Co vás při hraní pobavilo
#271 Host_Quixote_*
Odesláno 06.05.2005 08:48
Uz to vidim, ako tak vojdeme na scenu, Arkhalijski, Alhambrijski, Validijski aj Mintakania sa chytia za brucha a budu valat od smiechu okolo vsetkych ohnist bude pocut iba nepricetny rehot, uplne odrovnani sa nam budu smiat koli tomu, aki hraci k nim od nas prisli. A moja moralka radovo klesne.
Odesláno 06.05.2005 08:59

#273 Host_gGeorg_*
Odesláno 08.05.2005 09:55
Nevim esli to byla excelentni improvizace nebo pekelne dobre naplanovany ale pobavilo me to ze sem pak civel do vypnutyho monitoru a nepritome se tlemil.
Pouzite ingredience:
cca 3 hodiny casu.
2 sousedni lokace. (z toho 1 NoPvP)
Sud svinstva.
Oranzova Ryba, Zeleny Drak, Orel a potok - Bullov
Nitetis, Hunter - slecny v plavkach
Macrcus - kobold co obcas vypada jako trpaslik
Syw - znalec zkratek
MacLier - moje malickost
----------
PO PO PO !
#274 Host_bullov_*
#275 Host_Dumgar_*
Odesláno 20.05.2005 19:59
*Counselor - Deekin*: JAKO DALSI PROSIM DO HRY TI CO DELAJ KVEST S DOBYTKEM
#276 Host_Mole_*
#277 Host_Silver Lady_*
Odesláno 22.05.2005 07:50

#279 Host_bullov_*
Odesláno 22.05.2005 10:13

Odesláno 23.05.2005 08:12
Prave procital zaznamy z Demonskych akci. Seznamy spolupracovniku.
" AAa tady sou ti co jim dodavaji..." !" vykrikl kdyz narazil na utrzky ucetnich zaznamu Demonu.
Pobavila mě představa jak seděj Démoni nad účetní knihou a píšou co jim kdo dodal a na konci účetní knihy je seznam všech jejich spolupracovníků.

Asi nemám dostatečnou představivost.

Odesláno 23.05.2005 08:56
To ze maj demoni v Alicii rezidenturu se obecne vi a alicijska vyzvedna sluzba i kontrarozvedka se cini sec muzou. Nekteri agenti i s nasazenim vlastni.... ehm pocestnostiPobavila mě představa jak seděj Démoni nad účetní knihou a píšou co jim kdo dodal a na konci účetní knihy je seznam všech jejich spolupracovníků.

Btw, vzhledem k tomu ze je Nauglar counselorem a da se ocekavat jista spoluprace se budou podobne vyzvy objevovat v klientu casteji

#282 Host_Xaim_*
Odesláno 23.05.2005 10:02
Pobavila mě představa jak seděj Démoni nad účetní knihou a píšou co jim kdo dodal a na konci účetní knihy je seznam všech jejich spolupracovníků.
"Stateční bojovníci přemohli morlagské skřety kteří jako by věděli se vší silou snažili jim zabránit dosáhnutí tajemného chrámu v Morlagu."
Ja asi nemám dostatečnou představivost.

#284 Host_bullov_*
Odesláno 23.05.2005 10:30
aneb, po bitvě je každý generálem.
#285 Host_bullov_*
Odesláno 23.05.2005 10:32
"Stateční bojovníci přemohli morlagské skřety kteří jako by věděli se vší silou snažili jim zabránit dosáhnutí tajemného chrámu v Morlagu."
Ja asi nemám dostatečnou představivost., nejen ze si delaj soupis a peclive ucetnictvi ale jeste to odnesou z vypalene do morlagu :D, aneb o demonech bez Demonu
ad1) ani si tam nebyl jak víš co tam bylo za monstra? nevíš, takže

Odesláno 23.05.2005 10:35
nic si z nich nerob... my sme sa dobre bavili a taketo prkotinky beznemu cloveku ani neprijdu... radsej nech sa zamyslia nad tym, kam sa podeli frakcie, obidvaja v nich hrali svoju rolu a zrazu ticho, skapal pes...X. a B. nevím co si myslíte že těma "připomínkama" docílíte? máte-li lepší nápady jak dělat příběhy, Sepha vás určitě ráda uvítá jako CSka.
Odesláno 23.05.2005 11:29
Smarja!!! S Naugem jsme planovali takovej kvestik pro nektery low levely a ja se pri nem chtel morfnout do sukuby. Jenze vona je to mrcha demon ze jo?Ja asi nemám dostatečnou představivost.
, nejen ze si delaj soupis a peclive ucetnictvi ale jeste to odnesou z vypalene do morlagu :D, aneb o demonech bez Demonu
Ehm.... Xaime muzu? Jestli ne, tak my to s Nauglarem teda nejak prekopem....
Odesláno 25.05.2005 13:03
potkal jsem dve prisery a obe me zabili na jednu ranu

#289 Host_Zaki72_*
Odesláno 25.05.2005 13:24

#291 Host_Aelwin_*
Odesláno 26.05.2005 23:18
Příspěvek upravil Aelwin: 26.05.2005 23:19
#292 Host_Zaki72_*
Odesláno 27.05.2005 06:28

Odesláno 27.05.2005 06:35
Tohle mě pobavilo. Těžko můžeme ted vystupovat jako Ochránci Alicie s minulostí jakou máme. Od Démonů odešli povinně všichni krom Melisy, Sillativ a Valda protože to nesplňovalo původní účel a "většina" lidi si stěžovala. Takže to jaký to ted je výsledek vašich reakcí.nic si z nich nerob... my sme sa dobre bavili a taketo prkotinky beznemu cloveku ani neprijdu... radsej nech sa zamyslia nad tym, kam sa podeli frakcie, obidvaja v nich hrali svoju rolu a zrazu ticho, skapal pes...
Nechápu jak nám můžeš tohle vyčítat.
Asi ti unikl název tohodle topicu. Pobavilo mě to a tak sem to sem postnul. Je vidět jak si všichni tady na foru berou všechno hned osobně a za vším hledaj útok na svou osobu. Tak to ale myšleno rozhodně nebylo.X. a B. nevím co si myslíte že těma "připomínkama" docílíte? máte-li lepší nápady jak dělat příběhy, Sepha vás určitě ráda uvítá jako CSka.
#294 Host_bullov_*
Odesláno 27.05.2005 07:48
Asi nemám dostatečnou představivost
Promin ale zase si hodnotil neco o čem nic nevíš skutečnost je jiná, a ano, nelíbilo se mi jak si ty dve vety napsal.(beru si to osobne)
Ale můj přístup se tím nijak nemění

Odesláno 30.05.2005 07:17
nic vam nebranilo urobit z vas inu frakciu... ale teraz to skoncilo tak, ze neviete ako dalej.... samozrejme, co sa tyka vykopnutia od rebelov, moc na vyber vam nedali, zial demonov to aj tak pochovalo uplne...Tohle mě pobavilo. Těžko můžeme ted vystupovat jako Ochránci Alicie s minulostí jakou máme. Od Démonů odešli povinně všichni krom Melisy, Sillativ a Valda protože to nesplňovalo původní účel a "většina" lidi si stěžovala. Takže to jaký to ted je výsledek vašich reakcí.
Nechápu jak nám můžeš tohle vyčítat.
no nic, aj tak to je jedno, doma mi hapruje komp, takze mi je to sumafuk...

Odesláno 02.06.2005 08:32
Nojo jenze ty si to zaslouzis! Slecna na obrazku ma chudak nejenomze nevinne za krkem ptaka, ale Sepha ji navic vyhrozuje pokutou za tahani zvirat do mestaMně tam takhle dycky sedí vopice

Ale ja to tak nenecham! Oficialne oznamuju ze vstupuju do casove neomezene STAVKY, a po dobu jejiho trvani Hunter neudela nikomu ani jeden prsten!
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních