Skočit na obsah

Fotka

LineAge II

• Please log in to reply
696 odpovědí na toto téma

#301 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 10.10.2006 09:34

V calculatoru zjistim ze dana vec ma hodnotu x krystalu. Kdyz to trpos rozmlati, ziska vzdy x krystalu nebo je v tom nejaky prvek nahody?
Daji se krystaly sehnat i jinak nez rozbijenim predmetu a nakupem od hracu?
Je normalni ze porad nemam penizky a na 40lvlu se mi o nejake C-grade vybave muze jen zdat?
Az neco sezenu mam spise investovat do brneni a spolehat se na pantera nebo radsi nejdrive koupit poradny mec?

Zobrazit příspěvek

Ano, krystalizaci dostanes vzdy stejny pocet krystalu.
Nedaji.
Ano to je normalni, pokud nemas schopny a pracovity klan.
To zalezi na tobe, jak to vydis s prostredkama, ktere dovedes sehnat.
  • 0

#302 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 10.10.2006 11:48

hele chci se zeptat jak je to s mechanikou,chci si tam nekdy udelat trpose,ale prej nemuzou bejt kouzelne povolani.Moje predstava:
trpaslik specializovanej spise na utok s velkou sekerou.
Je sance tam neco takoveho hrat?v jake kombinaci featu?vydrzi neco?co do party?
  • 0

#303 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2006 11:53

Jelikož se pomalu blížím k lvlu 35, tak bych chtěl poprosit o radu, kterého Hatchlinga si pořídit.
  • 0

#304 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2006 11:54

hele chci se zeptat jak je to s mechanikou,chci si tam nekdy udelat trpose,ale prej nemuzou bejt kouzelne povolani.Moje predstava:

Zobrazit příspěvek

Moc to hrotíš,koukni když se založil topic,poslal jsem tam hlavní stránku, kde sinajdeš vpravo Dwarf a pak si to rozjedeš co bys chtěl jet...píšou tam jaké skilly se naučíš....předem si vyznač, co to bude, abys pak jen zmateně nepobíhal s špatnou postavou:)
  • 0

#305 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2006 11:55

Jelikož se pomalu blížím k lvlu 35, tak bych chtěl poprosit o radu, kterého Hatchlinga si pořídit.

Zobrazit příspěvek

nemůžeš si vybrat, uděláš quest a nějakého prostě dostaneš...jinak jsou tři druhy...ale to, kterého dostaneš, nemůžeš ovlivnit
  • 0

#306 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 10.10.2006 11:56

Moc to hrotíš,koukni když se založil topic,poslal jsem tam hlavní stránku, kde sinajdeš vpravo Dwarf a pak si to rozjedeš co bys chtěl jet...píšou tam jaké skilly se naučíš....předem si vyznač, co to bude, abys pak jen zmateně nepobíhal s špatnou postavou:)

Zobrazit příspěvek

Rekl Tomi, ktery hraje Bishopa. :wow:
  • 0

#307 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2006 11:59

nemůžeš si vybrat, uděláš quest a nějakého prostě dostaneš...jinak jsou tři druhy...ale to, kterého dostaneš, nemůžeš ovlivnit

Zobrazit příspěvek

No ale můžu ho s někým vyměnit. Zajímá mě, který bude pro mne nejužitečnější, hraju za ušatého lučištníka.
  • 0

#308 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 10.10.2006 12:01

No ale můžu ho s někým vyměnit. Zajímá mě, který bude pro mne nejužitečnější, hraju za ušatého lučištníka.

Zobrazit příspěvek

Nejuzitecenejsi pro tebe bude kdyz si nejades nejakeho tanka a partu se kterou budes chodit. Drak stoji akorat penize za jidlo a je uplne k nicemu. :wow:
  • 0

#309 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2006 12:04

Nejuzitecenejsi pro tebe bude kdyz si nejades nejakeho tanka a partu se kterou budes chodit. Drak stoji akorat penize za jidlo a je uplne k nicemu.  :wow:

Zobrazit příspěvek

Tanka jsem sehnal, peníze mám, už jen nějaké to zvířatko mi chybí
  • 0

#310 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 10.10.2006 12:04

Tanka jsem sehnal, peníze mám, už jen nějaké to zvířatko mi chybí

Zobrazit příspěvek

Pojem penize mam se mi opravdu libi, zvlast od nekoho kdo je na levelu 35. Uz ses byl divat na ceny C vybavy ?
  • 0

#311 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2006 12:06

V Luxory je celkem maly vyber. Predpokladam ze vetsinu setu vyrabi trposove. B a A ani nemluve ze?
  • 0

#312 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2006 12:14

Rekl Tomi, ktery hraje Bishopa.  :wow:

Zobrazit příspěvek

Je irelevantní co hraju, já mu radím, ať se jde podívat na tu stránku a předem si stanovit co a jak chce hrát :rolleyes:

No prý nejlepší je dráček pro bishopy právě, jen si tak stojím a healuju si ho a on se sám expí:)

Jojo, divný, ale souhlas s Josífkem, to, že máš prachy na 35.lvl nic neznamená...spíš napiš,kolik máš, hned ti spadne řemínek, až ti řeknu,kolik stojí třeba nejobyčejnější C zbraň nebo armor :excl:

Doma vyhrabu odkaz na stránku, kde jsou sepsány všechny itemy, zbraně, zbroje, prostě všechno, jsou tam sety, je tam kdo to dropuje a jaká je možnost dropu (napš. 1:100000):) a taky kolik jakých krystalů z toho trpoš vytluče....a ano Chuan, už jen u C výbavy jsou u NPC k nákupu od něj jen dvě věci pro class myslím, popřípadě jedna věc od každého druhu, ostatní věci se dropují nebo vyrábějí
  • 0

#313 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2006 12:18

Pojem penize mam se mi opravdu libi, zvlast od nekoho kdo je na levelu 35. Uz ses byl divat na ceny C vybavy ?

Zobrazit příspěvek

Jsem teprve na 31. lvlu. Výbavu nejlepší na jakou jsem zatim narazil. Nějaký ten melounek mám našetřený a než se dotanu na lvl, kdy budu moci nosit C-grade bez postihů, tak jestě něco našetřím.
  • 0

#314 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 10.10.2006 12:22

Doma vyhrabu odkaz na stránku, kde jsou sepsány všechny itemy, zbraně, zbroje, prostě všechno, jsou tam sety, je tam kdo to dropuje a jaká je možnost dropu (napš. 1:100000):) a taky kolik jakých krystalů z toho trpoš vytluče....a ano Chuan, už jen u C výbavy jsou u NPC k nákupu od něj jen dvě věci pro class myslím, popřípadě jedna věc od každého druhu, ostatní věci se dropují nebo vyrábějí

Zobrazit příspěvek

Ja myslim ze
http://www.lineage2.com/
Tam jsou vsechny veci vcetne setu a muzete se i podivat, jak to vypada.
a tady drop databaze, Luxory shop a jine zajimave veci.
http://lineage.pmfun.com/
Tohle jsou asi dve nejlepsi stranky, ktere pouzivam ja. Pak mam jeste jednu na vsechny kvesty a jeste jednu na mapy dungeonu.
  • 0

#315 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2006 14:33

Zobrazit příspěvek

v jaké kombinaci featů .. heh ty si to ale maluješ, v podstatě máš dost bodů na všechny skilly, rozdíl dvou postav stejného povolání a lvl je jenom v equipu, žádný buildování se nekoná!
buďto pojedeš kováře(Warsmith), kterej pomocí receptů a surovin vyrábí všechno možný
nebo jedeš spoilera(Bounty Hunter) kterej zvláštním způsobem tyhle suroviny získává z potvor, ty suroviny můžou "vypadnout" komukoli, ale pomocí skillu spoil+sweep je získáš obvykle z jinejch potvor a s vyšší šancí na úzpěch...

PS: Warsmith do PvE jako tank, Bounty hunter zraňuje obstojně více motvro najednou pomocí polearm zbraně
-jak v PvE tak v PvP za moc nestojí, sou to prostě "továrny na prachy", nic víc
  • 0

#316 Host_Hercules_*

Host_Hercules_*
  • Host

Odesláno 10.10.2006 19:22

Moze mi niekto odpovedat na tieto otazky?
Konecne mam stahnuti L2 c4 a chcem hrat na DKT
1.Ktora postava je dobra na PVE a zarovane na PVP?
2.Je ten server dobry??no ais hej kedtma hra cca 600ludi online ..Je tma vela bugov na tych free serveroch?
3.Kto tam hra všetko z demony?Viem ,že Tomi,Chua,Casper,Bledule

Diky za odpovede
  • 0

#317 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2006 19:40

DKTech uz neni, ne?

PvP Necro, Howler, overlord
  • 0

#318 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2006 23:04

hele lidi kde se expi v lokalite kolem Gludinu a Dionu? Chci 20 lvl an ten prestupak a byl jsme prekvapeny narocnosti a prazdnotou lokace ruin u Gludina(Gludia?) porad si je pletu :wow: ,protze na Alexandrii to byl velmi vytizena lokalita....
  • 0

#319 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2006 05:36

ja jsem treba lvl 21 a expim na talking islandu ;) vy proste ten ostrov nedocenujete
  • 0

#320 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2006 06:21

hele lidi kde se expi v lokalite kolem Gludinu a Dionu? Chci 20 lvl an ten prestupak a byl jsme prekvapeny narocnosti a prazdnotou lokace ruin u Gludina(Gludia?) porad si je pletu :wow: ,protze na Alexandrii to byl velmi vytizena lokalita....

Zobrazit příspěvek

Třeba Ratmeni severně od Gludinu.
  • 0

#321 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2006 07:22

hele lidi kde se expi v lokalite kolem Gludinu a Dionu? Chci 20 lvl an ten prestupak a byl jsme prekvapeny narocnosti a prazdnotou lokace ruin u Gludina(Gludia?) porad si je pletu :excl: ,protze na Alexandrii to byl velmi vytizena lokalita....

Zobrazit příspěvek

A co takhle si to shoutnout ve hře,co? :wow:
  • 0

#322 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2006 09:12

No Tomi uz jsem u Vas v klanu ;-)
Mam 40lvlik. Ja tank ty healer, myslim ze to muzem dat dohromady.
Tedkom delam prestupak a musim rict ze masakr. Uz to delam 3 dny a sem skoro na konci 2 casti :wow:
Musim ted do CT a celkem musim davat bacha. Healer by se sikl.
Tak jeste dva dny a bude to hotovo.
  • 0

#323 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2006 11:37

No Tomi uz jsem u Vas v klanu ;-)
1) Ja tank ty healer, myslim ze to muzem dat dohromady.
2) Healer by se sikl.

Zobrazit příspěvek

1) Si ještě rozmyslím, jednou jsi mi řekl něco moc ošklivého :rolleyes:

2) Až dotrénuju,tak se na L2 dnes podívám, ale bude to spíš nějak kolem osmé by vočko :excl: Jinak v CT je to řežba no :wow:
  • 0

#324 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2006 15:17

A co takhle si to shoutnout ve hře,co? :wow:

Zobrazit příspěvek

No vy jste tam vcera nebyli :excl: a protze me zabili n ostrove tak uz me to nastvalo a sel sjem na pevnin use mrknout,ale v tech ruinach s eda expit,jen je to vo hubu a stoji to moc many
  • 0

#325 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2006 15:24

1) Si ještě rozmyslím, jednou jsi mi řekl něco moc ošklivého :excl: 

Zobrazit příspěvek

Jaaa?
Neni moznaaa :wow:
  • 0

#326 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2006 15:40

No vy jste tam vcera nebyli  :excl: a protze me zabili n ostrove tak uz me to nastvalo a sel sjem na pevnin use mrknout,ale v tech ruinach s eda expit,jen je to vo hubu a stoji to moc many

Zobrazit příspěvek

z toho plyne ponaučení, nedělej wizzarda, když nechápeš, že wizzarda (nukera) je jen o 2 minutách pálení kouzel a 10-ti minutách sezení na zemi :rolleyes:

Chuan: *dělá uraženýho a nahlas přemýšlí* tak šup do CT, nalákat zmetky a zdekovat se :wow:
  • 0

#327 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 11.10.2006 15:59

když to tak čtu, nechcete si založit vlastní klan hráčů NWN - pouze je. Alespoň se budete znát a nebudete riskovat, že vám tam vleze někdo, kdo dostane výbavu a pak uteče. Jen to bude chtít spolehlivého CL a který bude hrát pravidelně. Chu na Hrad. :wow:
  • 0

#328 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 11.10.2006 16:14

když to tak čtu, nechcete si založit vlastní klan hráčů NWN - pouze je. Alespoň se budete znát a nebudete riskovat, že vám tam vleze někdo, kdo dostane výbavu a pak uteče. Jen to bude chtít spolehlivého CL a který bude hrát pravidelně. Chu na Hrad.  :excl:

Zobrazit příspěvek

Rekl bych. ze klan leader musi mit HLAVNE velke herni zkusenosti a vedet co je pro klan vyhodne/nevyhodne (ve vsech hernich smerech), musi umet ridit skupinu lidi, resit spory a vzdy si drzet urcity nadhled, at se deje cokoliv. Nedilnou soucasti pro CL je take SPRAVNE povolani, ktere ma dostatek jistych prostredku na uspesny rust klanu a zaroven pro vykonavani potreb celeho klanu.(Ti znalejsi hry jiste vim o cem mluvim a jake povolani je nejvhodnejsi). Dalsi dulezitou casti jsou pravidla klanu a aby je vsichni hraci bez rozdilu (vcetne CL) dodrzovali. To jsou zaklady uspesneho a dobre fungujiciho klanu.
Pojem "hrani pravidlene" bych povazoval spise za kladna kriteria pro kandidata na CL, nikoliv jako zakladni pozadavek.

To je ale jen muj nazor, nekdo to treba vidi uplne jinak. :wow:
  • 0

#329 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 11.10.2006 16:23

Rekl bych. ze klan leader musi mit HLAVNE velke herni zkusenosti a vedet co je pro klan vyhodne/nevyhodne (ve vsech hernich smerech), musi umet ridit skupinu lidi, resit spory a vzdy si drzet urcity nadhled, at se deje cokoliv. Nedilnou soucasti pro CL je take SPRAVNE povolani, ktere ma dostatek jistych prostredku na uspesny rust klanu a zaroven pro vykonavani potreb celeho klanu.(Ti znalejsi hry jiste vim o cem mluvim a jake povolani je nejvhodnejsi). Dalsi dulezitou casti jsou pravidla klanu a aby je vsichni hraci bez rozdilu (vcetne CL) dodrzovali. To jsou zaklady uspesneho a dobre fungujiciho klanu.
Pojem "hrani pravidlene" bych povazoval spise za kladna kriteria pro kandidata na CL, nikoliv jako zakladni pozadavek.

To je ale jen muj nazor, nekdo to treba vidi uplne jinak.  :wow:

Zobrazit příspěvek

*a tak Josifek sestavil kandidátku, na které je jeho jméno. Jen kdyžtak bude třeba zařídit transfer postavy z Alexandrie na Dktech.* :excl:
  • 0

#330 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2006 17:05

CT je na sólo zbytečnost, navíci pro 40ku je tam dost nebezpečno, vůbec doporučuju chodit třeba do DV a tak... prostě na nižší lvly... CT sem dával v poho s Shamanem na 33. lvlu, alek džy sem zašel do DP tk sem vyexpil jak vystřelenej, daleko rychlejš...CT je navíc obvyklá zona PKček a trapáků z vyšších podlaží, co louděj peníze...ale pokud s v klanu, tak se PK musí bát tebe :excl:
"naval 100k!
nedam"
*zavražděn*
"PK, CT1"
"jenom tady doděláme Core a běžíme dolu" :wow:
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních