocas :tongue: ....

TO: chuanet : plomin nemyslel sme to tak.Trochu mi to ujelo :tongue: *vystřihne omluvnou poklonu*
  • 0

#320 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 16:44

Nejsem takový znalec jako vy  :cool: ...tím myslím tu nejstarší populaci..Máte pravdu..Ted se trochu stydim že ve mě bouchly saze..Já totiž hraju taky za klerika a sem rád za to jakej je  :mad: .....Ve své skromnosti už můžu jenom dodat že to kouzlo má stejně docela krátkou učinnost a přijde mi jako by se tu řešila záležitost vážnosti "devastu"....přijde mi to trochu přitažené az ocas  :tongue: ....

TO: chuanet : plomin nemyslel sme to tak.Trochu mi to ujelo :mad: *vystřihne omluvnou poklonu*

Zobrazit příspěvek

:tongue:
  • 0

#321 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 16:50

Nejsem takový znalec jako vy  :cool: ...tím myslím tu nejstarší populaci..Máte pravdu..Ted se trochu stydim že ve mě bouchly saze..Já totiž hraju taky za klerika a sem rád za to jakej je  :tongue: .....Ve své skromnosti už můžu jenom dodat že to kouzlo má stejně docela krátkou učinnost a přijde mi jako by se tu řešila záležitost vážnosti "devastu"....přijde mi to trochu přitažené az ocas  :blink: ....

TO: chuanet : plomin nemyslel sme to tak.Trochu mi to ujelo :mad: *vystřihne omluvnou poklonu*

Zobrazit příspěvek

Omluva prijata. :tongue:
Takto si ukazal svou druhou lepsi tvar. Ja se take omlouvam, protoze sem to psal v celkem urazlivem tonu, s pocitem ze zas nejaky chytrolin mluvi moudra. Jsem rad ze jsme si to ujasnili. :mad:
  • 0

#322 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 17:45

je fakt, že klerik stavěnej na BAB 23 je hoodně silnej, sám sem včera koukal, když sem expil s jednim kámošem ... pro mě tady de hlavně o existenci "bojovýho buffra", kdybych to měl porovnat, tak solidně je to řešený v L2.. rád hraju buffry, cou se pomocí svejch buffů dostávaj na úroveň válečníků, ale pokud nabuffujou stejnym válečníka, tak je samozřejmě lepší válečník -tady přerůstá nabuffovanej klerik self buffama schopnostma válečníka čož je kámen úrazu...
respektive pokud je to válečník, co má pomoc od vyšší síly, tak přeroste normárlvího válečníka, jenže jeho výskyt neni nijak omezen, kdyby se jednalo o prestige classku upravenou, tak bych si dokázal představit postup paladin -> klerik jako ekvivalent válečník -> WMko... (ne nutnej postup, ale možnej....)
holt je to jako kdyby WM byla bežná classka, nebo třeba RDD (prostě takovejch kleriků tu běhalo minimum, respektive jen minimum z kleriků mohlo mít magický schopnosti, navíc postavený na jinym principu-žádný AB bonusy, inviska etc. )
  • 0

#323 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 06.11.2006 17:48

Ja osobne nikdy nehral na vyssich levelech nic nez mnicha, zlodejku a druidku. Z pratel v parte jsem vyrazne nepoznal nez kombinace hranicaru a zlodeju. I tak jsem nikdy nezavidel a netouzil po zmenach u zlodeju, bojovniku ci kleriku, a ze jsem si na nich parkrat vylamal sve meciky. Spis naopak, byli silnejsi a o to vetsi byla ma radost kdyz jsem jim dokazal trosku zatopit, a nemuselo to byt ani uplne vitezstvi.
  • 0

#324 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 17:51

Ja osobne nikdy nehral na vyssich levelech nic nez mnicha, zlodejku a druidku. Z pratel v parte jsem vyrazne nepoznal nez kombinace hranicaru a zlodeju. I tak jsem nikdy nezavidel a netouzil po zmenach u zlodeju, bojovniku ci kleriku, a ze jsem si na nich parkrat vylamal sve meciky. Spis naopak, byli silnejsi a o to vetsi byla ma radost kdyz jsem jim dokazal trosku zatopit, a nemuselo to byt ani uplne vitezstvi.

Zobrazit příspěvek

jasně, hrát klerika je opruz, každýho porážíš... prostě nuda :cool:
chudáci klerici!
  • 0

#325 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 18:13

je fakt, že klerik stavěnej na BAB 23 je hoodně silnej, sám sem včera koukal, když sem expil s jednim kámošem ... pro mě tady de hlavně o existenci "bojovýho buffra", kdybych to měl porovnat, tak solidně je to řešený v L2.. rád hraju buffry, cou se pomocí svejch buffů dostávaj na úroveň válečníků, ale pokud nabuffujou stejnym válečníka, tak je samozřejmě lepší válečník -tady přerůstá nabuffovanej klerik self buffama schopnostma válečníka čož je kámen úrazu...
respektive pokud je to válečník, co má pomoc od vyšší síly, tak přeroste normárlvího válečníka, jenže jeho výskyt neni nijak omezen, kdyby se jednalo o prestige classku upravenou, tak bych si dokázal představit postup paladin -> klerik jako ekvivalent válečník -> WMko... (ne nutnej postup, ale možnej....)
holt je to jako kdyby WM byla bežná classka, nebo třeba RDD (prostě takovejch kleriků tu běhalo minimum, respektive jen minimum z kleriků mohlo mít magický schopnosti, navíc postavený na jinym principu-žádný AB bonusy, inviska etc. )

Zobrazit příspěvek

Je Carodej mocnejsi nez Bojovnik? Pokud je odpoved ano, tak je treba se potom ptat, proc by nemohl byt i Klerik.
  • 0

#326 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 18:16

Pozor !
Pokud jde o PvP, i klerik se da porazit Tam zas tak jeho sila az tak strasne obrovska neni a muzou se mu postavit i jini.
Ale v PvM je to kruty rozdil a o tom to je, protoze na Demone PvP neni.
Ale stejne se nic menit nebude.
Pochopte ze to je zamer tvurcu modulu. Chteji mit jedno povolani pro newbiky. Pokud by jim to vadilo, nemejte strach ze by si to nejak neupravili. Tohle tema se resilo uz davno pred vice jak rokem na assistentskem foru, bez zbytecneho flamu. Nic se nezmenilo.
  • 0

#327 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 18:19

Je Carodej mocnejsi nez Bojovnik? Pokud je odpoved ano, tak je treba se potom ptat, proc by nemohl byt i Klerik.

Zobrazit příspěvek

protože klerik může být, ale stejně jako čaroděj musí mít své slabiny, navíc čarodějů a i kleriků bylo méně než válečníků a o to víc takových, který dovedli to co NWN klerici, dokonce pochybuju, žeby mohl nějaký NWN klerik existovat... klerik koná zázraky,ale nekoná jich 50 za den, když jeden za rok ,tak je to moc.. klerik je RP postava, co tahá za nitky, ne uber rubaš s haldou AB buffů a IK kouzlem bez možnosti imunity
prostě možnost být klerik nebo čaroděj dobrých schopností je příliš dostupná, žýdný předpoklady..
  • 0

#328 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 18:25

prostě možnost být klerik nebo čaroděj dobrých schopností je příliš dostupná, žýdný předpoklady..

Zobrazit příspěvek

No a zde mozna lezi ten tvuj upreny pohled, ktery ti zpusobuje zrejme nejaky problem. :)
"Klerik je RP postava." To je docela usmevna hlaska.
  • 0

#329 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 18:41

Pozor !
Pokud jde o PvP, i klerik se da porazit Tam zas tak jeho sila az tak strasne obrovska neni a muzou se mu postavit i jini.
Ale v PvM je to kruty rozdil a o tom to je, protoze na Demone PvP neni.
Ale stejne se nic menit nebude.
Pochopte ze to je zamer tvurcu modulu. Chteji mit jedno povolani pro newbiky. Pokud by jim to vadilo, nemejte strach ze by si to nejak neupravili. Tohle tema se resilo uz davno pred vice jak rokem na assistentskem foru, bez zbytecneho flamu. Nic se nezmenilo.

Zobrazit příspěvek

Mno v PvP na něj třebas naběhne paladin a má to dole vid,ale klerik jak řikáš je silnej všeobecně na expení.....- heh co ho hodit do nebojovýho povolání at ma mini zakaldní BAB?:D
  • 0

#330 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2006 18:49

No a zde mozna lezi ten tvuj upreny pohled, ktery ti zpusobuje zrejme nejaky problem. :)
"Klerik je RP postava." To je docela usmevna hlaska.

Zobrazit příspěvek

no klerik je provedem dost nesmyslně, neupíram mu takovýschopnosti, ale pokud má takový schopnosti KAŽDEJ klerik, tak je to těžce přehnaný, klerik má příliš širokej výběr kouzel, navíc tolik, kolik je kleriků, to by ti bohové prostě nebyli schopný pohlídat, klerik má magii jenom díky svýmu patronovy a on musí být u toho, to že nemaj selhání,že bůh sešle kdykoli cokoli, co si klerda zamane je nesmysl... klerik je pro mě preacher, působící v zájmu patrona, co umí obalamutit ale i vybičovat dav k hereickému výkonu, zázraky u něj rozhodně nejsou na minutovém pořádku :cool:
- domény bych rozdělil, každá by obsahovala krapet kouzel podobnýho druhu, některý by se vylučovali ( takový školy magie v širším slova smyslu) a klerik by měl pouze kouzla svejch dvou domén... takhle má haldu + některý navíc nebo dřív..
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních