Skočit na obsah

Fotka

Podakovanie - free spam

• Please log in to reply
640 odpovědí na toto téma

#271 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:39

Nairene přestan už mlžit! tohle nevyžehlíš.
Budto jdete pryč vy dva, nebo jak se tak zdá si můžete sehnat celý nový DM team.
Aspoň já bych to tak viděl, je to prasárna co ty předvádite.

Sepha to položil, Dědek, Beeb, Geralt, Deekin naznačily že končí. Věřím tomu že i lidi jako Glorfindel, Strigi, Béda a Gobbo nebudou v téhle chvíli stát mimo a naznačí jasně jak to vidí. A protože si myslím že všichni tito lidé to mají v hlavě pořádku, a poznají čunárnu, tak si opravdu můžete udělat konkurs na DMka.
A po pravdě... není z čeho vybírat.
  • 0

#272 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:39

To Geralt: Lopyk si za tu nevhodnou formu a nacasovani uz popel na hlavu sypal. Nezbyva mi nez v tomto souhlasit...

Zobrazit příspěvek

popel je pěkná věc.....

ale já se ptal i na ostatní věci - admin Deek, diskuze nebo jen rozhodování, pokud tedy vynechám tu diskuzi v hospodě, kterou jistě vedl, ale podle reakcí zde na foru asi jen s Tomim a Tanurem... možná se Salamem... pokud mu neukradli účet...

Dědek a přístup k ftp..... vše vám přijde fakt normální? takhle bych se fakt nedokázal lidem, kteří pracujou se mnou nebo pode mnou, podívat do očí....

Příspěvek upravil Geralt: 16.04.2007 18:41

• 0

#273 Nairen

Nairen

Nemeřitelné

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 910 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:40

Nairene, kdyz uz nereaguje na icq, ale forum pekne sledujes, bud tak laskav a presun me uz konecne ze skupiny DM nekam jinam!

Zobrazit příspěvek

Ja uz sem ti psal, ze do vyreseni nebudu nikomu odebirat a vracet nejake statusy.
  • 0

#274 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:40

do vyreseni ceho?!
  • 0

#275 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:41

tady to zacina byt fakt komedie, tady uz clovek nesmi ani slozit funkci :)
  • 0

#276 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:42

To Dedek: Tohle je neoduvodnena poza. Me z toho vyplyva, ze Sepha s Lopykem to mezi sebou nekolikrat neuspesne resili, takze tve obavy budou liche...

Zobrazit příspěvek

Hele, ty pozo, me z toho vyplyva ze sem si ted chtel hrat v toolsetu ale nedostanu se na ftpcko. Jiste mi to dokazes oduvodnit a vysvetlis mi ze tu nejsem za blba? To se mi jako neveri nebo co? Nebo to je naznak ze se se mnou nepocita? Nebo co? A nebo se to se mnou taky uz "jako ze driv resilo?"
  • 0

#277 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:50

Ja nevim co porad resite.
Myslim, ze prumerne inteligetnimu simpanzi je cela situace jasna.
Ty co chteji modul opustit by meli pravo ho mit opustit.

Avsak nedokazu zcela presne odhadnout jaky to bude mit dopad na hracskou komunitu. Uz jsem v tomhle modulu zazil lecos, ale nebubrelost tech dvou "hrdinu" uz vazne pretekla vsechny nadoby, i ty bezedne.
  • 0

#278 Luk3_c

Luk3_c

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 239 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:51

Co se týče senzamu, velká část lidí tam napsána bez jejich vědomí. Ve chvíli kdy se to poslílalo na fórum jsem já, Nitetis, Housto a Truhla seděli dávno v taxíku a jeli domu. A myslim že bych si vzpoměl na spoustu dalších co už tam dávno nebyli. Ten seznam chápu spíš jak vtip.....
  • 0

#279 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:54

Co se týče senzamu, velká část lidí tam napsána bez jejich vědomí. Ve chvíli kdy se to poslílalo na fórum jsem já, Nitetis, Housto a Truhla seděli dávno v taxíku a jeli domu. A myslim že bych si vzpoměl na spoustu dalších co už tam dávno nebyli. Ten seznam chápu spíš jak vtip.....

Zobrazit příspěvek

myslim ze ten seznam je uz to posledni o co jde.

Dedek: jestli pujdes, jdu s tebou. Vim, ze to nic neznamena, ale myslim ze kdyz odejdes ty uz to tu stejne nebude stat za nic
  • 0

#280 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:55

Zobrazit příspěvek

Bylo tu uz nekolikrat receno, jakou ten seznam ma vahu a myslim, ze je zbytecne to dal rozebirat. K cemu by se ale hraci vyjadrit meli, je to, ktera strana by skutecne mela slozit funkce
  • 0

#281 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:57

Dedek: jestli pujdes, jdu s tebou. Vim, ze to nic neznamena, ale myslim ze kdyz odejdes ty uz to tu stejne nebude stat za nic

Zobrazit příspěvek

No tak ja si na Demone rad zahraju, to nepopiram, jen nemam zapotrebi se ucastnik nakyho politikareni a hry "chodi pasik okolo" bo jak se ta infantilni hra jmenovala.

Rad si budu na demone dal hrat, jen nevim, na koho se budu dovolavat az potkam viconii (ktera dostane jiste brzo sanci na navrat) ve hre.
:laugh:
  • 0

#282 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:58

No tak ja si na Demone rad zahraju, to nepopiram, jen nemam zapotrebi se ucastnik nakyho politikareni a hry "chodi pasik okolo" bo jak se ta infantilni hra jmenovala.

Rad si budu na demone dal hrat, jen nevim, na koho se budu dovolavat az potkam viconii (ktera dostane jiste brzo sanci na navrat) ve hre.

Zobrazit příspěvek

na DM Alika :)
  • 0

#283 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 19:00

Zobrazit příspěvek

nu budeš ji muset vrátit stejnými prostředky.... zabij nebo budeš zabit, ale zas pro tebe někdo přijde, pro něj snad moc lidí ne :laugh: jen s sebou furt netahej ty šílený prachy :laugh: a vlastně pak o nic nejde
  • 0

#284 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 19:00

Zobrazit příspěvek

ty kecko, tu hru si určitě rád hrával taky:) a byl to Pešek,ne?:)
  • 0

#285 Nairen

Nairen

Nemeřitelné

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 910 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 19:01

Ja nejsem na zadne strane, mam sve vyhrady jak vuci Sephe, tak vuci Lopykovi...

To Dedek: Nevim, pores to s Lopykem, vim ze do toho ted nejak hrabal, resi neco v praci...

Jinak ja tu nikoho nasilim nedrzim, jen bych rad, aby si zucastneni promluvili a nejak se to vyresilo.

S Deekem sem mluvil, ano, rad by slozil za nejakych 14dni svou funkci. Predevsim proto, ze mu Dmkovani uz skoro nic nerika. Svou roli v tom sehrali i veci kolem Lopyka a Sephy, ktere jeho rozhodnuti urychlily.
  • 0

#286 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 16.04.2007 19:03

hele ja vim ze sem tady zvas nejmladsi ale....nechovejte se jako deti a vyreste si to mezi sebou jako dospeli..protoze deda toho pronas moc udelal a moc krasnyho :laugh: a to same jestli odejde gobbo pudu ja a dalsich milion lidi takze jestli odejdou ty co se psali tak bude na demone tak 5 lidi dene?
  • 0

#287 Luk3_c

Luk3_c

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 239 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 19:03

Jasne že je to celkem evidentní...ale přetsto se od seznamu distancovat můžu ne? Přestože bylo na první jasný že jde o vtip, na chvíli mě to zarazilo že jsem se na něm ocitnul.....
  • 0

#288 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 19:04

Ja nejsem na zadne strane, mam sve vyhrady jak vuci Sephe, tak vuci Lopykovi...

To Dedek: Nevim, pores to s Lopykem, vim ze do toho ted nejak hrabal, resi neco v praci...

Jinak ja tu nikoho nasilim nedrzim, jen bych rad, aby si zucastneni promluvili a nejak se to vyresilo.

S Deekem sem mluvil, ano, rad by slozil za nejakych 14dni svou funkci. Predevsim proto, ze mu Dmkovani uz skoro nic nerika.  Svou roli v tom sehrali i veci kolem Lopyka a Sephy, ktere jeho rozhodnuti urychlily.

Zobrazit příspěvek

Nairene, ty nestraniku jeden sibalska, kdyz nejsi na nici strane, proc vzdycky schvalis to co chce lopyk? To mi nejak nejde na rozum. A mam ten dojem, ze to sobotni extempore si taky schvalil ne? tak bud sem blbej ja nebo nekdo jinej, ja uz fakt nevim.

a kdyz tu nikoho nasilim nedrzis, tak bud tak laskav a uz mi konecne nastav to ex-[sedmikráska], protoze ja v pozadi takovych svinaren nemam co resit.
  • 0

#289 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 19:04

Jasne že je to celkem evidentní...ale přetsto se od seznamu distancovat můžu ne? Přestože bylo na první jasný že jde o vtip, na chvíli mě to zarazilo že jsem se na něm ocitnul.....

Zobrazit příspěvek

já bych tě smazal,ale už nemůžu:)
  • 0

#290 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 19:07

já bych tě smazal,ale už nemůžu:)

Zobrazit příspěvek

neboj, nebude to dlouho trvat a budeš moct. :laugh:
  • 0

#291 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 19:09

Zobrazit příspěvek

A ze zrovna ted se tam neco resi, ze? To je ale nahodicka! Nebo ze by tam ficeli na nepravdepodobnostni pohon? ;) Jinak samozrejme i kdyby to nakrasne byla pravda, na mym nazoru to nic nemeni. Se Sephakem takhle vyjebat se mi proste z lidskyho hlediska nelibi a smitec. Rikej si tomu treba poza, ja to nazyvam spis smysl pro cest a uctu k druhejm. Nebudu setrvavat nekde, kde nejsou lidi v "tymu" povazovani za partnera.

Jak sem psal uz nekolik mesicu zpatky na DM foru - reknete a nekde jasne vyveste, ze DMka maj drzet hubu a krok, do niceho nekecat, nic neresit a je to. Paklize to bude jesne nekde receny tak budu vedet do ceho jdu. A ne ze se budeme tvarit jakej jsme demokratickej tym zalozenej na pravidlech psanejch jakozto i lidsky danejch a pritom to bude jeden velkej blud.
  • 0

#292 Host_Walavyn_*

Host_Walavyn_*
  • Host

Odesláno 16.04.2007 19:10

Tak chteli ste to ! Mate to tu! Myslim me tu! Jen rok to trvalo a jsem tu!
Tak neco co by zmirnilo napeti :

Kolik potrebujete elfu kdyz chcete vyrobit polstrovane kreslo?..........
Šest a musite je do něj pořádně našlapat! :laugh:
  • 0

#293 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 19:30

Počkejme na to vyjádření, které má přijít dne v noci
  • 0

#294 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 19:30

Dedku: Bedan ti vzkazuje - cituji doslova - NEEEEEE
a Wikince: Ja ti rikal, ze budu posledni DM
  • 0

#295 Orf Sekerád

Orf Sekerád

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 298 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 19:34

No vim, že už to nemá dvakrát cenu psát a je to poněkud pasé, ale dřiv sem se k internetu nedostal a pro jakýs takýs dobrý pocit to napsat musím. S tou rádoby žertovnou a humornou výzvou nemám pranic společnýho, snad jen to že nějaký hlupan použil jako podpisu jméno jedné mé postavy.
Autoři toho panfletu nechť si navzájem nafackují, neboť lepší odměny za takové ohromné pobavení se sotva už dočkají.

Pevně doufám, že se celá věc nějak civilizovaně vyřeši a nikdo z týmu funkce pokládat nebude. Pokud by došlo k hromadným odchodům členů Dm týmu, tak to se může rovnou zavřit krám a Démoně odzvonit umíráček.
  • 0

#296 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 19:39

Tak hru tvori v prvni rade hraci a ne DMs, zejo, takze bych to tak cerne v tomhle smeru nevidel.
  • 0

#297 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 19:52

Tak hru tvori v prvni rade hraci a ne DMs, zejo, takze bych to tak cerne v tomhle smeru nevidel.

Zobrazit příspěvek

Ano, hraci jsou pro hru urcujici - a typ hracuju, kteri jsou tolerovani, urcuji pravidla serveru, na ktere maji dohlizet DM's. Skutecne nechci videt, jak Demona bude vypadat, pokud nekdo nahore nedostane rozum.
  • 0

#298 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 20:34

Jen v kratkosti:

To, jak se zachovalo vedeni neschvaluji, ale jako DM zustavam, protoze me to bavi a chci bavit i hrace. To, ze se mi muze stat neco podobneho je mi jedno, protoze ja se, jak Dedek trefne vystihl, citit jako to "[sedmikráska] na bote" nebudu, ale budu si to naopak myslet o tom druhem pokud si dovoli zachovat se ke mne timhle zpusobem...aby bylo jasno na "vedeni" ja kaslu, je mi proste uplne lhostejny a respektovat ho nehodlam pokud se chova timhle zpusobem, takze pokud se vam to Lopyku & Nairene nelibi tak me klidne poslete za Sephou, Dedkem, Deekinem, Beeboowem a Geraldem, jinak mi dejte pokoj.
  • 0

#299 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 20:36

dufam, ze v tejto suvislosti nenastane nejaky nahodny vypadok fora a nebude potom nahrana tyzden stara zaloha... ehm.
  • 0

#300 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 20:39

ano, radim. V noci jsem informoval Nairena

Zobrazit příspěvek

Tak to si snad robis prdel? "Ano, radim. V noci jsem informoval Nairena." S kym si sa radil, predtym ako si ho informoval?

Nairen, tentokrat to neprejde s ubohym manevrom ala "Deekin sefom DM". Toto ste fakt domrvili a kliniec do toho zatlkla zalezitost s Dedkom.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních