Skočit na obsah

NWN 2

• Please log in to reply
420 odpovědí na toto téma

#301 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 16:25

no na to se dá reagovat jedině.. WTF  :cool: !

Zobrazit příspěvek

a nebo se an to reagovat nemusí že?
  • 0

#302 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 16:26

což je velice neobějktivní protože GW je pdole tebe střed vesmíru

Zobrazit příspěvek

ty si tak nezaujatej, to je prostě úžasný :cool:
pohlídni si printy GW a prohlídni si printy NWN2 .. hotovo?
tak a teď si přečni HW nároky GW a HW nároky NWN2 .. hotovo?
jestli jo, tak argumentuj, jinak mlč :shades:
  • 0

#303 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 16:28

ty si tak nezaujatej, to je prostě úžasný  :cool:
tak a teď si přečni HW nároky GW a HW nároky NWN2 .. hotovo?
jestli jo, tak argumentuj, jinak mlč  :shades:

Zobrazit příspěvek

já nezpochybnuju kvalitu GW ci (ne)kvalitu NWN2 pouze konstatuju ze GW je pro tebe stred vesmiru a tudiz je tvoje hodnoceni neobektivní tot vse
  • 0

#304 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 16:54

já nezpochybnuju kvalitu GW ci (ne)kvalitu NWN2 pouze konstatuju ze GW je pro tebe stred vesmiru a tudiz je tvoje hodnoceni neobektivní tot vse

Zobrazit příspěvek

jukej sem
http://img204.images...ge=gw015yj0.jpg
a porovnej to s NWN2, rozhodně to neni 2x horší než NWN2, koukni na modely postav, GW má ještě hezčí, co se týče mýho vkusu.. ale porovnávám neporovnatelný, GW má na WH extrémně vyladěnej engine, s tim se NWN2 a podobný rychlokvašky nemůžou meřit... prostě je to nová hra, plná pitomostí, zprzněnin pravidel mizernym enginem, ta rozohně NWN1 nenahradí, respektive jak řekl Mantor, minimálně to bude pěkně trvat....
  • 0

#305 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 18:08

jukej sem
http://img204.images...ge=gw015yj0.jpg
a porovnej to s NWN2, rozhodně to neni 2x horší než NWN2, koukni na modely postav, GW má ještě hezčí, co se týče mýho vkusu.. ale porovnávám neporovnatelný, GW má na WH extrémně vyladěnej engine, s tim se NWN2 a podobný rychlokvašky nemůžou meřit... prostě je to nová hra, plná pitomostí, zprzněnin pravidel mizernym enginem, ta rozohně NWN1 nenahradí, respektive jak řekl Mantor, minimálně to bude pěkně trvat....

Zobrazit příspěvek

Dyt to nemá ani ruku dodělanou, a prej že to je bez bugů. Fujtajskl!
  • 0

#306 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 18:11

Zobrazit příspěvek

ale ale, kdybys dobře koukal, tak si všimnešu druhý ruky, že je z vrchu zakrytá rukavicí, takže ty tu ruku ani vidět nemůžeš :cool:
  • 0

#307 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 18:14

Zobrazit příspěvek

problem je v tom ze u takovychto her uz screen nestaci a je potreba to videt v pohybu. Co jsem videl nejaky video z NWN2, tak to vypada podstatne lepe nez Guildwars.
  • 0

#308 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 18:23

problem je v tom ze u takovychto her uz screen nestaci a je potreba to videt v pohybu. Co jsem videl nejaky video z NWN2, tak to vypada podstatne lepe nez Guildwars.

Zobrazit příspěvek

no já sice nemam nejhorší komp, ale zas mi tolik o grafiku nejde, mě se musí líbit, a je sice možný, že animace má NWN2 lepší, možný je, ale já radši koukam na GW :cool:
a vzhledem k nárokům a chybám je pro mě tahle hra nezajímavá ... samozřejmě, někdy je grafika tak dobrá, že is oči chvílí zvykaj (viz The Chronicles of Riddick), ale neřek bych, že mezi takový hry NWN2 patří... zatim bych to viděl na oddechovku maximálně :shades:
  • 0

#309 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 18:53

Myslim ze to bude v pohode. Za rok ci dva bude hra perfektne odladena, cena hry pujde dolu, cena PC komponent pujde dolu, zatimco technologie pujdou nahooooru a zahrajeme si vsichni krasne na maximalni grafiku a bez bugu. Ostatne tak to bylo i s puvodnim NWN. A jeste kdyz nekdo udela mod s plnohodnotnou D&D mechanikou (v ramci moznosti hry), tak budu na vysost spokojeny.
  • 0

#310 Winchester

Winchester

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 226 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 22:17

Zobrazit příspěvek

to uz bylo v jednicce..., treba Dumgar mel taky nedodelanou ruku, ne
  • 0

#311 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 17.11.2006 01:22

Tak ja bych velkej rozdil mezi GW a NWN2 videl a to jsou HDR a normalovy textury pokud vim tak tohle v puvodnim guildwars nebylo vlastne je to dost jednoducha hra ktera krome bloom efektu nic moc nema ani fyzikou se nezabyvaj na druhou stranu grafika je i tak prijemna a nenarocna teda az na zensky krky ty jsou 2x tak dlouhy nez maji byt.

Jinak vezmete si ze mate bednu ta bedna je otexturovana texturou 256x256x32 to je priklad quildwars a ted k ty bedne pridejte jeste jednu texturu 256x256 (normalova) a mate duvod proc chce nwn2 vic jak 128mb pameti ted nechci nwn2 nejak omlouvat taky si myslim ze je dost nevyvazeny podle me by melo spickove ject na graficky karte stredni tridy ktera je dneska k dispozici a to je 7600(GT) pokud si ani s touhle grafikou nedokaze udrzet minimalne 25FPS tak je neco spatne.
  • 0

#312 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 17.11.2006 01:25

Myslim ze to bude v pohode. Za rok ci dva bude hra perfektne odladena, cena hry pujde dolu, cena PC komponent pujde dolu, zatimco technologie pujdou nahooooru a zahrajeme si vsichni krasne na maximalni grafiku a bez bugu. Ostatne tak to bylo i s puvodnim NWN. A jeste kdyz nekdo udela mod s plnohodnotnou D&D mechanikou (v ramci moznosti hry), tak budu na vysost spokojeny.

Zobrazit příspěvek

No pokud si vezmes jako priklad NWN1 tak odladeni napriklad grafickyho enginu se konat nebude, musi to dohnat technika.
  • 0

#313 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2006 12:15

Pche, a prej, že mi NWN 2 nepůjde :shades: sice je to anglicky a prd rozumím popisům některých featů, ale slovník to jistí :cool:
  • 0

#314 Host_Sphinx_*

Host_Sphinx_*
  • Host

Odesláno 17.11.2006 13:26

Podte hrat MU. made in china ale musite bejt komunisti jinak vas tam nepusti
  • 0

#315 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2006 17:09

Naštvaly mě také ty hlasy...nic nového....a trochu mě štvala hudba zpočátku, jakobych hrál jedničku a byl zase ve městě...úplně stejné...leč byl jsem ve vesnici a bla bla bla...

Jinak chci zlým jazykům říci, a i Vici, pokud to tu sem tam čte, že mi to jde;) sice v dungeonech nebo v noci se to hraje blbě, ale když svítí sluníčko, je to super....ale hrát to nebudu, raději si to užiju na plno až vylepším komp...ale je to těžký:)

a dáreček:)

Přiložené soubory

• 0

#316 Host_Sphinx_*

Host_Sphinx_*
  • Host

Odesláno 17.11.2006 19:26

Naštvaly mě také ty hlasy...nic nového....a trochu mě štvala hudba zpočátku, jakobych hrál jedničku a byl zase ve městě...úplně stejné...leč byl jsem ve vesnici a bla bla bla...

Jinak chci zlým jazykům říci, a i Vici, pokud to tu sem tam čte, že mi to jde;) sice v dungeonech nebo v noci se to hraje blbě, ale když svítí sluníčko, je to super....ale hrát to nebudu, raději si to užiju na plno až vylepším komp...ale je to těžký:)

a dáreček:)

Zobrazit příspěvek

Co to máš za krumpáč v ruce?
  • 0

#317 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2006 19:58

Co to máš za krumpáč v ruce?

Zobrazit příspěvek

ta krumpáč je kosa:) ale musím podotknout, že se mi dostal do ruky první scimitar....myslím,že to byl on:D a vypadal moc hezky....a nějak se mi to chce hrát pořád dál, ač jsem si řekl, že ne...nu uvidím :cool:
  • 0

#318 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2006 20:24

hele jak v tech nwn2 nekoho vyhodis z party? pac tam ouplne chybi to menu kdyz sme v nwn jedna klikli pravym tlacitkem mysi... :cool:
  • 0

#319 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2006 20:41

hele jak v tech nwn2 nekoho vyhodis z party? pac tam ouplne chybi to menu kdyz sme v nwn jedna klikli pravym tlacitkem mysi... :cool:

Zobrazit příspěvek

jo taky nějak hledám jak je to s emocema a s povelama...jako pravým na ksicht a čekat....no ale rychlejší to chci
  • 0

#320 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:
  • Interests:NWN, Oblivion, Star Treky, AirSoft a mnoho dalsieho :)

Odesláno 19.11.2006 17:03

jo taky nějak hledám jak je to s emocema a s povelama...jako pravým na ksicht a čekat....no ale rychlejší to chci

Zobrazit příspěvek

Stlac SHIFT a klikni pravim (a drz shift) a je to hned (aj ked je to take ... neprakticke).

NWN 2 je supr (aspon sa mi zatial zda), jedine vyhradi mam k nwupdate, kvoli ktoremu som musel vypraznit 7gb na disku aby mi to vobec updatlo hru ... ale sak nic nemoze byt dokonale.

Přiložený soubor  nwn2dragoo1.png   319.88K   66 Počet stažení
  • 0

#321 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 19.11.2006 17:36

:cool:

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  nwn2.jpg   210.06K   70 Počet stažení

• 0

#322 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2006 19:13

Dá se ta hra odněkud stáhnout ? :cool:
  • 0

#323 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 19.11.2006 19:34

Da a kazdej kdo si ji chce stahnout si ji taky stahne ale pokud opravdu nechces tak tu jen cumis a ptas se ostatnich misto abys mel v kategorii oblibene par vyhledavacu torrentu.

PS:

10. Fórum a GZ klient

10.1. Fórum, a hlavně jeho IC verze a GZ klient, jsou součástí hry. Platí zde stejná pravidla.

10.2. Příspěvky se musí bezprostředně týkat tématu nebo se musí držet vývoje diskuze.

10.3. Zakládejte témata s rozmyslem a nejdřív se přesvědčte, zda už na fóru podobné téma není.

10.4. Podle jména tématu musí být zřejmé, o co v diskuzi půjde.

10.5. Příspěvky na téma pirátských kopií, cracku apod nejsou povoleny.
  • 0

#324 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2006 21:19

10. Fórum a GZ klient

10.1. Fórum, a hlavně jeho IC verze a GZ klient, jsou součástí hry. Platí zde stejná pravidla.

10.2. Příspěvky se musí bezprostředně týkat tématu nebo se musí držet vývoje diskuze.

10.3. Zakládejte témata s rozmyslem a nejdřív se přesvědčte, zda už na fóru podobné téma není.

10.4. Podle jména tématu musí být zřejmé, o co v diskuzi půjde.

10.5. Příspěvky na téma pirátských kopií, cracku apod nejsou povoleny.

Zobrazit příspěvek

Tim si chtěl říct co ?
  • 0

#325 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2006 23:00

Tim si chtěl říct co ?

Zobrazit příspěvek

chtěl říct "bla bla bla, bla bla, bla, bla bla bla bla" a dá se to stáhnout, hledej:)
  • 0

#326 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2006 23:56

:shades:

Zobrazit příspěvek

:cool:

Lol tak toto si musel snad spravit naschval s tou grafikou ... alebo je to ... autenticke? :laugh: Ak je to skutocne chyba, na com si to spustal?
  • 0

#327 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 20.11.2006 00:15

To bylo skombinovany textury sem tam nedal nebe mi blbne normalne a ta voda je dabilni taky od obsidianu protoze kdyz ji namalujes a pak zmenis na jednom tilu na ostatnich se nezmeni a pak to takhle vypada.
  • 0

#328 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2006 00:31

No tak to je celkom silne kafe :). Vies ze som si vsimol ze je tam voda az potom co si o nej napisal :D.
  • 0

#329 Nich

Nich

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 29 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2006 17:45

No tak me taky NWN2 velmi zarmoutilo ale myslim ze to Obsidiani vyladi :cool: sice sem zvedavej na podporu multiplayeru protoze je mizerna zamerili se jen na SP a na novej engine ... hlavne nechapu jako muze mit jedna nejvetsi lokace (32x32 toolmetru) z toolsetu 27 MB coz je docela dost na to ze cela demona ma nak 47 MB :laugh: ... bude docela sranda jestli celej modul bude mit 2 GB :shades:

Jo a jinak sem se chtel zeptat jestli uz nekoho NWN2 udelal bo ja sem se zasekl u finalniho fightu :laugh: nevi nekdo co s tema sochama presne udelat aby ten King of Shadows sel sejmout?

http://www.orderofsun.ic.cz/nej.jpg
  • 0

#330 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 20.11.2006 18:27

nebo u dragoon age..
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních